meltem sen yazinca baktim, diger sitelerede ya bu pastalar nne kadar pahali yaww..150 kagidi gozden cikarmak gerek guzel bisey icin..izmirde na kadardir acaba fiyatlar??
Salon buldum kendime. Yani annemin gittiği salona gidicem ben de! Bildiğin koşu bandı falan var, artı haftada 2 gün pilates istediğin zaman git toplam 70 TL. Süper değil mi? Diğer tarafta step bitti zati. Oh ne ala!
Enfeksiyon DİĞER GÖZÜMDE BAŞLAMIŞ! tatata tammmmmmmmmmmBu diğeri gibi olmayacaktır, çünkü makyaj yapmayacağım. Makyajdan dolayı tavan yapmış demişti doktor. Ayrıca geçiyor artık enfeksiyon. çok mutluyum, çok şükür sağlık gibisi yok gerçekten. Bütün hafta okula gidemedim, ama yemin ederim, sağlıklı olup gitmeyi tercih ederdim.
ESRAKO o arkadaşların gibi çok öğretmen var ama emin ol Fatmalar gibi de çok öğretmen var. Hatta bir araya gelemeyen aileler, 2-3 yıl boyunca ayrı yaşamak zorunda kalan çocuklu insanlar var bu atamalar yüzünden. MEB iğrenç çalışan bir bakanlık. Bu dönem uyguladığını seneye de uygulayacak mı, bilemiyorsun. Geçen sene sadece 1 dönem değiştirilen bir uygulama yüzünden arkadaşım (eşi ve çocuğu ile) 4 ay içinde İst - İzmir ve İZm - İst (2 defa) taşınmak zorunda kaldı mesela. Geri taşındıktan birkaç ay sonra uygulama eskiye döndü, olan insancıklara oldu. Bunlar işin görünmeyen yüzü. Herkes takmış tatile!
Ayrıca da tatilime laf ettirmem arkadaş! ( Hoş, bu sene 5 hafta tatilim olacak benim meslek lisesinde olduğum için. ) Madem diğer işlerle aynı tatile sahip olacaktım, hiç de kasmazdım öğretmen olmak için. Eşşek gibi çalıştım, hem de mat olsun diye 2 sene debelendim, atama problemi yaşamayayım, özel ders imkanım olsun diye. Herkes yapacağı işin şartlarını az çok biliyor. Şu tatil konusu neden bu kadar gündeme geliyor, çok kızıyorum.
Veliler 5 dklık teneffüste katlanamıyor çıkan gürültüye. Ya da kendi eğitemediği, zaptedemediği çocuğuna 3 gün okuldan uzaklaştırma verildi diye " ben bu çocukla 3 gün ne yaparım" diyen veliler tanıdım. Elbette istisnalar kaideyi bozmaz ama, insaf! Yaptığımız iş kolay değil. Öyle 2 problem ver de, sen de otur, çocuklar da takılsın... Böyle bişi değil öğretmenlik, böyle yapanlar beni temsil etmiyor. Bu nedenle ne yaptığım işe, ne de tatilime laf ettirmem!
Ne zman bir öğretmenlik muhabbeti olsa zınk diye tatil! Aldığımız ücretlerden bahsedelim? Çalışma koşullarından? Öğrencilerin tutumundan? idarenin tutumundan? Beş dklık teneffüste haşlanarak çay içmeye çalışmaktan? Kronik farenjitten? Varislerden? Yok ama tatil var ya... hepsine bedel!
Neyse ben bu konuda kitap yazabilirim. Depreştim gene. Tepkim sana değil ESRA, tepkim insanların olayları tek boyutlu görmeye çalışmasına, tepkim insanların sığlığına! Tepkim öğretmenlerin şerefini 2 paralık eden bakanlığa! Bir bakanlık çalışanını bu kadar mı sevmez, bu kadar mı ezer, bu kadar mı hakkını savunmaz? Öyle saçma uygulamalarla dolu ki eğitim sistemi, anlatsam bi tarafınızla gülersiniz! İyisi mi siz bizim senede kaç ay tatil yaptığımız hesaplayın, onu görmek daha kolay!
Kusura bakmayın, patladım. Yeri burası değil ama yeri burası olmayan çok şey konuşuyoruz. İstemeyen okumaz.
kremın adı babor lifting..
valla bak dısarıya cıktık.. unlu mekanımıza.. ben gıttım bı tabak salata yedım Feyfim..
çok dıkkat edıyorum yememe de..
bu arada acai berry kullanıyorum bugunden ıtıbaren.. cok yuksek kondısyonlu spor yapmam yasak bılıosun.. barı bu sekılde motıve oluorum..
sımdı yavas yavas aksamları da bı saat uyuruyuss ekledım mıı misss.. Kuzy uyuduktan sonra cıkıcamm yuruyuse..
Evrim Teo da evdeki teliklere sardi, onlarla cok guzel oynuyor disliyor, oyuncaklari birakip onlara gidiyor, bizim veltde terlikci mi olcak acep, yada kunduraci:)))))))))
pervin arkadasının bebegi için çok uzuldum insallah degildir
bence yeni yemek denemesini hemde baklagil gunduz yap gaz falan olursa gece yine seni uyutmaz dun aksamın ustune iyice dellenirsin amann
pervin yeni ticker mi yaptın sen dogum sonrası bu kilodamıydın yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?