ah canım yaaa... ne kadar zor onlar için.. kafasını vuruyor filan dedin ya, kulağı ağrımıyodur di mi?...
güle güle kullan yeni saçını esracım. foto eklerim demişsin zaten gerçi ama biran önce bekliyoruz. malum meraklı bir kitleyiz :) evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun. nice nice güzel yıllara. evlatlarınızla beraber inşallah.bugun sacıma rofle yaptırdımm
tam 5 saat surdu sıkıntıdan patladım allahtan 6 ayda bir yapılan birsey
iyice sarı oldum ilk firsatta resmini çeker koyarım insallah
yarın evlenme yıldonumuumz yani ikinci evliligin 4, senesi :) denklem gibi oldu ama :))
oglen ilk kez ece yi bakıcı disinda birilerine bırakıp çıkacagız
malum ece oldugu için aksam dısarı çıkmıyoruz gece uyumaz vs diye gunduz yemegini yedirip çıkaccagız umarım annemle duzgun durur uyur vs,birkaç saat gidip gelicez basbasa
gelenek tir bizde mutlaka dısarı çıkılır ki normalde aksam çıkılır ve de mutlaka basbasa olunur simdiye dek birkez gorumceler falanda gelmisti gerci oda keyifliydi ama ayrı daha hos gunun anlam ve onemini yasıyoruz
hep merak etmişimdir. bu tip operasyonlar ne kadara mal oluyor diye. yaptıracağımdan değil de. merak işte..sirketten çok yakın bir arkadasım 23 haziranda gogus kuçultme olmuskende bir olsun hesabı karın yag aldırma gerdirme ameliyatı olacak
arkadas sosyetik vs bir tip degil gougsler boyun fitigi vs var onu tetikliyor omuzları surekli agrıyor kizni onden agırlık çektigi için saglik için oncelikle oluyor yani
ama istekilo veremiyorhep kilo sorunu var falan okadar heyecanlıyımkı gozumun onuned en yakın bir ornek olacak
ve sayet ameliyatsonrası çok sıkıntı çekmez kisa zamanda kilolar yaglar toplanmaz memnunkalırsa arkadas kesin bende karın yag aldırma gerdirme vsbirseyler yaptıracagım
tabi daha kilo verdikten sonra ama acayip heves ettim
insallah kolay atlatır
cok performans dusuklugu yasıo topic bu haftasonları.. bende girmiycam ctesi pazar artık :)
bu linkide inceleyin kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
SİZLERDEN SAMİMİYTİNİZLE DUA İSTİYORUM.
ÇÜNKÜ SİZİN EDECEGİNİZ DUALARDA HİÇBİR MENFAAT OLMIYACAGI İÇİN EN MAKBUL OLANIDIR..
SEBEBİ,
Abim işden çıkarılmış.
ilaç firmasında mümessil olarakçalışıyordu 6 yıldır müdür olmasına 3 hafta kala üstelik.
firma güya küçülmeye gidiyormuş.
işin en acı kısmı yeni ev aldılar ve kredisi için her ay 1800 ödüyorlar eşi ögretmen onu maaşı krediyi ödemeye bile yetmiyor.
pazartesi bi iş görüşmesi varbaşka bi firmayla. nolur dua edin hayırlısıyla olsun.
annemler bilmiyor .abim pskilolojik olarak çökmüş durumda hiç bi şekilde teselli edemiyoruz.
tazminatınıda vermemişler. off ki ne off
dava edicek firmayı .
ya herşeyden geçtik inşallah pazartesi iş görüşmesi olumlu sonuçlanır biran önce işe başlar..
eceye bisey yediremiorum dunden beri... dun aksma ustu corba icmedi diliyle itio oglen ictigi corbayı.. bizde kendi haline bıraktık ustelemedik sonra uyurken biberonu gumletti dibine kadar.. sabahta kahvaltıda muhallebi yaptım yıne yemedı yıktı ortalıgı uykusu varmıs uyuttum 2 saate yakın uyudu şimdi ne yedirecegimi bilemedim poff..
Gülistancım bu arada dün söylemeyi unuttum, işyerinde 50 den fazla çalışan varsa bence abin tazminat davasından önce işe iade davası açsın.. süresi 1 aydır. hani sen sormadan böyle balıklama atlıyor gibi oldum ama hak kaybı olmasın diye söylemek istedim canım..
cok performans dusuklugu yasıo topic bu haftasonları.. bende girmiycam ctesi pazar artık :)
DERYAAA bu sandoloz sakiziini ben trden gelirken aldimdi, neye ne kadar katip yiyim ve nasil??duy sesimi nolurr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?