2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRAKO bu ECE çok tatlı ya maşallah saçlara bak nasıl güzel uzamış... büyümüşte abisiyle hamakta yatıyor yerim ben onu...

sagol sibelicim iste onler upuzun arkalar ense hizasında oyle çok uzamıyor ama onden gayet iyiyiz :)

bu arada bugun bizimde 10. ayımız doldu.
pervinin ece yaho benim ece ve simdi aramızda olmayan nazanın ceren aynı gun dogmuslardı.

aksamları balkonda otururken ya hamileyken laptop elimde size yazdıgım gunleri anımsıyorum bu ara
yada dogum sonrası depresif olarak iki dk soluklanmak için balkonda oturusumu.
ikiside hem keyifli hem zorluydu. ama en guzel isu an sanırım.
ben balkonda keyfimce cayımı içiyorum ece yerlerde oynuyor yada mama sandalyesinde bana eslik ediyor
allaha sukurler olsun binlerce kez en zor donemleri atlattıgımiz için.

bu arada bugun bizimde 10. ayımız doldu.
pervinin ece yaho benim ece ve simdi aramızda olmayan nazanın ceren aynı gun dogmuslardı.

Hatırlıyorum :) 4 ağustos benim son muayene tarihim, senin de doğum tarihindi. Ece'nin yani :) ece - Berke ikilisine bayıldım. Çok tatlılar! İnşallah ömür boyu mutlu ve sağlam bir ilişkileri olur.

Ayrıca çakal değilim, oyunu kuralına göre oynuyorum. İller arası atamada İzmir'de 5 tane dağ başı okul görünüyordu tüm Türkiye'ye. Kiraz, Beydağ gibi neredeyse İç Anadolu sayılabilecek ilçelerdeki açıklar veriliyordu. Ama özür grubunda merkezde gayet güzel okullar bulunuyordu. Ben paralı da değil, bileğimin hakkıyla kazandım yükseği. Devam etmedim, Doruk'la gözüm yemedi. Kazanamasaydım da paralıya başvurur, 2000 - 3000 TL yi gözden çıkarırdım istediğim şehirde yaşamak için. Belki de çakalımdır, ne bileyim sempatiksalakcinni

bence berke ile ecoşun çok sıkı bağları olacak öyle hissediyorum
berke gerçekten duygusal bir çocuk her ne kadar anası şikayet etsede zırt pırt ben berkeyi seviyorum

ben balkonda oturuyosam yaho mümkün değil yerde kendi kendine oynamıyor balkon duvarına tırmanmaya çalışıyor
bir kerede salondan minder sürükledi üstüne basıp aşağıya bakmak için akannehir

günaydın kızlar
gün geçmiyor ki yeni bir sorun çıkmasın. psikolojim allak bullak oldu. şimdi de demişti milli eğitim zorunlu hizmette çalışan fakat oraya eş durumundan atananlar yani mesela ben, atama hakkı vermiyormuş. işe bak.. sanki ben zorunlu hizmette çalışmıyorum.sanki ben affa tabi değilim. nasıl bir adaletsizliktir yine yarabbim. şimdi tek eşim isteyecek atama. inşallah bana ilk eş durumunda atama hakkı verilir. tabi eşim giderse..

afedersiniz ama evi bok götürüyorr daha kibar tabiri ile çok fazla yaşanmışlık varrr
yarın misafirim gelecek
velet uyuyorken evi toplamaya gidiyorum pöffffffff

fatma sizin kaderiniz yozgat galiba??
herşeyin hayırlısını iste vardır bu iştede bir hayır
her şerder hayır çıkar derler

of arkadaşım, MEB'de çalıştığını unutma! MEB (çoğunlukla kötü) sürprizlerle doludur. Bir de derler ki öğretmenlik ne rahat meslek! Kestane kebap! Sık dişini, öyle ya da böyle oradan ayrılmaya bak. EŞin gider, sen de ağustos özrüyle gidersin inşallah!

YAHOO minder mi çekiyor balkona? Hay maşallah!

maşallah
resme bittim resmen çok doğal

sadece çaymı içiyorsun adaş sempatiksalakcinni

bu arada yaho aynı gün doğmadııı 3 ağustos mucuk

ağustosun ilk bebeği yaho sonra da benim Ece

ben balkonda oturuyosam yaho mümkün değil yerde kendi kendine oynamıyor balkon duvarına tırmanmaya çalışıyor
bir kerede salondan minder sürükledi üstüne basıp aşağıya bakmak için akannehir

ece mutlaka emekleyerek bir yerlere gidiyor ben de peşinden asla sefa yapmak yok bana
işyerinde oturuyorum bir tek

oyyy zormuş yav
öğretmenlik zor meslek bana göre ilköğretim acayip zor gelir nedense

afedersiniz ama evi bok götürüyorr daha kibar tabiri ile çok fazla yaşanmışlık varrr
yarın misafirim gelecek
velet uyuyorken evi toplamaya gidiyorum pöffffffff

kolay gele

esra bu yaho beni cok korkutuyo..
beni de

ESRA bu YAHO bana birini hatırlattı balkon konusundakafamçokkarıştı gel bacım el ele verip beraber gidelim bu SEBAHAT ablayakaydirigubbakcemile

PERVİNİM sen başarırsın hedefinden bile aşağıya inersin kilo konusunda azimlisin çünkü senolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…