2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayakta zor olur yaw, hic konforumdan bozamam valla, mis gibi baza varken...ne o oyle tavsan misali..

acaii her turlu istahi kesiyordur belki:))

ay artisss... senin iflahını keserimm ben kadın.. optum nanaktan.

ay ben giye giye bir hal oluyorum
bende geyiğindeyim zaten ne hallerdeyis bi ayakta kalmıştı

kaydirigubbakcemile3 furcunun arkadaslarına yakısan laflar deıl bunnar hanımlar.. daa cok calısıınn.. daaa çokkk bayanssulusmile

Hadi ben yatıyorum.. yogurdumu mayaladım, oglumu yedırdım, altını degıstırdım, ortalıgı topladım.. saatımı de gecırdım..

Opuyorum sisi laf ebeleri... :)) ıyı geceler.

Hesraaaa

tishodan tişört dizaynı yaptım bir minik bir büyük yaho ve mami için biri pire biri deve misali
babalar gününe bakalım baskısı nasılmış
esrako beğenmişti o siteyi bir zamanlar söylemişti hatırlıyorumm

nası yanee tazee oha olmam gerekiyormu onu söyle sen bana??

hayır canıııııım, yanlış anladın. normal yollardan bahsediyorum ve gidiyorum buralardan :)

BABALAR GÜNÜ ile ilgili benim de var bir planım. Doruk da Onur'un kopisi ya, Onur'un bebeklik fotolarından birkaçı ile Doruk'un çok benzeyen fotolarından bir albüm yapacağım. Tişört baskısı da iyi fikir! Altına da "aslan babam" gibi bişiler.. onu tam düşünmedim daha!

pervin sen anlattikca bende heyecanlaniyorum, valla okuya okuya bende gaza gelicem, dagiticam tum bakliyati..toplucam tasi taragi..

ay canı walla benide emrah heycanlandırıo ama sonu fos cıkmasın oturmayalım dotumuzun ustune :))

ay yaa cok kıskanıolar eminim.. emrahta cok kıskanc bakıslar atardı ben emzirirken.. emzirmeyi kesince sevindi sankim

wayyy ne guzel cok istedigin bisey alındı sonucta nekadan sanslısın

buarada yahomun maceralarını ilgiyle heycanla takip ediorum ve onun o kıvırcık saclarından koklayıp ıssırman istiorum

2ye dogru yattım 2bucukta mızıkladı tam gozum gecince bidaha 3 5 mızır mızır en son daldırdım bisekilde 6bucuk gibi mamasını verdim uykuda 8de hortladı dahada uyutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…