2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

PErvin bu arada tek gözümle gördüm fotolarınızı! Üçünüz ne güzel çıkmışsınız yaa, bayıldım fotolara!

herkeşler aynı kanalda sanırsam.

NURDAN seni çok özledim böbeeeem.

Azcık belimi doğrulttum ya, aklıma kötü kötü şeyler geliyo yaf! Yasaklıyım gerçi ama :kedi:

Sen bi gelsen, seni bi bırakmayasımız var.. bilemezsin..
bende sisi cok osledimm....
ya ben cok merak ettim nerde gorurum kendisini...

bu kim yaaa.. deyiverin hele bilmiyorumkismile

Allahtan bazı seylerı ezbere de olsa bulabılıyorsun.. o gözle bir de baska seylerı cekıstırmeye kalkmayasın.. yazık adama sonna :sinifsinif:
supersin............kaydirigubbakcemile3
kesinlikle ya ne tastik hepimiz........
önumde en az 10 kılo var.. ama cok hırslandım, 10 unu da vermeden asla durmayacagım bu sefer.. Allah utandırmasın.. saglıgım el verdıgı surece yapacagım.

ben de ole dıodum da.. bastılar yaygarayı..
evrimim bi dohtor tavsiyesi versem, kendini 10 kilo icin zorlama, sagliginida dusun ok?

PErvin bu arada tek gözümle gördüm fotolarınızı! Üçünüz ne güzel çıkmışsınız yaa, bayıldım fotolara!

mrb tam teşhis olmadı ama ama otistik belirtiler dedi işitme testi yapılacak eğer öleyse rapor çıkarıcam özel eğitim dedi 22 aylık oğlum

kaç aylık olduğunu yazmamışsın canım. inşallah yoktur. bir tek seslendiğinizde bakmıyor diye mi bulgu var dediler???

evet birtek seslendiğimizde bakmıyor diğer herşeyi normal uzanamadığı bişeye ulaşmak camdan bakmak için sandalyesini sırtlanıyor taşıyor üstüne çıkıyor yapacağını yapıyor çak deyince elimize çakıyor tos yapıyor abisi top atınca oda atıyor birde 4 aylık bebeğim var yanına yatırıp gözlüyorum sarılıyor öp deyince canı isterse öpüyor bilmiyorum bana yok gibi geliyor ama mafoldumben

günaydın... muhabbetin dibine vurulmuş yine bu akşam.....

ÖZLEMM canım banada dr. spiralı önermedi bende hapla devam ediyorum ama ne kadar devam ediyorum bilinmez çok unutuyorum birgün bi kazaya kurban gidicem ama hadi hayırlısı banada spiral olsa iyi olacaktı en azından onda unutma derdi falan yok hapa göre biraz daha garanti gibi gelmişti ama yok takmıyor dr.um.....

TAZEM gözün biraz daha aralanmış sevindim:)))) hastalığının diyetle alakası olduğunu sanmıyorum havalar o kadar dengesizki bu birinci etken birde dediğin gibi bide yemeğe gidince soğuk soğuk rakıları yuvarlayınca hastalanmamak mümkün değil ki.....

EVRıM yürü be seni kim tutar..... banada bi ELıF gerek sanırım.....

FATMA hadi bakalım inşallah şansınız artıyor olacak merak etme...

ESRAM aramıza hoşgelmişsin gündüzleride giriverde iki lafın belini kıralım ya..... sen en iyisi bi laptopta yahoya al o onda otura koysun sen bizle laflarsın :))))

aklımda kalanlar bunlar.....

SELıN yine yemiyor bizimde dün koca güne doğru düzğün birşey yememiş.... üst dişimiz çıkmaya çalışıyor epey beyazlaşmış sanırım dişler yüzünden.... zaten iştahsızdı şimdi hepten gitti iştahı......

bu sabah çok zor ayrıldık benden kimseye gitmek istemedi.... ama otobüsü kaçıracağım için mecbur ayrıldık.... akşamları beni görünce çok seviniyor ama bazen trip yapıyor gibime geliyor hem özlüyor bazen babaannesinden de bana gelmek istemiyor sanırım bana ceza veriyor.... sanki koca güne babaanneyi değil beni görüyor üzülüyorum o böyle yapınca(((((((((

biran önce hafta sonu olsun istiyorum ama hafta sonuda okadar çok işim varki gözüm korkuyor yardım edecek kimse yok seline annem baksa bütün işleri tek başıma yapacağım en azından ama artık onlarda hafta sonları köye gidiyorlar bahçe yaptılar kendilerine onlarla ilgileniyorlar bence bütün işleri hem seline bakarak nasıl yaparım bilmiyorum.... ....

haftaya BADANACI gelecek o yüzden bu hafta evi biraz toparlamam lazım ama nasıl.... offf çok çalışmam gerekiyor çokk......

bacaklarım çok ağrıyor kendimi çok halsiz takatsiz hissediyorum..... niye diyeceksiniz tam sopalığım çünkü.

B12 eksikliğim var bunun için düzenli aralıklarla iğne vurunmam gerekiyordu ama ben her zamanki gibi unuttum ihmal ettim diyelim.... süresi geçti kaldı iğneler vs...

ALERJıM var onun içinde dr. la çok tartışıyoruz sık sık rahatsızlğım terkarlıyor düzenli olarak ömür boyu ilaç ve sprey kullanmak zorundayım ama onuda yapmıyorum geçen hafta hastalandığımda dr. la gittim bi dünya laf söyledi en az haziran ortasına kadar bari ilaçlarını kullan çok tehlikeli dönemdesin en azından madem devamlı kullanmıyoırsun haziran ortasına kadar kullan dedi ama ben ne yapıyorum rahatsızlğıım geçti ilaçları yeniden kullanmıyorum......

DOĞUM KONTROL hapıda ona keza.... bazen unutuyorum 2 gün üst üste içmeyi....

bu işin bi formülü yokmu ya... canımın kıymetinimi blmiyorum... yoksa çokmu umursamazım.... keşke diğer konulardada bu ilaç konusu kadar umursamaz olsam ama nerde...

BEBEKLERı nasıl uyutuyorsunuz......

SELıN doğduğundan beri odasında beşiğinde yattı hep biz de onun odasında 4. aya kadar misafir kaldık daha sonra tek kalmaya başladı odasında ama şimdi ne kadar uykusu olursa olsun beşiğine yatırıyorum sallamak için yok hemen oturup korkuluklara tutunup dikiliyor uyumuyor.... dizimdede uyumuyor.... en son çare ışıkları söndürüp aramızda uyutuyoruz sonra dalıncada beşiğine yatırıyorum dedim... ama annem (kayınvalidem) alıştırmayın öyle diyor bu sefer hep sizle yatmak ister diyor ne yapacağımı şaşırdım başka türlü uyumuyor ne yapayım belki uyuyacak ama bende gecenin 2 sine kadar onun keyfini beklemiyorum çünkü sabah erkenden kalkıp işe geliyorum....

sabah sabah monoloğumu yaptım ama hala gelen giden yok... şimdilik işimin başın biraz döneyim ama gelirim birazdan bekleyin beni anacım.....

pervinim hayırlı ossun 10. ayınızzz
az kaldııı doğum günlerineee

saol canım ya sizinkide hayırlı olsun cok cok az kaldı hemde

saol bebeem emrah ambargo koydu nazar olurmusuz die bende albumu kapadım

ayagımda sallıyorum ama son zamanlarda sallanmak istemiyor omuzumda uyuak istiyor.. gecede miyavladıgında alıorum kafasını koyuyo uyuyo oyle yerşne koyuyorum..bide bugunde 6 da hortladı salladım 7ye dogru uyudu obur odaya yatırdım 10bucuga kadar uyudu sanırsam odasını ve yatagını degişmem gerek..

Pöff.. Rabbim sabır versin, kadının basına gelmeyen kalmamıs.. demek tekrar edıyormus haa..

evet canım esi genc di yani genc derken 45-46 yaslarında. kadın yazlıga gidiyor bir gun oglan 2 yasında falan o arada. kadın kocasını arıyor adam alkol almıs gibi dili dolanarak konusuyorheralde içti falan diyor. sonra konu komsu adamı goruyor kilo veriyor adam diyet yapıyor sanıyorlar falan derken kadın tatilden donuyor bakıyor adam igne iplige donmus beyinde tümor varmıs adam arada bir yemek yemeyi unutuyormus acıkma yasamıyormus vs kısa devre yapıyor sanırım beyin. ve iste sonra birkaç ay içinde adamcagız vefat etti bu arada oglu iste ne desen tekrar ederdi. bir ara sehit haberlerini çok izlemis sanırım surekli aynıs es tonu ile sehitler olmez vatan bolunmez sloganını tekrarlıyordu komigimize gidiyordu bizimde ne guzel aynısını yapıyor soyluyor falan diye meger otizm soz konusuymus. berke ne dese tekrar ederdi gulerdik bizde ne bilelim.
simdi boyle tekrar eden bir çocuk gordummu korkuyorum .
asla goz teması kurmuyor mesla kubilay adı kubi diyorsun egiliyorsun onune falan sana bakmıyor.
soru soruyorsun soruyu tekrarlıyor yanıt asla yok yeni yeni egitimle birseylere yanıt vermeye basladı gibi

ben kuzey e 10.ayına gırdı dıyecegım ıkı gun sonra.. 5 agustos dogumlu olduugnu varsayarsak.. hıc doldurdu demedım acıkcası.. yanlıs mı dıyormusum??

ya bende soranlara 10 aylık diyorum 15 gunu geçince 11 diyorum ama aslen 10 bitti 11 e girid ama biten yas soylenir benim mantıgıma gore

ben bostancı idealtepe yada bostancı caddebostan arasında yuruyorum. ama aksam ece yi uyutup falan 10 gibi çıkarim diye dusunuyorum ama o saatte yanlız basıma sahilde korkarım alkol falan alıyor millet kayalıkların uzerinde deniz kenarında. kulaklık takıp muzik dinleyemem asla arkamdan biri gelse duymam biraktım muzigi stresle yurunmez yani. bagdat cad de yurusem kaldırım in cık insanlar onume gelip hizimi kesicek bilmiyorum napsam diye dusunuyorum su ara. ama sana uzak kalır canım ben bostancıdan baslıyorum haliyle evim orda sen acıbademde oturuyordun degilmi ?
hani bol zamanlarımız olsa bir noktaya bulusalım ama ..

bu arada ankara, izmir, istanbul konularında sorularla sizi sıkabilir miyim birkaç gün?

seve seve ne sormak istiyorsan buyur ist hakkında

çakalsınnn sennn :))))

valla herkese dusun tasın en dogrusunu karar ver derim mudahele etmeyi sevmem yorum yaparak dahi insanların hayatına . ama sen artık donmelisin yaa tum yollar bunu gosteriyor nurdan. artık birkarar verme zamanı geldi heralde bukadarmutsuz yasanmamalıı

canım ismine bakması çok onemli olsa gerek bize dogumdan itibaren dr adını soyleyin ogrensin demisti. kaç aylıktı bilmem ismini soyleyince direk bakıyor bu onemli birkıstas olmalıkı erkenden adın ısoyleyin diyorlar yoksa ne olacak yani .
ama bizlerin anlayabileceği basit seyler degil bu otizm konusu bir suru detayı var dr ların sozune guvenmek szorundayız haliyle

valla sibelcim sayet uyurken rahatsanız alısırı vs leri dusunme derim ben oyle yaptım
bir sure yanımıza sıkca geliyordu bizimik tabi uyuduktan sonra 2+ yaslardan bahsediyorum
herkes dedi alısır sonra aman yapmayın vs noldu 3,5 yasına kadar hemen her gece uyanır kalkar gelirdi biz arada hadi yerine derdik vs ama sonra buyudu iste odullerkoyduk gelmezsen gece soyle suraya gitcez vs diye ve yapmaya basladı arada yine geliyordu hep gelecek arada yoklayacak o yatakta yeri varmı diye ama bu dunyanın sonu degil rutin her gece yapmasın onemli olan o çunku ikili iliskiyide bozuyor insanuykusunuda alamıyor çocuk buyudukce yataklara sıgılmıyor. çok demisimdir keske daha genis yatak alsaymısız diye.

ben ne zaman ikinci kez hamile kaldım berke ayagını oyle kesti ve kesin olarak ondan sonra gelmemeyi basladiy ain 7,5-8 yasında iken .

ama rahatsız olmuyorduk çunku sonuçta ikimizde birbirimizi ozluyoruz gece ona sarılı uyumakdta ayrı birkeyif aman alısacak mantıg ile bu keyiften kendimide onuda mahrum etmek istemedim ben. ten teması çocuklar için çok onemli diyorum ya uykunuzu almada sorun yasamıyorsanız karı koca iliskinizi bozmadıgı surece hiç birsakıncası yokbana gore katı kurallara karsıyım çocuk egitiminde ben çunku. aslolan insanların nasıl hissettigi.

ha bu sorun çıkarırsa sayet çıkardıgında dusunurum modundayım.

sibel bana uyutmaktan bahsetme sinirlerim zıp zıp zıplıyoooorr adam sırtı kaşınarak uyuyorrr bir saat keyif sürüyor yastıklarla boğuşuyor bende sinir krizleri geçiriyorummmm

anaaa adass bas basa kalmısızzzz

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
esrako, gypsyesra+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…