ben her gecee sarhooşum derdimdenn böylee
aşk yolundaaa berduşuumm kaderimmm böyleee
bana delii diyorlarr varsııınn dessiiinlerr
tazem ben yorumladım nasiii olmuşmu
Herkeşlere günaydın...
Kıl muhabbeti iyi dönmüş. Sen nelere kadirsin Burcuuuu.. kaydirigubbakcemile3
Bende bi takıntımdan bahsedeyim o zaman..
Geceliklerim illa ki açık renk olmalı..
Yeşil rengine karşı ayrı bir düşkünlüğüm var. Kıyafet giyerken takım olmasına özen göstermesem bile bir bakıyorum her şeyim uyumlu çünkğ çoğu yeşil ve tonları.. Kurbağa gibi oluyorum bazen..
Birde pastel renkler tabi.. Çok keskin renklere bu ara merak saldım sadece..
Bu ara bir takıntımı daha keşfettim.. Hergün illa beyaz badi giyiyorum evde.. Ertesi gün aynısını giymiyorum ama..Daha temiz ve düzenli olduğumu düşünüyorum.. Annem de öyle. Gtigide anneme benziyorum galiba.. Anneyim ya.. boshayallersmile
resim yüklemeye çalışıyorum herzamanki gibi
Pervin eşim sabah 6 da evden çıkıyor. Akşam 8 de geliyor. Balmumcu da işyeri. Aslıında özel arabayla yarım saate gideceği yeri 2 saate gidiyor. Zaten ondan da susuyorum biraz.
hmm tamam o zaman bende bugün alayım da bir deneyeyim inş.. teşekkürler pervincim.canım ben yapıyorum aynısını deil ama benzio. ilikli kemgi suda bekletiorum geceden kanı vs cıksın die. sonra guzelce kaynatıorum suda kan olmuo guzel kaynıo.. soguyunca dolaba kaldırıyorum corbalarını yapıorum ondan. cokta guzel oluyo
Ben kartal uğurmumcu da oturuyorum.Aslında bende karşıyı çok seviyorum.Gezilecek yerler ayağının altında ulaşım kolay ve mesafeler kıısa.. ama ailemden de uzağa gitmek istemedim. Halbuki karşı benim mekanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?