2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

delikafadulden :roflol:

Çks! Onur horluyo, yan çeviriyom onu, düşerim :)))

Hortladı bu na... nü.. no.. lar... akannehir

babacım senın ıcın yan ön arka farkeder mı yaaa.. sen havada bıle yaparsın gerekeni.. bana bunlarla gelme Furcu..... laelaelaelaelae

mami bana doğumgünü hediyesi ne aldıı ne aldıııı söylimiiii
çok ormantikk bişey
baza aldı ohaoldumsmile
bizim yatak alçak olan türdendi eşyalarım sığmıyordu hep istiyordum birde ne göreyim kapı çaldı baza geldi üstüne mami aradı doğumgünü hediyen geldimi diye ohaoldumsmile

akannehirsırnaşık şeysupermis ya...

:roflol:

Karpuz almaktan iyidir herhalde kuzum en ormantik kocaları biz kapmışızne kadan şanslıyız bilemezsin laelaelaelaelae

buarada kaynanam fikir degistirdi ayin 20sinden sonra bilt fiyatlari 3e katlandigi icin 18i gibi donucek, korumcemde dugun yapcak diye, ne alaka ya sanki yeni gelin 1 evdir nikahli ayni evdeler, 1 sene sonra dugun ve kina gecesi yapicakmis hatun..

evrim acai berry o kadar etkili ha..

1o kılo kadar fazllaıgı olana ıyı.. yoksa 3-5 kılo ıcın kullanmaya degmez bence..

sımdlık bende uyandırdıgı hıs bu.. bakalım zaman tartıda ne gosterecek.. Deryaya sahane seyler gostermıs.. ben de ne olacka merak konusu

Hesraaaaaaaa

Esra, ben de severim ayakta ama daha ayrıntıya girmeyelim istersen, bazı arkadaşların canı çeker falan, iştahı da kapalıymış, yazık olur sonra

Bazayı denedin mi? dayanıklı mı?

buarada kaynanam fikir degistirdi ayin 20sinden sonra bilt fiyatlari 3e katlandigi icin 18i gibi donucek, korumcemde dugun yapcak diye, ne alaka ya sanki yeni gelin 1 evdir nikahli ayni evdeler, 1 sene sonra dugun ve kina gecesi yapicakmis hatun..

kesin hamıledir de sımdı oo.. hamıle hamıle kına gecesı de dadından yenmesss :))

Hesraaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…