birileri faltası modunda bakıo.. tv sesine uyandı reklam olunca sallıoru gozgoze gelmios bakıo bana :)
nurdan benimde cok hosuma gidio. o sarılıp kafasını dosume koyması yokmu bitiyorummm.. suan cingoz oldu aynı o modda mesela..
evrşm aynen bi ızıklasa alıorum opup koklayıp gonlunu yapıo kouyorum yere ..
benım ıcın bı goz goze gelın.. kuzy uyudu.. ben onu cok ozledım.. benım ıcın bı bakıver annesi..
uyandirayimmi o zaman kuzyi:)))bi opup koklarsin:))
bazen hassasıyetlıgım tutuoo Nurdanum.. ne desem sımdı sana garıp olur.. ole ozluorumm onu bazen bu durumdayken..
baktım ama anladıysam raşaaa olayım.. :))
amaan nasıl gitsin pervin işte, kızı hasta ettik dün galiba..gizem evde hayat nasıl gidio
ayyy gemiş olsun!!!! şu halı saha maçından ne anlarlar bilmem ki! mutlaka bi sakatlık olur! sanırsın ki birileri acaip para veriyo bunlar oynayınca!!!!emrahın belinde sinir sıkısması olmus gecen hafta yaptıgı mac sonrasında.. mr a girdi cuma cunku gecmek bbilmedi..bisure yerde yatması gerekio.salona ince yorgan serdik orda yatıo zavallım bizde odamızda kzımla. simdi 3umuzde salondayız o yerinde kızım koltukta uyuyo bende burdayım iste takılıorum..
bugun 2 saat uyudumda oglen ayıptır soylemesi :)) cok iimm uykum yok
ahaaaa :)))) iimiş bu, bazen istiyorum ben bunu nurdan! içimde olsun tekrar :))sizmis nihayet simdi baktim bugun gezmede de rahat vermedi iki sn, topuklarim belim ve kolum agriyor ayrica dizimde(
dun alisverise ciktik bisey bakamadim rahat rahat..illa kucak, pusette beni goruyor, benlen yapisik gezicek, girebilse geldigi yere geri gircek dahada yapisik olucaz...
çoook haklısın..Bız sımartıoruss Pervnım..
Gık demelerıne musade etmıyoruz,kıyamıyoruz... ozellıkle gavurlar ortalıkta buyutuolar cocuklarını, bız yere koymaya kıyamıoruss.. Kuzey ın bır dakıkadan fazla mızıklanmasına musade etmemıssızdır su zamana kadar mısal.. üzülmeyi ne kadar cok sonra ogrenırse o kadar ıyıdır dıe duusnuyorum hep kendımce.. dogru mu yanlıs mı bılmıorum ama.. aglamak üzülmek yalnız kalmak duygularını ne kadar cok sonra ogrenırse o kadar mutlu olacagım.. ben ogrendıgımde cok ama cok kucuktum.. o ogrenmesın.
cingöz oldu yani :)))birileri faltası modunda bakıo.. tv sesine uyandı reklam olunca sallıoru gozgoze gelmios bakıo bana :)
eceye bisey yediremiorum dunden beri... dun aksma ustu corba icmedi diliyle itio oglen ictigi corbayı.. bizde kendi haline bıraktık ustelemedik sonra uyurken biberonu gumletti dibine kadar.. sabahta kahvaltıda muhallebi yaptım yıne yemedı yıktı ortalıgı uykusu varmıs uyuttum 2 saate yakın uyudu şimdi ne yedirecegimi bilemedim poff..
güle güle kullan yeni saçını esracım. foto eklerim demişsin zaten gerçi ama biran önce bekliyoruz. malum meraklı bir kitleyiz :) evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun. nice nice güzel yıllara. evlatlarınızla beraber inşallah.
hep merak etmişimdir. bu tip operasyonlar ne kadara mal oluyor diye. yaptıracağımdan değil de. merak işte..
güzel dilekleriniz için hepinize tşk edrim arkadaşlar.
umarım yarınki görüşme olumlu geçer ve abim yeni işine başlar..
tazminat konusuda ayrı mevzuu..
esrakoooooooo
yavv bacım sen boşver liposuction en riskli ameliyat.
aydın 4 yıl estetik hastanesinde çalıştı.
novita varya prof doktor nazım durak hani
işte yag alınırken damara bir damal bile kaçması halinde anında kalbe gidiyor allah korusun .ben çok korkarım ya..
senin fiziğin çok güzel zayıflarsın ve eskisinden daha güzel olursun boşver ya
aklından bile geçirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?