2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1) cevap vermiyorum yaza yaza ezberlediniz artık bizim uyku seanslarımızı

2) Ben de daha kuru buluyorum, özellikle ilk sabah bezlerini..Bizim kafamız her daim çok terliyor. Öyle böyle değil sırılsıklam, özellikle emerken. Sırtı kupkuru. Genetik diyorum geçiyorum (babası da öyledir)

3) ne versen yiyor ama iştahla değil...miktar olarak da çok az yiyor...alıştım zorlamıyorum..

:) ben de zayıflamayı bekliyorum gecelikler için...benim ipek saten çarşaf var arada seriyorum çok güzel oluyor...

Son düzenleme:
1- 8-9 gibi uyumuo ama eskiden uyudugu zamanlarda muhakkak mkır mıkır 12ye kadar anca dalıodu uyumuodu ama uyanmıoduda
2- terlede atıo eskisi gibi 5 kilo dolu deil cok terlio buaralar
3- hergun degisik pişiriorum zaten yemio bisey o yuzden con net cevaplayamıycam canım

bende kremlenenlere vucudu mis gibi kokanlara hayranım.. hic kremlenemem zırt pırt.. dustan sonra parfum sıkarım rolon surerım okadar. ama dustan sonra on saat kremlenip yumos olan hatunlara hayranım bide elleri her daim manıkurlu ve french lilere

kız kardeşimin her bölgesi için ayrı kremi vardır:)) 10 çeşit kremi ayrı ayrı uğraşır sürer. Bir ara fiş topluyorum ,ondan aldım. Neredeyse hepsini kullanamadan çöpe attım. Fişlere bakıyorum, Kuaför, Kozmetik hepsi..E geçmiyor da...Yuh dedim aldığın parayı bunlara harcıyorsun demek..

Ama şu French konusunda ben takıntılıyım. Ellerim, tırnaklarım çok güzel değildir ama bu seneye kadar Frenchsiz hiç durmadım.(Ruzy saolsun, artık yapamıyorum) Çok seviyorum..Hatta vücudumda tek uğraştığım iş odur diyebilirim...Off off eski günleri özledim.. Şimdi kendimi çok çirkin hissediyorum...

fenerin sampiyon olmasını cok isterdim gercekten uzuldum babam koyu fenerlidir.. gsli olarak bi yanım fenerden yanaydı yaa cok kotu oldu

Seçil seçil klavyen düzelmedi mi daha..( Klavye kendiliğinden düzelmez ki Ayça) ..Yani yenisini almadın mı daha..özledim..

Çingene kardeş tatile gidiyomuşsun... Ben de yaz başlamadan bayılırım tatile..Yahoyla nasıl olacak bakalım merak ediyorum sıpalarla tatil nasıl olur...Bizim yerimize de gez eğlen..

Tazeeeee saçların çok yakışmış bayıldım...

fenerin sampiyon olmasını cok isterdim gercekten uzuldum babam koyu fenerlidir.. gsli olarak bi yanım fenerden yanaydı yaa cok kotu oldu

Hay allah biz de burda sevinç çığlıkları atıyoruz...geçmişten kalma fener-trabzon husumetinin üzerine Trabzon şampiyonluğu Bursaya verdirince...Gerçi ben takım tutmuyorum da..

aha fener değilmi şampion ayy esra yıkılmıştır.kıyamma.
ayy ona şimdi moral vermek lazım
gel esra seni bi yerlere yollıyayım hemide yarın ilk uçakla olarmı???????

Çok süper french yaparım. Hatta loş ışıkta, neredeyse bakmadan yaparım diyebilirim. Kuaförler bile hayran kalır, nerede yaptırdın diye sorarlar, abartmıyorum. ılkokuldan beri ojesiz gezmediğimi söyleynce "haaaa!!" derler. Seminer zamanı arkadaşlarım sıra olurdu okulda french yapmam için :))

Şimdi artık pek yapmıyorum, düz oje sürmek daha kolay geliyor. Bir de 2 kat sürüyorum, 3. gün çıkmaya başlıyor ya, 3. katı sürüveriyorum aynı renk, anlayacağınız bir oje 4-5 gün gidiyor bana. French'te o şans yok :))

Bir gün Onur dershande çalışırken bir kız öğrencisine demiş "vay french güzel olmuş, kendin mi yaptın" diye. Kız şok olmuş tabii, hocam siz nerden biiyorsunuz french'i? Onur da demiş "sence??? french bağımlısı bir karım var çünkü :))"

Niye övdüysem bu kadar french düşkünlüğümü :))

Pervin ve Ece, ışıldıyorsunuz anacım. mucx

dış cephe yapıldıgı için çanaklarımız söküldü evde tv bitti digi geldi dermişim.
netten vt izliyorum sizede arad yazıyorum..

purcuuuuuuuuuuuu saçların çok gözel
mikemmel yakışmış..
renginide çok begendim

ne güzel geldin böyle sen.merhaba sana da
gunese bakamıom zaten zorla cekiolar yine

ftokanı da pozunu da sevsinler senin.
hayırlı olur inşallah sağol dosti
buda ana-kız askımız

maşallah maşallah.çok güzel hareketler bunlar

ecoşuuuuuum gelinim çok datlusun ya. zorlamı çektiler annem snein resmini.
pervinim sende ışıldıyorsun böbemm.

mutfak dandini! Onur maç izlemeye gtmişti. Tıkırdasam Doruk kesin uyanır. onur gelene kadar benim enerjim kalmadı ama! Çok vardı ya! Onur olsa ben mutfağın kapısını kapatır, içerde işimi yaparım, o da Doruk'a kulak kesilir, mıkırdansa hemen koşar.

hayırdır inşallah furcu.haber ver bari.birden giriyorsun öncesi var mı diye bakıyorum bulamıyorum.zaten zor takip ediyorum.nereden çıktı french?laelaelaelaelae

ça çaaaaaaaaaaaaaa

ösledim seni yavvvff

vu vu rüsgar napioo

bu arada saten çarşaf ve sabah yatagın ucunda olma olayı güzelmiş.
saten çarşaf pamuklu ise acaip güzel. ayrıcana çok tetikleyici.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…