zehra yapın şekerim birde kızınız olsun.
kızlar bişi sorayım. son bir aydır kıllarım daha hızlı uzamaya başladı. çabuk çıkıyor. acaba aylar sonra tekrar regl olmamla alakası olabilir mi?
kızlar bişi sorayım. son bir aydır kıllarım daha hızlı uzamaya başladı. çabuk çıkıyor. acaba aylar sonra tekrar regl olmamla alakası olabilir mi?
Kemik kaynatma olayını ben de başkalarından duydum ama denemedim. Şu sıralar kızım o kadar iştahsız ki alt dişleri çıkıyor ondan sanırım. Akşam mamasını yemedi yatarken, sabah da yediremedim. Ağzını sıkı sıkı kapatıyor sadece su içmek için açıyor, onun beberonunu tanıyor tabi. Evden çıkarken anneme bıraktım zorlama diyor bana ama açlığa da alışmasından kokuyorum. Zaten kilolu bir bebek değil iyice zayıflamasından korkuyorum. Böyle değildi geçen hafta ortasından beri yememe huyu başladı, ben ısrar ettikçe daha kötü oluyor. Çok üzülüyorum ama fayda yok.
Kemik kaynatma olayını ben de başkalarından duydum ama denemedim. Şu sıralar kızım o kadar iştahsız ki alt dişleri çıkıyor ondan sanırım. Akşam mamasını yemedi yatarken, sabah da yediremedim. Ağzını sıkı sıkı kapatıyor sadece su içmek için açıyor, onun beberonunu tanıyor tabi. Evden çıkarken anneme bıraktım zorlama diyor bana ama açlığa da alışmasından kokuyorum. Zaten kilolu bir bebek değil iyice zayıflamasından korkuyorum. Böyle değildi geçen hafta ortasından beri yememe huyu başladı, ben ısrar ettikçe daha kötü oluyor. Çok üzülüyorum ama fayda yok.
Şimdi anlıyorum iştahsız çocuk annelerinin neler çektiğini. Sinir olurdum peşinde kaşıkla koşturan annelere şimdi aynısı olma yolunda ilerliyorum.Kaşık fobisi oluşacak çocukta. Annem geldi de elimden aldı çocuğu. kendisi çok sabırlı ve disiplinli bir tip. Biraz herşeyin en iyisini ben bilirim havası var, Eski öğretmenlerden, bazen beni sinir ediyor çok kontrollü hali ve herşeye müdahale etmesi ama kızımla çok iyi anlaşıyor.ahhhh canım ahh aramıza hoşgeldin.. biz de aylardır böyleyiz... selinde kilolu bi bebek değil ama iştahsızlık dişler çıkarken yada ara dönemde oluyor...1 gün iyiyiz 4 gün iştahsısız alıştım artık... başlarda çok üzüldüm o yemeyince ağladım bende ama istersen yırt kendini birşey değişmiyor malesef... o yüzden alıştım artık fazlada zorlamıyorum yiyeceği zaman yiyor artık yapacak birşey yok.... çok üsteleyince daha çok inada bindirip yemiyor ağlamaya başlıyor.....
Canım gerçekten zor.. Dişleri çıkıyordur ondandır. Bırak ağlamıyorsa çok zorlama. Çünkü o zamn daha çok ilgi gösterildiğinden çocuklar yemeği bir sorun haline getiebiliyorlarmış.Sabırlı olmakta fayda var. Mesela yemek vermediğinde huysuzluk yapıyormu? Hani sen anlarsın açlıktan falan nasıl ağlar. O tip bi ağlaması varmı?
bu arada adaşşş
ben hiç efrim gadını gibi değilim
takım tutarım siyasi görüşüm vardır marka yerine göre severim kalite meselesi tamamennn
fanatik fenerbahçeliyimdirrrr
şampiyon fenerbahçeeeeee :sm_cool:
akşama bi arkadasımıza davetlyiz.
kızcagız hamile 7 aylık:)
bende sen bişey zahmet etme ben yapar getiririm didim.
mutfakdayım bi size yazıom bi pasta börek kurabiye yapıom..
üstelik bugun cumaydı.
yani ben rutin cuma gunundeydim..
PUKKKETTTT asıl selinde kaşık fobisi var... kaşık gördüğünde burnunu kaşıyor istemiyor karnı aç olsa bile ama eline birşey verip o oyalandığında bi oyuncak bi tabak öyle ağzını açıyor.... öyle öyle alıştım bu huyuna..... iki kaşık ağzına girse kar diyorum....
Şimdi anlıyorum iştahsız çocuk annelerinin neler çektiğini. Sinir olurdum peşinde kaşıkla koşturan annelere şimdi aynısı olma yolunda ilerliyorum.Kaşık fobisi oluşacak çocukta. Annem geldi de elimden aldı çocuğu. kendisi çok sabırlı ve disiplinli bir tip. Biraz herşeyin en iyisini ben bilirim havası var, Eski öğretmenlerden, bazen beni sinir ediyor çok kontrollü hali ve herşeye müdahale etmesi ama kızımla çok iyi anlaşıyor.
Yok ne huzysuzluğu, ağlaması.Açken çok mutlu asıl sorun yemek yedirmeye çalışırken oluyor.
esraaaaaaa
kardişiiiiimm
bana gezdirilecek yerler söyşesen
dolmabahçe
topkapı ayasofya
sultanahmet,yerebatan sarnıcı
beyazıt kapılı çarşı
panaroma muzesi
kızkulesi
çamlıca
eyüp
pierre loti
minia türk
dışında aklıma bişi gelmiyiiii
benden haberlerrr
çarşamba tatile gidiyorusssssssss
gidiyosss adiyossssss
olay şöyle gerçekleşti maminin işyerinde bayisi olduğu bir firma promosyon yapıyormuş her firmadan bir çift tatile yolluyormuşş beleşten patronuda gidermisniz demiş
tabii mamide hemen atlamış biz gideriz abi diye benim gazabımdan korktuğuu içinnnn
velhasıl çarşamba oteldeyiz pazar çıkış 5 günlük bir antalya tatili
antalya beldibi türkiz otel güzelmiş netten araştırdımm
beleş etin yahnisi olmayız inşallahh
bu hafta çok atraksiyonlu geçecekkkkk kaydirigubbakcemile2
Evde bakımlı olmak konusunda Onur'a ne kadar çok yol aldırdım, anlatamam. Daha sevgiliyken evine gittiğimde beni yırtık eşofman altı, rengi atmış eşofman üstü ve örme yelekle ( o da pek yeni değildi elbtte ) karşıladığını hatırlarım. Onur aslan burcu ama hiç alakası yok. Gördüğüm, tanıdığım en paspal adamdı. Neyse ki büyük oranda değişti bu konuda da. Bazen söylenirim, gene mi çektin pijamalarını, diye! O da söylene söylene gider eşofman giyer hiç değilse. Gerçi ailece öyleler. Yatak giysisi
Saçım - başım da düzgündür, her an dışarı çıkacakmış gibi otururum. Fönlü olmasa da derli toplu olmasına, düzgün olmasına özen gösteririm. Bir de her daim oceliyimdir en kırmızısından :))
esraaaa tatilemi gidiosun gorüsemeyecekmiyiz offff cep telden giriyorum ne zzor yazmak
Esrako cnm sana cok yakınım sanırım libadiyedeyiz
Esraaaaaa süpermişşşşş!! ççook güzel dinlen ve eğlen! Türkiz otel köklü güzel bir oteldir. amcamlar her yıl mutlaka giderler 3-5 gün. şu bebekle otele gitme mevzusu nasıl olur hep çok merak ediyorum. senin deneyimlerde faydalanıcaz artık.. mesela bebik 8.30- 9 gibi uyuduğunda, odaya mı tıkılıyoruz hep beraber yoksa pusetinde uyuyor da rahatça oturabiliyor muyuz orda burda? en çok merak ettiğim bu. gerçi her bebek farklı ama bakış açısı olur en azından..
Burcu saçlar süper olmuş, güle güle kullan!
gizem ya rejene bende duymuştum. etkili olursa bi haber veriver canım..
bu arada herkese günaydın..
ben gidim de kahvaltı yapim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?