süpermişşşşşşşş!!! benim eşimin adı da onur bu arada :)Ben de Joker'den almıştım % 50 indirimde idi.
ÇİKO yemekten midem bulamdı yaf sempatiksalakcinni sefkilim elinde koca bir buket ve özenle hazırlanmış bir çiko paketiyle geldi :) a.s. :asigim: bol bol öptüm kendisini :) :kedi:
ya ben de bu lekelenme durumu çok yoğun. hapın bitmesine de 3-5 gün var daha. e yine mi regl olucaz anlamadım kiii!!!Böyle lekelenme görülmedi :) Evde dolanıyordum, bi ıslaklık, bu ne ki dedim, bi gittim, kıpkırmızı! Regl sandım ama gerisi gelmedi.
dimam inşallah gelirim bir gün! İstanbulun heryerini gezdim de oraya yolum düşmemiş hiç! geliriz canım!gizem ve prucu saolun böbelerim. yarın kendimde enerji sinerji her ne haltsa ondan kalırsa bi koşu gidip alasım var.
gizemcim forum istanbuldada var joker:)
gelsene bi gun gesdireyim seni...
yemek ısmarlarım. ..
bugün benim de sürekli yiyesim var ama yemedimmm!! tutuyorum kendimi! bakalım nereye kadar!sporun 2.gunude guzel gecti ordan gezmeye gittik bisuru mama hepsinden 1er tane yedim ama 20ser kere cignedim yavas yedim sırf tatmak olsun benimki.. ceviz suyuda iciorum
guli yarın maydonosa geciorum abiye misali dusme var bende hemde kilo vermeye yardımcı..gevseyen yaylarım gerilmiş
yarında misafirim var ama bu sefer yemek yapıcam pasta corek deil sonrada pers cuma elıfle cacık diyetı yapcaz
bodrumdaki eve benide götür olmamı?
bemide götür ne olur heçç ses yapmammm
evriiim özgürün işi ne kadaaaaaaaaaaannn kebapmış ya
ohh 3 ay izin haaaaaaaa
süppermiş
ayy bide bodrumda havuzbaşından yazacakmış
gypsym esramıda götür bari. nolar nolar...
kıskandımmm.. olumunekankayizsmile bende gelecemmm
çokkk tşk ederiz tiseleriii
evrimcimmm inş canımmm musti ilk doğduğunda hastanede yatmıştı ya 1 hafta ozmn bi adam vardı odayı temizlemeye filan gelen oda öle demişti bu anneci bi bebek dedi babayı özel işler için kullanacak dedii gerçekten gökhan evdeyken musti uyanınca gökhan alıo susumuyo ben alıom susuyo buda gökhanın zoruna gidio sıpa ben düşmanınmıyım dio:)
tabi gecmelisin bende dubaideki eve gecicem ordan yazısırız hayatım terasta havuz var bizimde ustsuz gunesleneyım die yaptırdı kocam
evrim cormofil zımbırtısından burda yok.... hipp kullaıodum bebelac geldi trden simdi soyluycem ondan yollasınlar ama o gelene kadar neyle besliycem bu cocugu..bugun hep sıvı verdım bide kayısı suyu 2sinde agladı yaparken birinde yapmıs anlamadık bile o daha yumusaktı ... gecede uykusunda vermıycem bu gece
yine kimsecikler yok cokta uykm var ii gecelerr
nurdan vardımı acaba nası gecti yolculugu.. izmirde bayram havası simdi
taze evrim nurdanla teosu benim yerimede opun koklayın gordugunuz yerde
Nurdan şimdi ailesiyle hasret gideriyordu ohh ne güzel umarım sağ salim sıkıntısız bir yolculuk geçirmiştir..
Demek ki kaderimde monologda vardı yaaa
hiimm evet.. ya ben oranın şu akvaryumunu çok merak ediyorum, gezdin mi hiç? nasıl bişi gerçekten? ankara panora da da akvaryum akvaryum dediler, düdük gibi bişi çıktı sonunda, bu nasıl?? sendeki hafıza da feci yalnıssss.... :))gizemcim forum istanbul yeni açıldı ya
ondan gelmemişsindir
hatta hiç unutmam
17 kasımda açılcakdı bende yanlışlıkla 117 kasım yazdımdı
bu gyspyesraylan taze purcu benle alay etmişlerdi..mafoldumben
pervinn
terasa havuz he.bayanssulusmile
side(manavgat) de var öyle bi otel biliomusun
bayanlara özel havuzu tepeye yapmışlar.
ayynerelere göturdun beni biliomusuunnnn
ayy ösledm seni...
cacık diyeti neolaki?
detoksmu?
Face te Ece yi ekledim bu Ece bizim Lalece değil mi? Ne kadan güzelmiş kendileri ve oğluda çok tatlı ya! Buralara artık hiç uğramıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?