2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buarada 3-4 gundur Teo bize kan kusturuyor, kasigi havada kapan mamamaa diye inleten oglum 4 gundur bisi yemiyor, nede sut iciyor ki bu teo icin cidden alisilmadik bi durum evrimler gordu izmirde sipayi..gece uyumuyor 1e kadar miz miz gozunden uyku akiyor dalamiyor..

ayrica en ilginci emeklerken durup kafasini yere vuruyor surekli((once parkeye yapti cani acidi simdi haliya yuzu koyun kafasini vuruyor durmadan(

evet canım ya istanbul çok buyuk bir ucundan bir ucuna trafik olsun olmasın 1,5-2 saatte ulasıyorsun vs .

avrupa yakasında yuksek fiyatlar derken heryerinde degil. bogaza yakın bolgeler etiler levent besiktas vs yanına yaklasılmayacak yerler. onun harici bogaz sarıyer tarabya vs aynen oyle. ama avrupa yakasında sehirden uzaklastıkca fiyatlar dusuyor ama o bolge benim disim o taratfa toturan arkadaslaryardımcı olabilir belki. mesela avcılar halkalı beylikduzu bahcesehir buralarda istanbul ama ben hayatımda hiç gitmedim çoguna.

anadolu yakasındada aynı sekilde bagdac caddesi sahil yolu bostancı kızıltoprak arası yuksek. bogaz kandilli kanlıca beylerbeyi vs yuksek yukarılara tem bolgesine çıktıkca fiyatlar duser. sayet haritadan falan bakıyorsan okul secimi için denize uzak bolgelere bakman gerek uygun fiyatlar için. sen birkaç eleme vs yapsan ben içinden bu daha uygun bu boyle derim ama bu sekil fikir yazmam çok zor o kadar çokki ilceler

GULIZZ inan dusunmuyor degilim medikal mudur olarak kac teklif geldi, yada medikal liason..ama simdiye belki kapanmistir acik yerler, yaza acik pozisyon bulabilirmiyim bilmiyorum yani 2 aydan fazla issiz kalamam, eylulde en gec baslamam gerek ama burda inana cok mutsuzum..tekrara depresyona girmekten korkuyorum..allahtan kayinvalideler var toparliyorum sayelerinde, kafam dagiliyor..

inş ertelemezler canım, büyük şehirlere mi bakıyosun? k.validen de gelecek mi sizinle? nereliydin?

ben kütahyalıyım. eşim ankara sincanlı. ilk tercihler ankara olacak. kayınvalidemlerin evi orda. orası çıkarsa iyi olur, birlikte yaşamayız o zaman. işe giderken bırakır dönüşte alırız kuzuyu. ikinci tercih kütahya. orası için de aynı. orda da benim annem var. o bakar. ama onun dışındakiler istediğimiz için yazacağız işte. eskişehir, izmir, bursa, aydın, manisa, muğla, denizli şeklinde sıralayacağız.. sonlara da istanbul. ankara ve kütahya dışında biryer çıkarsa kayınvalidem de gelecek bizle.

oyyy canım teoma ne oldu acaba? ne derdi var ki? işhahsızlık dişten olabilir mi canım? ama başını vurmasına yorum yapamadım...

Ya gecen gorusmeye gittgimde istanbula cikista bagdat caddesi suadiye tarafina gittim sahil yolunda..dedim Allahim bana Suadiyede yasayabilecek kadar guzel bi is ver didim, kabul edermi ki acaba??Ne guzel bir semt o oyle, ayni Izmir Bostanli..

ya ogretmen olmak ev tasımak sehirlerarası zorludur tabi ama bir o kadarda heyecan verici baskab aska sehirlerde yasamak

oyyy canım teoma ne oldu acaba? ne derdi var ki? işhahsızlık dişten olabilir mi canım? ama başını vurmasına yorum yapamadım...

nurdan vuruyor derken dengesi bozulupmu çarpıyor bilerekmi yapıyor ?

bilerek yapiyor esracim, ben dise veriyorum acaba agrisi varda mi yapiyor diye, bildigin agackakan olur ya arka arkaya vuruyor kafasini yere..psikopat gibi..

tamam esracım. biz eşimli şöyle bir süzgeçten geçirelim de ondan sonra ben daha ayrıntılı sorayım sizlere.. teşekkür ederim.

evet nurdancım sahil yolu çok guzeldir
ben iste oralarda yuruyorum aksamları yazlık bolge gibi eskiden yazlıkmıs oralar zaten.

bizim ev bostancı da ama sahile çok yakın degil e5 tarafında amaaraba ile 3 dk da sahildeyim çokda uzan degil yani. alah birgun banada sahile yakın evde oturmayı nasip eder insallah diyorumm kısacık da olsa omrumde bogazda birkaç ayda olsa yasamak istiyorum keskeee
loto oynayalım :)

nurdan berkede yapardı ama yasını hatırlamaya çalısıyorum kızınca yapardı bize hani bir istegi yapılmayınca falan ama kuçuktu yaemekleme donemi olabilir yada iste 1-1,5 yas falandı yada.
bizde ince bir halıfleks vardı o donem uzerinde normal kalın hali gider incehalının uzerine vururdu daha etkili olsun diye içimiz giderdi. bazen kapılara kafa atardı kızınca ama durduk yere degili:)))
sonra sonra bıraktı kafa vurma çok yaygır dır çocuklar arasında belli yaslarda ama teo için erken o kizip vurmuyoranlaslan hosuna gitti yapıyor

yeni bir şehir fikri insanı cidden heyecanlandırıyor fakat buraya gelirken heyecanla gelmiştik. sonra hayal kırıklığına uğramak kötü oluyor esra.

arkadaslar bimlerde buun satısa çıkan bir oyuncak var ben alacagım
hacı yatmaz 3,90 tl hemde. eglenceli olabilir bir sure oyalar diye dusunuyorum
ama biryandanda korkuyorum hani ona tutunup kalkmaya çalısırmı acaba simdi yazarken aklıma geldi

evet aydın manisa muğla hep güzel yerler. inşallah gönlümüzden geçenlerden birisi gelir. hayırlısı ile. rabbim hepimize, herkese istediği yerde yaşamayı nasip etsin..

nurdan korkma aç kalmazsınız, tibet ne yapacak peki onun işi hazır olacak mı burada? aa ama askere gidicekti dimi? iş bulana kadar k.validende kalırsın. sonra yerleşirsin evine. medical sektöründe hep açık vardır eminim çok kısa sürede bulacaksın canım. depresyona girmeden dön bence, Allah yardım eder hiç üzülme.

inşallah kütahya olur ya da ankara. bursa da cok güzeldir hem ailene yakın olur eskişehir'de öyle. gönlünüze göre olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…