2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu saate iş kalmıo:)) ece sızdımı ilk 40dk yarım saat bizim ..sonra mızırdanma baslio.. ah elif ahh ne guzel gunlerdi o gunler :)

:) İyi uykular o zman beybim size... Kesintisiz uykular!

bi duyan olsa herseye fıyat koydugumu sanacakkk :roflol:

Bi de hapın markası chicco muydu? outlet'ten mi aldın, onu soracağıdım delikafadulden

bugün yahoya yoğurt yedirirken kaşığa bir yapıştırdı yoğurt komple kulağına denk gelmezmi
hey yarabbiii kulağının içinede girdi temizlemeye çalışıtım vs sonra yahoda kulağını kaşımaya başladı
millet su kaçırır bizde yoğurt ohaoldumsmile

ballı ballı kokuyo ama tadı tuhaf! Nanelisini de sevmedim hiç, limon sıkıp nane limon diye içiyorum :)) En güzeli sade ve bergamutlu! Bergamutluya bayıldım ben.

ben de tarcınlı karanfıllı.. elim baskasına gıtmıoo desem yalan olmaz.

bu saate iş kalmıo:)) ece sızdımı ilk 40dk yarım saat bizim ..sonra mızırdanma baslio.. ah elif ahh ne guzel gunlerdi o gunler :)

elif baslı basına bı guzellık zati..

yerim ben seniiiiiii....kocam bana aperatif hazirladi, bilmem kac kalori iyice saldim, yanindada cipsiiii var...evrim sozunu tutcam, kendime alkole ve cukuya vericem...

vauvvvv, çok kıskandım. Ben de alayım bi absolut! Onur şahane şeyler yapar onunla! Bak çok özendim şimdi :)

delikafadulden çocuk süper yaaa :))

E ben nerde uyuyorum EVRİM? buzdolabında değil herhal!

Hakket noldu o gadına?

Onur un ustunde uyuyakalıosun dıe düşünüyorumm hep...

bilmem.. noldu sence???

yerim ben seniiiiiii....kocam bana aperatif hazirladi, bilmem kac kalori iyice saldim, yanindada cipsiiii var...evrim sozunu tutcam, kendime alkole ve cukuya vericem...

eywallahh bacımm :)

:) İyi uykular o zman beybim size... Kesintisiz uykular!

Bi de hapın markası chicco muydu? outlet'ten mi aldın, onu soracağıdım delikafadulden

sankı benden kalır yanın var da.. actırma agzımı sımdı :)

Yaho ya bole seyler yakısır zaten.. düzeni kaldıracak bı cocuk deıl o.. malum annesi kırık!!

o kadın derken kimden bahsediyonuz siz yahuuuu

ıslak kek yaptım bir yandan kurabiye fırında pişiyor
yarın misafirim var yorgunum ama burayada iki laf yetiştiriyon nankör nevrimmmm

o kadın derken kimden bahsediyonuz siz yahuuuu

ıslak kek yaptım bir yandan kurabiye fırında pişiyor
yarın misafirim var yorgunum ama burayada iki laf yetiştiriyon nankör nevrimmmm

bi arkadas.. sen tanımassınn..

nankör sensin.. sana benzer.. senin gibilere derler.. sevimsiz pakize..

pervin sen anlattikca bende heyecanlaniyorum, valla okuya okuya bende gaza gelicem, dagiticam tum bakliyati..toplucam tasi taragi..

sanki bana yapıoo mıyav mıyavvv..neahhh

ne mısafırmıs bu anam.. ıkı gundur hazırlan hazırlan bıtmedı..

birde bugün ne oldu
yaho yeni yeni icatlar çkarmaya devam ediyor
dilini çıkarıp göğüsümn ucunu yalıyor sapık misali
neyse yine böyle oynaşıyorduk oğlumla mami geldi içeri gördü yaptığı hareketi
tepki şöyle
itoğlu it ne yapıyorsun elimden aldığın yetmedği gibi taklittemi ediyorsun :sinifsinif:

pervin sen anlattikca bende heyecanlaniyorum, valla okuya okuya bende gaza gelicem, dagiticam tum bakliyati..toplucam tasi taragi..

ahaah.. orada dusunsene baklıyatı dagıttıgınıı :))

kesın beledıyeye haber verıırler.. cınstır oranın ınsanı.. anlatsan anlamaz.. en ıyısı kuslara falan ver sen onları.. :))

yahu ne iki günü be kadın daha bugün başladım temizlik hamurişi vs hepsini bugün hallettim töbe töbeeee

kayinvalidem gezmege gitmeden teoyu uyuttu, gecelrdir uykusuzlugun etkidiyle 7.30dan beri uyuyor ve buyuk ihtial bi gece ayakta gecicek, cocugun tum duzeni bozuldu ya, gece zortliycak simdi...

ESRAAAAAAA bende geliyom yarin bayilirim islak keke, yarin bizede misafir var bizde yapcaz ve tabikide kisir yanina..

Liste gayet şık ya gözlerim kamaştı :)) duşumu aldım bitki çayımı yudumlayacağım keyifle sizleri izliyorum.. :)
Ya şu ızmir e gelemedim ya hep aksilikler çıktı halbuki aranızda deşarj olacağıma dair bir his var tamda şu sıkıntılı dönemlerde :sinifsinif:
Esramla tanıştık ama mekan bize oyunlar oynadı bir doğru dürüst konuşamadık bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…