herkeşler aynı kanalda sanırsam.
NURDAN seni çok özledim böbeeeem.
Azcık belimi doğrulttum ya, aklıma kötü kötü şeyler geliyo yaf! Yasaklıyım gerçi ama :kedi:
bende sisi cok osledimm....Sen bi gelsen, seni bi bırakmayasımız var.. bilemezsin..
ya ben cok merak ettim nerde gorurum kendisini...Pervin cok hırslandım.. Elif ın fotolarına bakıp bakıp hırs gelıyor.. meger benım Elıf ı gormem gerekıyormus, hele kı son fotosuna dıbım dustu.. en sevdıgım kot modeli üstündekı.. bakıp bakıp dıorumm olcek bu iş :)) kendısıne bı tesekkur edıver, ıyı kı eklemıs benı kendıne :)) kımler ne dedı benı bu kadar etkılemedı :))
supersin............kaydirigubbakcemile3bu kim yaaa.. deyiverin hele bilmiyorumkismile
Allahtan bazı seylerı ezbere de olsa bulabılıyorsun.. o gözle bir de baska seylerı cekıstırmeye kalkmayasın.. yazık adama sonna :sinifsinif:
kesinlikle ya ne tastik hepimiz........evriimim mum dibine ısık vermez bende eliften hiç feyz almıom acıkcası o konuda..bide yapı meselesi evlenmeden hepimiz oyleydik cocukta dogurmamıs daha ne olsun gayt guzel bekar hatun vucudu.. mesele evli cocuklu o vucuda sahip olmak
evrimim bi dohtor tavsiyesi versem, kendini 10 kilo icin zorlama, sagliginida dusun ok?önumde en az 10 kılo var.. ama cok hırslandım, 10 unu da vermeden asla durmayacagım bu sefer.. Allah utandırmasın.. saglıgım el verdıgı surece yapacagım.
ben de ole dıodum da.. bastılar yaygarayı..
PErvin bu arada tek gözümle gördüm fotolarınızı! Üçünüz ne güzel çıkmışsınız yaa, bayıldım fotolara!
melodi dr ne gibi bulgular buldu biz tabi bilemeyiz ama ihmal etmemek gerek . birarkadasımın çocugu otistik ozel egitime gidiyor. aylarca bizne guzelne desek hemen ogreniyo diye seviniyordukmeger sozlerimizi surekli tekrar ediyormus. tabi annesi biraz geç anladı durumu esini kaybetti vs hasta idibaba onla ilgileniyorud çocgu gozlemleme imkanı bile bulamadı haliyle. seninki kac aylık bilmiyorum ama umarım degildir
kaç aylık olduğunu yazmamışsın canım. inşallah yoktur. bir tek seslendiğinizde bakmıyor diye mi bulgu var dediler???
pervinim hayırlı ossun 10. ayınızzz
az kaldııı doğum günlerineee
PErvin bu arada tek gözümle gördüm fotolarınızı! Üçünüz ne güzel çıkmışsınız yaa, bayıldım fotolara!
BEBEKLERİ nasıl uyutuyorsunuz......
SELİN doğduğundan beri odasında beşiğinde yattı hep biz de onun odasında 4. aya kadar misafir kaldık daha sonra tek kalmaya başladı odasında ama şimdi ne kadar uykusu olursa olsun beşiğine yatırıyorum sallamak için yok hemen oturup korkuluklara tutunup dikiliyor uyumuyor.... dizimdede uyumuyor.... en son çare ışıkları söndürüp aramızda uyutuyoruz sonra dalıncada beşiğine yatırıyorum dedim... ama annem (kayınvalidem) alıştırmayın öyle diyor bu sefer hep sizle yatmak ister diyor ne yapacağımı şaşırdım başka türlü uyumuyor ne yapayım belki uyuyacak ama bende gecenin 2 sine kadar onun keyfini beklemiyorum çünkü sabah erkenden kalkıp işe geliyorum....
bu arada ankara, izmir, istanbul konularında sorularla sizi sıkabilir miyim birkaç gün?
sibelcim gunaydın yettim gari
Pöff.. Rabbim sabır versin, kadının basına gelmeyen kalmamıs.. demek tekrar edıyormus haa..
ben kuzey e 10.ayına gırdı dıyecegım ıkı gun sonra.. 5 agustos dogumlu olduugnu varsayarsak.. hıc doldurdu demedım acıkcası.. yanlıs mı dıyormusum??
maalesef öyle oldu canım.. ihbar süresini çalışmıycam çünkü..öyle anlaştık.
nerde yürüyosun? caddebostan sahil mi daha ilerisi mi? ahh keşke seninle yürüme imkanım olsa ya.. kaçta yürüyosun? hem ben baya hızlı yürürüm..
canım başka bir doktora daha götür bence.. böyle kendini yemekten iyidir. biz ne desek boş.. umarım yanlış teşhistir..
bu arada ankara, izmir, istanbul konularında sorularla sizi sıkabilir miyim birkaç gün?
Yüksek lisans yav, gitmeyi istediğin şehirde bir ünide yükseğe başvur, paralı da olur, yeter ki MEB kabul etsin yüksek yaptığın branşı. Ben öyle gelebildim İzmir'e. Darısı başına, inşallah istediğin şehre yerleşirsin böbeeem seni çok iyi anlıyorum.
cok dogru en kotu karar bile kararsizliktan iyi..bende buaralr bi delilik yapsam tatile arilmadan isi biraksam diye dsunmuyor degilim, maddi olarak sarsilicaz, kenarda acik birikmis var bi iki ay issiz idare ederim ama fazla degil, trye gelip temmuz ortasi, eylulede isleri kabul etsemmi hemen diye dusunmuyor degilim..dayanamiyorum artik cok sature olmusum, hergun olum gidiyor eve donus yolunda neseleniyorum sonra ertesi sabah aklima geliyor, afaganlar basiyor...
evet birtek seslendiğimizde bakmıyor diğer herşeyi normal uzanamadığı bişeye ulaşmak camdan bakmak için sandalyesini sırtlanıyor taşıyor üstüne çıkıyor yapacağını yapıyor çak deyince elimize çakıyor tos yapıyor abisi top atınca oda atıyor birde 4 aylık bebeğim var yanına yatırıp gözlüyorum sarılıyor öp deyince canı isterse öpüyor bilmiyorum bana yok gibi geliyor ama mafoldumben
BEBEKLERı nasıl uyutuyorsunuz......
SELıN doğduğundan beri odasında beşiğinde yattı hep biz de onun odasında 4. aya kadar misafir kaldık daha sonra tek kalmaya başladı odasında ama şimdi ne kadar uykusu olursa olsun beşiğine yatırıyorum sallamak için yok hemen oturup korkuluklara tutunup dikiliyor uyumuyor.... dizimdede uyumuyor.... en son çare ışıkları söndürüp aramızda uyutuyoruz sonra dalıncada beşiğine yatırıyorum dedim... ama annem (kayınvalidem) alıştırmayın öyle diyor bu sefer hep sizle yatmak ister diyor ne yapacağımı şaşırdım başka türlü uyumuyor ne yapayım belki uyuyacak ama bende gecenin 2 sine kadar onun keyfini beklemiyorum çünkü sabah erkenden kalkıp işe geliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?