2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
sabah sınav görevim vardı. anca girebildim. bugün hava kapalı. kız kardeşimin de doğum günü yanında olamıyorum

güle güle kullan yeni saçını esracım. foto eklerim demişsin zaten gerçi ama biran önce bekliyoruz. malum meraklı bir kitleyiz :) evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun. nice nice güzel yıllara. evlatlarınızla beraber inşallah.
hep merak etmişimdir. bu tip operasyonlar ne kadara mal oluyor diye. yaptıracağımdan değil de. merak işte..

güzel dilekleriniz için hepinize tşk edrim arkadaşlar.
umarım yarınki görüşme olumlu geçer ve abim yeni işine başlar..
tazminat konusuda ayrı mevzuu..

gizem gizeeeeeeemm
canm ya çok saol verdiğin bilgiler için.
abim hiç bişey imzalamamış.
anlaşma yı tek taraflı fes etmiş firma.
abimde hemen avukata gitmiş.
olayın iç yüzünü bilmiyorum çok detay anlatmadı abim
zatenn annem babamda bilmior henuz biizmkiler felaket üzülürler olay çok buyur o yuzden çok da bilgim yok açıkcası.
abim sadece firma küçülmeye gidiyormuş o yıuzden kırıkkaleyi çıkarıyorlar dedi.
abim kırıkkale ankara çalışıyordu..

esrakoooooooo
yavv bacım sen boşver liposuction en riskli ameliyat.
aydın 4 yıl estetik hastanesinde çalıştı.
novita varya prof doktor nazım durak hani

işte yag alınırken damara bir damal bile kaçması halinde anında kalbe gidiyor allah korusun .ben çok korkarım ya..
senin fiziğin çok güzel zayıflarsın ve eskisinden daha güzel olursun boşver ya
aklından bile geçirme

herkese ii akşamlar aranıza döndüm geçmişe bakamadım sanırım bakamıcamda umarın hirşey yolundadır düğün falı bitti yeni evliler balayına göndrildi bugün evee artık eimizdeyiz yok anacım çocukla düğün tam bi resillikmiş yaa ama neysemm sonunda bitti birde temmuzda ankarada nişan var onuda atlattık mı tmm...

yarindan itibaren recim sahalarina donuyorum, izmirden beri suursuzca yeme seanslari sonucu sabah 63.0dim(recime basliyor bu sefer hedef 58..........

rica ederim Gülistancım ne demek.. her zaman.. yalnız dediğin şirket baya büyük ve köklü bir firmadır yahu.. hayret.. neyse , sizin için herşey yoluna girer inşallah canım..

yatagin kademesini indirdim, evde yalnizim(tibet babasiyla, kayinvalide arkadasiyla diarda ben bebemle evde kaldim gunduz gezdik duzeni bozulmasin diye, ama bizim firlama bugun dikelmeyi ogrendi tutunarak, bende karyolasinin kademesini indirdim, elimde sarjli tornavida aleti teo dibimde herseye maydonoz emekler, baya zor oldu ama guvenemedim gece kalkar diye, ama canim cikti, gerci halimiz cok komikti ben karyolayi cekiyorum o aralara giriyor..bi kere ogrendi ya tutunup kalkiyor yerden sapina, gerci kafayi carpti bi iki kere:))neyse iyi oldu icim rahat artik..

DERYAAA bu sandoloz sakiziini ben trden gelirken aldimdi, neye ne kadar katip yiyim ve nasil??duy sesimi nolurr..

hamıle kalmadan once cok duzenlı yapıyordum bu hareketlerı.. sonna unuttumm :)

hakkında her seyın hayrlısı olsun ınsallah..

bızde de durum farksız.. bıberon sutu ıle yasıyor..

ben yazacaktım.. elıne saglık.

cok performans dusuklugu yasıo topic bu haftasonları.. bende girmiycam ctesi pazar artık :)

valla bı halt yaptıgımızda yok.. dun dısarılarda surttuk ama bugun evdeydık ve utu mutu derken gun bıttı

hemen yazayım:

sabah elma...

2 saat sonna kahvaltı, o da bı gevrek.. peynır ıvır zıvır..

ara: elma

aksam: balık, salata, ıkı kucuk parca ınce ekmek..

az once cayın yanında bı kucuk ınce dılım kek..

emrahın belinde sinir sıkısması olmus gecen hafta yaptıgı mac sonrasında.. mr a girdi cuma cunku gecmek bbilmedi..bisure yerde yatması gerekio.salona ince yorgan serdik orda yatıo zavallım bizde odamızda kzımla. simdi 3umuzde salondayız o yerinde kızım koltukta uyuyo bende burdayım iste takılıorum..

bugun 2 saat uyudumda oglen ayıptır soylemesi :)) cok iimm uykum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…