2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selinle başlamak ne keyifli güne...
maşallah, hep güzeldi büyüdükçe daha da güzelleşmiş. maşallah .

Herkeşlere günaydın...
Kıl muhabbeti iyi dönmüş. Sen nelere kadirsin Burcuuuu.. kaydirigubbakcemile3
Bende bi takıntımdan bahsedeyim o zaman..
Geceliklerim illa ki açık renk olmalı..
Yeşil rengine karşı ayrı bir düşkünlüğüm var. Kıyafet giyerken takım olmasına özen göstermesem bile bir bakıyorum her şeyim uyumlu çünkğ çoğu yeşil ve tonları.. Kurbağa gibi oluyorum bazen..
Birde pastel renkler tabi.. Çok keskin renklere bu ara merak saldım sadece..
Bu ara bir takıntımı daha keşfettim.. Hergün illa beyaz badi giyiyorum evde.. Ertesi gün aynısını giymiyorum ama..Daha temiz ve düzenli olduğumu düşünüyorum.. Annem de öyle. Gtigide anneme benziyorum galiba.. Anneyim ya.. boshayallersmile

bizim uyumalarımız zaten çoğunlukla vukuattır burcu. sallana sallana.. hele dün mahvetti bizi. yazmıştım zaten.
su vermeye çalışıyorum ama bizim bıdış pekte fazla su içmiyor. anneme söyledim. emdiği için yeterlidir dedi. ama emmeleri de o kadar fazla değil kii... bazen o kadar az ıslatıyor ki ağzını bezi değiştirmeye gerek kalmıyor düşün..
yemek konusunda yiğitin olmazsa olması tarhana çorbası. diğer çorbaların hiçbiri severek yemiyor.

buda ana-kız askımız

aayyy çok tatlısınız yaa.. sen süpersin, prensesin süper, ortam harika...
Senin oğlunu sevmene bayılıyorum... bıdış, balım, kuşum...
:) evde kendiyle konuşurken de "şirinlik" derim hep. gel şirinlik, yapma şirinlik..
aaa duş sonrası kremlenmek.
bu benm işim
çok sveiorum o anı.
zaten afik uyurken asla bişey yapmadıgımız için.
duş sonrası eyvah uyandı agladı derdim olmadan rahatca kremlenirim.
mis gibide kokarım.
ben de her üç banyomun ortalama ikisinde kremlenirim.. bazen aksattığım olabiliyor. yiğit zuzusunun durumuna göre :) topuklar ve dirsekler için ayrı krem, vücut için ayrı, yüz için ayrı, eller için ayrı...
afikimin üst dişleri patladı bugun
hayırlı olsun gülistancım dişleriniz.. bizim de alttan iki tane varken üstteki ikinin bir tanesi çıktı önce. sonra onun yanındaki çıktı. sonra üst ikilinin eşi çıktı. üç dört gün önce de onun yanı çıktı. altıladık dişlerimizi :)
hayırlı olsun dişiniz.. aynı dertten bende çok müzdaribim.. acayip yoluyor, sıkıyor. hele emerken resmenn kavga dövüş emişiyoruz. saçlarımı çekiyor çok fena, kollarımı mıncıklıyor, tırnaklarını geçiriyor.. ve acayip şap şap vuruyor suratıma.. yani hem emerim hem döverim hesabı yapıyor.
gerçekten işe yarıyor mu gülistan yaa hemen deneyeceğim...
çok şirin maşallah.. gözüm gönlüm açıldı sabah sabah..

Ya aynı durum bende de var. Çok canım acıyor resmen işkence görüyorum. :çok üzgünüm:
Ama ben kızmadan duramıyorum. Bu aralar ısrımayada başladı tek dişi daha sivri resmen iğne gibi. Ya ne yapmalıyım. Canım yanınca elimde olmadan kızıyorum. Aslında lafatn anlıyor bu aralar ama sanki bunu oyun sanıyor.

PERVİN ne güzel yerlere gitmişsiniz öyle.. Ya bzim arabamız yok.Eşiminde hergün 4 saati otobüs ve minibüslerde geçtiği için bir yere arabasız gitmek istemiyor. Babasından arabayı almayı da o istemiyor. Yani evin etrafında geziniyoruz bizde. Aslında onunla dışarıda yarım saat gezmek bile bana yarıyor ama insan bazen farklı yerler görmek istiyor. Çok mu şey istiyorum acaba.. Helede bu havalar tam benim gezinti damarımda kan akışının hızlandığı vakitler.. Neyse, Mevlam görelim neyler. Neylerse güzel eyler..

günaydın günaydın....

doğumgünümü kutlayan herkese çok çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlar.

Aynen ben de ne zamandır düşünüyorum..öncelikle hangi kitabını almak gerek acaba sen biliyo musun. Damla hocam deyiverse bize...

ben hepsini aldım
önce "anne iş'te"
sonra çocuklarla doğru iletişim
ve hepsi....

tatlım kolay gelsin. bizde seni özledik...

ben esrayla nurdanın fotoları bulmalıyım.nurdanın incecik belini görüp çatır çatır çatlamalıyım:)

kaydirigubbakcemile3

burda bi arkadaş var bana dedi ki çorba konusunda :
etli kemikler var ya onlardan al dedi ama böyle ilikli olanlarından. sonra onları bi taşım kaynak. o suyun hepsini dök. yeniden doldur. sonra onunla düdüklüde pişir güzelce. sonra da yiğitin çorbalarını o etin suyuyla yap ve de etinden de katarsın dedi. mantıklı geldi ama fikriniz nedir arkadaşlar??

Sevgili Damla;
Doğmu gününü kutlarım.Eşinle ve yavrunla güzel güzel seneler geçirebilmen duasıyla..
Kaçırmışım galiba şimdi öğrendim. bilmiyorumkismile

bu arada ailecek çok sevindik biz bursasporun şampiyon olmasına :) ertuğrul sağlamı çook severiz.

Canım aslında lezzet bakımından çok güzel olabilir ama fayda bakımından bir fikrim yok. Araştırmak lazım..
Evet zaten çoğu kişi Ertuğrul Sağlam için sevindi.Geçen sene Ertuğrul Sağlam BJK tarafından büyük haksızlığa uğraamıştı.. İlahi adalet .. kaydirigubbakcemile5

canım ben yapıyorum aynısını deil ama benzio. ilikli kemgi suda bekletiorum geceden kanı vs cıksın die. sonra guzelce kaynatıorum suda kan olmuo guzel kaynıo.. soguyunca dolaba kaldırıyorum corbalarını yapıorum ondan. cokta guzel oluyo

zehra esin cok yogun calısıyo olmalı gunde 4 saat az bir zaman deil. istanbul yoruyo zaten insanı. inan bizde istanbuldayken evden cıkmak istemezdik pazarları.. ama burda mesafler yakın iş eve yakın yani daha rahatız aksam ustu cıkıp gece donebiliorus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…