ya varya gün içinde yazamıyorum doğru dürüst
bilgisayarın başına oturunca direk kucağıma tırmanmaya çalışyor mause klavye ne varsa aşağıya atıyor adam
laptopu zaten kullanmak ne mümkün onunda üstüne oturmaya çabalıyor bende sadece okumakla yetinebiliyorum :sinifsinif:
evrime maydanoz değil mesir macunu bile fayda etmez içi çürümüş kadının
evrime maydanoz değil mesir macunu bile fayda etmez içi çürümüş kadının
evet evet en garantisi hem baska cocukta dusunmuon nasılsa
özlem spor işi duruyor havuzda tadilat var kızlar derslere gidemiyor bende spora gidemiyorum bu durumda
bu arada altınoluk işi yattı didime gidiyoruz rezerve yaptırdık 11-18 temmuz arası didimdeyim
:) tazem burdayıs.. emrahta dibimde forulduo ecede icerde.. onuda besledim geldim uyanmazsa burdayım mıyavlarsa giderim
okadar cansever gibi gelioki o konuda artık espriside sarmıo :))
evriimim mum dibine ısık vermez bende eliften hiç feyz almıom acıkcası o konuda..bide yapı meselesi evlenmeden hepimiz oyleydik cocukta dogurmamıs daha ne olsun gayt guzel bekar hatun vucudu.. mesele evli cocuklu o vucuda sahip olmak
seni yesem yesemm bıtırsem yıne az bana beaaaa :))
sanırım ole Pervınım..
sen de Pınar ı gorsen ole hıssedersın sanırım..
yıne de cok ıyı geldı Elıf bana.. tam benım tarzım bı serseri.. :)) seksi serserileri severim her daim..
ama dedıgın gıbı mesele o.. mesele ondan sonrası.. mesele ondan sonra boyle kalabılmek.. en zoru da bu..
o işini halletmiştir merak etmepervin bi yere kaçmadım yahu taze dedi ya gitmeyin diye bekliyorum
hatun korsan gibi tek göz takılmasına rağmen duştan önce başka işlere kayıp gecikirse elimden çekecği var
sabiha paktunadan randevu alacaktım bu yıl tüm randevular doluymuş oha oldum
bende yaho için 10 aylık diyorum 10. ayını doldurdu vs demiyorum yanlışmı yapıyorumkine???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?