2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esraaaaaaaaaaa nerdesiiiiiiiinnn
yarınmı gelio misafirlerin.
benm evi bi görsen yatak odası pembe odaya taşınmış dırumda.. salon ve afikin odası yaşanır halde bide mutfak tabee....
ama ben bu halde bile yarın gesmeye gidicem:)
tavsiye ederim güzel oluyor unutuyorsun evdeki hengameyi...

ayrıcaaaaaaaaaaaaaa

o minder sürükleyene yahoyu yerim eşşek sıpaya bak hele buyumuşde aklına neler getiriyo..

dolamayı bizde yoğurtla yiyoruz ..

ya bişey dicem varya ben gelin olurkene 75 bedenin iiçine pammık ilavesi yaptıydık. gözel dursun diye.
düşün yaa ne hallerdeyim.
:gitme:

canım gülim dert etme ya emzirdiğin için öyle bak gör gerçekten onun içinde gözüne batıyor..bu arada marka önemli sütyende ama doğru beden çokdaha önemli..göğüs altı ve göğüs ölçünü tam al ona göre sütyen seç elbise gibi deneyceksin bak bu sana olur diyip verilen ama hiç alakası olmayan çoooooooooooookkkkkkk sütyen gördükkkk..Bu seçimler estetik ve sağlık açısından önemli..

Yusuf paşam üst dişlerini yardı ama 3 gündürde isahaliz ..ve gece uykumuz hiç yok....
yeni eğlencemiz balkon kapısı açık durumda beyfendi giriyor çıkıyor kafasına göre dışarıyı seyrediyor istediği gibi takılıyor ..ben tabi sürekli gözetim altında tutuyorum..
birde buraya oturunca klavyeye saldırıyor mause almaya uğraşıyor..elini bırakıp yürüme çabalırmız hat safhada...hadi biz öp diyince yanağımza sedanın kokulu öpücüğünden konduruyor babamız öğretti..

esraaaaaaaaaaaa elinde fotolar varmış
nie bizede göstermiyosunnn

temizlik bitti ama bende bittim
hamurişi yapacağım ama gece yapmayı planlıyorum dinlenmek istiyorum

civcivler dana gibi oldu kümes yapacağız haftasonu balkonda olmuyor böyle hergün balkon yıkıyorum
organik tavuk yetiştiriyorsun esraaa...kümes te yap işi sonra tavuk çiftliğine döndür...

ya ben bu karın hareketlerine bi ısınamadım gitti..
çok dikkatetmek gerek ..yeleklerinin düğmelerine de dikkat derim..
çok geçmiş olsun..
bende direk çatalla ezip veriyorum.içinede yoğurt katıyorum..
ŞU ders olayı bitti ya gerçekten üstümden ne yük kalktı...
bu oksijensizlik olayı çok fena ya paludada doktorda beklerken bir bayanın kucağında çocuğu yanımda oturuyor aynı durum doğum sırasında beyin oksijensiz kalmış çocuk hiç bir tarafını gerektiği gibi oynatamıyordu herşeyi ters yapıyordu..çok zor gerçekten rabbim yardımcıları olsun.
bi azeri arkadasım geldi gelirken bi kekler getirmis beynim sastı ama hic dokunmadım kenarından yaladım tekini koklasıp ayrıldık :))) aksam emraha yediririm artıkın
ye ye bu kadar kasma..bir kereden bişy olmaz...
Evrim Teo da evdeki teliklere sardi, onlarla cok guzel oynuyor disliyor, oyuncaklari birakip onlara gidiyor, bizim veltde terlikci mi olcak acep, yada kunduraci:)))))))))
,iyi ozaman bizde terlikçiyiz..:lepi:
EVRİM acai berry ve hafif diyetle birde yürüyüş eklemişsin kilo çok çabuk gidiyor ....olumunekankayizsmile
evrim naptın kilon icin bugun..hergun sorguluycam seni
menide sorgula menide..kaydirigubbakcemile5
evrim su sıralar elif safak ın ask kitabini okuyuorumda ondan olabilir .)))
geç kaldım bebekti hamilelikti kendimi verip okuyamamıstım kitabı alalı çok oldu ama :)
şems şems şems diyorum ..:lepi:
yok erkek adam modunda takılıyor ..sırnaşık şey
gördüm bugün ama almadım kızım hacı yatmaz hastasıydı küçükken alsam yusufa düşmezdi vazgeçtim..
yeni bir şehir fikri insanı cidden heyecanlandırıyor fakat buraya gelirken heyecanla gelmiştik. sonra hayal kırıklığına uğramak kötü oluyor esra.
:bbo::1shok:
diştir nurdan diş..ağrısı varsa başınıda onun için vuruyordur..
bizde sallarken başımızı sağa sola hızlı hızlı çeviriyoruz..
uykusuzluk 1 yadır tavan yaptı ..
gülizcim 15 haziranda belli olacak deniyor. ama mebin işi belli olmaz. erteleyebilir.
hayırlı haber olsun..:Saruboceq:
hırs yaptım ecenin dogumgununde dal gibi olucam :) cok sukurki manim de yok tr ye gidene kadar..
:lepi:yamacıma gel benimde hedef 16 temmuz olumunekankayizsmile

inşallah sıkıntı yaşamazsınız Fatma..
ben balkonda oturuyosam yaho mümkün değil yerde kendi kendine oynamıyor balkon duvarına tırmanmaya çalışıyor
bir kerede salondan minder sürükledi üstüne basıp aşağıya bakmak için akannehir
hay maşallah yaho kendini iyice aştı..mider sürükleme filan..esra bu tempoya kilo vermişsindir hı kuzu..
:Saruboceq:çok şükür bu gününe..
sagol sibelicim iste onler upuzun arkalar ense hizasında oyle çok uzamıyor ama onden gayet iyiyiz :)

bu görüntülere ne denirki kocaman maşallah...
sibel bana uyutmaktan bahsetme sinirlerim zıp zıp zıplıyoooorr adam sırtı kaşınarak uyuyorrr bir saat keyif sürüyor yastıklarla boğuşuyor bende sinir krizleri geçiriyorummmm
bu zıplamalar bizdede başladı ya hergün zıvanadan çıkıyor bu çocuk..-tatlicadiarzu-
maşallah prensese...güzellik seni...

ayakta sallayarak..ama artık çok zorluyor..bn yatırıyorum o hop kalkıyor işin köyütüsü gözlerde kapalı hani oturcak desem yok anlamadım ..malesef iki gecedir yanımıza alıyoruz hatta odanın yatağın şeklini bile değiştik...alışmaz..korkma..bunlarda geçici .

TAZE BURCUM geçmiş olsun gözlerin kötü olmuş..sağlığın yerini hiçbirşey tutmuyor gerçekten..

pervin sen sormadan bu gün kilom için ne yaptım yazayım..
hani soracaksan ..sabah kalkınca iki bardak oda sıcaklığınnda suyumu içitm 10 dk sonrada acai berry içtim yarım saat sonra nesfitli kahvaltımı yaptım..üstüne 1 bardak form çay içtim..bundan sonrası 3 saat arayla beslenme 400kcl 3 ana öğün 100 kcl -iki ara öğünle diyete devam..ve arada yeşil çay adaçayı ve form çay içiyorum..spora başladım koşu bandında ilk hafta 20 dk..haftaya 35 dk ondan sonraki hafta 45dk haftada 5 gün 5.5 hızda yürüyüşüme başladım..ilk hafta 1kilo 300 gr cık verdim.

derya naptın sen bacım ya
alıntı rekorunumu kırmayı hedefkedin kendine..

inm in inn sayfa bitmedi..

esrako ecoşun kilo aldıgı ne kadan belli yaff.
resmen nanaklar şişmiş. dombalak..
maşallahh

ya bişey dicem varya ben gelin olurkene 75 bedenin iiçine pammık ilavesi yaptıydık. gözel dursun diye.
bende niye ayni efekti yapmadi ya, benim niye buyumedi, hele sut gidince, hepten kuculdu((((herkesin derdi farkli dimee, bende buyuk gogus istiyorum, kedi memesi gib benimkiler...

benim suankinden daha buyuk ve guzeldi evlenirken ama suan cok fena durum emzirmeyi bırakınca...

muthissin canım 1 haftada nerdeyse 1.5 kg hic fena deil

bende niye ayni efekti yapmadi ya, benim niye buyumedi, hele sut gidince, hepten kuculdu((((herkesin derdi farkli dimee, bende buyuk gogus istiyorum, kedi memesi gib benimkiler...

al bendende okadar

bugun kilom icin ne yaptım :)

uyanınca 1 bardak ceviz suyu saat 6 civarı

kahvaltı: 1 dom 1 salatalık dereotu az kasar 1dili etimek
ara: 1 elma
oglen: 1 adet biber dolma, 1 kasık tavuk sote, 2 salatalık
ara: 5 badem 2 kuru kayısı bide bebeimin artan 2 kasık meyveli yogurdunu sıyırdım :)
aksam: 2 servis kasıgı z.yaglı barbunya, 2 servis kasıgı bulgur pilavı, salata
ara: 1 bardak sut

gun ıcınde 1 saat callan+mekikler bol su ve form cayı

evrim derya guli her aksam yatmadan yazıcaz o gun kilomuz icin ne yaptıgımızı ne yiyip ictigimizi taammıı

Hmm.. du yaziimm..

Sabah sabah pazara gıttıgım ıcın; kalkar kalmaz acai yı yuttum

sonna bır sımıt yedım pazarda dolasırkene..

Ara: sıyah cay - yesıl elma

ilacımı yuttum yıne:

oglen: bır tabak salata peynirli..

Ara: yesıl cay

aksam: bır normal yemek tabagının yarısıı kadar bezelye, 3 kasık kadar da bulgur pılavı

ilacı yuttum :)

yarım kase sütlü tatlı..

15dk step aleti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…