ben afike dolmanın herçeşidini veriyorum üstelik koca adam gibi bi yogurt bi dolma yiyor kendileri..
ayrıcaaaaa nohut yemeği verdim heeeç bişi olmadı.
gecen gun aydın aşerdi aşure yaptık verdim hiiç bişi olmadı üstelik afik gazlı bi bebek yanii.
fasülyede sorun olmadı.
şimdilerde yeni takıntısı yemeğin çorbanın içinden kıymayı yutmuyor diliyle çıkarıyor.
ya bişey dicem varya ben gelin olurkene 75 bedenin iiçine pammık ilavesi yaptıydık. gözel dursun diye.
düşün yaa ne hallerdeyim.
:gitme:
organik tavuk yetiştiriyorsun esraaa...kümes te yap işi sonra tavuk çiftliğine döndür...temizlik bitti ama bende bittim
hamurişi yapacağım ama gece yapmayı planlıyorum dinlenmek istiyorum
civcivler dana gibi oldu kümes yapacağız haftasonu balkonda olmuyor böyle hergün balkon yıkıyorum
ya ben bu karın hareketlerine bi ısınamadım gitti..ben ece 3 aylıktan beri 60-63 arası oynuyodum.. enson 6 aylıkken 60ta fixlendim 58e dustum sonra trye gelince 61le geri dondum buraya.. bide adet olunca karnım kuculdu simdi spordan sonrada karnım toplandı zaten karın hareketleri yapıorum hergun .. suan 59la basladım ecenin dogumgunu hedefim bakalım..
yani sizinle gulide bulustugumuzda 60dım
çok dikkatetmek gerek ..yeleklerinin düğmelerine de dikkat derim..nezamandır yazıcam ece gecen gun boguluyodu.. hani oyuncakların arkasında ip olur ya duvara asmak icin filan safinaz bebegindi sanırım biliorum kopar sok agzına bogazına git bende mutfaktayım dedim napıo hep kıl payı yakalıorum zaten cokta dikkat ederim heryere onu bıraktıgım zaman baktık ogg ogg yapıo pembe kagıtmı bu dedim bi cektimki upuzun ip kalın .. şok oldum emrahta koltukta uyuyo eceninde arkası donuk ona.. bi sure afalladım
şimdide gittim uyuyodu napıo die bakmaya uyanmıs donmus yatagın ucuna gelmis gitmesem dusecek :) buara emekleme denemeleri yapıo yakında gezecek evi.. buyuk yataga koymustum yine yakaladım ..
manyak bi icgudu bu annelik
bende direk çatalla ezip veriyorum.içinede yoğurt katıyorum..dun kabak dolması yaptım bende aksam onu rondodan geçirip deneme yapmayı dusunuyorum.
ne zamanda sora berke cignemeye yemeye baslamıstı bir hatırlasam ne zaman rondo ile vedalasmıstık emin degilim ama ole çok uzun sure ondan geçirmemistim diye hatırlıyorum ama boyle ece gibi ogurme huyuhiç yoktu berkenin
çorba kasıgı ile sokardım bulamac kahvaltıyı agzına çunku agzını nadiren acardı actımı kahvaltının ceyregini agzının çukuruna birakıverirdim :)))
agzına giren yutardı is agzını actırmakta idi :))))
nasıl farklılar ece de hep agzını acıyor bazen geç yutuyor bazen epsini biriktiriyor 3 kasık kadar yiyceği agzında saklıyor sonra oguruyor
ŞU ders olayı bitti ya gerçekten üstümden ne yük kalktı...mesai bitmek uzere çokk mutluyumm çıkısta lazer epilasyona gitcem ondan sonra evime gidiyorum iki koca gunu çocuklarımla geçrecegim berkenin sinavlarda bitti full ders calısma modumuzda yokk ohh misss. herkese iyi haftasonları evden girmek istiyorum her aksam ama yetisemiyorum ise guce insallah bu haftasonu
bu oksijensizlik olayı çok fena ya paludada doktorda beklerken bir bayanın kucağında çocuğu yanımda oturuyor aynı durum doğum sırasında beyin oksijensiz kalmış çocuk hiç bir tarafını gerektiği gibi oynatamıyordu herşeyi ters yapıyordu..çok zor gerçekten rabbim yardımcıları olsun.bu azeri arkadasımın 2 cocugu var oglu ufak 26 aylık ve konusamıo . dra goturmus konusaıo die dr demiş otistik.. şok yasamıs ..konusamıo ama elinden tutup gosterio ne istiosa.. kendi etrafında donuyomus muzik duyunca kafasını koltuklara vuruyomus arada baskada bisey yokmus.. dr demis belirtileri var neyse baska dra goturmus cocuk gitmis adamın cebinden kalemi cekmis dr demis var tanımadıgı kisinin kalemini alıo.. sonra baska psk bulmus otizmli cocuklarla calısan kadın hergun eve gelip evde gozlem yapıo ama hicbir belirti yok otizm deil demiş sadece dikkat eksikligi varmış bide dogarkan beynine oksijen gitmemis ondan konusma kısmı az zedeliymis gec konusması normalmis..hemde sezercikle dogmus 2 cocuguda ikisinede dogumda oksijen gitmemis bu nası is anlamadım.. eger emin olmazsam turkiyeye goturcem dedi dertlesmeye geliş tada konunun ustune dun bayagı okumustum
ye ye bu kadar kasma..bir kereden bişy olmaz...bi azeri arkadasım geldi gelirken bi kekler getirmis beynim sastı ama hic dokunmadım kenarından yaladım tekini koklasıp ayrıldık :))) aksam emraha yediririm artıkın
,iyi ozaman bizde terlikçiyiz..:lepi:Evrim Teo da evdeki teliklere sardi, onlarla cok guzel oynuyor disliyor, oyuncaklari birakip onlara gidiyor, bizim veltde terlikci mi olcak acep, yada kunduraci:)))))))))
EVRİM acai berry ve hafif diyetle birde yürüyüş eklemişsin kilo çok çabuk gidiyor ....olumunekankayizsmilekremın adı babor lifting..
valla bak dısarıya cıktık.. unlu mekanımıza.. ben gıttım bı tabak salata yedım Feyfim..
çok dıkkat edıyorum yememe de..
bu arada acai berry kullanıyorum bugunden ıtıbaren.. cok yuksek kondısyonlu spor yapmam yasak bılıosun.. barı bu sekılde motıve oluorum..
sımdı yavas yavas aksamları da bı saat uyuruyuss ekledım mıı misss.. Kuzy uyuduktan sonra cıkıcamm yuruyuse..
menide sorgula menide..kaydirigubbakcemile5evrim naptın kilon icin bugun..hergun sorguluycam seni
şems şems şems diyorum ..:lepi:evrim su sıralar elif safak ın ask kitabini okuyuorumda ondan olabilir .)))
geç kaldım bebekti hamilelikti kendimi verip okuyamamıstım kitabı alalı çok oldu ama :)
yok erkek adam modunda takılıyor ..sırnaşık şeyKuzey son bır aydır oyuncaklarının arasından arabalarını secerek oynamaya basladı.. ozellkle kırmızı kocaman bı arabası var, burada da gostermıstım aldıgım zaman uzaktan kumandalı, onu hıc elınden bırakmıyor, bır de mınık arabaları var, babası ben hamıleyken almıstı onları, onları da mama sandalyesının uzerınde vınn vınnn yapa yapa oynuyor.. dıgerlerının yzuune bakmıyor adam artık..
Dısarıda ıs makınesı gorse, kepce gorse heyecandan ellerını cırpıyor.. hıc bır sey bulamıyorsa arabasını surerken tekerlerıne egılıp bakıyor, takıp edıyor.. balkondan arabaları ızlıycemm dıye egılmektenn helak oluyor.. bı araba sevdasıdır gııdyor.. babası dıreksyonu cevırrıken araba kullanırken, gozuyle onu takıp edıyor, kendı bısıkletınde bı dıreksyn tutusu var, sankı 40 yıllık sofor :)) bır de bısıkletıyle evde onu gezıdrırıken son 2 aydır dıreksıyona tutunup ayakta durarakk gezınmeye basladı..
az once dısarıda Doruk un oturudugu arabanın kolunu tutmus ıkı ılerı bı gerı yapıp tekerleklerını takıp etmeye calısıyor.. Doruk ta yıne estı bu cocuga der gıbı bakıyordu :))
Kamyoncu falan olmayacak dı mı oglummm???(
gördüm bugün ama almadım kızım hacı yatmaz hastasıydı küçükken alsam yusufa düşmezdi vazgeçtim..arkadaslar bimlerde buun satısa çıkan bir oyuncak var ben alacagım
hacı yatmaz 3,90 tl hemde. eglenceli olabilir bir sure oyalar diye dusunuyorum
ama biryandanda korkuyorum hani ona tutunup kalkmaya çalısırmı acaba simdi yazarken aklıma geldi
:bbo::1shok:yeni bir şehir fikri insanı cidden heyecanlandırıyor fakat buraya gelirken heyecanla gelmiştik. sonra hayal kırıklığına uğramak kötü oluyor esra.
diştir nurdan diş..ağrısı varsa başınıda onun için vuruyordur..buarada 3-4 gundur Teo bize kan kusturuyor, kasigi havada kapan mamamaa diye inleten oglum 4 gundur bisi yemiyor, nede sut iciyor ki bu teo icin cidden alisilmadik bi durum evrimler gordu izmirde sipayi..gece uyumuyor 1e kadar miz miz gozunden uyku akiyor dalamiyor..
ayrica en ilginci emeklerken durup kafasini yere vuruyor surekli((once parkeye yapti cani acidi simdi haliya yuzu koyun kafasini vuruyor durmadan (
hayırlı haber olsun..:Saruboceq:gülizcim 15 haziranda belli olacak deniyor. ama mebin işi belli olmaz. erteleyebilir.
:lepi:yamacıma gel benimde hedef 16 temmuz olumunekankayizsmilehırs yaptım ecenin dogumgununde dal gibi olucam :) cok sukurki manim de yok tr ye gidene kadar..
inşallah sıkıntı yaşamazsınız Fatma..günaydın kızlar
gün geçmiyor ki yeni bir sorun çıkmasın. psikolojim allak bullak oldu. şimdi de demişti milli eğitim zorunlu hizmette çalışan fakat oraya eş durumundan atananlar yani mesela ben, atama hakkı vermiyormuş. işe bak.. sanki ben zorunlu hizmette çalışmıyorum.sanki ben affa tabi değilim. nasıl bir adaletsizliktir yine yarabbim. şimdi tek eşim isteyecek atama. inşallah bana ilk eş durumunda atama hakkı verilir. tabi eşim giderse..
hay maşallah yaho kendini iyice aştıben balkonda oturuyosam yaho mümkün değil yerde kendi kendine oynamıyor balkon duvarına tırmanmaya çalışıyor
bir kerede salondan minder sürükledi üstüne basıp aşağıya bakmak için akannehir
:Saruboceq:çok şükür bu gününe..aksamları balkonda otururken ya hamileyken laptop elimde size yazdıgım gunleri anımsıyorum bu ara
yada dogum sonrası depresif olarak iki dk soluklanmak için balkonda oturusumu.
ikiside hem keyifli hem zorluydu. ama en guzel isu an sanırım.
ben balkonda keyfimce cayımı içiyorum ece yerlerde oynuyor yada mama sandalyesinde bana eslik ediyor
allaha sukurler olsun binlerce kez en zor donemleri atlattıgımiz için.
sagol sibelicim iste onler upuzun arkalar ense hizasında oyle çok uzamıyor ama onden gayet iyiyiz :)
bu görüntülere ne denirki kocaman maşallah...
bu zıplamalar bizdede başladı ya hergün zıvanadan çıkıyor bu çocuk..-tatlicadiarzu-sibel bana uyutmaktan bahsetme sinirlerim zıp zıp zıplıyoooorr adam sırtı kaşınarak uyuyorrr bir saat keyif sürüyor yastıklarla boğuşuyor bende sinir krizleri geçiriyorummmm
maşall
BEBEKLERİ nasıl uyutuyorsunuz......
SELİN doğduğundan beri odasında beşiğinde yattı hep biz de onun odasında 4. aya kadar misafir kaldık daha sonra tek kalmaya başladı odasında ama şimdi ne kadar uykusu olursa olsun beşiğine yatırıyorum sallamak için yok hemen oturup korkuluklara tutunup dikiliyor uyumuyor.... dizimdede uyumuyor.... en son çare ışıkları söndürüp aramızda uyutuyoruz sonra dalıncada beşiğine yatırıyorum dedim... ama annem (kayınvalidem) alıştırmayın öyle diyor bu sefer hep sizle yatmak ister diyor ne yapacağımı şaşırdım başka türlü uyumuyor ne yapayım belki uyuyacak ama bende gecenin 2 sine kadar onun keyfini beklemiyorum çünkü sabah erkenden kalkıp işe geliyorum....
deryaaaa ayy afik in öpme duygusu ısırmak yaa.akannehir
bende niye ayni efekti yapmadi ya, benim niye buyumedi, hele sut gidince, hepten kuculduya bişey dicem varya ben gelin olurkene 75 bedenin iiçine pammık ilavesi yaptıydık. gözel dursun diye.
ya bişey dicem varya ben gelin olurkene 75 bedenin iiçine pammık ilavesi yaptıydık. gözel dursun diye.
pervin sen sormadan bu gün kilom için ne yaptım yazayım..
hani soracaksan ..sabah kalkınca iki bardak oda sıcaklığınnda suyumu içitm 10 dk sonrada acai berry içtim yarım saat sonra nesfitli kahvaltımı yaptım..üstüne 1 bardak form çay içtim..bundan sonrası 3 saat arayla beslenme 400kcl 3 ana öğün 100 kcl -iki ara öğünle diyete devam..ve arada yeşil çay adaçayı ve form çay içiyorum..spora başladım koşu bandında ilk hafta 20 dk..haftaya 35 dk ondan sonraki hafta 45dk haftada 5 gün 5.5 hızda yürüyüşüme başladım..ilk hafta 1kilo 300 gr cık verdim.
bende niye ayni efekti yapmadi ya, benim niye buyumedi, hele sut gidince, hepten kuculdu((((herkesin derdi farkli dimee, bende buyuk gogus istiyorum, kedi memesi gib benimkiler...
evrim derya guli her aksam yatmadan yazıcaz o gun kilomuz icin ne yaptıgımızı ne yiyip ictigimizi taammıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?