2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bide altını acaracmaz eli kukusunda didiklio ben oteliorum o uzatıo mecbur her alt degismede el yıkıos cunku buaralar eller agızda yine

evet pervin bide o var bizimki de pipiyi koparacak uzatıp duruyor. ellerini neyle yıkıyosun. bebek sabunuyla mı mikropları öldürüyomudur acaba?

birde ne kadar süre ayrı yıkayacağız sıpaların çamaşırlarını? sabun tozu kullanıyorum hala birkaç oldu ön yıkamaya ariel koyup sonra sabun tozuyla yıkıyorum artık lekeler cıkmıyo çünkü.

ama iste o bile bu hale geldiyse bu pre ergenlik zor birsey hele ergenlik asıl zoru yasamayan bilmezz. bebek bakmaktan kat be kat zorlu durumlar

burcu'nun yazdıklarına son bir ilave:
yaklaşık 150 öğrencim var,hepsi de ergen.evde anne-babaların tahammül sınırlarını zorlayan bu çocukların bir araya gelerek birbirlerini etkilediğini de gözardı etmeden bizi anlamaya çalışmanızı istiyoruz.oğlumun asla mızmızlığı yok,çok uysal bir çocuk ama işe başlayalı siteye giremez oldum,sizler şahitsiniz.eve getirdiğimiz işleri(yazılı sorusu hazırlama,yazılı okuma,ödev okuma,öğrencilerle ilgili anket ve formları doldurma...) uç uca ekleseniz yazın yaptığımız tatilden çok daha fazla bir mesai çıkar ortaya...
(lütfen sana yüklendiğimizi düşünme,senin nezdinde hakkımızdaki olumsuz düşüncelerden şikayetlerimizi dile getiriyoruz.)

Ben de aynı mantıkla kimsenin işini küçümsemem. Herkesin işi kendine zordur. Alın teriyle yapılan her iş zordur. Kolay iş yoktur bana göre. Ama benim işimde tatil avantajı varsa, senin işinini de başka bir yönü vardır kolay ve çekilebilir olan. Ben de mesela çayın kahvenin rahatça içilebildiği masa başı işlere çok özeniyorum.

uzun sue ayrı yıkayacagım belkide ilkokula kadar biliorum hem oyle neyı kirli neyş temiz biliyorum ii oluyo..

dalin sapuanla yıkıorum canım baslıgı basmalı olanlar varya el sabunu gibi o hep lavaboda duruyo g.tunu elini heryerini onla yıkıorum pratik oluyo

temizlik bitti ama bende bittim
hamurişi yapacağım ama gece yapmayı planlıyorum dinlenmek istiyorum

civcivler dana gibi oldu kümes yapacağız haftasonu balkonda olmuyor böyle hergün balkon yıkıyorum

doğru canım haklısın. fenerbahçe cadebostan arası olsaydı arada katılrıdım sana, ama bostancı çoook uzak.. ben de acıbadem de yüriyim diyorum ama dediğin gibi kaldırım in çık, insanlar önüne geliyor, olmuyor..

benim bölümüm yda idi iki tercih hakkım vardı ya ing öğrt. yada ingiliz dili ve edebiyatı çevirmen rehber vs oluyordun
ben öğrt yazmıştım ama aslında hiç istemiyordum bana göre değildi öğretmen olmak
çok sabır istiyor ben sabırsızım hiç tahammülüm yok
burcu ile nevine çok katılıyorum babamda öğretmen emeklisi ablamda öğretmen neler yaşadıklarıını neler çektiklerini bizler iyi biliriz
elbette tatil işi güzel ancak sadece tatille olsaydı bu işler..

Evrim Teo da evdeki teliklere sardi, onlarla cok guzel oynuyor disliyor, oyuncaklari birakip onlara gidiyor, bizim veltde terlikci mi olcak acep, yada kunduraci:)))))))))

ne bılem bacım.. :)

O burcu hanim efrim hanim bulusulup kircecigine gidilmisss............

senden de hıc bısı kacmıoo haaa :)

bizimki de kapıcı :) kapılarla kapı kollarıyla kafayı yemek üzere. bir de avizeler kafa hep yukarıda geziyoruz.

ha babannesı su acma kapama olayınoı ogrettı.. habıre el oraları gosterıoo.. evde supermen gıbı gezıyor.. el habıre havada.. neymıs lambaları acıp sondurecek.. Fatoş dıorumm ıcımden.. senin......... :))))

bi azeri arkadasım geldi gelirken bi kekler getirmis beynim sastı ama hic dokunmadım kenarından yaladım tekini koklasıp ayrıldık :))) aksam emraha yediririm artıkın

tozunu al arada gıt gel barı keklerın ... uzme o kadar kendını.. getırmıs o kadar kadın, ye bı dılım...

benım kardesım 3 yasında konusmaya basladı.. Makıne Muhendıslıgındenmezun oldu, hcı takıntısız hem de,ayrıca ıkıncı unıverıste okuyarak bıtırdı cocuk, dıgerı de ısletme.. Fen lısesı mezunu, Tevfık Fıkret mezunu.. daa ne dıyımm.. bence sadece konusmama olmamalı.. bu konu bugunlerde amma one gectı.. Rabbım kımsenın evladına yakıstırmasın.

bebeklere kuru fasulye barbunya yediren varmı?? aksam yaptıgım z.yaglı barbunyadan rondodan gecirip yedirsemmi denesemmi yermi die?

aman.. sakın.. barbunya nın daha bır sure verılmemesı gerektıgını bılıyorum.. gaz olayı berbatmıss..

tickerım pek afilli yaw

pek mis.. pek bı cicili.. :) oralara gelsem.. şampanya patlacagım topıkte :))

gizem tekrar yolluyorum hemennn

ne yolluyorsun... bana da yolla.. zaten ılgılendıgın yok bıızmlee..

adaş sormuşsun ya ne iş yapıyorsun diye muhasebeciyim ben öyle genel falan değil kıytırık bir muhasebeci :))
şirketin eli ayağıydım orası ayrı mesele 3000 tane müşterimiz vardı ben bu müşterilerin çoğunun hesap dökümlerini kafama kazmışıtım resmen birzamanlar fil hafızaydık şimdi yarım akıllı olduk
açık hesap çalışılırdı bu yüzden çok sıkıntılı olurdu gayriresmi hesaplar çok fazlaydı vs anlayacağın iki fatura gir yan gel yat modunda muhasebeci olamadım maalesef

aaa niye ben barbunya yediriyorum yahoya hiç gaz sorunu yaşamadım??
hem niye ilgilenmiyeyim be kadın atlıcam gelip üstüne haaaaa

Ben sebamed le yıkıyorum yuzunu Kuzy nın.. onu artık Bubchen dıe bı bıtkısel sampuanla yıkıyorum.. elını yuzunu de sebamedıyle..

bı de onu cok sevıyorum.. hayatın tam ortası o.. :) (bı an bakıstık ta... pırtlıyıverdı duygular,döküldü içimden)

EvrimKuzey, has_ret, Marigold, tazefasulye+

aksam bana camur attın ya.. bı yerlerım yaşlanmıs dıe.. al yıne gorunmuyorsun.. ıyıce kopmussun ıste, topık te hatırlamıyor senı !!

cipsi kardesim..

ya güliz kardeşin demek şemsiyeyi paraşüt yapıp aşağıya atladıı
hey yarabbim biz neler göreceğiz acaba
bunların sebeplerinden biri maalesef aptal kutusu diğer adı ile tv..supermenler spidermenlar sağolsun..
nasıl uzak tutarız bu yavruları bu tvden bilmiyorum
ama elimden geleni ardıma koymayacağım

PERVıNCıM ticker'ın hayırlı uğurlu olsun. Pek de gözel ay gız ! Ben de şu boğazımı atlatır atlatmaz tam gaz aranızdayım, madem siz bu kadar rüzgara kapıldınız, ben de rüzgarınızdan faydalanayım canım :) Hem salona da başlarım haftaya, süper olar.

En güzeli de pilates saatlerinin diğer salonla aynı olması ki, o saatlerde dersim yok :) Bol bol triceps çalışmak istiyorum. (kol arkası kasının afili adı)

ALT AÇILINCA Doruk da pipiyle oynuyor. Demek bu aylarda fark ediyorlar? Ben müdahale etmiyorum .pek, 1-2 oynuyor, sonra çekiyorum tabi.

Yazın her birimiz daş gibi olacağız daşşşşş!! Ben de hedefe yaklaştım ya ( 61.2 yim ), 3 kg kaldı. Ulaşınca ya da iyice yaklaşınca tekrar hedef büyüteceğim. 55!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…