2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pervin kulağıyla oynaması bir derdi olduğundan ama bu kötü bir şey olmak zorunda değil. Uykusu vardır, dişi kaşınıyordur. Basit problemlerde kulakla oynarlar diye biliyorum.

olar olar gayet basarılı

Pervin kulağıyla oynaması bir derdi olduğundan ama bu kötü bir şey olmak zorunda değil. Uykusu vardır, dişi kaşınıyordur. Basit problemlerde kulakla oynarlar diye biliyorum.

sadece uyuturken yaptı hatta kulagının yanındaki sacları cekiodu yavrucak.. cıksın su dis artık koca dana oldu hala nene:)

sadece uyuturken yaptı hatta kulagının yanındaki sacları cekiodu yavrucak.. cıksın su dis artık koca dana oldu hala nene:)

Doruk çok yapar onu yav. Hatta Onur'la güleriz, taklidini yaparız :)) eller kafada sağa sola sallanan Doruk :) Çıkacak tabi annesi, inci dişli bir prenses olacak Ecoş :)

taze sende bizim menulere mudahele et bobuss

Tabiy ki, her bildiğimi paylaşırım, icabında alırım elime düdüğü!

evrim krem konusunda haklısın sanırım ben 2.cocuktan sonra yaptırcam

hadı bakalım.. ıkıncı cocuk olayını kapadıgım ıcın.. sımdılık kremlıyoruss..

Tabiy ki, her bildiğimi paylaşırım, icabında alırım elime düdüğü!

yok sadece rejımle ılgılı olanı alayım yeter.. gerısını kaldırabılecegımı sanmıyorum.. sen o ıslerde daha basarılısın..

Ben de onu demiştim! Senin için fesat! kaydirigubbakcemile

Yok.. basenlerim fesat bugunlerde.. cok sefimsisler çokkkk :sinifsinif:

Yok, gündüz de aynıyım ama Onur yok sırnaşık şey

şükürler olsun.. yoksa adamın şeyini eline verip anasına göndereceksin bu gidişle.. Allahtan kendi kendini zaman aşımıyla toparlıyoo :1ninca:

Üstad, sen buradayken bana laf düşmez hem :)))

hatırlat ta elimi öptüreyimmm laelaelaelaelae

bide emrah didiki trye giderken evdeki butun kuru bakliyatları bitir dagıt oyle git depolama olanları bitirmeye calıs didi sanki donmeyecekmisim gibi davranacakmısım .. heycanlanıorum amaa

biberonun ozel baslıgı var yemekler icin tek delik aventin sutude herseyi aynı baslıkla veriorum..bide erio zaten biskuvi hemen..4 delikli baslıkla icmio on saate bende bunalıyorum

Anaa, ne iyiymiş o öyle. Ben de browns ın 3 numero biberon emziğini aldım, bayağı şarıldıyo ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…