istanbulu çıkardık deryacım tercihlerden şimdilik vazgeçtik gibi..fatma istanbulu en sona düşünseniz ..
önce hakkında hayırlısı canım.oaraların sıkıcılığı sizi bir anda buralara atmasın..
sürekli yaşadığınızda pişmanlık oluşturmayacak tercihlerde bulunmayı düşünün derim...
hayırlı olsun dişiniz. inş kolayca çıkarır paşa.Yusuf paşam üst dişlerini yardı ama 3 gündürde isahaliz ..ve gece uykumuz hiç yok....
yeni eğlencemiz balkon kapısı açık durumda beyfendi giriyor çıkıyor kafasına göre dışarıyı seyrediyor istediği gibi takılıyor ..ben tabi sürekli gözetim altında tutuyorum..
birde buraya oturunca klavyeye saldırıyor mause almaya uğraşıyor..elini bırakıp yürüme çabalırmız hat safhada...hadi biz öp diyince yanağımza sedanın kokulu öpücüğünden konduruyor babamız öğretti..
izmir konusunda düşünüyoruz canım. araştırıyoruz. yazmayın diyen de çok. kafamız allak bullak oldu..FATMA Esra doğru söylüyor, semt adı ver. 10 tane de olsa fark etmez, cevaplarız ama nokta atış yap!
aynen. bizde düşünüyoruz indirmeyi burcu.Bu arada, Doruk da artık yattığı yerden tutunarak oturur pozisyona geçmeye başladı. Park yatağın ara katını iptal ettik. Direkt zeminde yatıyor. Bugünlerde çok hareketli, çok hoşuma gidiyor. Ne yemek yedirebiliyorum (annemde, mama sandalyesi dışında) , ne altını açabiliyorum ama gene de çok hoşuma gidiyor :) Yakında bıkarım dimi :)))
hayırlı olsun bazanız esracım. güle güle kullanın.mami bana doğumgünü hediyesi ne aldıı ne aldıııı söylimiiii
çok ormantikk bişey
baza aldı ohaoldumsmile
bizim yatak alçak olan türdendi eşyalarım sığmıyordu hep istiyordum birde ne göreyim kapı çaldı baza geldi üstüne mami aradı doğumgünü hediyen geldimi diye ohaoldumsmile
ne büyük haksızlık!! rabbim yardımcısı olsun.işlerini yoluna koysun inşallahhhh...SİZLERDEN SAMİMİYTİNİZLE DUA İSTİYORUM.
ÇÜNKÜ SİZİN EDECEGİNİZ DUALARDA HİÇBİR MENFAAT OLMIYACAGI İÇİN EN MAKBUL OLANIDIR..
SEBEBİ,
Abim işden çıkarılmış.
ilaç firmasında mümessil olarakçalışıyordu 6 yıldır müdür olmasına 3 hafta kala üstelik.
firma güya küçülmeye gidiyormuş.
işin en acı kısmı yeni ev aldılar ve kredisi için her ay 1800 ödüyorlar eşi ögretmen onu maaşı krediyi ödemeye bile yetmiyor.
pazartesi bi iş görüşmesi varbaşka bi firmayla. nolur dua edin hayırlısıyla olsun.
annemler bilmiyor .abim pskilolojik olarak çökmüş durumda hiç bi şekilde teselli edemiyoruz.
tazminatınıda vermemişler. off ki ne off
dava edicek firmayı .
ya herşeyden geçtik inşallah pazartesi iş görüşmesi olumlu sonuçlanır biran önce işe başlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?