menüme 2 kayısı ve ballı yeşilçay ekledim. Kaynanam almış, bakayım, hoş kokuyor.
bide emrah didiki trye giderken evdeki butun kuru bakliyatları bitir dagıt oyle git depolama olanları bitirmeye calıs didi sanki donmeyecekmisim gibi davranacakmısım .. heycanlanıorum amaa
menüme 2 kayısı ve ballı yeşilçay ekledim. Kaynanam almış, bakayım, hoş kokuyor.
bide emrah didiki trye giderken evdeki butun kuru bakliyatları bitir dagıt oyle git depolama olanları bitirmeye calıs didi sanki donmeyecekmisim gibi davranacakmısım .. heycanlanıorum amaa
Anaa, ne iyiymiş o öyle. Ben de browns ın 3 numero biberon emziğini aldım, bayağı şarıldıyo ama?
biberonun ozel baslıgı var yemekler icin tek delik aventin sutude herseyi aynı baslıkla veriorum..bide erio zaten biskuvi hemen..4 delikli baslıkla icmio on saate bende bunalıyorum
tazefasulye, babymom+, EvrimKuzey+, gypsyesra+, norraa+, dnzyildizi84+
sıpalar ilk doğduğunda, 1 aylık falandılar. Bu kadro sabah 3 lere kadar muhabbetin dibine vururduk. Sabah kk yı açan "ohh, muhabbet koyuymuş" derdi. Özlüyorum valla!
Senin mutfak kapandı mı Evrim? Benim de kapanmıştı ama kayısı 2 tane bişi yapmaz. Hele ki yeşilçaydan hiç zarar gelmez!
tazefasulye, babymom+, EvrimKuzey+, gypsyesra+, norraa+, dnzyildizi84+
sıpalar ilk doğduğunda, 1 aylık falandılar. Bu kadro sabah 3 lere kadar muhabbetin dibine vururduk. Sabah kk yı açan "ohh, muhabbet koyuymuş" derdi. Özlüyorum valla!
hadi ben yatayım saat 2ye geliii opuldnus yarına guzel menuler bekliorum bol yakan cinsten
bide bize birleri koyden salatalık getirmis yergok salatalık cok mutluyum tamda diyet zamanı :)
bu ılac denen sey Burcu.. adamın mıdesıne tas oturmus hissini veriyor aldıktan bi saatten sonra.. artık ne yapıyorsa.. hele kı tatlı olayını sıfırlıoo.. ıkı gundur boleyım.. Allah utandırmasın.. mesela aksam yemem gerektıgı ıcın yedım desem yalan olmaz.. aklıma gelmedı ac olduugum.. su an canım bısı ıstemıo.
Haklısın EVRİM! O gadın da girecekti diyet moduna, barnak battis gibi olacağıydı ama?
İyi geceler PERVİN! Hayırlı işler demek istiyorum :)
Haklısın EVRİM! O gadın da girecekti diyet moduna, barnak battis gibi olacağıydı ama?
İyi geceler PERVİN! Hayırlı işler demek istiyorum :)
İyiymiş! Tanesini kaçtan verirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?