2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

menüme 2 kayısı ve ballı yeşilçay ekledim. Kaynanam almış, bakayım, hoş kokuyor.

menü kapandı bacım.. kusura kalma..

bide emrah didiki trye giderken evdeki butun kuru bakliyatları bitir dagıt oyle git depolama olanları bitirmeye calıs didi sanki donmeyecekmisim gibi davranacakmısım .. heycanlanıorum amaa

Hakkınızda hayırlısı olsun..

Anaa, ne iyiymiş o öyle. Ben de browns ın 3 numero biberon emziğini aldım, bayağı şarıldıyo ama?

bende baslıkları yenliycektim gecen gelirken mothercarede satılıodu cocuga didim bu ne dedi çörekler icin hımm didim aliyim :) gerci bazı mamalarda tıkanıo biskuviyle birlikte ama simdiki comfort ince mama oldugundan tıkanmıo

tazefasulye, babymom+, EvrimKuzey+, gypsyesra+, norraa+, dnzyildizi84+

sıpalar ilk doğduğunda, 1 aylık falandılar. Bu kadro sabah 3 lere kadar muhabbetin dibine vururduk. Sabah kk yı açan "ohh, muhabbet koyuymuş" derdi. Özlüyorum valla!

biberonun ozel baslıgı var yemekler icin tek delik aventin sutude herseyi aynı baslıkla veriorum..bide erio zaten biskuvi hemen..4 delikli baslıkla icmio on saate bende bunalıyorum

biz de sabit.. ole cok uzun surmuoo ama.. bızım bıberonda baslık bu konuda sabıt.. burcununkıler harbi şırıl şırıl ama haaa..

Senin mutfak kapandı mı Evrim? Benim de kapanmıştı ama kayısı 2 tane bişi yapmaz. Hele ki yeşilçaydan hiç zarar gelmez!

şu patates cipsine benzeyen kim.. cıkartamıyorum kadını.. çekiyürüm çekiyürümm gelmiyüü

o zaman genctık Furcum.. sımdı ustumuzden tır gecmıs gıbı her gun..

hadi ben yatayım saat 2ye geliii opuldnus yarına guzel menuler bekliorum bol yakan cinsten

bide bize birleri koyden salatalık getirmis yergok salatalık cok mutluyum tamda diyet zamanı :)

Bu arada, Doruk da artık yattığı yerden tutunarak oturur pozisyona geçmeye başladı. Park yatağın ara katını iptal ettik. Direkt zeminde yatıyor. Bugünlerde çok hareketli, çok hoşuma gidiyor. Ne yemek yedirebiliyorum (annemde, mama sandalyesi dışında) , ne altını açabiliyorum ama gene de çok hoşuma gidiyor :) Yakında bıkarım dimi :)))

Senin mutfak kapandı mı Evrim? Benim de kapanmıştı ama kayısı 2 tane bişi yapmaz. Hele ki yeşilçaydan hiç zarar gelmez!

bu ılac denen sey Burcu.. adamın mıdesıne tas oturmus hissini veriyor aldıktan bi saatten sonra.. artık ne yapıyorsa.. hele kı tatlı olayını sıfırlıoo.. ıkı gundur boleyım.. Allah utandırmasın.. mesela aksam yemem gerektıgı ıcın yedım desem yalan olmaz.. aklıma gelmedı ac olduugum.. su an canım bısı ıstemıo.

Haklısın EVRıM! O gadın da girecekti diyet moduna, barnak battis gibi olacağıydı ama?

ıyi geceler PERVıN! Hayırlı işler demek istiyorum :)

dogmadan oncede yapıoduk uykusuz gecelerimizde ne guzeldi o gunlerr .. şimdide sıpasını uyutan kocasını uyutan gelii siz toplanıosunuz ben gidiorum:) kocacımda koltukta uyii . kocamıda alıp gideiym

hadi ben yatayım saat 2ye geliii opuldnus yarına guzel menuler bekliorum bol yakan cinsten

bide bize birleri koyden salatalık getirmis yergok salatalık cok mutluyum tamda diyet zamanı :)

ben de az sonna kacarım.. sürem doluyor.. Kuzy ı besleyıp uyurum..

Allah rahatlık versin..

İyiymiş! Tanesini kaçtan verirsin?

Haklısın EVRİM! O gadın da girecekti diyet moduna, barnak battis gibi olacağıydı ama?

İyi geceler PERVİN! Hayırlı işler demek istiyorum :)

Burcum, bazı ınsanlar yatagını uyumak ıcın de kullanıoo

Gözünü sevemm yaaaaaa akannehir

o kadını gec yaaa.. geccc... bitmiş artık o... yanımıza gelecek teeeee.. iki kelamm edecek teee... neahhhh

ballı ballı kokuyo ama tadı tuhaf! Nanelisini de sevmedim hiç, limon sıkıp nane limon diye içiyorum :)) En güzeli sade ve bergamutlu! Bergamutluya bayıldım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…