2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben her gecee sarhooşum derdimdenn böylee
aşk yolundaaa berduşuumm kaderimmm böyleee
bana delii diyorlarr varsııınn dessiiinlerr

tazem ben yorumladım nasiii olmuşmu

cokkk guzel olmus bayıldım

dertler derya olmus onu soylesene bende onu severim ibodan.. baskada sevmem ne ibo ne gencebay hic tarzım deil babam afedersin

benimde gardrobum bi bakıyorum mavi ve tonları yada camgobegi :)) beyazlar bide mor-lila -pembe tonları arası yok . şimdi nar cicegine taktım o renk bisiler almam gerekk :)

Pervin eşim sabah 6 da evden çıkıyor. Akşam 8 de geliyor. Balmumcu da işyeri. Aslıında özel arabayla yarım saate gideceği yeri 2 saate gidiyor. Zaten ondan da susuyorum biraz.

Ben kartal uğurmumcu da oturuyorum.Aslında bende karşıyı çok seviyorum.Gezilecek yerler ayağının altında ulaşım kolay ve mesafeler kıısa.. ama ailemden de uzağa gitmek istemedim. Halbuki karşı benim mekanım..

hmm tamam o zaman bende bugün alayım da bir deneyeyim inş.. teşekkürler pervincim.

DAMLA hocam çok güzel bi manzara... anne çok güzel ... kızı çok güzel daha ne denirki karpostal gibi çıkmışsınız...... tişörtlerinize bittim ya... bende istiyorum banane banane:))))

ancak bu kadar becerebildim.

dün okul gezisine gittik. 40 kadar öğrenciyi dağda kaybettik. sonra aradık ve hepsini tek tek bulduk.

kim olduğu bilinmemekle birlikte biri ya da birileri tabelaları ters çevirmiş. ekipde kalabalık haliyle kopuk, herkes farklı yöne gitmiş. bundan sonra ormandaki tabelaların beton dökülmek suretiyle yapılması konusunda hep ısrarcı olacağım.

daha da kötüsü içlerinden birilerini suçlamışlar o öfkeyle ama allahtan hepsi iyi sağ salim döndük. bugünde hepsi gülüyor sıpaların dünkü hallerini hatırladıkça.

sonuç
geberiyorum yorgunluktan.

damla fotonuz çok güzel. tişörtler her zamanki gibi özendiğimden.. arka plan harika duruyor..
40 öğrencinin sorumluluğunu almak cidden çok zordur. ne yaşadığınızı tahmin ediyorum. ucuz atlatmışsınız. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…