2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok gecmıs olsun.. sukur cozumu olan seyler.. yarınınız hamdolsun ınsallahh

oo gece bizim ozaman:))
kocam aradi donuyorlarmis, veleti attim yataga kendi kendine konusuyor, aglamadan sizar insallah 1 saat salladim uyumadi, bakalim akibetimiz nolucak..

evrim kahvaltıyı gecmi yaptın, oglenin yok...

biz malum 8de kalktı prenses erken kalktık bugun babası salonda uyudugu icin oda uyandı kızının seslerine.. ama 3-6 arası super dinlendimm. eceyi uyuttum yemek yedik sonra oyle tv bakarken uyumusum .. bi uyandım gittim ecenın yanına oda uyanmıs bakınıo yatakta hicte ses etmeis babasıda bilememis uyandıgını.. sonra dısarı cıktık pazar alısverisimizi yaptık guzeldi gunumuz .. ama evde cok fazla yasanmıslık var yarın nasıl topluycam bilmem

pervin cok gecmis olsun buarada ya cok zrdur o sinir sikismasi insallah cabucak gecer,fizik tedavi falan verdi mi dr??

evrimim gecmiş olsun canım . saol guzel dileklerin icin

nurdancım bu veletlerin bizimle oynadıgı nedir ya.. emrah bugun isyan etti Allah analara peygamber sabrı vermis valla birgun evdeyim dayanamadım dedi.cunku ece biz dısardayken mızıkladı eve gelene kadar .ben yemegi yapana kadarda o baktı . mamasınıda o verdi yatmadan once . ben uyuttu en son. yani 2 saat fix baktı dayanamadı belide agrı cok kucakta gezdiremio..

sonuc peygamber sabrimiz tastiklendi :))

sizmis nihayet simdi baktim bugun gezmede de rahat vermedi iki sn, topuklarim belim ve kolum agriyor ayrica dizimde(
dun alisverise ciktik bisey bakamadim rahat rahat..illa kucak, pusette beni goruyor, benlen yapisik gezicek, girebilse geldigi yere geri gircek dahada yapisik olucaz...

aynen ya.. bugunde aynısını yaptı bana. markette cıkardım aldım kucagıma..gezdirdim . bi rus bebek var annesi koymus pusette ortada fix duruo..babası bi yerde kardesi bi yerde anası bi yerde.. sessiz sessiz bakıo.. benimki ortalıgı yıkıo marketi inletti..

emrahta dio tipik rus ve turk bebegi:) dedim bizim genlerimizde var diorum sana dedim sonuc genlermi yoksa bizmi cok ustune dusuoruz cok sımartıoruz bilemedik milletce

aynen ya solucan diyorum ya bi bebek kucakta yken bile iki sn durmazmi bu seferde kendi etrafoinda donuyor ne yapacagini sasiriyor solucan resmen...

Bız sımartıoruss Pervnım..

Gık demelerıne musade etmıyoruz,kıyamıyoruz... ozellıkle gavurlar ortalıkta buyutuolar cocuklarını, bız yere koymaya kıyamıoruss.. Kuzey ın bır dakıkadan fazla mızıklanmasına musade etmemıssızdır su zamana kadar mısal.. üzülmeyi ne kadar cok sonra ogrenırse o kadar ıyıdır dıe duusnuyorum hep kendımce.. dogru mu yanlıs mı bılmıorum ama.. aglamak üzülmek yalnız kalmak duygularını ne kadar cok sonra ogrenırse o kadar mutlu olacagım.. ben ogrendıgımde cok ama cok kucuktum.. o ogrenmesın.

buarada bu sandoloz sakizi cogu kiside ise yaramis, besi bi yerde cayda almistim yarindan itibaren tamgaz 5 haftada 5 kilo gidicek..17 temmuz 58 olucam hatta 57olabilirsem super otesi..

bakmayin siz o gavurlara 16 yasina geldiginde yada 18 inde en gec kapinin onune koyuyor o aileler cocuklarini,kendi hayatini kursun diye, cogu kopeklerini cocuklarindan daha cok seviyor, aile sevgiisi saygisi diye bisi yok, hepsi kendi halinde ttakiliyor, varsin simarsim cocuugum bana ailesine bagli olsun SEVGI kelimesinin gersek anlamini ogrensin..vicdanli saygili sevgi dolu bir birey olsun varsin bana yapisik olsun..sikayet etsemde asil cok hosuma gidiyor..

buarada bu sandoloz sakizi cogu kiside ise yaramis, besi bi yerde cayda almistim yarindan itibaren tamgaz 5 haftada 5 kilo gidicek..17 temmuz 58 olucam hatta 57olabilirsem super otesi..

lutfen kekık olcusune cok dıkkat et.. kekıgı fazla kacırma.. onun olcusunu olabıldıınce az tut..

al benden de o kadar..

nurdan benimde cok hosuma gidio. o sarılıp kafasını dosume koyması yokmu bitiyorummm.. suan cingoz oldu aynı o modda mesela..

evrşm aynen bi ızıklasa alıorum opup koklayıp gonlunu yapıo kouyorum yere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…