çikilopun ç siyle bile gorusmuorum ayrıldık :)
bu saate iş kalmıo:)) ece sızdımı ilk 40dk yarım saat bizim ..sonra mızırdanma baslio.. ah elif ahh ne guzel gunlerdi o gunler :)
bi duyan olsa herseye fıyat koydugumu sanacakkk :roflol:
ballı ballı kokuyo ama tadı tuhaf! Nanelisini de sevmedim hiç, limon sıkıp nane limon diye içiyorum :)) En güzeli sade ve bergamutlu! Bergamutluya bayıldım ben.
bu saate iş kalmıo:)) ece sızdımı ilk 40dk yarım saat bizim ..sonra mızırdanma baslio.. ah elif ahh ne guzel gunlerdi o gunler :)
yerim ben seniiiiiii....kocam bana aperatif hazirladi, bilmem kac kalori iyice saldim, yanindada cipsiiii var...evrim sozunu tutcam, kendime alkole ve cukuya vericem...
bugün yahoya yoğurt yedirirken kaşığa bir yapıştırdı yoğurt komple kulağına denk gelmezmi
hey yarabbiii kulağının içinede girdi temizlemeye çalışıtım vs sonra yahoda kulağını kaşımaya başladı
millet su kaçırır bizde yoğurt ohaoldumsmile
E ben nerde uyuyorum EVRİM? buzdolabında değil herhal!
Hakket noldu o gadına?
yerim ben seniiiiiii....kocam bana aperatif hazirladi, bilmem kac kalori iyice saldim, yanindada cipsiiii var...evrim sozunu tutcam, kendime alkole ve cukuya vericem...
:) İyi uykular o zman beybim size... Kesintisiz uykular!
Bi de hapın markası chicco muydu? outlet'ten mi aldın, onu soracağıdım delikafadulden
bugün yahoya yoğurt yedirirken kaşığa bir yapıştırdı yoğurt komple kulağına denk gelmezmi
hey yarabbiii kulağının içinede girdi temizlemeye çalışıtım vs sonra yahoda kulağını kaşımaya başladı
millet su kaçırır bizde yoğurt ohaoldumsmile
EVRİM onu hala denemedim!
o kadın derken kimden bahsediyonuz siz yahuuuu
ıslak kek yaptım bir yandan kurabiye fırında pişiyor
yarın misafirim var yorgunum ama burayada iki laf yetiştiriyon nankör nevrimmmm
pervin sen anlattikca bende heyecanlaniyorum, valla okuya okuya bende gaza gelicem, dagiticam tum bakliyati..toplucam tasi taragi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?