bide altını acaracmaz eli kukusunda didiklio ben oteliorum o uzatıo mecbur her alt degismede el yıkıos cunku buaralar eller agızda yine
ama iste o bile bu hale geldiyse bu pre ergenlik zor birsey hele ergenlik asıl zoru yasamayan bilmezz. bebek bakmaktan kat be kat zorlu durumlar
evet pervin bide o var bizimki de pipiyi koparacak uzatıp duruyor. ellerini neyle yıkıyosun. bebek sabunuyla mı mikropları öldürüyomudur acaba?
birde ne kadar süre ayrı yıkayacağız sıpaların çamaşırlarını? sabun tozu kullanıyorum hala birkaç oldu ön yıkamaya ariel koyup sonra sabun tozuyla yıkıyorum artık lekeler cıkmıyo çünkü.
doğru canım haklısın. fenerbahçe cadebostan arası olsaydı arada katılrıdım sana, ama bostancı çoook uzak.. ben de acıbadem de yüriyim diyorum ama dediğin gibi kaldırım in çık, insanlar önüne geliyor, olmuyor..ben bostancı idealtepe yada bostancı caddebostan arasında yuruyorum. ama aksam ece yi uyutup falan 10 gibi çıkarim diye dusunuyorum ama o saatte yanlız basıma sahilde korkarım alkol falan alıyor millet kayalıkların uzerinde deniz kenarında. kulaklık takıp muzik dinleyemem asla arkamdan biri gelse duymam biraktım muzigi stresle yurunmez yani. bagdat cad de yurusem kaldırım in cık insanlar onume gelip hizimi kesicek bilmiyorum napsam diye dusunuyorum su ara. ama sana uzak kalır canım ben bostancıdan baslıyorum haliyle evim orda sen acıbademde oturuyordun degilmi ?
hani bol zamanlarımız olsa bir noktaya bulusalım ama ..
Evrim Teo da evdeki teliklere sardi, onlarla cok guzel oynuyor disliyor, oyuncaklari birakip onlara gidiyor, bizim veltde terlikci mi olcak acep, yada kunduraci:)))))))))
O burcu hanim efrim hanim bulusulup kircecigine gidilmisss............
bizimki de kapıcı :) kapılarla kapı kollarıyla kafayı yemek üzere. bir de avizeler kafa hep yukarıda geziyoruz.
bi azeri arkadasım geldi gelirken bi kekler getirmis beynim sastı ama hic dokunmadım kenarından yaladım tekini koklasıp ayrıldık :))) aksam emraha yediririm artıkın
bu azeri arkadasımın 2 cocugu var oglu ufak 26 aylık ve konusamıo . dra goturmus konusaıo die dr demiş otistik.. şok yasamıs ..konusamıo ama elinden tutup gosterio ne istiosa.. kendi etrafında donuyomus muzik duyunca kafasını koltuklara vuruyomus arada baskada bisey yokmus.. dr demis belirtileri var neyse baska dra goturmus cocuk gitmis adamın cebinden kalemi cekmis dr demis var tanımadıgı kisinin kalemini alıo.. sonra baska psk bulmus otizmli cocuklarla calısan kadın hergun eve gelip evde gozlem yapıo ama hicbir belirti yok otizm deil demiş sadece dikkat eksikligi varmış bide dogarkan beynine oksijen gitmemis ondan konusma kısmı az zedeliymis gec konusması normalmis..hemde sezercikle dogmus 2 cocuguda ikisinede dogumda oksijen gitmemis bu nası is anlamadım.. eger emin olmazsam turkiyeye goturcem dedi dertlesmeye geliş tada konunun ustune dun bayagı okumustum
bebeklere kuru fasulye barbunya yediren varmı?? aksam yaptıgım z.yaglı barbunyadan rondodan gecirip yedirsemmi denesemmi yermi die?
tickerım pek afilli yaw
gizem tekrar yolluyorum hemennn
aaa niye ben barbunya yediriyorum yahoya hiç gaz sorunu yaşamadım??
hem niye ilgilenmiyeyim be kadın atlıcam gelip üstüne haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?