SİZDE DE OLUYOR MU?
1) 8-9 arası uyuyor Doruk ama 1-2 saat boyunca yarım saatte bir mıkırdanıyor, kah emziğini veriyoruz, kah yan döndürüyoruz, kah sallıyoruz. 1-2 saat sonra anca dalmış oluyor.
2) Bolca su vermeme rağmen bezlerini daha kuru buluyorum önceye nazaran ama, bariz bir terleme de görmüyorum. annem havala ısındığı için sen farkında olmadan o terliyor, suyu atıyordur diyor.
3) Çok sevdiği, asla hayır demediği yiyeceklere karşı tepki! Şu günlerde menümüzde köklü değişiklikler yapıyoruz, şükür hayır demiyor, yeni gıdaları hüpletiyor! (kahvaltıda mama yerine omlet, muz - elma püresi yerine file içinde elma ya da karpuz gibi)
ayca yuh dedim bi an icin... saten carsaf benimde var annem lohusalıgımda yaptırmıstı cokta severek kullanırım :) bizim bu ev sahibi bi saten carsaflar koymus eve dibim dustu leopar desenli kırmızıya calan pembe ve cok acık altına calan kahve ikiside super. yıkadım utuledim ama hic sermedim cunku pamuklu deiller sırf saten yakar kısında usutur . pamuklu saten olunca guzel oluyo.. saten pijama sort takımı vs icinde havaların iice ısınmasını bekliorum seviorum napayım ya :)
Çok güzel fotolar yaaa özellikle ikincisine bayıldım...
bende kremlenenlere vucudu mis gibi kokanlara hayranım.. hic kremlenemem zırt pırt.. dustan sonra parfum sıkarım rolon surerım okadar. ama dustan sonra on saat kremlenip yumos olan hatunlara hayranım bide elleri her daim manıkurlu ve french lilere
fenerin sampiyon olmasını cok isterdim gercekten uzuldum babam koyu fenerlidir.. gsli olarak bi yanım fenerden yanaydı yaa cok kotu oldu
offf uykusu var gözlerinden akıyor ama uyumuyor tatlı bıdışım yaaaa
ne güzel geldin böyle sen.merhaba sana daBen yatmadan önce mutlaka duşumu alır, tüm vücudumu kremler, yaz kış farketmez saten geceliğimi giyer öyle yatarım. Yatak çarşaflarımız her daim ipek satendir zaten... Bir yatarız kendimizi yatağın ucunda buluruz, o kayganlıkla napceksin...
Çok Evrim gördüm kendimi...Şaka yaptım!!!
Lise yıllarındayken tüm arkadaşlarım gizli gizli makyaj yapar, saç baş uğraşır, kadınsı kıyafetlere özenir süslenir püslenirdi. Ben hiç yapmazdım. İçimden gelmezdi yani. Bir gün annem okula geldi. Arkadaşlarım bu kim dediler. Anneeem dedim. inanamadılar. Annem inanılmaz bakımlı, kapıya bile makyajsız çıkmayan bir tip, kızkardeşim de öyledir. Meğer beni çok tutucu bir ailenin kızı sanıyorlarmış..Annesi kızıyordur da o yüzden bizim gibi yapmıyordur, diye düşünüyorlarmış...E senin böyle annen var ve sen sade takılıyorsun yuh sana demişlerdi. Birden hatırladım...
Ben de her daim bakımlı kadınlara hayranım. Öyle olmayı çok isterdim.. Ama ben sade takılanlardanım...
Merhaba...
ftokanı da pozunu da sevsinler senin.
hayırlı olur inşallah sağol dostiElif, istifa etmişsin, hayırlı olsun.. O keyfi ben bikaç kez tattım..Üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi oluyorsun, müthiş bir haz...
Nurdanı gördüm şok şok şok oldum...Teodan kalma çıkıntılar nerde yahu..Göbek diyorum göbek... Çok güzel olmuş gerçekten..Topikte rejime başlamayan tek ben mi kaldım yahu...
maşallah maşallah.çok güzel hareketler bunlar
Çok süper french yaparım. Hatta loş ışıkta, neredeyse bakmadan yaparım diyebilirim. Kuaförler bile hayran kalır, nerede yaptırdın diye sorarlar, abartmıyorum. İlkokuldan beri ojesiz gezmediğimi söyleynce "haaaa!!" derler. Seminer zamanı arkadaşlarım sıra olurdu okulda french yapmam için :))
Şimdi artık pek yapmıyorum, düz oje sürmek daha kolay geliyor. Bir de 2 kat sürüyorum, 3. gün çıkmaya başlıyor ya, 3. katı sürüveriyorum aynı renk, anlayacağınız bir oje 4-5 gün gidiyor bana. French'te o şans yok :))
Bir gün Onur dershande çalışırken bir kız öğrencisine demiş "vay french güzel olmuş, kendin mi yaptın" diye. Kız şok olmuş tabii, hocam siz nerden biiyorsunuz french'i? Onur da demiş "sence??? french bağımlısı bir karım var çünkü :))"
Niye övdüysem bu kadar french düşkünlüğümü :))
Pervin ve Ece, ışıldıyorsunuz anacım. mucx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?