2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ecede ben makyaj yapatken sacıı yaparken hayran hayran bakıo yurutecile onume gecip duruo sureklii

Aynen Özde bayılıyor saçımla uğraşırken dişimi fırçalarken ve makyaj yaparkrn öyle bir hayranlıkla bakıyor ki!

O pasta fiyatlarıda ne o öyle uçmuş güvendiğin başka bir pastanede 1 pasta fiyatına 3 tane bile yaptırabilirsin ayrıca seçenek çok az ohaoldumsmile

Ohh gezin bakalım sositososito Evrim emzirmeye son mu verdin sende acai berry kullanıyorsun ya ondan sordum... Şu krem işe yararsa bizde alalım o zaman aklinialirimsmile
bi azeri arkadasım geldi gelirken bi kekler getirmis beynim sastı ama hic dokunmadım kenarından yaladım tekini koklasıp ayrıldık :))) aksam emraha yediririm artıkın

Ben olsam çoktan hepsini bitirmiştim denize bile kalmazdı o keklerden
sinir oldum su izdivactaki durumlara yaa.. rezil ediolar kendilerini

Stardaki izdivaçta bir zamanlar aynı iş yerinde çalıştığım bir arkadaş çıkmış 2- 3 gündür seyrediyorum çok saf hareketleri var kaydirigubbakcemile

Aman bir şey olmasın kuzucuklara bende geçen çok korktum erik çekirdeklerini yutmay açalışırken yakaladım 2 dk. lavaboya gittim unutmuşum koltukta tabağımı eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 bende ne zaman rejime başlasam daha fazla yiyorum sanki önümden kaçıracaklar..

Ne kadar engin bilgilerin var bu konuda ben çok üşenirim düzenli birşeyler kullanmaya bir becerebilsem bir şeye benzeyeceğim ama benden adam olmaz boğaz durmuyor ki!
ya bişey dicem varya ben gelin olurkene 75 bedenin iiçine pammık ilavesi yaptıydık. gözel dursun diye.
düşün yaa ne hallerdeyim.
:gitme:

Aynen hep küçüktü hep özenirdim hamileyken ve emzirme döneminde büyüdü oldukça bana yakışmıyormuş hiç anladım daha kilolu gösteriyor şimdi sol meme küçülme yolunda emin adımlarla ilerliyor ama sağ hala formunda :sinifsinif:

Oyyy yerim ben onu bir öpücükte buraya yollasın kokulu opuyorumnanaktan
evrim derya guli her aksam yatmadan yazıcaz o gun kilomuz icin ne yaptıgımızı ne yiyip ictigimizi taammıı

Bende belki gaza gelirim inanması ne kadar zor

vayyy supersinnn

cıddı mısın.. valla benı uyarırsan cok sevınırım gerektıgınde..

derya form cayı vucutta su tutuyomus simdii ogrendim onun yerine yesilcaya devam daha dogrusu sinameki su tutuyomus

sınameki yı bence ıcme.. alıskanlık yaptıgı zaman vucut onsuz bagırsakları calıstıramaz oluyormus, doktorum programında kadın sınameki olmadan tuvalete cıkamaz olmus, ustune artık sureklı dozunu arıtrmak zorunda kalıyormus, cunku yetmıyormus o derecesı..

kuzynin 10.ayını gonulden tebrik edirem boyuk oglan olsun insallahh:)

çok tesekkur ederım.. cok zarifsin.. cemil cümlemizin inşallah.

Özlemim,

6 ayın sonundan berıdır emzırmıyorum, Kuzey kendısı kestı.

Bende ıse yarar mı bılmem ama arkadasımda bomba gıbı duruyordu :) bakıcisss.. zamanla solerım.

2 gecedir biz yatana kadar yatak odasında ısık acık bırakıyorum daha az mızıklıo.. bide eli kulagında aglıodu calgel surdum bakalım artık.. aslında karanlıkta yatması daha faydalıymıs o guzellik ve buyume hormonu acısından ama uyumamasımı ısıkmı dersenız ısıgı sectım

şahanesin bacım.. tek kelime ile.

ben uzunca bir araan sonra nutella seansima basladim, dun gece yatmadan 3 kasik, bu gece 3 kasik(ozlemisim keratayi(

ışık tabıkı de.. neden elini kulagına goturuo Pervin.. götürmüş müydun dr a.. bı yerı mı acıoo kuzumun yaa..

bugunlerde bızde dıs hortladı sanırım.. baya sıkıntılı gecıyor gece gunduz.. Allah yardımcımız olsun.

Özlemim,

6 ayın sonundan berıdır emzırmıyorum, Kuzey kendısı kestı.

Bende ıse yarar mı bılmem ama arkadasımda bomba gıbı duruyordu :) bakıcisss.. zamanla solerım.

Benimde Özde ne tam emiyor ne tamamen kesti anlamıyorum yaaa bıraksa tiroidle ilgili tedavi ayrıca doğum kontrol hapı ve zayıflamak için bir takım şeylere başlayacağım ama işte ne olacak keyfine bıraktım ne zaman tamaen bırakırsa o zaman bırakacağız.. Gün içinde nadiren emiyor sadece sabaha karşı 1 kez emiyor o kadar! :sinifsinif:

ben uzunca bir araan sonra nutella seansima basladim, dun gece yatmadan 3 kasik, bu gece 3 kasik(ozlemisim keratayi(

bugunlerde senı ne mutlu edıosa dibine vur.. aman diyeyim kendine merhamet et.

o ne zaman ısterse o zamana kadar bekle.. keske kuzy emse ıdı.. süt te vardı..

çikilopun ç siyle bile gorusmuorum ayrıldık :)

sallarkende yıne kafasını orabura sallamaya ve elini kulagına goturmeye basladı sumu kactı acaba yıkarken dun yıkamıstım ama pamukta tıkamıstım disimi nesi biliorum elleride agzında surekli bugun.. calgeli surdugumden beri mızıklamıo

bazen dusunuorumda o bit kadar sutum bile suan icirdigimden daha faydalıydı kesin.. ama emmedi o emmeyince bende kestim senin nazınımı cekcem die..bunalıma sokuyodu beni her memeyi gordugunde

Ben de anlatmak istiyorum ben deee =) Gerçi rejim yapmıyorum bugünlerde ama olsun! Birkaç güne kadar ben de geri döneceğim sahalara!

Sabah: yağsız sütlü nesfit
Ara: 1 dilim ekmek - 1 kkut pey - 1 tatlı kaş reçel - bol biber - domates
Öğle: 1 tabak börülce - 1 dilim ekmek
Ara: Bir simit ve çeyrek tahinli çörek
Ara: zayıflama çayı ve yeşil elma

Egzersiz : 15 dk kadar full performans zıpladım, bayağı ter attım, olar mıııı? :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…