ecede ben makyaj yapatken sacıı yaparken hayran hayran bakıo yurutecile onume gecip duruo sureklii
kızlar ben Ece nin doğumgünde Ece 'ye pastayı burdan yaptıracağım
pastaloji diye bir internet sitesi var başını sonunu siz yazın artık
arkadaşımın abisi whirpool pasta akademisine gitti şimdi muhteşem pastalar yapıyor
kremın adı babor lifting..
valla bak dısarıya cıktık.. unlu mekanımıza.. ben gıttım bı tabak salata yedım Feyfim..
çok dıkkat edıyorum yememe de..
bu arada acai berry kullanıyorum bugunden ıtıbaren.. cok yuksek kondısyonlu spor yapmam yasak bılıosun.. barı bu sekılde motıve oluorum..
sımdı yavas yavas aksamları da bı saat uyuruyuss ekledım mıı misss.. Kuzy uyuduktan sonra cıkıcamm yuruyuse..
bi azeri arkadasım geldi gelirken bi kekler getirmis beynim sastı ama hic dokunmadım kenarından yaladım tekini koklasıp ayrıldık :))) aksam emraha yediririm artıkın
sinir oldum su izdivactaki durumlara yaa.. rezil ediolar kendilerini
nezamandır yazıcam ece gecen gun boguluyodu.. hani oyuncakların arkasında ip olur ya duvara asmak icin filan safinaz bebegindi sanırım biliorum kopar sok agzına bogazına git bende mutfaktayım dedim napıo hep kıl payı yakalıorum zaten cokta dikkat ederim heryere onu bıraktıgım zaman baktık ogg ogg yapıo pembe kagıtmı bu dedim bi cektimki upuzun ip kalın .. şok oldum emrahta koltukta uyuyo eceninde arkası donuk ona.. bi sure afalladım
şimdide gittim uyuyodu napıo die bakmaya uyanmıs donmus yatagın ucuna gelmis gitmesem dusecek :) buara emekleme denemeleri yapıo yakında gezecek evi.. buyuk yataga koymustum yine yakaladım ..
manyak bi icgudu bu annelik
Annem ve Gözde sıkı diyete başladılar. Annem dolma ile süzme yoğurt yiyor. İkna edemiyorum süzme yoğurdun çok yağlı olduğuna. Seviyor ya :)) Dolma da hiç masum değil! 2 tane biber dolması 1 tabak tereyağsız mantıya eş mesela! Bir de 2 tencere biber - patlıcan doldurmuş yaaa insaf!
hemen sana yardımcı olacak bilgiler vereyim güliiiii
şöle iyiyisinden paray kıyıp balaenli ama süngersiz kaliteli bir toparlayıcı sütyenle ilk önlemini al ....
sonrada susam yağına greyfurt ve limon ve çilek yağını kat gece yatarken sür böbemmmmmmm hem çilek malun bazı hisleri tetikler....sırnaşık şey
ya bişey dicem varya ben gelin olurkene 75 bedenin iiçine pammık ilavesi yaptıydık. gözel dursun diye.
düşün yaa ne hallerdeyim.
:gitme:
Yusuf paşam üst dişlerini yardı ama 3 gündürde isahaliz ..ve gece uykumuz hiç yok....
yeni eğlencemiz balkon kapısı açık durumda beyfendi giriyor çıkıyor kafasına göre dışarıyı seyrediyor istediği gibi takılıyor ..ben tabi sürekli gözetim altında tutuyorum..
birde buraya oturunca klavyeye saldırıyor mause almaya uğraşıyor..elini bırakıp yürüme çabalırmız hat safhada...hadi biz öp diyince yanağımza sedanın kokulu öpücüğünden konduruyor babamız öğretti..
evrim derya guli her aksam yatmadan yazıcaz o gun kilomuz icin ne yaptıgımızı ne yiyip ictigimizi taammıı
vayyy supersinnn
derya form cayı vucutta su tutuyomus simdii ogrendim onun yerine yesilcaya devam daha dogrusu sinameki su tutuyomus
kuzynin 10.ayını gonulden tebrik edirem boyuk oglan olsun insallahh:)
pervin sen sormadan bu gün kilom için ne yaptım yazayım..
hani soracaksan ..sabah kalkınca iki bardak oda sıcaklığınnda suyumu içitm 10 dk sonrada acai berry içtim yarım saat sonra nesfitli kahvaltımı yaptım..üstüne 1 bardak form çay içtim..bundan sonrası 3 saat arayla beslenme 400kcl 3 ana öğün 100 kcl -iki ara öğünle diyete devam..ve arada yeşil çay adaçayı ve form çay içiyorum..spora başladım koşu bandında ilk hafta 20 dk..haftaya 35 dk ondan sonraki hafta 45dk haftada 5 gün 5.5 hızda yürüyüşüme başladım..ilk hafta 1kilo 300 gr cık verdim.
2 gecedir biz yatana kadar yatak odasında ısık acık bırakıyorum daha az mızıklıo.. bide eli kulagında aglıodu calgel surdum bakalım artık.. aslında karanlıkta yatması daha faydalıymıs o guzellik ve buyume hormonu acısından ama uyumamasımı ısıkmı dersenız ısıgı sectım
Özlemim,
6 ayın sonundan berıdır emzırmıyorum, Kuzey kendısı kestı.
Bende ıse yarar mı bılmem ama arkadasımda bomba gıbı duruyordu :) bakıcisss.. zamanla solerım.
evrim o kremi bulmam farzz
ben uzunca bir araan sonra nutella seansima basladim, dun gece yatmadan 3 kasik, bu gece 3 kasik(ozlemisim keratayi (
Benimde Özde ne tam emiyor ne tamamen kesti anlamıyorum yaaa bıraksa tiroidle ilgili tedavi ayrıca doğum kontrol hapı ve zayıflamak için bir takım şeylere başlayacağım ama işte ne olacak keyfine bıraktım ne zaman tamaen bırakırsa o zaman bırakacağız.. Gün içinde nadiren emiyor sadece sabaha karşı 1 kez emiyor o kadar! :sinifsinif:
ben uzunca bir araan sonra nutella seansima basladim, dun gece yatmadan 3 kasik, bu gece 3 kasik(ozlemisim keratayi (
ışık tabıkı de.. neden elini kulagına goturuo Pervin.. götürmüş müydun dr a.. bı yerı mı acıoo kuzumun yaa..
bugunlerde bızde dıs hortladı sanırım.. baya sıkıntılı gecıyor gece gunduz.. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?