2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlahi Burcu.. kol bacak aynı ha... Ay çok güldüm.. Belki kadıncağızın vakti yoktur.Canı acıyordur belki..
Birde ben bir yerde okudum.Zorunlu olanların dışında ki kılları almak çok zararlıymış.O kılların ne iş e yaradığını bilsek aldığımız o kıllar için okadar pişman olurmuşuz ki. Ama işte almadan da rahat edemiyor insan.sırnaşık şey

kroyum cunku ben giyiyorum ucu acık topuklu ayakkabı ile corap. aksi taktirde ayagımı sıkıo ayrıcada namaz kıldıgım icin oje filanda surmuorum.

evrimmm sen benim heran aklımdasın nası bu is bilmiorum ama kendimi seninle konusurken buluorum cogu zaman. kah bitki cayı demlerken kah eceye yemek pişirirken kah gezerken kah topuklu ayakkabı giyerken

ee şincik benim annemde kro olii o zaman
yazları ince çorap üstüne açık ayakkabı giyer önü yada arkası açık
hacı olduğundan ve başörtülü olduğundan dolayı ayaklarının görünmesini istemez
kapalı ayakkabı giyincede sıcak oluyor der..
ve bu şekildeki bir çok bayan öyle giyer ayakkabısını..ı
giyinmek bence herkesin tarzı ve yaşam biçimi
krolarrr siziiii sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
pervinim güzell krom benim
makyajsız ucube gibyim demişsin ya görmesek bilmesek neyse diyeceğimde
kimi kandırıyosun sen hıı??

bakım konusundaa
bende hayranım bakımlı insanlara benimde öyle bir arkadaşım var
aznavur bir oğlu var ona rağmen kocası gelmeden bikaç saat önce giyinir süslenir makyaj vs
lohusa döneminde bile şık gecelikler aldı bedenine göre akannehir

benmi tıppkı gizem gibi kadınlık genlerinden mahrumum sanırım topuklu ayakkabı giyemem çok isterdimm
çok denedim alışmaya çabaladım ama yok bence topuklu ayakkabı ile yürümek bir sanat
ben kaç kez ayağımı burktum yere yapıştım vs böylece bu sevdadan vazgeçtim
düğünümde bile hafif topuklu ayakkabı almıştım birde yanımda beyaz spor ayakkabı aldım
düğün başlarken değiştirdm gelinliğin altında spor ayakkabı vardı delikafadulden

makyaj desen çalışıyorken iki far sürer çıkardım maksat düzgün görünmek olsun evlendikten sonra oda bitti zaten burcu gibi bende rahatsız oluyorum gözlerim yanar vs

geceleri yatarken illa pijama giyerim ay mami kalın aşorttmanlarla yatar yuh derim kıl olurum

gecelikte giyemiyorum çoğu zaman kafama geçmiş oluyor gecelik uyandığımda
nasıl yatıyosam artıkınnnn

kroluk konusunda benimde kro bulduğum tipler vardır
bunun en başında denize mayo ile giren erkek tiplemelerii
böğğğ resmen midem bulanır bütün malları sererler ortaya nerdeyse boyutlarını görecez
iğrenççç bir görüntü bence
hani estetik desen oda yok bayan gibi değilki yanii
kronun önde gideni onlar benim nazarımda

bide size gelirken topuklu ayakkabı giymistik gerizekaa gibi o bayırdan inerken cocuk kucagımda ... delümüymüşüz neymüşüzz

bende cok giymiorum yavas yavas baskaldım tekrardan. eskiden cok giyerdim hamilelikten once.. bisuru ayakkabımıdagıttım ayaklarım buyudugu icin

bende çakısırken cıplak bacak etek giymekten hoslanmazdım o sebepten ince corap giyerdim altınada acık ayakkabı..kroluksa kroyum yapacak bişi yok

Pervin kişisel algılama lütfen! Burnu açık çoraplar var o şekilde satılan, onlardan kullanabilirsin. (Kullanmak zorunda da değilsin) Kendi adıma çok nahoş buluyorum, açık bir ayakkabıyı çok beğensem de ayağımı sıksa, ölürüm de çorapla giymem. Hele ki ten rengi çorapla Kızma gözünü seveyim. Oje sürmediğin için de yargılamadım ki seni, ne yaparsan yap, beni ilgilendirmez. "Oje sürmüyorsanız da bakımlı olun nolur" yazmıştım zaten. Olmak zorunda değilsiniz elbette, kişisel bir takıntımı dile getirdiğimi anlamış olmalısın.

Açık ayakkabı - bakımsız ayak - ten rengi çorap üçlüsünün herhangi ikisinin aynı anda olması bence çok çirkin görünüyor. Burada Evrim'den başka kimsenin ayağını da görmedim. Bilerek konuşmam imkansız. Ben sadece sevdiğim ve önemsediğim insanları uyarmak istedim, haddim değilse özür dilerim.

Okulda da 1-2 yakın arkadaşıma söyledim, "burnu açık çorap giyseniz ya, madem açık ayakkabı seviyorsunuz" dedim.

ESRA anneler klasman dışı :) Yaş haddinden kurtarıyor onlar :)

Bu arada onur Doruk'u uyuttu sağ olsun, 2 saat uyudum ben de. Daha iyi gibiyim. Benical Cold içtim, o da midemi bulandırıyor sanırım, dün de olmuştu aynısı :sinifsinif:

Gideyim yemek yapayım, yazlık ayakkabıları çıkaracağız daha...

"Kıroluktur" diye fetva vermiş olmayayım. Kendi görüşüm. Bence kıroluktur. Çorap üstü sandalet gibi. Doruk'a giydiriyorum bazen, çünkü o çocuk! Dedeler giyebilir, onlar rahat etmeli! ama 30 yaşında bir adam - kadın giymemeli bence!!!

merhaba herkese.temizlik molası verdim.
burcu yine döktürmüşsün maşallah.
ben asla kısa kllu giymem dışarlarda.ama kol kıllarım alınmıştır hep:) açık ayakkabı zaten giymem nasılım böbem?
daha çok yolum var ama.önce 10 kilo vermem lazım.sonra ben de standartlarımı oluşturacağım

bakımlı olmak herkesin kendi tercihidir tabi ki. önemli olan temiz olmaktır. temiz ayak, temiz tırnak, temiz özenli kıyafetler... yalnızca kıro lafı belki biraz ağır kaçmış olabilir. nacizane fikrim. belki hani o tipte giyenleri ben beğenmiyorum gibi daha hoş olabilir. yoksa belki arkadaşlar alınganlık yapabilir. burda on küsür kişi olduğumuzu düşünürsek herkesin burcunun söylediği tipte giyinmediği varsayabiliriz. bu durumda onlar kıro mu oluyor bilemiyorum. sanmıyorum... çok bakımlı olduğunu düşünerek takılan ama bir hafta boyunca yağlı saçlarıyla gezinen bir öğretmen arkadaş vardı eski okulumda. veya çok bakım yapan ama hala güzel olamayan :) işin espirisi tabi ki herkesin kendi fikri, kendi tercihi.. sakın söylediklerim yanlış anlaşılmasın. kimseye gönderme yapmıyorum, yalnızca kendi fikrimi beyan etmiş olayım

Oh ne güzel herkesler tatillere. ıyi gezmeler .. Sorunsuz olur minik şevvale de iyi gelir inşallah..

sinerji is basında herkes tatil yolunda ohhhhh... evrim ikimizde tatile gidelimmi mayolarımızla

minişş ii tatiller canım

saolun canlar,tatilimizin güzel gecmesıni umuyorum diliyorum cok istiyoprum :Saruboceq:

Son düzenleme:
bende şu herzaman süslü bakımlı olan kadınlara hayranım! asla herdaim süslü olamam, topuklu ayakkabıyı özel günler hariç asla gıyemem.saten picamalarla uyuyamam :)) saten gecelik falan giydiğim aksam mutlaka bır plan var sanır canım kocacım :)) çünkü alısmıs pijama giyip uyumama.ama pijamalarım süslüdür,enazındfan uyumlu bişeler giyerım,hepten şalaş olmam.
bizimde bi komşu var,kadın kocası gelmeden ten corabını mutlaka ceker bacagına sempatiksalakcinni mutlaka makyaj yapar,fakat aldatıldı oda ayrı bı konu sempatiksalakcinni bu nasıl bı çelişlkidir,demek bu iş süste püste değil.
makyajda yapamam benım için makyaj göz kalemıdır cok nadır hafif pırıltılı fardır.rimel falan gözümü kaşindirir.ruj hıc süremem incecıktır dudaklarım,yakısmaz

kol kıllarını almakmı,canım cok kıymetlıdır asla alamam sanırım.zaten dısarıda kısa kollu gezmedıgımden cokda sorun olmuyor.tabı asırı bı kıl olsaydı kollarımda belkı alırdım orasını bılemıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…