2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ferfınım..

sabah erken kalktımm ama Kuzy ıle ılgılenmekten bı elma yıyebıldım.. sonna bı posta yıne uyuduk yıne kalktık derken gec yaptık kahvaltıyı..

bazen hassasıyetlıgım tutuoo Nurdanum.. ne desem sımdı sana garıp olur.. ole ozluorumm onu bazen bu durumdayken..

bende bugun oturuodu oynuodu aldım gel seveyim dedim koklastık biras birilei dioki cocuga diosun bırakmıo beni die ama sende onu bırakmıosun didş

baktım ama anladıysam raşaaa olayım.. :))

cevirisini ekledim ama orj metin cıktı ..yag yakını tetikler kilo vermeye tesvik eder dio sinamek filan yok sade cin cayı

gizem evde hayat nasıl gidio
amaan nasıl gitsin pervin işte, kızı hasta ettik dün galiba.. ( fenerbahçe parkına gittik kahvaltıya klasik, ama bi esti, bi sıcak oldu, giydir soy, sonuç: şırıl şırıl akan bir burun, hapşırık ve hafif ateş... mızıklanıyo şimdi arada uykusunda.. burnu tıkalı.. onun dışında iyi ama! ohhh yarın iş yok, stres yok!!!! :))

ayyy gemiş olsun!!!! şu halı saha maçından ne anlarlar bilmem ki! mutlaka bi sakatlık olur! sanırsın ki birileri acaip para veriyo bunlar oynayınca!!!!

ahaaaa :)))) iimiş bu, bazen istiyorum ben bunu nurdan! içimde olsun tekrar :))

çoook haklısın..

birileri faltası modunda bakıo.. tv sesine uyandı reklam olunca sallıoru gozgoze gelmios bakıo bana :)
cingöz oldu yani :)))

bu hafta diil de sonraki hafta ankaraya gidicem 1 hafta.. laptop da ofisin, iade edicem.. bakalım bu kadar sık takılabilecek miyim artık.. iyi oluyodu böyle tv nin karşısında.. :hulya:

ben de yatayım artık.. bu gece zor geçecek belli.. sürekli burnu tıkanıyo, nefes alamıyo,offf kuzum yaaa.... iyi geceler..

günaydın... haftanın ilk günaydını benden sanırım iyi bi hafta olması dileğiyle....

ben ise çok yorgunum haftasonu yollukları yıkadım ama haşat oldum her yanım et kesti zor yürüyorum bile....seline de babası baktı iyimi kötümü oldu bilmiyorum ama selin acayip babacı oldu ya babasından bana gelmek istemiyor babaanneyle zaten aşk yaşıyorlar onu çok seviyor benim pabucum dama atıldı(((

geçmişe göz atıp geliyorum...

gizemcim sana bir suru yanıtım olacak ayrı yazayım dedim :)

birincisi lazer epilasyon sonrası minik minik kok gibi kalır kıllar ama bir sure sonra dokulur yani o dokulmeyenler sayet aynen uzamaya basladı ise kokleri olmemis demektir hiç basıma gelmedi nasıl olur anlamadım ama eminsen o kısaların uzadıgına dokulup yenilerinin çikmadıgına bu boyle bir goster istersen
ilk yapıstan sonra falan genelde kontrole çagırırlar bir hafta sonra falan seni cagırmadılarmı ?

formulada niye hastanelik oldu yakının ???

valla yag aldırma gerdirme vs sonrası arkadasımın halini çokm erak ediyorum sezaryan gibi derin 7 kat kesilmeyeceğinden çok agrı olmaz gibime geldi mantiken ama bizzat goreceğim insallah

ac ac nasıl uyuyor ya hayrett dogrusu ac çocuk uyumaz derler bizimki uyuyamıyor uyusada yarım saate uyanıyor mesela ac uyursa

valla arkadas gous kuçultme + yag aldırmaya 7,5 milyar veriyor

güzel dilekleriniz için hepinize tşk edrim arkadaşlar.
umarım yarınki görüşme olumlu geçer ve abim yeni işine başlar..
tazminat konusuda ayrı mevzuu..

vala canı gonulden ettim dua guli insallah hayırlı birseyler olur

ya bende korkarım aslında guzellik için masaya asla yatmayı aklımdan geçirmedim ama onumde canlı ornegi olup guzelde atlatırsa ne bilim karnım korkunç durumda senelerce spor yapsam ancak toplanır belkiii o da
zaten boyle seylerkilo vermeden yaptırılmaz biliyorum ama verince hani diye dusundum bir an

benim nhiç gergin karnım olmadı ablaa biliyormusun :))

gunaydınlarrrr bu arada sabah sabah ne guzel epey kalabalıgızz

bugun ise kıslık montumu ve kıslık botlarımı giyip gelidim hala hazıran ayında oldugumuza inanamıyorum

dunde yazın ortasında olan evlilik yildonumuuzu kapalı mekande kutladık onada sastık .

allahtan botları kaldırmıstım biri sigmamıstı kutulara onu giydim hemen hiçte terlemedim yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…