Ben de aynı mantıkla kimsenin işini küçümsemem. Herkesin işi kendine zordur. Alın teriyle yapılan her iş zordur. Kolay iş yoktur bana göre. Ama benim işimde tatil avantajı varsa, senin işinini de başka bir yönü vardır kolay ve çekilebilir olan. Ben de mesela çayın kahvenin rahatça içilebildiği masa başı işlere çok özeniyorum.
BURCUM ne güzel dile getirmişsin sorunlarımızı. ben de çok sinir oluyorum öğretmenim deyince direk oh ne güzel iki ay tatil diyenlere. çalışanlarını. her gün bir hakkımızı elimizden alıyor. başınızı ağrıttım kusura bakmayın. ama ben de çok doluyum..
esrako ecoşun kilo aldıgı ne kadan belli yaff.
resmen nanaklar şişmiş. dombalak..
maşallahh
tishodan tişört dizaynı yaptım bir minik bir büyük yaho ve mami için biri pire biri deve misali
babalar gününe bakalım baskısı nasılmış
esrako beğenmişti o siteyi bir zamanlar söylemişti hatırlıyorumm
bide ece esrakonun ecesi gibi döne döne gezio odayı
bence bu çok iyi bişey evrim.. cinsel kimlik 2 yaşına kadar belirleniyormuş. çocuk gelişimi mezunu anaokulu öğretmeni bir arkadaşım söyledi. erkek çocukların mutlaka erkek oyuncaklarıyla oynamaları ve babalarıyla vakit geçirmeleri gerekiyormuş. bana okulundan öyle örnekler anlattı ki şaştım kaldım..kızlarda böyle bir problem yok ama erkeklerde oluyor.Kuzey son bır aydır oyuncaklarının arasından arabalarını secerek oynamaya basladı.. ozellkle kırmızı kocaman bı arabası var, burada da gostermıstım aldıgım zaman uzaktan kumandalı, onu hıc elınden bırakmıyor, bır de mınık arabaları var, babası ben hamıleyken almıstı onları, onları da mama sandalyesının uzerınde vınn vınnn yapa yapa oynuyor.. dıgerlerının yzuune bakmıyor adam artık..
Dısarıda ıs makınesı gorse, kepce gorse heyecandan ellerını cırpıyor.. hıc bır sey bulamıyorsa arabasını surerken tekerlerıne egılıp bakıyor, takıp edıyor.. balkondan arabaları ızlıycemm dıye egılmektenn helak oluyor.. bı araba sevdasıdır gııdyor.. babası dıreksyonu cevırrıken araba kullanırken, gozuyle onu takıp edıyor, kendı bısıkletınde bı dıreksyn tutusu var, sankı 40 yıllık sofor :)) bır de bısıkletıyle evde onu gezıdrırıken son 2 aydır dıreksıyona tutunup ayakta durarakk gezınmeye basladı..
az once dısarıda Doruk un oturudugu arabanın kolunu tutmus ıkı ılerı bı gerı yapıp tekerleklerını takıp etmeye calısıyor.. Doruk ta yıne estı bu cocuga der gıbı bakıyordu :))
Kamyoncu falan olmayacak dı mı oglummm???(
ya bişey sorucam ben ilk defa koltuklatıma lazer yaptırdım. 10-15 gün içinde dökülecek dediler. ama koltukaltım uzamaya başladı. makinayla alınmalık hale geldi. beklicek miyim? dökülecek mi bunlar yoksa işe yaramadı mı anlamadım????mesai bitmek uzere çokk mutluyumm çıkısta lazer epilasyona gitcem ondan sonra evime gidiyorum iki koca gunu çocuklarımla geçrecegim berkenin sinavlarda bitti full ders calısma modumuzda yokk ohh misss. herkese iyi haftasonları evden girmek istiyorum her aksam ama yetisemiyorum ise guce insallah bu haftasonu
ay canım çok geçmiş olsun. benim bir arkadaşımın kızı da uykusunda kusup boğazına kaçmış boğulmak üzereyken evin kedisi başına gidip öyle bir miyavlamış ki, arkadaşım koşup bakmış, allahtan kendisi doktor, hemen müdehale etmiş, ölüyordu çocuk.. Allahım korusun..nezamandır yazıcam ece gecen gun boguluyodu.. hani oyuncakların arkasında ip olur ya duvara asmak icin filan safinaz bebegindi sanırım biliorum kopar sok agzına bogazına git bende mutfaktayım dedim napıo hep kıl payı yakalıorum zaten cokta dikkat ederim heryere onu bıraktıgım zaman baktık ogg ogg yapıo pembe kagıtmı bu dedim bi cektimki upuzun ip kalın .. şok oldum emrahta koltukta uyuyo eceninde arkası donuk ona.. bi sure afalladım
şimdide gittim uyuyodu napıo die bakmaya uyanmıs donmus yatagın ucuna gelmis gitmesem dusecek :) buara emekleme denemeleri yapıo yakında gezecek evi.. buyuk yataga koymustum yine yakaladım ..
manyak bi icgudu bu annelik
oiyyyy süppeerr! biz daha hiçbişey söylemiyoruz. normal mi bu yaa? sadece deli gibi çığlık atıyor. bugün had safadaydı! yemeğe gittik, nasıl kalktığımızı bilemedik hanımın çığlıklarından..nooolur geçsin bu alışkanlık! yoksa bizim kafa beyin patlıyck az kaldı!Bir de her gün yeni heceler uydurup onları tekrar ediyor. Bugün "di" çalıştık ailecek :) didididididididi :)) Arada dıgıl dıgıl diyor. (Avni'yi bileniniz var mı, bilmiyorum. Eski bir karikatür (çocuk) karakteri idi. O derdi hep "dıgıl" diye.) lololololo ve dodododod, bababababab ve dedededede diğer favorilerimiz :)
canım, inşallah hayırlısı olur! daha iyisi olur! Gülistancım detayı bilmiyorum ama, işten çıkarıldıysa %90 alır tazminatını, merak etme.. sormak istediğin bişey olursa da sorabilirisn, elimden geldiğince cevaplarım..kayınvaldem de emekli iş hakimi, şimdi avukatlık yapıyor, bi yardımımız dokunursa hiç çekinme.. (eğer ibraname imzalatmaya kalkarlarsa mutlaka ve mutlaka "her türlü yasal hakkımın saklılığı kaydıyla" diye yazsın, yazarsa hükümsüz kalır- küçük bit tüyo, geç kalınmadıysa)SİZLERDEN SAMİMİYTİNİZLE DUA İSTİYORUM.
ÇÜNKÜ SİZİN EDECEGİNİZ DUALARDA HİÇBİR MENFAAT OLMIYACAGI İÇİN EN MAKBUL OLANIDIR..
SEBEBİ,
Abim işden çıkarılmış.
ilaç firmasında mümessil olarakçalışıyordu 6 yıldır müdür olmasına 3 hafta kala üstelik.
firma güya küçülmeye gidiyormuş.
işin en acı kısmı yeni ev aldılar ve kredisi için her ay 1800 ödüyorlar eşi ögretmen onu maaşı krediyi ödemeye bile yetmiyor.
pazartesi bi iş görüşmesi varbaşka bi firmayla. nolur dua edin hayırlısıyla olsun.
annemler bilmiyor .abim pskilolojik olarak çökmüş durumda hiç bi şekilde teselli edemiyoruz.
tazminatınıda vermemişler. off ki ne off
dava edicek firmayı .
ya herşeyden geçtik inşallah pazartesi iş görüşmesi olumlu sonuçlanır biran önce işe başlar..
vayyyssss hatun süpersinissssss!!! :)))gulistan cok uzuldum abine.. her ne sebepten fırma cıkarıosa tazmınatını vermek zorunda. eger ibraname imzaladıysa alamaz ama haberin olsun. herturlu hakkımı aldım vs die imza tamamıstır umarım..vede ins abinin is gorusmesi olumlu gecer
fatma ohh sefan olsun ii olmus azcık stres atmıssınızdır
yettim bacım..selamlarrrr diycem kime diycem
hani geceleri muhabetin dibine vuruluyordu nerde herkess
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
esrako
saçını güle güle kullan.. bu arada niceeee niceeeee 4 yıllar olsun evlatlarınızla beraber..bugun sacıma rofle yaptırdımm
tam 5 saat surdu sıkıntıdan patladım allahtan 6 ayda bir yapılan birsey
iyice sarı oldum ilk firsatta resmini çeker koyarım insallah
yarın evlenme yıldonumuumz yani ikinci evliligin 4, senesi :) denklem gibi oldu ama :))
oglen ilk kez ece yi bakıcı disinda birilerine bırakıp çıkacagız
malum ece oldugu için aksam dısarı çıkmıyoruz gece uyumaz vs diye gunduz yemegini yedirip çıkaccagız umarım annemle duzgun durur uyur vs,birkaç saat gidip gelicez basbasa
gelenek tir bizde mutlaka dısarı çıkılır ki normalde aksam çıkılır ve de mutlaka basbasa olunur simdiye dek birkez gorumceler falanda gelmisti gerci oda keyifliydi ama ayrı daha hos gunun anlam ve onemini yasıyoruz
bir arkadaşım da formula 7 yüzünden hastanelik oldu..yıllar evel lida diye bir zayıflama ilacı çıkmıstı hatırlarmısınız bilirmisiniz bilmiyorum ama
ben ondan 5 gun içme gafletinde bulunmustum
diğerlerini bilmiyorum ama liposuction çok ağrılı bir işlemmiş esra ya, sonrası yani.. kolayca atlatır inşallahsirketten çok yakın bir arkadasım 23 haziranda gogus kuçultme olmuskende bir olsun hesabı karın yag aldırma gerdirme ameliyatı olacak
ya elifin bi fotosu senin feyste varmi, cok merak ettim hatunu............evrim hayallerini yıkmak istemiodum ama elif fotoları photoshoplayıp koyuyo feyse
oy benim kuzuma masllah...Bir de her gün yeni heceler uydurup onları tekrar ediyor. Bugün "di" çalıştık ailecek :) didididididididi :)) Arada dıgıl dıgıl diyor. (Avni'yi bileniniz var mı, bilmiyorum. Eski bir karikatür (çocuk) karakteri idi. O derdi hep "dıgıl" diye.) lololololo ve dodododod, bababababab ve dedededede diğer favorilerimiz :)
hayirlisi olsun guli insallah iyi gecer gorusmeleri, hangi firmaymis, malum buara ilac firmalmariyla cok ilgiliyim, aklimda olsun..SİZLERDEN SAMİMİYTİNİZLE DUA İSTİYORUM.
ÇÜNKÜ SİZİN EDECEGİNİZ DUALARDA HİÇBİR MENFAAT OLMIYACAGI İÇİN EN MAKBUL OLANIDIR..
SEBEBİ,
Abim işden çıkarılmış.
ilaç firmasında mümessil olarakçalışıyordu 6 yıldır müdür olmasına 3 hafta kala üstelik.
firma güya küçülmeye gidiyormuş.
işin en acı kısmı yeni ev aldılar ve kredisi için her ay 1800 ödüyorlar eşi ögretmen onu maaşı krediyi ödemeye bile yetmiyor.
pazartesi bi iş görüşmesi varbaşka bi firmayla. nolur dua edin hayırlısıyla olsun.
annemler bilmiyor .abim pskilolojik olarak çökmüş durumda hiç bi şekilde teselli edemiyoruz.
tazminatınıda vermemişler. off ki ne off
dava edicek firmayı .
ya herşeyden geçtik inşallah pazartesi iş görüşmesi olumlu sonuçlanır biran önce işe başlar..
esracim liposuctionda belli bir orada yag aliniyor burda kilo kaybettiri degil sekil verdirici bi oran yoksa vucuttan asdiri su kaybi oluyor..yani sadece 2-3 kilo kadar bir kayip olur ve agrili bir islemdir, vucudun tepkiside onemli tabi...sirketten çok yakın bir arkadasım 23 haziranda gogus kuçultme olmuskende bir olsun hesabı karın yag aldırma gerdirme ameliyatı olacak
arkadas sosyetik vs bir tip degil gougsler boyun fitigi vs var onu tetikliyor omuzları surekli agrıyor kizni onden agırlık çektigi için saglik için oncelikle oluyor yani
ama istekilo veremiyorhep kilo sorunu var falan okadar heyecanlıyımkı gozumun onuned en yakın bir ornek olacak
ve sayet ameliyatsonrası çok sıkıntı çekmez kisa zamanda kilolar yaglar toplanmaz memnunkalırsa arkadas kesin bende karın yag aldırma gerdirme vsbirseyler yaptıracagım
tabi daha kilo verdikten sonra ama acayip heves ettim
insallah kolay atlatır
ayni durumdayiz senin nene ve benim dede bence su disleri cikaricak artik yoksa ben kerpetenle cikaricam, ne uyku ne istah hepsi gitti, mis mis msi..siyam ikizi modunda nanak nanaga surekli, afagan basiyor bana...eceye bisey yediremiorum dunden beri... dun aksma ustu corba icmedi diliyle itio oglen ictigi corbayı.. bizde kendi haline bıraktık ustelemedik sonra uyurken biberonu gumletti dibine kadar.. sabahta kahvaltıda muhallebi yaptım yıne yemedı yıktı ortalıgı uykusu varmıs uyuttum 2 saate yakın uyudu şimdi ne yedirecegimi bilemedim poff..
ah canım yaaa... ne kadar zor onlar için.. kafasını vuruyor filan dedin ya, kulağı ağrımıyodur di mi?...ayni durumdayiz senin nene ve benim dede bence su disleri cikaricak artik yoksa ben kerpetenle cikaricam, ne uyku ne istah hepsi gitti, mis mis msi..siyam ikizi modunda nanak nanaga surekli, afagan basiyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?