2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ama gerçekden ne bu yaaa????
ne zamanm gelsem monolog monolog
ıyyyyy
gınageldiii

oglumla tek başıma dışarı çıktık
bücüRÜKDE %70 ıNDıRıM VARÇOK HOŞŞEYLER ALDIM KUZUMa

offafik kucagımdaa elleri klavyede capslock açmış.

bu arada nike adidas ve pumaya baktım 2 yaş aşortman takımı yokdu. üstünü mont gii kullanırım diye düşündümdü..
YKM vardı sadece oda 3 yaş..

gizem ya siz adaya nirden aldınız kırmıcııı nike ııı
yada tazem burcum aynından sizinde varmış ya???????

off bu avm lerde insan farketmeden birsürü yürüyor
eve geldiğimde bişey yokdu ama şuanda pert durumdayım.
ayy çok fena ya afiki kaldıramıyorum
aksine oda bugun çok hareketli

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
pinky_42

bende gidiyorummm

afik çok tatlı olmuş güli saçlar yakışmış kestirdik falan deyince bende esra gibi kel falan bekliyodum

nurrrrr nurrrr bu mustiye bakınca ben onu hiç bebek gibi görmüyorum sanki 3 yaşında bir yavru gibi nsl tatlı gülmüş maşallah eee ama biliyor artık abi olacağını ondan öyle bebek gibi değil delikanlı olmuş

nurdan bugün yola çıkacaktı hayırlı yolculuklar dilerim hayırlısıyla gelir inş. vatanına

tazem 11. yıldönümünüz hayırlı uğurlu olsun nice yıllara inş. ailenle huzurlu ve mutlu günler geçirmeni dilerim bir ömür boyunca

esra dünürüm geçmiş olsun

HANZALA ve ADA bebeklere maşallah

Son düzenleme:
canım o takım bize diş buğdayımızda hediye geldi, ama küçük geldiği için bizim kumpire bedenini değiştirmiştim. joker'den alınmış. sen karşıdasın gerçi ama, içerenköy carrefour da nike mağazası var joker'in karşısında, orda da aynı eşofmanlardan çeşit çeşit vardı..

Ben de Joker'den almıştım % 50 indirimde idi.

ÇİKO yemekten midem bulamdı yaf sempatiksalakcinni sefkilim elinde koca bir buket ve özenle hazırlanmış bir çiko paketiyle geldi :) a.s. :asigim: bol bol öptüm kendisini :) :kedi:

Böyle lekelenme görülmedi :) Evde dolanıyordum, bi ıslaklık, bu ne ki dedim, bi gittim, kıpkırmızı! Regl sandım ama gerisi gelmedi.

gizem ve prucu saolun böbelerim. yarın kendimde enerji sinerji her ne haltsa ondan kalırsa bi koşu gidip alasım var.

gizemcim forum istanbuldada var joker:)
gelsene bi gun gesdireyim seni...
yemek ısmarlarım. ..

purcuuuuuuuu
vay vay vayy
dimek sefgilinlebarıştınıs :)
çikolatalar afiyet olsun.

hadi ben kaçar..
pervinde yok zaten...
nurdan bugun yolcu sagsalim gel inşallah vatanımıza..

ay pervin yesin senin tatlılıgım emii, gesmelerdeydim canımcım
afikin fotolarınada bittim herif olmusta sac trası olmus masallah ona

Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..

tabi gecmelisin bende dubaideki eve gecicem ordan yazısırız hayatım terasta havuz var bizimde ustsuz gunesleneyım die yaptırdı kocam

Böyle lekelenme görülmedi :) Evde dolanıyordum, bi ıslaklık, bu ne ki dedim, bi gittim, kıpkırmızı! Regl sandım ama gerisi gelmedi.

yuh diorum sinerjiye

evrim cormofil zımbırtısından burda yok.... hipp kullaıodum bebelac geldi trden simdi soyluycem ondan yollasınlar ama o gelene kadar neyle besliycem bu cocugu..bugun hep sıvı verdım bide kayısı suyu 2sinde agladı yaparken birinde yapmıs anlamadık bile o daha yumusaktı ... gecede uykusunda vermıycem bu gece

sporun 2.gunude guzel gecti ordan gezmeye gittik bisuru mama hepsinden 1er tane yedim ama 20ser kere cignedim yavas yedim sırf tatmak olsun benimki.. ceviz suyuda iciorum

guli yarın maydonosa geciorum abiye misali dusme var bende hemde kilo vermeye yardımcı..gevseyen yaylarım gerilmiş

yarında misafirim var ama bu sefer yemek yapıcam pasta corek deil sonrada pers cuma elıfle cacık diyetı yapcaz

yine kimsecikler yok cokta uykm var ii gecelerr

nurdan vardımı acaba nası gecti yolculugu.. izmirde bayram havası simdi

taze evrim nurdanla teosu benim yerimede opun koklayın gordugunuz yerde

tazem unutuyodum nerdeyse nice nice yıllara tatlım..hernekadar arkalarından konussakta is cevirsekte onlarsız nefes alamıos bu gercek.. nice guzel anlarınız olsun onur'unla inssss ..

ilke 2 gecedir sadce 1 kere sabahınn tee 5.30 unda uyanıyorr emzirmemek işe yaradı uyandığındada vermiyorum inşallah 7 ye 7.30 a kadar kesintisiz uyurr... dadından yinmez o zaman vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…