dogru diosun heen cıtır olmalıyıs bak engelimde yok artık aksama kadar istedigimi yiyip iciom .. takılıom evimde eceninn 1 yasında hedefimde olsam daha ne
bende yaho için 10 aylık diyorum 10. ayını doldurdu vs demiyorum yanlışmı yapıyorumkine???
seni yesem yesemm bıtırsem yıne az bana beaaaa :))
.
bende 9 aylık diodum artık 10 aylık diycem ayın 4u oldu burda:))
önumde en az 10 kılo var.. ama cok hırslandım, 10 unu da vermeden asla durmayacagım bu sefer.. Allah utandırmasın.. saglıgım el verdıgı surece yapacagım.
ben de ole dıodum da.. bastılar yaygarayı..
nice nice zamanlarını görmen dılegıyle.. Allahım nasıp etsın ınsallah.
saat 2 oliii kocaıda alıp gitsemmiki yaa.. uykuda bastırii
Tabii az gelir ana yemek olarak beni yiyeceksin Pervin yemek üzeri tatlı ancak keser seni kaydirigubbakcemile3 Çok kıskanç gördüm kendimi :kedi:
Tabii az gelir ana yemek olarak beni yiyeceksin Pervin yemek üzeri tatlı ancak keser seni kaydirigubbakcemile3 Çok kıskanç gördüm kendimi :kedi:
mami reklam araları gelip itler vadisini anlatıyor
iskender ölmüş polatın karısı ölmüş
öff pöff bende bozulmasın diye ilgileniyor gibi yapıyorum
kıl bir dizi her bölümde 40 kişi ölüyor nerden bulurlar bu kadar figüran bilmem
pervinim ben bi gitmek istiyorum bu kadına yaho sünnetten beri bi hallerde
sürekli korku vs içerisinde bi göstermek istiyorum bu kadınla tanışmak istiyorum kitaplarını okudum
seviyorum bu kadını
naniknanik kendim diye söylemiyorum karabatak eti çok tatlıdır :)))ben de gıdıyorum sımdı.. uykuyu almam lazım.. adam 6 30 da ayakta olacak.. erken uyudu, Ozy devır alıoo ama bı sure sonra kahvaltı ıcın ben de uyanıuorumm.. ıyı geceler kuzum..
ahh seni de yirimmm ben.. sen üsülmee... önce seni yiyimm taammm.. karabatak sevmem pek ama.. neyse.. onun eti yenı muydu kı... bilmiyorumkismile
yavrular ıyı geceler.. Esra yı goren olursa ona da selam soleyın.. kadın gene yok..
Mazaretimden dolayı Furcu facı nın benı afefdecegını bılıorum...
bence ozlem evrim ozdeyi yesin ufak porsiyon tatlıcıkk yada onu ben yiyim o ozdeyi yesem yesem doymam
bi video indirdim bugun ordaki hareketlerle kendiinkileri birlestirdim ickaslarım agrii
sabiha paktunadan randevu alacaktım bu yıl tüm randevular doluymuş oha oldum
pervin bi yere kaçmadım yahu taze dedi ya gitmeyin diye bekliyorum
hatun korsan gibi tek göz takılmasına rağmen duştan önce başka işlere kayıp gecikirse elimden çekecği var
haydin kactım.. muck.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?