2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy, ne fena açık hesap

EVRİM "o" diye nitelediğin nedir böbeğim?

Annem ve Gözde sıkı diyete başladılar. Annem dolma ile süzme yoğurt yiyor. ıkna edemiyorum süzme yoğurdun çok yağlı olduğuna. Seviyor ya :)) Dolma da hiç masum değil! 2 tane biber dolması 1 tabak tereyağsız mantıya eş mesela! Bir de 2 tencere biber - patlıcan doldurmuş yaaa insaf!

[

himmmssss gerçekten derya deniz bu sorunun cevabı be canım.. kira aralağı filan versen? bi de tercih yapabileceğiniz okullar nerde? malum istanbul'da işin evine çok uzaksa, kira farkını yola parası ile kapatırsın, o kadar diyim ben sana.. astarı yüzünü aşmasın sonra..

ayy pervin plates lastiğinden alıp hareketlerini yapmalıyım
küçülmeli bunlar
ya miniminnacık bedenmesempatiksalakcinni çok buyuk duruyor sankim.
üstelik nerdeyse small beden giyecem ama kavuşmuyor düğmeler..

takıntı oldu her gördüğüm bayanın göğsüne bakıyorum ayy ne güzel minicik diyorum
sapıttım herhalde..:kedi:

merhaba arkadaşlar
esram burdaymış ne güzel...szi şimdi geçmişi baya baya ilerletmişsinizdir .maneviyattan baksak kısaca alıntısız olur sanırım...

BURCUM ne güzel dile getirmişsin sorunlarımızı. ben de çok sinir oluyorum öğretmenim deyince direk oh ne güzel iki ay tatil diyenlere. öğretmenlik bundan ibaret mi yani? aynı zamanda öss sınavına girdiğim arkadaşlarım sanki öğretmenlere yeni verilen bir hakmış gibi tatil hemen bunu söylüyor. yani yıllardır bu böyle. herkeste biliyor. madem bu kadar avantajlı neden öss de tercih etmedin öğretmenlik, sen de öğretmen olmadın demezler mi insana? ben branşım gereği hem öğrencilerle hem de bilgisayarla uğraşıyorum. bir salonda 20 bilgisayar. gürültüsü, radyasyonu.. elimden tamir çantası eksik olmuyor. komşular diyor oh ne güzel 3te bitiyor işiniz. ama gelince yazılı okuyoruz, yazılı hazırlıyoruz, sözlü veriyoruz, dönem ödevi okuyoruz, e okuldan bir sürü form dolduruyoruz, okulda nöbet tutuyoruz vs, vs... yani bizim diğer işler gibi eve gelince işimiz bitmiyor, devam ediyor. bizim gibi 4-5 sene eğitim almış fakülte mezunları en az 2000 lira ile işe başlarken bizler 1200-1300 ile başlıyoruz. yani say say bitmez. hele milli eğitim bakanlığına söyleyecek söz bulamıyorum. çok öfkeliyim. biz sülalede iki öğretmeniz. ben ve kuzenim.. bizim durumumuz malum. günlerdir anlatıyorum. kuzenim desen 1 senedir eşinden ayrı. biri bingölde biri çanakkalede düşünün. hep o milli eğitimin yanlış politikaları yüzünden. yerden yere vuruyor çalışanlarını. her gün bir hakkımızı elimizden alıyor. başınızı ağrıttım kusura bakmayın. ama ben de çok doluyum..

fatmaaaaa istanbulda ögretmenlik yapılmaaaaaazzz..
istanbul sıpaları çok başka yaff..
senin yerinde olsam ankara bursa yazarım kesinlikle.
hem bursanın en elit yerleri istanbulun kıytırık köşelerinden daha cazip:)
üstelik yeşil temiz hava...
istanbula gezmeye gel. yada emekl oluncaa..i

hemen sana yardımcı olacak bilgiler vereyim güliiiii
şöle iyiyisinden paray kıyıp balaenli ama süngersiz kaliteli bir toparlayıcı sütyenle ilk önlemini al ....
sonrada susam yağına greyfurt ve limon ve çilek yağını kat gece yatarken sür böbemmmmmmm hem çilek malun bazı hisleri tetikler....sırnaşık şey

nurdaaaaaaaaaaaann benimde hayalim ve bu hayalimi gerçekleştirmek adına umutlarım emeklerim çabalarım var.
ya erenköyde oturacagım8öğrencilik yıllarım orda geçti mikemmel ötesiydi ahh ahh)
yada altunizadede..

alkisalkisalkis bu arada gözüne de çok geçmiş olsun burcu. keşke diğerine hiç geçmeseydi...
biz evelsi gün yapmıştık canım dolma. ben blender ile geçirdim içinden de kabağından da.. çorbasının içine kattım yedirdim yiğit paşama.
ammannn çok geçmiş olsun. çok dikkat etmek gerek. biz de laptopu koymuştuk kanepenin üstüne. sen git enter tuşunu sök al. ağzına götür. tam ağzındayken babası görmüş çıkarmış hemen. rabbim korusun evlatlarımızı...
alkisalkisalkis

fatma istanbulu en sona düşünseniz ..
önce hakkında hayırlısı canım.oaraların sıkıcılığı sizi bir anda buralara atmasın..
sürekli yaşadığınızda pişmanlık oluşturmayacak tercihlerde bulunmayı düşünün derim...

derya deryaa

hızırı acilim benim
yaff gittim kom dan aldım 68 tl toparlayıcı.
ilk zamanlar iyidi sankim minnacık olmuşlardıda şimdilerde oda saldı kendini yenisini almam lazım.
tavsiye ettiğin model varmı..

ikincisi yafrucum bizde tetiğe gerek yok. her daim patlamaya hazır bomba var zatii:)
şimdi o dediklerini alayım ben aktardan karıştırıp gece süreyim..
emziriyorum ya bi sorun olarmıki
malum afik çileeeeeeeeeee sevmiiiii

hereksin bir oturmak yada geri yaşamak istediği yer var bende AYDINLIKVELERE geri dönmek ve çocuklarımıda orada yetiştirmek istiyorum..hadi hepimizin dileği kabul olsun mutlu olacağımız yerlerde yaşayalım...

ben afike dolmanın herçeşidini veriyorum üstelik koca adam gibi bi yogurt bi dolma yiyor kendileri..
ayrıcaaaaa nohut yemeği verdim heeeç bişi olmadı.
gecen gun aydın aşerdi aşure yaptık verdim hiiç bişi olmadı üstelik afik gazlı bi bebek yanii.
fasülyede sorun olmadı.

şimdilerde yeni takıntısı yemeğin çorbanın içinden kıymayı yutmuyor diliyle çıkarıyor.

derya ankarayı pek bilmeme ama aydınlık evler mi emin değilim. sen bil bakalım aynı yerden mi bahsediyoruz.
amcamlar otouryorlar benim etyrafdaki tüüm evler dubleks. hepsinn bahçesi var nezih bir yer.
üstelik yeni türeme değil eski bir yerleşim yeni.

Ozaman yağ işi rafa kalktı..emzirdiğin için kullanma unuttum kusura bakma...şimdilik sütyenle idare deeceksin.bu arada emzirdiğin sürede göğüslerin 1 beden büyük olur bırakınca küçülür bunu unutma...kaydirigubbakcemile3

nurdaaaaaaaann fıransada hava şartları genelde nasıldır?
aydının halasın ve ailesi orda yaşıyor torunu oldu.
tatil için geliyorlar.bebeğin babası yani aydını hala oglu
takı kesinlikle kabul etmiyorlar.çok ince bir düşünceye sahipler kendileri neyhse çok uzattım.
uzun lafın kısası mecburen kıyafet alıcas yazlıkmı alayım yafff

böyle diyete can kurbanda kilo aldıran diyetemi başladılar...

yok canım aydınlıkevler eski ama nezih bir yerleşim yeri başbakanımızn oturduğu subayevlerine komşu semt...havaalanı yolunda ....senin dediğin şek,ilde yerleşim yerleri benim şimdi oturduğum yerde var ..çay yolunda var bilkente var varda var yani..

ya bişey dicem varya ben gelin olurkene 75 bedenin iiçine pammık ilavesi yaptıydık. gözel dursun diye.
düşün yaa ne hallerdeyim.
:gitme:

ayy derya dogukent de olabilir.
aman ne biliim unuttum yaff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…