2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meltem sen yazinca baktim, diger sitelerede ya bu pastalar nne kadar pahali yaww..150 kagidi gozden cikarmak gerek guzel bisey icin..izmirde na kadardir acaba fiyatlar??

evet pahalı biraz ama 1.yaş gününe özel olsun diye yaptıracağım
ondan sonrakilerde yaptırırmıyım bilmiyorum
ama bu sitenin sahibini tanıyorum kullanılan malzemeler çok kaliteli
mesela bazı pastaneler kırık yumurta kullanıyorlarmış mesela ucuza gelsin diye

oyy bu göz işi yordu seni

emek ve alınan para dengesizliği çok var bence öğretmenlerde tam maaş nedir bilmiyorum ama yine de yetersiz olduğunu biliyorum

gayet guzel dusunmussun canım

Evrim Teo da evdeki teliklere sardi, onlarla cok guzel oynuyor disliyor, oyuncaklari birakip onlara gidiyor, bizim veltde terlikci mi olcak acep, yada kunduraci:)))))))))

aynen benim kızda terliklerin altını kemirio zor alıyorum elinden

bi azeri arkadasım geldi gelirken bi kekler getirmis beynim sastı ama hic dokunmadım kenarından yaladım tekini koklasıp ayrıldık :))) aksam emraha yediririm artıkın

bu azeri arkadasımın 2 cocugu var oglu ufak 26 aylık ve konusamıo . dra goturmus konusaıo die dr demiş otistik.. şok yasamıs ..konusamıo ama elinden tutup gosterio ne istiosa.. kendi etrafında donuyomus muzik duyunca kafasını koltuklara vuruyomus arada baskada bisey yokmus.. dr demis belirtileri var neyse baska dra goturmus cocuk gitmis adamın cebinden kalemi cekmis dr demis var tanımadıgı kisinin kalemini alıo.. sonra baska psk bulmus otizmli cocuklarla calısan kadın hergun eve gelip evde gozlem yapıo ama hicbir belirti yok otizm deil demiş sadece dikkat eksikligi varmış bide dogarkan beynine oksijen gitmemis ondan konusma kısmı az zedeliymis gec konusması normalmis..hemde sezercikle dogmus 2 cocuguda ikisinede dogumda oksijen gitmemis bu nası is anlamadım.. eger emin olmazsam turkiyeye goturcem dedi dertlesmeye geliş tada konunun ustune dun bayagı okumustum

bebeklere kuru fasulye barbunya yediren varmı?? aksam yaptıgım z.yaglı barbunyadan rondodan gecirip yedirsemmi denesemmi yermi die?

burcu yazdıklarında çok haklısın. ogretmenlik kutsal birmeslek ve bu atamalar vs anlattıgın olaylar çok cirkin. buyukhaksızlıklar var.
ama hangi iste yokkiii her isin zorlugu kendine gore ayrıdır. benimde sozum sana degil ogretmenlige de hiç degil ama kime sorarsan kendi isinin zorluklarını anlatırsana.
ne ben bilirim bu denli detay ogretmenligin zorlukları ile ilgili ne de sen buyuk kurumsal bir firmada patronlarla çalısmanın ne denli zor olabileceğini. o yuzden her meslegin kendi içinde zorlukları vardır.

ben o nedenle su meslek kolay bu çok zor vs demem diyemem. ama goze batan sey tatil ::kedi: ozellikle biz çocuklu calısan anneler olarak bizlerin gozu o tatilde evet laf etmiyoruz ne guzel ne mutlu diyoruz.
valla tum sene içinde daha zorlu iki katı çalısayım ama benimde iki ay tatilim olsun sahsen tercih ederdim.

pervin arkadasının bebegi için çok uzuldum insallah degildir

bence yeni yemek denemesini hemde baklagil gunduz yap gaz falan olursa gece yine seni uyutmaz dun aksamın ustune iyice dellenirsin amann

mesai bitmek uzere çokk mutluyumm çıkısta lazer epilasyona gitcem ondan sonra evime gidiyorum iki koca gunu çocuklarımla geçrecegim berkenin sinavlarda bitti full ders calısma modumuzda yokk ohh misss. herkese iyi haftasonları evden girmek istiyorum her aksam ama yetisemiyorum ise guce insallah bu haftasonu

atv deki esra erol devam ediyormu pervin evde iken bayılarak izlerdim sonra sıkmaya basladıydı ki ise baslamıstım bende
simdi arada diyorum canlı yayın diye yazıyor atv nin sitesinde falan ama acamadım sirketten yasaklı heralde olsada izlesem .)

alperen altını açtığımda ya da çıplak kaldığında sürekli vücudunu kaşıyor bazen de kanatıyor acaba sorun mu var? doktora sormayı unuttum

dun kabak dolması yaptım bende aksam onu rondodan geçirip deneme yapmayı dusunuyorum.
ne zamanda sora berke cignemeye yemeye baslamıstı bir hatırlasam ne zaman rondo ile vedalasmıstık emin degilim ama ole çok uzun sure ondan geçirmemistim diye hatırlıyorum ama boyle ece gibi ogurme huyuhiç yoktu berkenin
çorba kasıgı ile sokardım bulamac kahvaltıyı agzına çunku agzını nadiren acardı actımı kahvaltının ceyregini agzının çukuruna birakıverirdim :)))
agzına giren yutardı is agzını actırmakta idi :))))
nasıl farklılar ece de hep agzını acıyor bazen geç yutuyor bazen epsini biriktiriyor 3 kasık kadar yiyceği agzında saklıyor sonra oguruyor

gulizzz aynı durum ece de de var ozellikle gobegini giysili ikende buluzu acılıyor body uzeinden kasımaya çalısıyor hatta yuvarlanan videosunu yollamıstım orda çokg ulmustu arkadaslar bir yandan gobegin kasıyor diye :)))
hala oyle banyo oncesi s oyuyorum kanatacak gibi deli gibi kasıyor bi sorun oldugun sanmam

nezamandır yazıcam ece gecen gun boguluyodu.. hani oyuncakların arkasında ip olur ya duvara asmak icin filan safinaz bebegindi sanırım biliorum kopar sok agzına bogazına git bende mutfaktayım dedim napıo hep kıl payı yakalıorum zaten cokta dikkat ederim heryere onu bıraktıgım zaman baktık ogg ogg yapıo pembe kagıtmı bu dedim bi cektimki upuzun ip kalın .. şok oldum emrahta koltukta uyuyo eceninde arkası donuk ona.. bi sure afalladım

şimdide gittim uyuyodu napıo die bakmaya uyanmıs donmus yatagın ucuna gelmis gitmesem dusecek :) buara emekleme denemeleri yapıo yakında gezecek evi.. buyuk yataga koymustum yine yakaladım ..

manyak bi icgudu bu annelik

pervin yeni ticker mi yaptın sen dogum sonrası bu kilodamıydın yoksa ?

ben ece 3 aylıktan beri 60-63 arası oynuyodum.. enson 6 aylıkken 60ta fixlendim 58e dustum sonra trye gelince 61le geri dondum buraya.. bide adet olunca karnım kuculdu simdi spordan sonrada karnım toplandı zaten karın hareketleri yapıorum hergun .. suan 59la basladım ecenin dogumgunu hedefim bakalım..

yani sizinle gulide bulustugumuzda 60dım

bide altını acaracmaz eli kukusunda didiklio ben oteliorum o uzatıo mecbur her alt degismede el yıkıos cunku buaralar eller agızda yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…