bu arada bugun bizimde 10. ayımız doldu.
pervinin ece yaho benim ece ve simdi aramızda olmayan nazanın ceren aynı gun dogmuslardı.
günaydın kızlar
gün geçmiyor ki yeni bir sorun çıkmasın. psikolojim allak bullak oldu. şimdi de demişti milli eğitim zorunlu hizmette çalışan fakat oraya eş durumundan atananlar yani mesela ben, atama hakkı vermiyormuş. işe bak.. sanki ben zorunlu hizmette çalışmıyorum.sanki ben affa tabi değilim. nasıl bir adaletsizliktir yine yarabbim. şimdi tek eşim isteyecek atama. inşallah bana ilk eş durumunda atama hakkı verilir. tabi eşim giderse..
afedersiniz ama evi bok götürüyorr daha kibar tabiri ile çok fazla yaşanmışlık varrr
yarın misafirim gelecek
velet uyuyorken evi toplamaya gidiyorum pöffffffff
sadece çaymı içiyorsun adaş sempatiksalakcinni
bu arada yaho aynı gün doğmadııı 3 ağustos mucuk
ben balkonda oturuyosam yaho mümkün değil yerde kendi kendine oynamıyor balkon duvarına tırmanmaya çalışıyor
bir kerede salondan minder sürükledi üstüne basıp aşağıya bakmak için akannehir
günaydın kızlar
gün geçmiyor ki yeni bir sorun çıkmasın. psikolojim allak bullak oldu. şimdi de demişti milli eğitim zorunlu hizmette çalışan fakat oraya eş durumundan atananlar yani mesela ben, atama hakkı vermiyormuş. işe bak.. sanki ben zorunlu hizmette çalışmıyorum.sanki ben affa tabi değilim. nasıl bir adaletsizliktir yine yarabbim. şimdi tek eşim isteyecek atama. inşallah bana ilk eş durumunda atama hakkı verilir. tabi eşim giderse..
afedersiniz ama evi bok götürüyorr daha kibar tabiri ile çok fazla yaşanmışlık varrr
yarın misafirim gelecek
velet uyuyorken evi toplamaya gidiyorum pöffffffff
beni deesra bu yaho beni cok korkutuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?