çok geçmiş olsun. bel, boyun gibi rahatsızlıklar insanı yatağa düşürdüğünde çok zor oluyor. geçen sene tam bir hafta yatmıştı eşim boynunda bi eklem zedelenmişti filan. çok zor oluyor. allah yardımcınız olsun pervincim.emrahın belinde sinir sıkısması olmus gecen hafta yaptıgı mac sonrasında.. mr a girdi cuma cunku gecmek bbilmedi..bisure yerde yatması gerekio.salona ince yorgan serdik orda yatıo zavallım bizde odamızda kzımla. simdi 3umuzde salondayız o yerinde kızım koltukta uyuyo bende burdayım iste takılıorum..
bugun 2 saat uyudumda oglen ayıptır soylemesi :)) cok iimm uykum yok
al benden de o kadar pervin. hiç ağlatmamaya çalışıyoruz yiğitimi. babası, ben, babannesi etrafında pervane oluyoruz adeta. zaten uzmanlar da üç yaşına kadar çocuk ne isterse anında yapın diyor. dünyaya güvenmeyi öğrenirmiş. dünyaya güvenen çocuk kendine de güvenirmiş.Bız sımartıoruss Pervnım..
Gık demelerıne musade etmıyoruz,kıyamıyoruz... ozellıkle gavurlar ortalıkta buyutuolar cocuklarını, bız yere koymaya kıyamıoruss.. Kuzey ın bır dakıkadan fazla mızıklanmasına musade etmemıssızdır su zamana kadar mısal.. üzülmeyi ne kadar cok sonra ogrenırse o kadar ıyıdır dıe duusnuyorum hep kendımce.. dogru mu yanlıs mı bılmıorum ama.. aglamak üzülmek yalnız kalmak duygularını ne kadar cok sonra ogrenırse o kadar mutlu olacagım.. ben ogrendıgımde cok ama cok kucuktum.. o ogrenmesın.
nurdan sandoloz sakızı da nedir bacım? ben kaçırdım mı ne.. 5 haftada 5 kiloysa süpermiş. benim de tam 5 kilom var vermek istediğim. ayrıntılı bilgi pls..buarada bu sandoloz sakizi cogu kiside ise yaramis, besi bi yerde cayda almistim yarindan itibaren tamgaz 5 haftada 5 kilo gidicek..17 temmuz 58 olucam hatta 57olabilirsem super otesi..
kesinlikle katılıyorum canım. yani bire bir görmüşlüğüm yok fakat filmlerden izlediğim kadarıyla hepsi de aile sevgisi tatmamış, problemli çocuklar. kesinlikle bizlere uygun değil onların yetişme tarzı.bakmayin siz o gavurlara 16 yasina geldiginde yada 18 inde en gec kapinin onune koyuyor o aileler cocuklarini,kendi hayatini kursun diye, cogu kopeklerini cocuklarindan daha cok seviyor, aile sevgiisi saygisi diye bisi yok, hepsi kendi halinde ttakiliyor, varsin simarsim cocuugum bana ailesine bagli olsun SEVGI kelimesinin gersek anlamini ogrensin..vicdanli saygili sevgi dolu bir birey olsun varsin bana yapisik olsun..sikayet etsemde asil cok hosuma gidiyor..
yeşil çayın tadını ben hiç beğenmedim yaa.. öylece duruyor evde. keşke içebilsem de yağ yaksam ben de :)bence tek tetıkleyen yesıl cay.. yıllarca neler gordum.. onun gıbısını gormedım.. nacızane.
yarindan itibaren recim sahalarina donuyorum, izmirden beri suursuzca yeme seanslari sonucu sabah 63.0dim(recime basliyor bu sefer hedef 58..........
yatagin kademesini indirdim, evde yalnizim(tibet babasiyla, kayinvalide arkadasiyla diarda ben bebemle evde kaldim gunduz gezdik duzeni bozulmasin diye, ama bizim firlama bugun dikelmeyi ogrendi tutunarak, bende karyolasinin kademesini indirdim, elimde sarjli tornavida aleti teo dibimde herseye maydonoz emekler, baya zor oldu ama guvenemedim gece kalkar diye, ama canim cikti, gerci halimiz cok komikti ben karyolayi cekiyorum o aralara giriyor..bi kere ogrendi ya tutunup kalkiyor yerden sapina, gerci kafayi carpti bi iki kere:))neyse iyi oldu icim rahat artik..
emrahın belinde sinir sıkısması olmus gecen hafta yaptıgı mac sonrasında.. mr a girdi cuma cunku gecmek bbilmedi..bisure yerde yatması gerekio.salona ince yorgan serdik orda yatıo zavallım bizde odamızda kzımla. simdi 3umuzde salondayız o yerinde kızım koltukta uyuyo bende burdayım iste takılıorum..
bugun 2 saat uyudumda oglen ayıptır soylemesi :)) cok iimm uykum yok
sizmis nihayet simdi baktim bugun gezmede de rahat vermedi iki sn, topuklarim belim ve kolum agriyor ayrica dizimde(
dun alisverise ciktik bisey bakamadim rahat rahat..illa kucak, pusette beni goruyor, benlen yapisik gezicek, girebilse geldigi yere geri gircek dahada yapisik olucaz...
bakmayin siz o gavurlara 16 yasina geldiginde yada 18 inde en gec kapinin onune koyuyor o aileler cocuklarini,kendi hayatini kursun diye, cogu kopeklerini cocuklarindan daha cok seviyor, aile sevgiisi saygisi diye bisi yok, hepsi kendi halinde ttakiliyor, varsin simarsim cocuugum bana ailesine bagli olsun SEVGI kelimesinin gersek anlamini ogrensin..vicdanli saygili sevgi dolu bir birey olsun varsin bana yapisik olsun..sikayet etsemde asil cok hosuma gidiyor..
pervin 5i biryerde diye bir çay mı satılıyor heryerde bulunan birseymi markası ne hemen almak istiyorum
gunde kaç kez içecğim bildigimiz poset cay mı o ? ac tok nasıl içicem detay ?
bide ceviz suyu icebilirsin sabahları ac karnına. geceden koy 1 cevizi 1 bardak suya sabah uyanınca ac karna iç. cevizide ye.
valla bizim ev kuzey cephe serin içerisi hep. birde yerlerde ece hep ayaklarına mutlaka ince yazlık turdende olsa çorap giydiriyoruz çok sıcakta sokata giyridmem heraled pusetinde otururken.bu sıcaklarda bebiklere corap giydiriomusunuz evde??? ben giydiriodum ama cok sıcaklar die cıkardım sadece yurutecte gezerken gıydırıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?