bakımlı,bakımsız,süslü,rüküş çok göreceli kavramlar.ben mesela herkesin vauvvv çok bakımlısın,çok güzelsin dediği birçok insanı çok rüküşve sevimsiz bulurum.bir çoğu da beni sade ve tipsiz bulabilir.güzellik göreceli bir kavram ne de olsa.burcu fikrini söylemiş.kendine güveni yüksek,kendine özen gösteren bir hatun olduğundan rahatça konuşma özgürlüğünü kullanmş.ama kıro lafı ağır olmuş kıro kaliteli kürt demekmiş bu arada:)bakımlı olmak herkesin kendi tercihidir tabi ki. önemli olan temiz olmaktır. temiz ayak, temiz tırnak, temiz özenli kıyafetler... yalnızca kıro lafı belki biraz ağır kaçmış olabilir. nacizane fikrim. belki hani o tipte giyenleri ben beğenmiyorum gibi daha hoş olabilir. yoksa belki arkadaşlar alınganlık yapabilir. burda on küsür kişi olduğumuzu düşünürsek herkesin burcunun söylediği tipte giyinmediği varsayabiliriz. bu durumda onlar kıro mu oluyor bilemiyorum. sanmıyorum... çok bakımlı olduğunu düşünerek takılan ama bir hafta boyunca yağlı saçlarıyla gezinen bir öğretmen arkadaş vardı eski okulumda. veya çok bakım yapan ama hala güzel olamayan :) işin espirisi tabi ki herkesin kendi fikri, kendi tercihi.. sakın söylediklerim yanlış anlaşılmasın. kimseye gönderme yapmıyorum, yalnızca kendi fikrimi beyan etmiş olayım
kol kıllarını almakmı,canım cok kıymetlıdır asla alamam sanırım.zaten dısarıda kısa kollu gezmedıgımden cokda sorun olmuyor.tabı asırı bı kıl olsaydı kollarımda belkı alırdım orasını bılemıycem
kroyum cunku ben giyiyorum ucu acık topuklu ayakkabı ile corap. aksi taktirde ayagımı sıkıo ayrıcada namaz kıldıgım icin oje filanda surmuorum.
evrimmm sen benim heran aklımdasın nası bu is bilmiorum ama kendimi seninle konusurken buluorum cogu zaman. kah bitki cayı demlerken kah eceye yemek pişirirken kah gezerken kah topuklu ayakkabı giyerken
sinerji is basında herkes tatil yolunda ohhhhh... evrim ikimizde tatile gidelimmi mayolarımızla
minişş ii tatiller canım
harbi nurdan taş olmuş taşşşş maşallah.
ben hepinizi göreceğim birarada hissediyorum derinden derinden.sen benim gördüğüm en güzel kadınlardan biriisisin.. lama cimi yok.. mal meydanda!
olumunekankayizsmile
gidelimmm kurben.. gidelimm.. neyimis eksık.. faslamısdan baska.
Pöfff Elif... bi gördüm ki sorma fotoyu.. yarın eger olabılırse gorecegım kendılerını.. zor ıhtımal dedı kızcagız.. bakalım, ınsallah zoru basarır.. evdeyım, onu bekleyecegım bı ıhtımal..
Bu arada seni özlüyorum kadın.. sanırım ıstıfa etmıssın.. hakkında hayırlısıı olsun dostum.
tazem canım hicbiseyi kisisel algılamıorum senin dusuncenede saygım var . sen oyle dusunuosun die de tarzımdan keyfimden ayagımın acımasından odun verecek deilim bebeim . kol kılları konusunda haklısın alınınca super oluyo
bende seni cok hos buluorum vede guzel vede kırmıızı ocelerine bayılıorum rujunada bayılmıstım mucx
efrimm o ayakları ben nezaman gorcem peki
burcu karnımı elleyince icinde beze gibi parca parca olmus yaglar.. sanırım parcalanmaya basladılar 1 aya toparlanırmı karnım ne dersin
gunese bakamıom zaten zorla cekiolar yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?