2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haydi gözün aydın.. yüzün gülsün artık.. giderken de kadının evinin önünü süt gölüne cevirmezsemm ne olasın Fatma :)))
çok tatlısın evrimcim yaaa :) hiç aklıma gelmemişti. gidecek olursam aklımda bulunsun diyeceğim ama ben yapamam ki..
Fatma ne güzel inş. istediğin bir yere tayinin çıkar...
inşallah özlemcim teşekkürler.
durum buysa riske atmaya gerek yok gibi sanki canım. hap kullanmak daha iyi gibi duruyor sanki anlattıklarından. tabi emzirme bitene kadar diğer yöntemlerle idare edersiniz. sonra hapa başlarsın ya da iğneye. yine de sen birkaç doktora daha sor bakalım. belli mi olur..
esracım çok teşekkürler. bursa, eskişehir filan da istiyoruz ama oraların kontenjanları az. bi de ne bileyim izmir hep hayalimdir. o yüzden..
:) ilahi burcu. sanırım ben olsam ben de aynını derdim ama :)
sabiha paktunadan randevu alacaktım bu yıl tüm randevular doluymuş oha oldum
hadi beehhhh!! vay anam vay. ne para kırıyor kadın. doktorum programında da iyice reklamı yapıldı yani ondan.
FATMA hadi bakalım inşallah şansınız artıyor olacak merak etme...
teşekkürler. inşallah olur..
inşallah hayırlısı olur hakkınızda
amin canım saol
seve seve ne sormak istiyorsan buyur ist hakkında
teşekkürler esracım.. eşime de dedim zaten benim birsürü arkadaşım var oralarda bize yardımcı olurlar bilgi konusunda diye hava attım bi de :)
yeter ki istediğim yerde yaşayayım burcu, bana çakal desinler ben razıyım :) bizi bu hale getirenler utansın. bakın günlerdir yazıyorum. sizlerin de başını ağrıtıyorum belki ama paylaştıkça çok rahatlıyorum. ne durumlara getirdiler bizleri. mecbur çıkış yolu arıyoruz. arkamız yok sonuçta bi yerlerde.
fatma sizin kaderiniz yozgat galiba??
herşeyin hayırlısını iste vardır bu iştede bir hayır
her şerder hayır çıkar derler
aman allah korusun esracım. inşallah eşime çıkar güzel biryerler de ben de eş durumundan giderim..
di mi ? meb kadar böyle vicdansız ve kendi kafalarına göre iş yapan, sürekli birşeyleri değiştiren başka bir kurum yok..

arkadaşlar
istanbulda ve izmirde iyi semtler hangileri? yani iyi derken hani memur semti derler ya. nispeten ucuz kiralı :) halkı iyi olan filan.

ahhh ahh nolurdu benimde ELİF yada PINAR gibi bi görümcem olsaydıboshayallersmile
paylaşımımız dialoğumuz olsaydıkaydirigubbakcemile5 sözde selinin halası ama ben güvenip 5 dk. bile selini bırakamıyorum:mymeka:

ins sibelcim 1 ay gittigim spor cok topladı beni şimdide evede devam ediorum guzel oluyo ..

ne güzel canım gerçekten spor çok farkediyor.... kilo veremesende toparlıyor vücut daha zayıf duruyor..... keşke benimde vaktim olsa en azından evde yapabilsem ama kendime ayıracak bi 5 dk. bilem yok:gitme: hayatım ev iş ve selin kayınvalidem ve kayınpederim arasında dönüyor... işyerinde konuşacak kimsem yok koca gün odada tıkılıyım birde abi var işyerinde cam yok güneşi bile göremiyorum koştur koştur otobüse yetiş akşam eve git hemen selinle ilgileniyorum seline çorbasını içiriyorum suyuydu oynuyoruz selini uyutmak derken ki selini uyutmak 2 saatimi alıyor sonra ben mahfolmuş bi durumda uyuyorum.... okadar çok özledimki birinle oturup sohbet etmeyi bir yerlere gitmeyi ama yok yok... özel hayat sosyal hayatım kalmadı bee.... aha yarın hafta sonu tatil ama benim 2 günüm hem temizlik hem seline bakmakla geçecek.... önümüzdeki hafta sonuda program belli badanacı gelecek offf offfakannehir amma dolmuşum ha bi spordan nerelere geldimohaoldumsmile

sadece çaymı içiyorsun adaş sempatiksalakcinni

bu arada yaho aynı gün doğmadııı 3 ağustos mucuk

ya dogru yaaa biliyorum aslında çok iyi hemde neden boyle yazdıysam:)) hatta sen beni aramıstın ben dun dourdum bu kadar iyi çıkmıyor sesim demistin benim dogum yaptıgım gun aradıgında: ))) karıstırmısım bir anlık ama yoksa biioyrum

bence berke ile ecoşun çok sıkı bağları olacak öyle hissediyorum
berke gerçekten duygusal bir çocuk her ne kadar anası şikayet etsede zırt pırt ben berkeyi seviyorum

hadi ordannn
bekara karı bosamak kolayy derler ohesapp :)

oglun gelsin benimkinin yasına insallah bir 8-10 senesonra goruselimm yine insallah ya burda ya baska yerde yazısalım bakalım nasıl deliriyorsun.
oglun karsınıza geçip psikopatlar desin mami ile sana bakayım suratın ne sekil alıyor :))
ki benim oglum terbiyesinle kufur lu konusmaması ile cevresinde ovulen bir çocuk idi bu ara zıvanadan çıktı. ama toparladık çok sukur onun buyudgunu artık bir birey oldugnu her dedigimizi her zaman yapmak zorunda olmadıgın kabul ettik bizde hersey su anda daha iyi. ama ergenlik çok zorr bir donemmis daha pre ergenlik kismindan anladım bunu.

cakal bana goreee hani tam sozluk acıklamasını bilmem ama bana gore isini bilen uyanık aklı basında her yolu yontemi bilen ve uygulayan demektir. sende tam bir cakalsın bana gore pek çok anlamda :)
ozetle iyi birsey diyorum yaniii:)))

ben balkonda oturuyosam yaho mümkün değil yerde kendi kendine oynamıyor balkon duvarına tırmanmaya çalışıyor
bir kerede salondan minder sürükledi üstüne basıp aşağıya bakmak için akannehir

ya canım bizdede benzer seyler var balkon olması sart edgil nerde otursam ece hemen dibime gelip tutunup bacaklarıma kalkıyor dikiliyor ama mama sandalyesinde ise sayet yada reklam izliyorsa sakin oturuyor reklam bittigi annn nereye tırmansam diye etrafa bakıp herakete geçiyor :)))
ay nasıl akıl etmisminder çekip getirdi ininamayıromu yaaa

ama hepsi için geçerli degilki be burcu
benim birkaç anadolu lisesinde ogretmen ark var hespi gulluk gulistanlıklar valla
evlerine yakın istedikleri semtlere girmisler temel atmıslar yıllardır aynı okuldalar yazın iki ayen az tatil yapıyorlar daha nolsun
simdibunları gorup gorup bende ogretmen olmayı keske aklımdan geçirseymisim diyor insan yani

ama herkes için geçerli degil oda baska
tıpkı doktorlarda oldugu gibi kimi sark gorevinde yada d evlet hast calısır kimi harika bir muaynanede para basar. biraz sans biraz genis cevre biraz zeka beceri gerektiriyor sanırım.

esra masallah eceye cok guzellesio ama abisi on numara gozumde bilesin

canım bizimde gozumuzde on numara o ayrı .) ilk goz agrım o benim yeri her zaman baska olacak.b en onunla anne oldum sonuçta. o çok ozel o yuzden

hırs yaptım ecenin dogumgununde dal gibi olucam :) cok sukurki manim de yok tr ye gidene kadar..

yaparsınnn eminim

esra bu yaho beni cok korkutuyo..

aynen benide

arkadaşlar
istanbulda ve izmirde iyi semtler hangileri? yani iyi derken hani memur semti derler ya. nispeten ucuz kiralı :) halkı iyi olan filan.

ama sen simdi oyle ucu acık birs oru sordunki hik diye kaldım yani
istanbul koskoca birsehir hangi yakadan bahsediyoruz bari onu soyle _? ilce semt o kadar çokki hangi birini anlatabilirim onerebilirmki bu kadar az done ile .

ay adas sana yazdım yazdım gitti ekran dondu offf
bayadgıda yazmıstım

neyse oncelikle cay yanlız basına içilmezz ayıp olurr :)))

ben berkeyi sikayet ediyorum oyle mi:)
bekara karı bosamak kolay derler ya bi 8-10 senes orna insallah yine burda oluruz yada baska bir mekanda farketmez yaho gelmis olur bu yaslara ve o zaman seni gorurum.
yaho karsınıza geçip psikopatlar diyebagırsın bakalım ne yaparsın nasıl delirirsin :)

kiii berke cevremizde terbiyesiyle kufur asla etmemesiyle meshur bir çocuktur. asla saygısızlık etmezbuyuklerine soylenir tersler falan ama boyle kotu laflar etmezdi
ama iste o bile bu hale geldiyse bu pre ergenlik zor birsey hele ergenlik asıl zoru yasamayan bilmezz. bebek bakmaktan kat be kat zorlu durumlar

ESRAKO hakikaten ergenlik çok zor bi dönem.... serbest bıraksan olmuyor kural koysan sıksan bu sefer isyan etmeye başlıyorlar insan inan ne yapacağını şaşırıyor.... allah kolaylık versin..... bakalım bizler neler göreceğiz....

Balık gibi bu kız ya cok güzel, gerçekten bir içim su, her hali cok güzel. Allah nazarlardan saklasın. abi de gerçekten çok seviyo belli. Kıskanmıyo mu Esra??

tatlım başka bir doktora daha göstermelisin acilen. doğduğunda işitme testi yaptırmış mıydın? sonucu bize de yaz lütfen...

pervinim ben bi gitmek istiyorum bu kadına yaho sünnetten beri bi hallerde
sürekli korku vs içerisinde bi göstermek istiyorum bu kadınla tanışmak istiyorum kitaplarını okudum
seviyorum bu kadını

bende dün sipariş ettim esra idolüm oldu bu aralar, hızlıca okuyacağım. 2 ay sonra sünnet olacak alperen'de, yaho küçüktü çok, hatırlıyor olabilir mi? travma yaratmaması için ilk 1 yıl içinde olun demişti doktorumuz.

ilahi burcu çok güldüm.

geri çekme yöntemi le alperen'e hamile kaldığımı söylesem özlem? nasıl oldu anlamış değiliz. hala aynı yöntemi kullanıyoruz. hap iğne beni iyice frijit yapıyor, diğer yöntemi de sevmiyoruz. geriye bitek bbu kalıyor.

nurdan bi gelsen cok rahatlayacaksın bence, tatile ayrılmadan ver gitsin istifanı burda medikal sektöründe seni havada kaparlar. daha önce tıbbi mümessillik yapmıştım. yurtdışı tecrüben sayesinde cok iyi paralar kazanabilirsin sen görüştün biliyosundur zaten.

offf burcu, araştırıyorum yok bişey diyorum sonra obsesiflikten yine aklıma düşüyor. bizde de taklit yoktu düne kadar. dur babası dur dur yapmaya başlamış sabah yaparak uyandı çıldıracaktım sevinçten bende teknik bi sorun varmış demek ki öğretememişim. ananesi öğretmeye başlamış. şimdi el sallar gibi yapıyor yukarı aşağı ama şimdi de buna taktım otistik çocuklar aşağı yukarı yaparmış acaba yeni öğreniyor diye mi tutturamıyor. bişey yok hissediyorum ama kafama da takılıyor işte. çevreyle çok ilgili odaya biri girsin kedi gibi kepçe kulaklarını dikiyor sıpam. hep kucakta olmak istiyor. hemen ellerini uzatıyor beni alın diye. mesela son zamanlarda kucağıma alıyorum işaret parmağıyla gitmek istediği yeri gösterip yada almak istediği şeyi ve ve diyor. babasına bilerek her gördüğünde baba diyor. 2 gündür dedesine de baba diyormuş :) eminim doruk'ta da bişey yok. iyi gözlemleyen aileler 9. ayında teşhis ettirebiliyormuş. pervin 14 demişti sanırım ama 9. ayda anlaşılır demişti doktorumuz. pedagoga yönlendirmemi gerektirecek bir durum yok alperen'de çevresiyle çok iligi demişti. uzun oldu sıkılırsan okuma tatlım :)

ben kuzey e 10.ayına gırdı dıyecegım ıkı gun sonra.. 5 agustos dogumlu olduugnu varsayarsak.. hıc doldurdu demedım acıkcası.. yanlıs mı dıyormusum??

bende bu sabah sordum doktora 10, girecek 10, ay diyeceksiniz tabi ki dedi, neredeyse aşağılayacaktı :)

ben balkonda oturuyosam yaho mümkün değil yerde kendi kendine oynamıyor balkon duvarına tırmanmaya çalışıyor
bir kerede salondan minder sürükledi üstüne basıp aşağıya bakmak için akannehir

yaho çok yaramaz büyüyecek esra ve sanırım oldukça korkusuz canın kıymetini pek bilmeyecek. işin cok zor. benim kardeşimde öyleydi. elinde şemsiyeyle 2. kattan atlamıştı paraşüt yaptığını düşünerek. annemin tülbentini superman gibi omuzlarına dolayıp merdivenlerden atlardı ağız burun dümdüz. şimdi heryeri cocukluk hatırasıyla dolu :)) kollar hep çıkardı 7 yaşına geldiğinde doktora gitmeden kendi takardı artık o kadar usta olmuştu.

off fatma bi seviniyosun bi üzülüyosun ne kadar allak bullak şu devlet işleri. ne zaman sonuçlanıcak bu atamalar?

esra ergen dönemi yanlız atlatmak cok zor bence uzman yardımı almalısın çok önemli çünkü.

esra ergen dönemi yanlız atlatmak cok zor bence uzman yardımı almalısın çok önemli çünkü.

kıskanmıyor gorunuyor gulizcim. yani belli ettigi hiç birsey yok tapıyor kardesineasık resmen kimseye askım demez ona askım diyor bu buyuk birsey biizm için :) agır abidir oglum.

yabiz biraz kabullenemisiz onun birey olma yolunda ilerledigini hala 5 yasında sanıp ne dersek onu yapacak modundaydık onun içini iyi olan seyler mesela yiyeceği yiycekler vs usteliyor yemezse cezalar everiyorduk birde dogustan istahsız oldgu için kuzy gibi benim sinirlerim on senede bu konudan sebep acayip yiprandı tahammulum yok yemiycem demesine . ordan çıkıyordu hep kavgalar artık daha saygılıyız onun hayırlarını ona bıraktıgımız oluyorbelli cerceve neticesinde ve birhaftada acayip farketti evdeki tablo simdi çok mutluyuz sayet bir iki yontem gelistirmistik esimle eger basarılı olmasaydık psikolaoga gidecektik son care olarak

geri çekme yontemine sakın guvenmeyin arkadaslar
benim etrafta hep okudugum bir konu
normal bosalmadan evel zevk suyu denen bir sıvı gelirmis belli belirsiz ve içeriginde sperm olabiliyormus bu sekil hamile kalan çokinsan duydum uzak cevremden. o yuzden hic denemedim odum kopar bizi spiral paklar olmadı baska yontemler ama geri çekme yok yani tehlikeli

diyete sardım egzersize sardım perviin evrim yanınızdayım yazamıyorum temizlik başladı.

off badana da girdi.. poffff ki ne pofff

per viiiinn bu callenetics varya manyak bişeymiş hee.
videoalrı indirdim. yarın başlıyorum inş.
sarkık göbeeeeeeeeeeemi düzleştirmem gerek..
agustosa kadar off off.
şu memlerede bi çare bulaydık tam süper olackdı

gülizcim 15 haziranda belli olacak deniyor. ama mebin işi belli olmaz. erteleyebilir.

çok mu genel sormuşum esracım pardon :) oraları bilmeyince böyle oluyor işte :) ayy ne cahil hissettim kendimi yavvv...
istanbul konusunda avrupa yakasının pahalı olduğunu duydum ama bilemiyorum ki tabi. yani ilçe semt belirtemiyorum.

ya size okudum okudum ne yazicaktim unuttum desem durumum cok mu vahim, alintida yapmistim gelmemisler(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…