2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlem spor işi duruyor havuzda tadilat var kızlar derslere gidemiyor bende spora gidemiyorum bu durumda
bu arada altınoluk işi yattı didime gidiyoruz rezerve yaptırdık 11-18 temmuz arası didimdeyim

mıyavlama bosunaa.. lafff :umursamaz: nanmıyorum sana.. nanmıyorummmm

evriimim mum dibine ısık vermez bende eliften hiç feyz almıom acıkcası o konuda..bide yapı meselesi evlenmeden hepimiz oyleydik cocukta dogurmamıs daha ne olsun gayt guzel bekar hatun vucudu.. mesele evli cocuklu o vucuda sahip olmak

evet evet en garantisi hem baska cocukta dusunmuon nasılsa

kafamçokkarıştı yok yok daha gencim önümde uzun yıllar var 60 a kadar yolu var
özlem spor işi duruyor havuzda tadilat var kızlar derslere gidemiyor bende spora gidemiyorum bu durumda
bu arada altınoluk işi yattı didime gidiyoruz rezerve yaptırdık 11-18 temmuz arası didimdeyim

Neyse cnm bir gün olurda gelirsen çok sevinirim nerede daha çok eğleneceksen oraya git tabii bence burası insanı yaşlanınca paklar... :bbo:
:) tazem burdayıs.. emrahta dibimde forulduo ecede icerde.. onuda besledim geldim uyanmazsa burdayım mıyavlarsa giderim

Aynen Deniz yine kızdırdı inadına kızmadım sadist hoşuan gidiyor kızdırmak inadına kızmayacağım. B u aralar yine arkadaşlarıyla dağıtma modunda geldi hemen sızdı sabır sabır ya sabır diyorum :sinifsinif:

okadar cansever gibi gelioki o konuda artık espriside sarmıo :))

seni yesem yesemm bıtırsem yıne az bana beaaaa :))

sanırım ole Pervınım..

sen de Pınar ı gorsen ole hıssedersın sanırım..

yıne de cok ıyı geldı Elıf bana.. tam benım tarzım bı serseri.. :)) seksi serserileri severim her daim..

ama dedıgın gıbı mesele o.. mesele ondan sonrası.. mesele ondan sonra boyle kalabılmek.. en zoru da bu..

özlem eğlenmek açısından değilde senin verdiğin otelde havuz yok sanırım birde daha uygun fiyatlı bir yer bulduk didimde yoksa benim gönlüm altınoluktan yanaydı

pervin bi yere kaçmadım yahu taze dedi ya gitmeyin diye bekliyorum
hatun korsan gibi tek göz takılmasına rağmen duştan önce başka işlere kayıp gecikirse elimden çekecği var

dogru diosun heen cıtır olmalıyıs bak engelimde yok artık aksama kadar istedigimi yiyip iciom .. takılıom evimde eceninn 1 yasında hedefimde olsam daha ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…