2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bakımlı,bakımsız,süslü,rüküş çok göreceli kavramlar.ben mesela herkesin vauvvv çok bakımlısın,çok güzelsin dediği birçok insanı çok rüküşve sevimsiz bulurum.bir çoğu da beni sade ve tipsiz bulabilir.güzellik göreceli bir kavram ne de olsa.burcu fikrini söylemiş.kendine güveni yüksek,kendine özen gösteren bir hatun olduğundan rahatça konuşma özgürlüğünü kullanmş.ama kıro lafı ağır olmuş kıro kaliteli kürt demekmiş bu arada:)

şimdi sen bana kıllı mı demek istedin.skandalllsempatiksalakcinni

ben esrayla nurdanın fotoları bulmalıyım.nurdanın incecik belini görüp çatır çatır çatlamalıyım:)

kroyum cunku ben giyiyorum ucu acık topuklu ayakkabı ile corap. aksi taktirde ayagımı sıkıo ayrıcada namaz kıldıgım icin oje filanda surmuorum.

sen benim gördüğüm en güzel kadınlardan biriisisin.. lama cimi yok.. mal meydanda!

evrimmm sen benim heran aklımdasın nası bu is bilmiorum ama kendimi seninle konusurken buluorum cogu zaman. kah bitki cayı demlerken kah eceye yemek pişirirken kah gezerken kah topuklu ayakkabı giyerken

olumunekankayizsmile

sinerji is basında herkes tatil yolunda ohhhhh... evrim ikimizde tatile gidelimmi mayolarımızla

minişş ii tatiller canım

gidelimmm kurben.. gidelimm.. neyimis eksık.. faslamısdan baska.

harbi nurdan taş olmuş taşşşş maşallah.

Pöfff Elif... bi gördüm ki sorma fotoyu.. yarın eger olabılırse gorecegım kendılerını.. zor ıhtımal dedı kızcagız.. bakalım, ınsallah zoru basarır.. evdeyım, onu bekleyecegım bı ıhtımal..

Bu arada seni özlüyorum kadın.. sanırım ıstıfa etmıssın.. hakkında hayırlısıı olsun dostum.

Kimseye "kıro" demedim. Bence bir insanın bir konuda kıroluk yapması, o insanın kıro olduğu anlamına gelmez. Yeri gelir, Onur'a da söylerim "kıroluk yapma" diye. ıyi, öyleyse ben kıronun teki ile evliyim.

Nasıl ki, çocuklara "sıpa ya da velet" dememi uygunsuz bulan kimseler varsa, bunu da ağır bulan arkadaşlar var demek ki! Olabilir. Fikrimi beyan ettim.

Pervin'i ben de çok güzel ve bakımlı bulduğumu her fırsatta dile getiririm, öyle ki; artık yalakalık yapıyormuşum gibi algılanmasından çekinirim. Sevmiyorum çünkü yapış yapış ilişkileri.

Kimseden bireysel olarak özür dilemiyorum, çünkü kimsenin şahsına hakaret falan etmedim. "Sana ne, haddini aşan şeyler söyleme - yazma" diyorsanız, özür diliyorum. PERVıN seni üzmek ya da kırmak istemedim, daha önce de yazdım, kişisel alma lütfen!

Kol kılı da, genital kılından daha çok acımıyor arkadaşlar, bilginize. Benim midemi bulandırıyor, ciddiyim, kafamı çeviriyorum, oradan ayrılıyorum, o derece! Şu an benim kolumda da var, ama tüy şeklinde. Dedim ya, kiminde saç gibi oluyor, o çirkin duruyor BENCE!

offf uykusu var gözlerinden akıyor ama uyumuyor tatlı bıdışım yaaaa

tazem canım hicbiseyi kisisel algılamıorum senin dusuncenede saygım var . sen oyle dusunuosun die de tarzımdan keyfimden ayagımın acımasından odun verecek deilim bebeim . kol kılları konusunda haklısın alınınca super oluyo

bende seni cok hos buluorum vede guzel vede kırmıızı ocelerine bayılıorum rujunada bayılmıstım mucx

efrimm o ayakları ben nezaman gorcem peki

bugun cok guzel deniz kenarında bi yere gittik cardak seklinde ust kapalı masalar vardı .. dibinde kumsal.. balayımızı hatırlattı kıbrıstaki kumsalı.. tam gunes batarken emrahla kumsala indik resim cektik romantik yaptık cok guzeldii

burcu karnımı elleyince icinde beze gibi parca parca olmus yaglar.. sanırım parcalanmaya basladılar 1 aya toparlanırmı karnım ne dersin

bu giyim kusam konusunda eminimki herkesin ayri bir görüsü vardir..burcunun görüsüne kimse katilmak zorun da degil ama samimice düsüncesinide belirtmis..darilacak ve abartilacak bir olayda yok bence..burda herkes kendince bakimli ve güzel..burcunun dedigi gibi ben de acik ayakkabiyla asla corap giymem..giyilmez diyede bilirim..tabi su siralar renkli coraplar cok moda..onlarla uyumlu olabiliyor...kil konusunda da yüzde,kolda heryerde temizlik sart..helede bir bayana yakismiyor killi dolasmak..

ben hepinizi göreceğim birarada hissediyorum derinden derinden.
istifayı bastım ama ses yok bakalım kabul edilir inşallah.geçerim okuluma.ben de sizi özlüyorum yav.

karın sıkılaşıyor hissediliyor cidden.giysilerden daha çok anlaşılıyor

hıh, anlaştık, süper! Seni küstürmek istemem asla! olumunekankayizsmile

burcu karnımı elleyince icinde beze gibi parca parca olmus yaglar.. sanırım parcalanmaya basladılar 1 aya toparlanırmı karnım ne dersin

o bezelerden bende de vardı, dağıldı bayağı. 1 ayda karnın toparlanabilir, eğer önceden de düz bir karnın var idiyse!! Açıkçası ben 49 kilo iken bile karnım hep vardı. Karnımdan çok bir şey beklemiyorum, neden böyle, diye üzülmüyorum, onu olduğu gibi kabullendim. ama 1 hatta 1.5 sene sürüyor (özellikle de alt karın için) diyorlar

SıZDE DE OLUYOR MU?

1) 8-9 arası uyuyor Doruk ama 1-2 saat boyunca yarım saatte bir mıkırdanıyor, kah emziğini veriyoruz, kah yan döndürüyoruz, kah sallıyoruz. 1-2 saat sonra anca dalmış oluyor.

2) Bolca su vermeme rağmen bezlerini daha kuru buluyorum önceye nazaran ama, bariz bir terleme de görmüyorum. annem havala ısındığı için sen farkında olmadan o terliyor, suyu atıyordur diyor.

3) Çok sevdiği, asla hayır demediği yiyeceklere karşı tepki! Şu günlerde menümüzde köklü değişiklikler yapıyoruz, şükür hayır demiyor, yeni gıdaları hüpletiyor! (kahvaltıda mama yerine omlet, muz - elma püresi yerine file içinde elma ya da karpuz gibi)

Ben yatmadan önce mutlaka duşumu alır, tüm vücudumu kremler, yaz kış farketmez saten geceliğimi giyer öyle yatarım. Yatak çarşaflarımız her daim ipek satendir zaten... Bir yatarız kendimizi yatağın ucunda buluruz, o kayganlıkla napceksin...

Çok Evrim gördüm kendimi...Şaka yaptım!!!

Lise yıllarındayken tüm arkadaşlarım gizli gizli makyaj yapar, saç baş uğraşır, kadınsı kıyafetlere özenir süslenir püslenirdi. Ben hiç yapmazdım. ıçimden gelmezdi yani. Bir gün annem okula geldi. Arkadaşlarım bu kim dediler. Anneeem dedim. inanamadılar. Annem inanılmaz bakımlı, kapıya bile makyajsız çıkmayan bir tip, kızkardeşim de öyledir. Meğer beni çok tutucu bir ailenin kızı sanıyorlarmış..Annesi kızıyordur da o yüzden bizim gibi yapmıyordur, diye düşünüyorlarmış...E senin böyle annen var ve sen sade takılıyorsun yuh sana demişlerdi. Birden hatırladım...

Ben de her daim bakımlı kadınlara hayranım. Öyle olmayı çok isterdim.. Ama ben sade takılanlardanım...

Merhaba...

Elif, istifa etmişsin, hayırlı olsun.. O keyfi ben bikaç kez tattım..Üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi oluyorsun, müthiş bir haz...

Nurdanı gördüm şok şok şok oldum...Teodan kalma çıkıntılar nerde yahu..Göbek diyorum göbek... Çok güzel olmuş gerçekten..Topikte rejime başlamayan tek ben mi kaldım yahu...

gunese bakamıom zaten zorla cekiolar yine

hehe öpücük dudak seni,çok tatlısın..

Ben de ince dudaklıyım ama Rüzgar maşallah benden iri dudakları var... Hay allahım ona vereceğine bana verseydin ya..Bayılırım ruj sürmeye ama dudak yok işte...

ayca yuh dedim bi an icin... saten carsaf benimde var annem lohusalıgımda yaptırmıstı cokta severek kullanırım :) bizim bu ev sahibi bi saten carsaflar koymus eve dibim dustu leopar desenli kırmızıya calan pembe ve cok acık altına calan kahve ikiside super. yıkadım utuledim ama hic sermedim cunku pamuklu deiller sırf saten yakar kısında usutur . pamuklu saten olunca guzel oluyo.. saten pijama sort takımı vs icinde havaların iice ısınmasını bekliorum seviorum napayım ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…