2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervinn
terasa havuz he.bayanssulusmile
side(manavgat) de var öyle bi otel biliomusun
bayanlara özel havuzu tepeye yapmışlar.
ayynerelere göturdun beni biliomusuunnnn
ayy ösledm seni...

süpermişşşşşşşş!!! benim eşimin adı da onur bu arada :)

Böyle lekelenme görülmedi :) Evde dolanıyordum, bi ıslaklık, bu ne ki dedim, bi gittim, kıpkırmızı! Regl sandım ama gerisi gelmedi.
ya ben de bu lekelenme durumu çok yoğun. hapın bitmesine de 3-5 gün var daha. e yine mi regl olucaz anlamadım kiii!!!

gizem ve prucu saolun böbelerim. yarın kendimde enerji sinerji her ne haltsa ondan kalırsa bi koşu gidip alasım var.

gizemcim forum istanbuldada var joker:)
gelsene bi gun gesdireyim seni...
yemek ısmarlarım. ..
dimam inşallah gelirim bir gün! İstanbulun heryerini gezdim de oraya yolum düşmemiş hiç! geliriz canım!

bugün benim de sürekli yiyesim var ama yemedimmm!! tutuyorum kendimi! bakalım nereye kadar!

maydonoz suyu deel ben dediğim maydonzu yiceksn kıtıy kıtıy...:)
vala bizde herdaim işe yarar.

gizemcim forum istanbul yeni açıldı ya
ondan gelmemişsindir
hatta hiç unutmam
17 kasımda açılcakdı bende yanlışlıkla 117 kasım yazdımdı
bu gyspyesraylan taze purcu benle alay etmişlerdi..mafoldumben

bende bi kırgınlık var
fenayım bıyım bıyım derler ya öyleyim..
hadi benden byeeeeee

Amanın Afik çok tatlı olmuş sarı sarı Güli senin saçlar ne renk?
Musti sana bir diş kaşıyıcı hediye edeyim mi kuzum?? Ne tatlı gülüyor o öyle yaaa :)
Hanzala nın pekmezli ağzınıı yerimm :)
Ada cidden çok güzel çok beğeniyorum kendilerini dudakları kiraz gibi... zemuszemus
Tazem 11. yılınızı kutlarım inş. bir ömür birlikte mutlu olursunuz :içelim: Çikolatada iyi fikirmiş cidden :))
Dilek geçmiş olsun babaannene acil şifalar diliyorum...
Güliz anlıyorum seni... Kuzenimde var benim ama temizlik takıntılı kurtulmak istiyor ama vazgeçemiyor...
Pervin spor ne kadar iyi geliyordur bende özledim geçen Özdeyle tekrar yürüyüşe başlayalım dedim.. Burnumdan getirdi yarım saatte dönmek zorunda kaldım bende akşamları yürüyeceğim Deniz e erken gel dedim bak çocuğa ben yürüyeceğim ne gerek var ıst a gidince yürürsün dedi :mymeka:
Evrim demek bodrumdaki yazlık, havuz başı, 3 aylık tatil allah arttırsın :)) Sen rahat et bizimle ol da mekan mühim değil :))
Söylemesi ayıp bizimde altınolukta yazlığımız kışlığımız var kaydirigubbakcemile3
Serap hayırlı olsun hediyen... Barışmanda iyi olmuş sıra bende ıst da gideceğim onca olaydan sonra tepki ne olacak acaba?
Kim demişti hatırlamıyorum arkadaşlar gayet hoşsun neden eşin böyle davranıyor diye ama bazı erkeklere ağzınla kuş tutsan dünyanın en güzel kadını olsanda işe yaramaz.. Boşverdim kendimce kendi kafama göre takılıyorum o yüzden... Soruyorumda benim beklentilerim bunlar sen benden neler bekliyorsun söyle yapmazsam haklısın eksiğim var mı diye? Yok çok sıkıyormuşum arkadaşlarıyla takılmak gezip içmek istiyormuş bunun üzerine ne denilebilirki?!

Face te Ece yi ekledim bu Ece bizim Lalece değil mi? Ne kadan güzelmiş kendileri ve oğluda çok tatlı ya! Buralara artık hiç uğramıyor..

Güli oralarda hala uzun kollu mu giyiyorsunuz ben 3 güne kadar denize giricem Özde çıbıldak geziyor.. Sizin oralara yaz gelmediyse hazırlıklı gelelim :sinifsinif:

Nurdan şimdi ailesiyle hasret gideriyordu ohh ne güzel umarım sağ salim sıkıntısız bir yolculuk geçirmiştir..
Demek ki kaderimde monologda vardı yaaa

bodrumdaki eve benide götür olmamı?

bemide götür ne olur heçç ses yapmammm

evriiim özgürün işi ne kadaaaaaaaaaaannn kebapmış ya
ohh 3 ay izin haaaaaaaa
süppermiş
ayy bide bodrumda havuzbaşından yazacakmış
gypsym esramıda götür bari. nolar nolar...

kıskandımmm.. olumunekankayizsmile bende gelecemmm

gelin bacılar gelin, mısafır odasından cok ne var bızde.. heçç dert olmas falla.. çıkın çıkın gelin anacımm :)))

valla ben Mustı nın yuzune bakınca ole hıssedıyorum, cok elin ayagın olacakmıs hissi verıyor bana hep, cok guclu bır cocuk olacak.. ınsallah.

tabi gecmelisin bende dubaideki eve gecicem ordan yazısırız hayatım terasta havuz var bizimde ustsuz gunesleneyım die yaptırdı kocam

valla üstsüz guneslenecek meme kaldıysa bızde ferfinim.. :)) kecı memesı gıbı, bence acmayalım onnarı.. günes kaçıp gıtmesın kaydirigubbakcemile3

kıyamam.. ıste conformıl olması sart be tatlım.. o zamana kadar habıre ılık suyu daya cocuguma.. habıre de kayısı kurusu.. sanırımm baska da bısı yapamayacaksın mama gelene kadar..

yine kimsecikler yok cokta uykm var ii gecelerr

nurdan vardımı acaba nası gecti yolculugu.. izmirde bayram havası simdi

taze evrim nurdanla teosu benim yerimede opun koklayın gordugunuz yerde

ya ınsallah nasıp olur da goruruzz Nurdan ı.. umarım nasıp olur.. bu gıdısle zor gorunuoo..

Nurdan şimdi ailesiyle hasret gideriyordu ohh ne güzel umarım sağ salim sıkıntısız bir yolculuk geçirmiştir..
Demek ki kaderimde monologda vardı yaaa

ınsallahh ulasmıstır.. aklım onda acıkcası..

hiimm evet.. ya ben oranın şu akvaryumunu çok merak ediyorum, gezdin mi hiç? nasıl bişi gerçekten? ankara panora da da akvaryum akvaryum dediler, düdük gibi bişi çıktı sonunda, bu nasıl?? sendeki hafıza da feci yalnıssss.... :))

pervinn
terasa havuz he.bayanssulusmile
side(manavgat) de var öyle bi otel biliomusun
bayanlara özel havuzu tepeye yapmışlar.
ayynerelere göturdun beni biliomusuunnnn
ayy ösledm seni...

ay bende osledim seni ya...

o otel hangisi olaki bi yaz bana dubaya gitmedigim zamanlarda gideyim. evrim ben silikon yaptırdım kocam ozel ameliyathane kurdurdu eve yaptılar bnimkiler artık top top ondan herdaim acabiliorum artık :)

cacık diyeti neolaki?
detoksmu?

detoks canım yanlıs yazdım

Face te Ece yi ekledim bu Ece bizim Lalece değil mi? Ne kadan güzelmiş kendileri ve oğluda çok tatlı ya! Buralara artık hiç uğramıyor..

guzelde lafmı afet afet.. yakından gorucem bakuye gelince.. bebişide cok tatlı

gunaydınnn

ece 7bucukta uyandı.. takılıos:)

gece hic beslemedim 11 gibi uyudu.. agladıgında kayısı sıyu verdım o anne memesi zımbırtılı nuby bieronuyla.. hergece 2 kere zırlayan cocu 4-5 kere cırladı herseferşnde aynısını yapıp uyuttum .. uyanıncada sulandırılmıs sıcaga yakın keci sutu icirdim .. midesini yumusatmaya calısıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…