canım o takım bize diş buğdayımızda hediye geldi, ama küçük geldiği için bizim kumpire bedenini değiştirmiştim. joker'den alınmış. sen karşıdasın gerçi ama, içerenköy carrefour da nike mağazası var joker'in karşısında, orda da aynı eşofmanlardan çeşit çeşit vardı..oglumla tek başıma dışarı çıktık
bücüRÜKDE %70 İNDİRİM VARÇOK HOŞŞEYLER ALDIM KUZUMa
offafik kucagımdaa elleri klavyede capslock açmış.
bu arada nike adidas ve pumaya baktım 2 yaş aşortman takımı yokdu. üstünü mont gii kullanırım diye düşündümdü..
YKM vardı sadece oda 3 yaş..
gizem ya siz adaya nirden aldınız kırmıcııı nike ııı
yada tazem burcum aynından sizinde varmış ya???????
canım o takım bize diş buğdayımızda hediye geldi, ama küçük geldiği için bizim kumpire bedenini değiştirmiştim. joker'den alınmış. sen karşıdasın gerçi ama, içerenköy carrefour da nike mağazası var joker'in karşısında, orda da aynı eşofmanlardan çeşit çeşit vardı..
Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..
hadi ben kaçar..
pervinde yok zaten...
nurdan bugun yolcu sagsalim gel inşallah vatanımıza..
Hafta başı Bodrum dakı eve gecmeye karar verdim.. buralarda sıcaklar ıyıce bastıracak.. Zaten Ozgur de yazları 3 ay ızın yapıyor.. o konuda da sorun yok.. artık havuz basından yazarım sıze hanımlar..
Böyle lekelenme görülmedi :) Evde dolanıyordum, bi ıslaklık, bu ne ki dedim, bi gittim, kıpkırmızı! Regl sandım ama gerisi gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?