2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güliciğim inşallah görüşme olumlu geçer. Adamların yaptığı iş değil, gerçekten çok üzücü. Dualarımız sizinle.

PERVıN Doruk da terliklerime bayılıyo. Bir de bizim gardrobun aynası yere kadar, önüne oturtuyorum. ÇAt çat vuruyo aynaya, çok güzel oynuyor :)

Muffin kekin hastasıyım Bir de pastiçin! Pastiçi bilen çok yoktur sanmıyorum, yeseniz dibiniz düşer! Benim düştü bugün toplayamadım

öff acayip yorgunum su an..bugün Hayat cok huysuzdu..o yüzden günüm pek eglenceli gecmedi malesef...:1no2:
Pervin eminimki bu hirs ve arzuyla kisa zamanda hedefine ulsasirsin..kilo degilde su göbegimizi bir sikilastirabilsek iyi olurdu..tabi sporunda etkisi oluyorda 2. cocuktan sonra gercekten deformasyon cok oluyor..bakalim artik..
Gülistan insalllah is görüsmesi iyi gecer..bütün dualarimiz sizinle..:Saruboceq:
gercekten bebisler hergün ayri ayri seyler ögreniyor..bizim Hayat hanim onu yere biraktigimda solugu hemen abisinin odasinda aliyor..oraya varinca kendini o kadar mutlu hissediyor ki anlatamam..ama odasini karistirdigi icin oglusum bu durumdan pek memnun olmuyor o ayri..laelaelaelaelae

ya iste herkes kendinde olmayanı hem merak ediyor hem ozeniyor ama sadece kolaylık guzellik seklinde gorunen yonlerine, yoksa ben ogretmenlik kolay falan asla demedim. yanlıs anlasılmadım umarım, sadece yuzeysel bakınca iki ay tatil kulaga çok hos geliyor.x
bolca ogretmen arkadasım var evdede isleri bitmiyor yakından biliyorum çok zorben isten cıktıgım zaman en azından benim meslegimde isim yok 17,31 kafam bosrahat çıkıyorum nadiren kafama takılan seyler oluyor .

canım benim tatilinizde gozum yok hakkınız tabi
zaten belirtmissiniz hepiniz sana degil tatil ne guzel oh diyenlere falan diyede yani uzaktan bakınca hos gelen sey bu yoksa ogretmenlik onunde sapka çıkarılcak bir meslek ben yapamazdım sanırım sabrım yok tahammulum yok , biri birseyi ogrenmeyince sinirlenen bir yapım var vede,

esrako ecoşun kilo aldıgı ne kadan belli yaff.
resmen nanaklar şişmiş. dombalak..
maşallahh

evet canım mamalar iyi sisiriyor bizimkini aksamda kasık mamaısı yiyor ondan sonra kilo artısı arttı ama hep iyi kilo alıyordu
oburiks diye seviyorumzaten:))

evet canım berke 5 yasında iken bende babalar gununde boyle bir tshirt yapmıstım çok kaliteli penyesi olsun baskısı olsun hizmet kalitesi gonderinin zamanında ulasması hediye paketi vs hepsiçok guzeldi

bide ece esrakonun ecesi gibi döne döne gezio odayı

hehe çok guzel oluyor dimi izlemesi:) top misali
emekleme oncesi donemler bunlar yakında emekler

selamlarrrr diycem kime diycem
hani geceleri muhabetin dibine vuruluyordu nerde herkess

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
esrako

bugun sacıma rofle yaptırdımm
tam 5 saat surdu sıkıntıdan patladım allahtan 6 ayda bir yapılan birsey
iyice sarı oldum ilk firsatta resmini çeker koyarım insallah

yarın evlenme yıldonumuumz yani ikinci evliligin 4, senesi :) denklem gibi oldu ama :))

oglen ilk kez ece yi bakıcı disinda birilerine bırakıp çıkacagız
malum ece oldugu için aksam dısarı çıkmıyoruz gece uyumaz vs diye gunduz yemegini yedirip çıkaccagız umarım annemle duzgun durur uyur vs,birkaç saat gidip gelicez basbasa
gelenek tir bizde mutlaka dısarı çıkılır ki normalde aksam çıkılır ve de mutlaka basbasa olunur simdiye dek birkez gorumceler falanda gelmisti gerci oda keyifliydi ama ayrı daha hos gunun anlam ve onemini yasıyoruz

cuma aksamı epilasyondan çıkıp magazabaktım biraz deli oldum ne giysem ne baksam sakil durdu ustumede sisko sisko hissettim derinden hemde
kacamaklar yapmayıp tam gaz gitseydim su an 68 lere bile inerdim
hamilelik oncesi yaz 71 falandım su an 76 bir 5 kilo daha verseydim kacamak yapmayıp ahh ahh akılsız kafam yumurta kapıya dayandı derler ya hesap bendekide ac mı gezsem surekli falan diye dusunmeye basladım

yıllar evel lida diye bir zayıflama ilacı çıkmıstı hatırlarmısınız bilirmisiniz bilmiyorum ama
ben ondan 5 gun içme gafletinde bulunmustum

aslında çok karsıyımdır butarz saıgılıksız seylere ama ibo israr etmisti arkadasları kullanıyormus falan neyse aldık içiyoruz , etrafımdaki birçok arkadasımda benden duyup aldı 7-8 kisi hapa basladık :))
derken 5 gun oldu ben nefes darlıgı çekmeye basladım yada duruyorum biryerde ayakta mesela farkında olmadan yana dogru yamulmaya kaymaya falan baslıyordun insan dengesini kaybeder sendeler ya o sekil
neyse nefes darlıgından odum koptu solugu gogus hastalıkları dr unda aldım solunum testi falan yapıldı birsey çıkmadı artık psikolojikmiydi bilmiyorum ama bıraktık tabi

simdi dusunuyorumda uzernide cince birseyler yazan içeriginde ne oldugu bilinmeyen bir ilacı nasıl bir cehalete dusup içmisim kendime inanamıyorum
ve benim nezdimde birço insan içti hos ben kimseye alın için demedim ama duyan sen iyi arastırmıssındır vs deyip alıp içmeye baslamıstı

bu arada ilacı uzun zaman netten arastırdım içenlerin yazdıgı yazıları falan okudum forumlarda dolastım sonunda aldım içtim iste bu solunum sıkıntısı oldu akabinde tv de ali kırca haberlerde falan çıktı ve bir hafta içinde toplatıldı ilac yani bir hafta daha dayansam içmesem kurtulacaktım
allah korusun ilerde buyuk hastaılklara bile neden olabilir
içine uyusturucu falan koysalar içsek bagımlı olucaz nasıl bir cahillik hala kendime inanamıyorum dusundukce

ama ilac muhtesem etkili idi ya istah diy birsey kalmıyor hiçunutmam sabah simit yerdim o ara kahvaltıda ceyregini ancak yerdim bogazımdan gitmezdi han i boyle

hani asık olursunuzy emeden içmeden kesilirsiniz ya o hesap super bir duyguydu ama iste sagilıksızz

Son düzenleme:
sirketten çok yakın bir arkadasım 23 haziranda gogus kuçultme olmuskende bir olsun hesabı karın yag aldırma gerdirme ameliyatı olacak

arkadas sosyetik vs bir tip degil gougsler boyun fitigi vs var onu tetikliyor omuzları surekli agrıyor kizni onden agırlık çektigi için saglik için oncelikle oluyor yani
ama istekilo veremiyorhep kilo sorunu var falan okadar heyecanlıyımkı gozumun onuned en yakın bir ornek olacak
ve sayet ameliyatsonrası çok sıkıntı çekmez kisa zamanda kilolar yaglar toplanmaz memnunkalırsa arkadas kesin bende karın yag aldırma gerdirme vsbirseyler yaptıracagım
tabi daha kilo verdikten sonra ama acayip heves ettim
insallah kolay atlatır

monologun alasını yaptım gece gece
kimseler yok offff
trt de bi zahmet programı var tam kafamı veremiyorum yazarken bari ona takılayım

bence bu çok iyi bişey evrim.. cinsel kimlik 2 yaşına kadar belirleniyormuş. çocuk gelişimi mezunu anaokulu öğretmeni bir arkadaşım söyledi. erkek çocukların mutlaka erkek oyuncaklarıyla oynamaları ve babalarıyla vakit geçirmeleri gerekiyormuş. bana okulundan öyle örnekler anlattı ki şaştım kaldım..kızlarda böyle bir problem yok ama erkeklerde oluyor.

ya bişey sorucam ben ilk defa koltuklatıma lazer yaptırdım. 10-15 gün içinde dökülecek dediler. ama koltukaltım uzamaya başladı. makinayla alınmalık hale geldi. beklicek miyim? dökülecek mi bunlar yoksa işe yaramadı mı anlamadım????

ay canım çok geçmiş olsun. benim bir arkadaşımın kızı da uykusunda kusup boğazına kaçmış boğulmak üzereyken evin kedisi başına gidip öyle bir miyavlamış ki, arkadaşım koşup bakmış, allahtan kendisi doktor, hemen müdehale etmiş, ölüyordu çocuk.. Allahım korusun..

oiyyyy süppeerr! biz daha hiçbişey söylemiyoruz. normal mi bu yaa? sadece deli gibi çığlık atıyor. bugün had safadaydı! yemeğe gittik, nasıl kalktığımızı bilemedik hanımın çığlıklarından..nooolur geçsin bu alışkanlık! yoksa bizim kafa beyin patlıyck az kaldı!
bu arada Avni!!! Ahhhhh Avnii!! çooook severdimmm!!! gırgır dergisinde olurdu di mi yanlış hatırlamıyorsam? sadece sarı siyah olurdu karikatürler! her hafta mutlaka alırdık!

canım, inşallah hayırlısı olur! daha iyisi olur! Gülistancım detayı bilmiyorum ama, işten çıkarıldıysa %90 alır tazminatını, merak etme.. sormak istediğin bişey olursa da sorabilirisn, elimden geldiğince cevaplarım..kayınvaldem de emekli iş hakimi, şimdi avukatlık yapıyor, bi yardımımız dokunursa hiç çekinme.. (eğer ibraname imzalatmaya kalkarlarsa mutlaka ve mutlaka "her türlü yasal hakkımın saklılığı kaydıyla" diye yazsın, yazarsa hükümsüz kalır- küçük bit tüyo, geç kalınmadıysa)

vayyyssss hatun süpersinissssss!!! :)))

selamlarrrr diycem kime diycem
hani geceleri muhabetin dibine vuruluyordu nerde herkess

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
esrako
yettim bacım..

saçını güle güle kullan.. bu arada niceeee niceeeee 4 yıllar olsun evlatlarınızla beraber..

yıllar evel lida diye bir zayıflama ilacı çıkmıstı hatırlarmısınız bilirmisiniz bilmiyorum ama
ben ondan 5 gun içme gafletinde bulunmustum
bir arkadaşım da formula 7 yüzünden hastanelik oldu..

sirketten çok yakın bir arkadasım 23 haziranda gogus kuçultme olmuskende bir olsun hesabı karın yag aldırma gerdirme ameliyatı olacak
diğerlerini bilmiyorum ama liposuction çok ağrılı bir işlemmiş esra ya, sonrası yani.. kolayca atlatır inşallah

esracım bazan hayırlı olsun.. bizim yatak da bu baza yzünden nasıl yüksek, tırmanarak çıkıyorum nerdeyse.. ama dünyayı alıyor o ayrı..

www.sehirfirsati.... (sonunu tamamlayın) diye bir site var, üye olmanızı tavsiye ederim. türkiye'deki birçok il için geçerli fırsatlar sunuluyor. şöyle ki; mesela istanbul'u seçtiniz, o günün fırsatı (her gün değişiyor) atıyorum bilmem ne restoranında bilmem ne menü 50 yerine 25 lira. veya x güzellik salonunda cilt bakımı 120 yerine 60 lira filan gibi.. bu fırsatın gerçekleşmesi için belli sayıda kişiye ihtiyaç var, günün fırsatıyla ilgileniyosan hemen kredi kartınla satın alıyorsun, günün sonunda hedef kişi almışsa (genellikle alıyor) o fırsat gerçekleşiyor. ancak o zaman kredi kartından çekim yapılıyor.çok güzel şeyler olabiliyor. site daha sonra mail adresine bir yazı ile bir numara göderiyor, bunun çıktısını alıp mekana götürmek yeterli. güzel eğlenceli bir sistem. aslında ne kadar kişiyi davet edersen ve o kişiler fırsattan yararlanırsa, davet eden ödül bonus kazanıyor ama burdan edince diil tabii!! :)) olsun bonus olmasa da olur, paylaşiim didim!

eceye bisey yediremiorum dunden beri... dun aksma ustu corba icmedi diliyle itio oglen ictigi corbayı.. bizde kendi haline bıraktık ustelemedik sonra uyurken biberonu gumletti dibine kadar.. sabahta kahvaltıda muhallebi yaptım yıne yemedı yıktı ortalıgı uykusu varmıs uyuttum 2 saate yakın uyudu şimdi ne yedirecegimi bilemedim poff..

evrim hayallerini yıkmak istemiodum ama elif fotoları photoshoplayıp koyuyo feyse
ya elifin bi fotosu senin feyste varmi, cok merak ettim hatunu............
oy benim kuzuma masllah...

hayirlisi olsun guli insallah iyi gecer gorusmeleri, hangi firmaymis, malum buara ilac firmalmariyla cok ilgiliyim, aklimda olsun..

esracim liposuctionda belli bir orada yag aliniyor burda kilo kaybettiri degil sekil verdirici bi oran yoksa vucuttan asdiri su kaybi oluyor..yani sadece 2-3 kilo kadar bir kayip olur ve agrili bir islemdir, vucudun tepkiside onemli tabi...

ayni durumdayiz senin nene ve benim dede bence su disleri cikaricak artik yoksa ben kerpetenle cikaricam, ne uyku ne istah hepsi gitti, mis mis msi..siyam ikizi modunda nanak nanaga surekli, afagan basiyor bana...

Gülistancım bu arada dün söylemeyi unuttum, işyerinde 50 den fazla çalışan varsa bence abin tazminat davasından önce işe iade davası açsın.. süresi 1 aydır. hani sen sormadan böyle balıklama atlıyor gibi oldum ama hak kaybı olmasın diye söylemek istedim canım..

ayni durumdayiz senin nene ve benim dede bence su disleri cikaricak artik yoksa ben kerpetenle cikaricam, ne uyku ne istah hepsi gitti, mis mis msi..siyam ikizi modunda nanak nanaga surekli, afagan basiyor bana...
ah canım yaaa... ne kadar zor onlar için.. kafasını vuruyor filan dedin ya, kulağı ağrımıyodur di mi?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…