2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun. bel, boyun gibi rahatsızlıklar insanı yatağa düşürdüğünde çok zor oluyor. geçen sene tam bir hafta yatmıştı eşim boynunda bi eklem zedelenmişti filan. çok zor oluyor. allah yardımcınız olsun pervincim.
al benden de o kadar pervin. hiç ağlatmamaya çalışıyoruz yiğitimi. babası, ben, babannesi etrafında pervane oluyoruz adeta. zaten uzmanlar da üç yaşına kadar çocuk ne isterse anında yapın diyor. dünyaya güvenmeyi öğrenirmiş. dünyaya güvenen çocuk kendine de güvenirmiş.
buarada bu sandoloz sakizi cogu kiside ise yaramis, besi bi yerde cayda almistim yarindan itibaren tamgaz 5 haftada 5 kilo gidicek..17 temmuz 58 olucam hatta 57olabilirsem super otesi..
nurdan sandoloz sakızı da nedir bacım? ben kaçırdım mı ne.. 5 haftada 5 kiloysa süpermiş. benim de tam 5 kilom var vermek istediğim. ayrıntılı bilgi pls..
kesinlikle katılıyorum canım. yani bire bir görmüşlüğüm yok fakat filmlerden izlediğim kadarıyla hepsi de aile sevgisi tatmamış, problemli çocuklar. kesinlikle bizlere uygun değil onların yetişme tarzı.
bence tek tetıkleyen yesıl cay.. yıllarca neler gordum.. onun gıbısını gormedım.. nacızane.
yeşil çayın tadını ben hiç beğenmedim yaa.. öylece duruyor evde. keşke içebilsem de yağ yaksam ben de :)

yarindan itibaren recim sahalarina donuyorum, izmirden beri suursuzca yeme seanslari sonucu sabah 63.0dim(recime basliyor bu sefer hedef 58..........

nutellaya da baslamısken iyib ir donus yapmıssın teprik ederim :

amanın iste en zorlu donemler bunlar nurdan bizmik iki aydır falan tutunup kalkıyor iki dk rahat ot uramıyoruz evde uç kisi bakıyoruz geneled kime yakınsa o tutuyor ama odaklanıp bir dizi film vs bile izleyemiyoruz. ikii ay oldu diyorum hala pat dusebiliyor yani
birde bu ara iki elini birakıp kendi kendine taytay durmayı kesfetti ama pat yin yuvarlanabiliyor tehlikeli hareketleryapıyorlar yaa

cok geçmis olsun. ya ben anlamıyorum koca adamlar boyle mac yapıyor arada bir ama olunca iste vucut zedeleniyor
ibo da bir ara halı saha gidiyorud ne zaman gitse gelse biryerlerine birsey oluyordu sonunda bıraktı allaha sukur. idmansız vs olunca bunlar oluyor sanırım ısınmadan vucut falanmı yapıyorlar macı ki ?

teo da ece gibi sallıyoruz o kadar uyumoyur yataga atıyorsun tek basına donup uyuyor her zaman olmasada bazen uyuyorlar enazınan :))

al bendende o kadar kesinlikle katılıyorum varsın sımarık sevgi kelebegi olsun sevilmekten kimseye zarar gelmez o kadar katı yurekli olamam ben zaten

7,5 milyar mıı!! off baya pahıymış be esra. ama tv de izlemiştim şu yağ aldırma hakkındı bilgi veriyordu doktor. güzel olan tarafı şu. ordaki yağ dokularını alıyorlarmış o operasyonla. yani bundan sonra kilo alsan dahi orda yağ dokusu olmadığı için orası yağlanmıyormuş. yani kalıcı bişi :) ne güzel dimi. hayat boyu hiç göbek olmayacak yaptıran kişide. onun kötü tarafı işinin ehli biri tarafından yapılmazsa şayet iniş çıkışlar oluyormuş. yani bazı yerler kalırsa oralar tekrar yağlanıyormuş. böyle tepe tepe oluyormuş. o da berbat bişi olur yani..

ben de mi alsam biran önce şu park yatağın orta katını?? ama gece emzirmeye filan kalkınca en alta koymak zor olur. bu konuda ne diyorsunuz kızlar?

REJıM YAPAN SU ÇESıTLı OTLARDAN ıÇEN ARKADASLAR yardım edin lutfen banada bir cay ot karısımı onerin.
ayalrdır içtiklerinizi okuyorum ama çok cesitli aklımda kalması mumkun degil kafam karıstı simdi herkes baska birsey içiyor bana ne onerirsiniz

artık ece memeyi hepten birakıt vermiyorum da bende ve her tur sey içebilirim nolurbiriniz bana diyiverin sabah sunu uiç aksam sunu iç vs yaparmısınız bu kıyagı bana :) plsss

pervin nurdan evrim derya baska içen varsa onlardanda yanıt rica ediyorum

çok üzülüyorum. yiğit balım neredeyse bir haftadır sabah emmelerini tamamen kesti gece de bir kere, en fazla iki kere emiyor bırakmasa bari..

gizemmm bir haftasonu bulusalımmııı fenerbahce parkına falan bizde sıkca gidiyoruz geçen haftasonu ordaydık mesela tanısmıs oluruz çocuklar çayır çimende oynarr hem

gecmiş olsun dilekleriniz icin cok saolun..

dunde zor gecti 1bucukta uyandı uyuttum gucbela 6da yedirdim uyku arası 6bucukta aglayarak uyandı..sonra 7bucuga kadar zor uyuttum dşger odaya yatırdım uyuyunca 10bucukta uyandım gittim oda uyanmıs bakıo.hayat basladı yani bizim icin..pazar gununden kalan salas bir evle basbasayım pofff

esrako benim kızım dogdugundan beri hem ac hem uykuluysa once uyur uyanınca yer dogdugundan berş boyle uykusu varken emmezdi asla... uyuyp uyancak sakinlescek emicekti. cins iste hepsi ayrı cins bu sıpaların

arkadaslar sizin bebikler tutunup kalkmıyor sanırım henuz park yatagın ust kısmında falan nasıl yatırabiliyorsunuz
bizimki buyuyen karyola normal yanlarını en yukarı kaldırıyruz yine bile boyu 5 cm daha uzasa kafa asagı sarkıtır dusme tehlikesi olabilir boyutta hattabazen battaniye toplanıyor uzerine çıkıyor uyanık acaba diyorum alttan birkademe yatagı indirm yeri var onu yapacagız birkaç aysonra yani

esra 5i1 yerde ic.. ben onunla super kilo vermistim. trde olsam icerdim . burda bulamıorum bide yesilcay cok normal bunyeme cunku aylardır iciorum emzirirken kafeinsiz sonra ece 6aylık olunca kafeinli.. dusun yani etkilemio beni artık.. ondan burda degisik ne bulursam iciorum..

benim kız ozel gunlerde bana kıyaklarını surduruyor :))
geçen anneler gununde 8 e kadar uyumustu sonra abisi oyalamıs 9 da kalkmıs birsevindirik olmustum

bu pazar malumbenim nobetim ben kalkıyorum cumartesi ise ibo :)
cumartesi 8,30 gibi kalktı ibo sevine sevine uyandı 7 falan degil saat diye:))

pazarda saat 8 civarı ibo dedi kalktı konusuyor aglamadan al git hadi falan :) ya dur tamam dedim oyalanır orda bırak derken uyumusuz bir uyandım bu yine konusuyor ve saat 10,15 nasıl bir keyif anlatamam buyuks upriz oldu ilk kez uyudu bu kadar 8 gib uyanmıs konusmus yatakta donenmis tekrar uyumus sanırım. cumartesi gunu kalın stor perde taktırmıstık. tul ve fonu varıd gunes pek vurmuyor bizim eve kuzey cephe diye guneslik namına birsey yoktu meger karanlık olması ne çok etkiliyormus bayıldık valla olaya :)
perdeler ısıkda almıyor koyu pembe zaten kapkara gece gibi oluyor oda :)) aklınızda olsun

bide ceviz suyu icebilirsin sabahları ac karnına. geceden koy 1 cevizi 1 bardak suya sabah uyanınca ac karna iç. cevizide ye.

pervin 5i biryerde diye bir çay mı satılıyor heryerde bulunan birseymi markası ne hemen almak istiyorum
gunde kaç kez içecğim bildigimiz poset cay mı o ? ac tok nasıl içicem detay ?

bu sıcaklarda bebiklere corap giydiriomusunuz evde??? ben giydiriodum ama cok sıcaklar die cıkardım sadece yurutecte gezerken gıydırıorum

fatmacım uzulme emmiyor yigit diye yapma allahaskına yasına geliyorlar emmezse artık emmez sonra memeden bırakma fasılları olacak bak gor burda halen emen bbekler var o da ayrı bir zorluk yani
2 yasında oglu olan bir arkadasım var olur olmlaz meme diye yırtınıyor sokakta orda burda ç ok zorluk çekiyorlar bunları gorunce fenada olmadı emecegini aldı nasılsa dyorum uzulme bosyere

pervin 5i biryerde diye bir çay mı satılıyor heryerde bulunan birseymi markası ne hemen almak istiyorum
gunde kaç kez içecğim bildigimiz poset cay mı o ? ac tok nasıl içicem detay ?

evet aktarlarda var. yesil biberiye mate ve 2 cay daha var.. googledan arastırısan canım cok bilgi var 5i1 yerde cayı die arastır

bide ceviz suyu icebilirsin sabahları ac karnına. geceden koy 1 cevizi 1 bardak suya sabah uyanınca ac karna iç. cevizide ye.

ceviz suyu yag falanmı yakıyor peki ??
bu caylar ekstra hızlı kilo veriminim saglıyorlar ?

bu sıcaklarda bebiklere corap giydiriomusunuz evde??? ben giydiriodum ama cok sıcaklar die cıkardım sadece yurutecte gezerken gıydırıorum
valla bizim ev kuzey cephe serin içerisi hep. birde yerlerde ece hep ayaklarına mutlaka ince yazlık turdende olsa çorap giydiriyoruz çok sıcakta sokata giyridmem heraled pusetinde otururken.
onun harici ayakları falan buz gibi oluyor yerlere basa basa

fatma bencede uzulme.. emmemesi okadada kotu deil acıkcası rahatlıo insan.. ha emdi ha emck stres yasıosun ama boyle olunca daha rahat uzulme..

sana yazdıktan sonra aklıma geldi pervin hemen arastırayım dogru ya google denen birsey var:)
sizin deneyimler + netten arastırma bulacam bana ozgu bir cay .))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…