2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dogru diosun heen cıtır olmalıyıs bak engelimde yok artık aksama kadar istedigimi yiyip iciom .. takılıom evimde eceninn 1 yasında hedefimde olsam daha ne

önumde en az 10 kılo var.. ama cok hırslandım, 10 unu da vermeden asla durmayacagım bu sefer.. Allah utandırmasın.. saglıgım el verdıgı surece yapacagım.

bende yaho için 10 aylık diyorum 10. ayını doldurdu vs demiyorum yanlışmı yapıyorumkine???

ben de ole dıodum da.. bastılar yaygarayı..

mami reklam araları gelip itler vadisini anlatıyor
iskender ölmüş polatın karısı ölmüş
öff pöff bende bozulmasın diye ilgileniyor gibi yapıyorum
kıl bir dizi her bölümde 40 kişi ölüyor nerden bulurlar bu kadar figüran bilmem

saat 2 oliii kocaıda alıp gitsemmiki yaa.. uykuda bastırii

ben de gıdıyorum sımdı.. uykuyu almam lazım.. adam 6 30 da ayakta olacak.. erken uyudu, Ozy devır alıoo ama bı sure sonra kahvaltı ıcın ben de uyanıuorumm.. ıyı geceler kuzum..

Tabii az gelir ana yemek olarak beni yiyeceksin Pervin yemek üzeri tatlı ancak keser seni kaydirigubbakcemile3 Çok kıskanç gördüm kendimi :kedi:

ahh seni de yirimmm ben.. sen üsülmee... önce seni yiyimm taammm.. karabatak sevmem pek ama.. neyse.. onun eti yenı muydu kı... bilmiyorumkismile

yavrular ıyı geceler.. Esra yı goren olursa ona da selam soleyın.. kadın gene yok..

Mazaretimden dolayı Furcu facı nın benı afefdecegını bılıorum...

pervinim ben bi gitmek istiyorum bu kadına yaho sünnetten beri bi hallerde
sürekli korku vs içerisinde bi göstermek istiyorum bu kadınla tanışmak istiyorum kitaplarını okudum
seviyorum bu kadını

bende gidiorum benden devir alan yok :)) ii geceler ii geyikler saat 2, 6ya dogruda kalcam gecede kackere mızıklıycak belli deil..
taze seviorum senu

tamamdır aldım sık kullanılanlara.. yarın bakacagım.. saol kuzum..

asagıda gorunmuosun sen kadın.. tabı kı dınleyeceksın adamı.. işin ne!!

naniknanik kendim diye söylemiyorum karabatak eti çok tatlıdır :)))

yavrular ıyı geceler.. Esra yı goren olursa ona da selam soleyın.. kadın gene yok..

Mazaretimden dolayı Furcu facı nın benı afefdecegını bılıorum...

İyi geceler cnmm opuyorumnanaktan
bence ozlem evrim ozdeyi yesin ufak porsiyon tatlıcıkk yada onu ben yiyim o ozdeyi yesem yesem doymam

kaydirigubbakcemile3 ben arada bir ısırık alıyorum dayanamıyorum yüzüme bakıp kaşlarını çatıp ahh yapıyor çok tatlı oluyor yada şaaap diye yapıştırıyorum arkadaşlarım cani anne diyor sevme tarzım azıcık farklı sanırım ben hayatımda hiç böyle bebek sevmezdim sevenlere psikopat derdim aynısını yapıyorum ama :bbo:
Bende kuzy ve ecoştan ortaya karışık alayım ancak paklar beni kaydirigubbakcemile3

bi video indirdim bugun ordaki hareketlerle kendiinkileri birlestirdim ickaslarım agrii

bayılırım o ağrıya :)

sabiha paktunadan randevu alacaktım bu yıl tüm randevular doluymuş oha oldum

ben de oldum şu an!

pervin bi yere kaçmadım yahu taze dedi ya gitmeyin diye bekliyorum
hatun korsan gibi tek göz takılmasına rağmen duştan önce başka işlere kayıp gecikirse elimden çekecği var

yok bebeğim, önce Onur'u uyandırma safhasındayım :))

haydin kactım.. muck.

fikfirf fit! oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…