2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..
PERVİN tamam akşamdan akşama bilgi veririm.iyide olur motive oluruz ..akşama yazacvağız yüzümüz kara çıkmasın dimi..
yeşil çay karanfil ve tarçınlıyı seviyorum..sade hoşuma gitmiyor bergamutluda çok sert geldi..ballı denemedim..
ESRA hediyen hayırlı olsun ..deneme yapıldımıki acep..
GECE yatak odasını dağıtmışsınız sağlı sollu arkalı önlü maşallah nazar etme ne olur çalış seninde olur galiba ..
NURDAN boşver canın yemek istiyorsa ye nasılsa sıkma kasma derim...
sabah içtiğim nesfite çay kaşığı ucu tarçın zencefil tozu ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu katıyorum..
FOrM çay sadece sabah akşam içiyorum oda liptonun limonlusunu..arada hep yeşil çay..

günaydin kizlar..yine cok atraksiyon var topikte..ama dün malesefki takip edemedim..
Bugünde burada 1 ayi geckin yagmurlu havadan sonra cok güzel bir hava var..bizde firsat bu firsat piknik yapmaya gidiyoruz..haftaya tekrar yagmur yagacakmis malesef..senağlamaneyse size selam vermeden gecemedim..öpüyorum sisi...aksam görüsmek üzere esen kalin...:gitme:kaydirigubbakcemile3

Doruk'tan haberler!

Geri geri 1-2 adım emekliyor, çok tatlı! Bir de yürütecindeyken Gözde'yle (kardeşim) saklambaç oynadılar bugün. Gözde saklanıyor, Doruk yürüteçle gidip buluyor, bulunca da çılgınlar gibi eğleniyor, gülüyor. Az önce bizim evde denedim, gene çok eğlendik. Süper bişi :) Yarın evi toplayıp kameraya çekicem, görmelisiniz :)

PERVıN Tibet'in Gençlik Pınarı kitaplarını okumuştum, çok da etkilenmiştim. Bır ara yapmıştım o egzersizleri ama gene böyle diyet - spor, full performans çalıştığım bir dönemdi. ıyi hissettiriyordu.

Evde Doruk'la spor yapamam ki ben! Durmaz, mızırdanır. Uyuduğunda da yapacak başka işlerim oluyo. Akşamları yapsam mı? Nasılsa genelde erken uyuyor. Mızırdanınca Onur ilgilenebilir. Sesli düşündüm :)

Bir de her gün yeni heceler uydurup onları tekrar ediyor. Bugün "di" çalıştık ailecek :) didididididididi :)) Arada dıgıl dıgıl diyor. (Avni'yi bileniniz var mı, bilmiyorum. Eski bir karikatür (çocuk) karakteri idi. O derdi hep "dıgıl" diye.) lololololo ve dodododod, bababababab ve dedededede diğer favorilerimiz :)

SıZLERDEN SAMıMıYTıNıZLE DUA ıSTıYORUM.

ÇÜNKÜ SıZıN EDECEGıNıZ DUALARDA HıÇBıR MENFAAT OLMIYACAGI ıÇıN EN MAKBUL OLANIDIR..

SEBEBı,
Abim işden çıkarılmış.
ilaç firmasında mümessil olarakçalışıyordu 6 yıldır müdür olmasına 3 hafta kala üstelik.
firma güya küçülmeye gidiyormuş.
işin en acı kısmı yeni ev aldılar ve kredisi için her ay 1800 ödüyorlar eşi ögretmen onu maaşı krediyi ödemeye bile yetmiyor.
pazartesi bi iş görüşmesi varbaşka bi firmayla. nolur dua edin hayırlısıyla olsun.
annemler bilmiyor .abim pskilolojik olarak çökmüş durumda hiç bi şekilde teselli edemiyoruz.
tazminatınıda vermemişler. off ki ne off
dava edicek firmayı .
ya herşeyden geçtik inşallah pazartesi iş görüşmesi olumlu sonuçlanır biran önce işe başlar..

bugün giremedim nete. burda bir tatil köyüne ait kompleks var. oraya gittik. oğluştan 7 saat kadar ayrı kaldım ama değdi. çok güzeldi.beğendim.yüzdük eğlendik gezdik geldik. şu atama stresi az da olsa gitti kafamdan. dönünce yiğit kuşumun bi özlem giderişi vardı ki görülmeye değerdi...

istanbulu çıkardık deryacım tercihlerden şimdilik vazgeçtik gibi..
hayırlı olsun dişiniz. inş kolayca çıkarır paşa.
FATMA Esra doğru söylüyor, semt adı ver. 10 tane de olsa fark etmez, cevaplarız ama nokta atış yap!
izmir konusunda düşünüyoruz canım. araştırıyoruz. yazmayın diyen de çok. kafamız allak bullak oldu..
aynen. bizde düşünüyoruz indirmeyi burcu.
hayırlı olsun bazanız esracım. güle güle kullanın.
ne büyük haksızlık!! rabbim yardımcısı olsun.işlerini yoluna koysun inşallahhhh...

bugun kilom icin ne yedim

bugunku menum

06.00 civarı 1 bardak ceviz suyum

sabah 1 salatalık 1 yagsız ufacıcık kasarlı tost 1bardak yesil+bibwriyw cayı
ara: 1 elma
oglen: 2 kasık zyaglı barbunya 2 kasık bulgur pilavı 1 salatalık
ara: 3 kuru kayısı 3 badem
aksam: 4 kasık bezelye 4 kasık bulgur pilavı salatalık biraz yogurt
ara: 1 bardak sut

2 lt civarı su ve toplam 3 leylek bardak yesil+biberiye cayı
1 saat egzersiz ve 100 hayali ip atlama yada zıplamada denebilir

gulistan cok uzuldum abine.. her ne sebepten fırma cıkarıosa tazmınatını vermek zorunda. eger ibraname imzaladıysa alamaz ama haberin olsun. herturlu hakkımı aldım vs die imza tamamıstır umarım..vede ins abinin is gorusmesi olumlu gecer

fatma ohh sefan olsun ii olmus azcık stres atmıssınızdır

ben dunden beri indirdim yatagı cunku artık hareketlendi hemde birdenbire.. yatakta donuyo agzı ustune yatıo geri donuyo durmuo ..bugunde sehpanın altından topladım hanfenduyu terlikerilerimi yemeye hazırlanıodu :))

bizde bugun kose kapmaca oynadık desem yeridir evi siliorum pesimden kuyrugumdan ayrılmıo yurutecte daha dogrusu kovanın pesinde.. dokecek mokecek halı sil sonra:)en son banyoya koydum kapıyıda kapadım rahatladık:))

bide cok gazlanmıs bugun .. yıne mızır mızırdı kucagıma aldım tırr tırr tırrr kac posta cıkardı Allah bilir saymadım.. sinekte uyutmuo sanırım ısıgı actık perdede basında sinek bulduk..napcaz ya...uzun kollu picamayla ustu acık yatırıorum ama sanırım yarın kısa kolluya gecicem ..

yataktada enlemesine yatırıorum normal yatınca donecek yer bulamıo aglıo.. enlemesine daha rahat edio ama ayakları uzun gelio .. oyle boyle idare etcez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…