SİZLERDEN SAMİMİYTİNİZLE DUA İSTİYORUM.
ÇÜNKÜ SİZİN EDECEGİNİZ DUALARDA HİÇBİR MENFAAT OLMIYACAGI İÇİN EN MAKBUL OLANIDIR..
SEBEBİ,
Abim işden çıkarılmış.
ilaç firmasında mümessil olarakçalışıyordu 6 yıldır müdür olmasına 3 hafta kala üstelik.
firma güya küçülmeye gidiyormuş.
işin en acı kısmı yeni ev aldılar ve kredisi için her ay 1800 ödüyorlar eşi ögretmen onu maaşı krediyi ödemeye bile yetmiyor.
pazartesi bi iş görüşmesi varbaşka bi firmayla. nolur dua edin hayırlısıyla olsun.
annemler bilmiyor .abim pskilolojik olarak çökmüş durumda hiç bi şekilde teselli edemiyoruz.
tazminatınıda vermemişler. off ki ne off
dava edicek firmayı .
ya herşeyden geçtik inşallah pazartesi iş görüşmesi olumlu sonuçlanır biran önce işe başlar..
hereksin bir oturmak yada geri yaşamak istediği yer var bende AYDINLIKVELERE geri dönmek ve çocuklarımıda orada yetiştirmek istiyorum..hadi hepimizin dileği kabul olsun mutlu olacağımız yerlerde yaşayalım...
Bİ SORUNUM VAR....
arkadaşlar benim durumumda olan varmı bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var....
SELİN'e karşı aşırı korumacıyım.... asıl sorun bu sanırım..... neyse ben birçok şeye hayır selin yapma selin cıss selin diye habire müdahale ediyorum.....
ÖRN: geçen gün kiraz istedi ama yemek değil eline istiyor ben hayır dedim annem pat diye aldı eline verdi bir iki çevidi oynadı selin hop diye çekirdeğiyle beraber selin kirazı ağzına attı ben panik tabi korktum annem hemen çıkardı.... en basit örnek bu ben ona zarar verecek şeylere hayır olmaz diyorum belki aşırı evhamlıyım bilmiyorum ama hayır diyorum annem yada eşim evet diyor ve selin onlara karşı biraz daha düşkün oluyor sorun bu... biryerde hata var ama sorun bendemi bilmiyorum.... sanırım annelik içgüdüsüyle aşırımı koruyorum bilmiorum..... ben herşeye müdahale ediyorum selin babaanneyle baba daha rahat davrandığı için onlara daha düşkün çünkü onlar herşeye evet diyorlar..... vs... daha birçok örnek var ama sıkmak istemiyorum..... durum bundan ibaret arkadaşlar.... ne yapmam lazım bana akıl verin.....
canım ya 1 hafta oldu yaptıralı.. 20 gün sonra gel demişti ama esra 20 günde bir bi sürü para mı vericem yaa! yani çok kısa süre oldu. dökülüp yenileri çıkmış olamaz.. yaptırdığım yer de yıllardır ağdaya filan gittiğim yer. iyi tanırım yani.. bilemedim ki..gizemcim sana bir suru yanıtım olacak ayrı yazayım dedim :)
birincisi lazer epilasyon sonrası minik minik kok gibi kalır kıllar ama bir sure sonra dokulur yani o dokulmeyenler sayet aynen uzamaya basladı ise kokleri olmemis demektir hiç basıma gelmedi nasıl olur anlamadım ama eminsen o kısaların uzadıgına dokulup yenilerinin çikmadıgına bu boyle bir goster istersen
ilk yapıstan sonra falan genelde kontrole çagırırlar bir hafta sonra falan seni cagırmadılarmı ?
formulada niye hastanelik oldu yakının ???
valla yag aldırma gerdirme vs sonrası arkadasımın halini çokm erak ediyorum sezaryan gibi derin 7 kat kesilmeyeceğinden çok agrı olmaz gibime geldi mantiken ama bizzat goreceğim insallah
ayyyyyy süppperrr oluuurrr!! önümüzdeki hafta ankaradayım. dönünce hemen ayarlayalım olur mu?gizemmm bir haftasonu bulusalımmııı fenerbahce parkına falan bizde sıkca gidiyoruz geçen haftasonu ordaydık mesela tanısmıs oluruz çocuklar çayır çimende oynarr hem
yok ben giydirmiyorum bayadır..bu sıcaklarda bebiklere corap giydiriomusunuz evde??? ben giydiriodum ama cok sıcaklar die cıkardım sadece yurutecte gezerken gıydırıorum
evet çok doğru. görümcem kesemiyor şimdi. nerdeyse 2 yaşına gelecek. heryerde istiyor. vermeyince çok huysuz oluyor. bi de gece emerek uyumuşsa uyandığında memeyi göremediği için yaygara kopuyor. şimdi yavaş yavaş kesmeye başlamış bakalım. bant filan yapıştırmış ama ufaklık hiç memnun diilmiş bu halden :) kesmek de çok zor gerçekten..fatmacım uzulme emmiyor yigit diye yapma allahaskına yasına geliyorlar emmezse artık emmez sonra memeden bırakma fasılları olacak bak gor burda halen emen bbekler var o da ayrı bir zorluk yani
2 yasında oglu olan bir arkadasım var olur olmlaz meme diye yırtınıyor sokakta orda burda ç ok zorluk çekiyorlar bunları gorunce fenada olmadı emecegini aldı nasılsa dyorum uzulme bosyere
ay canım yaaa.. seni çok yi nlıyorum ama herşeye hayır deme sibelcim ya, böyle böyle öğrenecek herşeyi.. kendisi için çok tehlikeli şeyler için tamam ama, herşey için değil. biraz merakını giderince bırakıyorlar zaten.. hayır ı öğretmek gerekiyor kesinlikle ama seçici olmak lazım hayır konusunda. çok rahat ebeveynlere de kızıyorum ben. özellikle toplu olunan yerlerde çocuğunu saldım çayıra mevlam kayıra bırakanlardan! biraz sahip ol çocuğuna be kadın! diyesim geliyor. biraz alakasız oldu ama hayırı öğretmek diyince aklıma geldi..Bİ SORUNUM VAR....
arkadaşlar benim durumumda olan varmı bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var....
SELİN'e karşı aşırı korumacıyım.... asıl sorun bu sanırım..... neyse ben birçok şeye hayır selin yapma selin cıss selin diye habire müdahale ediyorum.....
ya tamam bu kadın çok güzel bilgiler veriyor filan ama ben %100 desteklemiyorum açıkçası.. çocuğunu uzun bir süre bırakıp (1 yıl mıydı?) amerikaya giden bir anne bana güven vermiyor.. gitme sebebi her ne olursa olsun.. benim fikrim tabii.. yine de çok beğendiğim fikirleri de yok değil.. o da ayrı.SABİHA PAKTUNA KESKİN'in hangi kitabını almam gerek hangilerini tavsiye edersiniz hemen alıp okumam lazım acilen!!!!!
çok rica ediyorum ben ağlayacağıma o ağlasın cümlesini yazma hatta aklından bile geçirme sibel , lütfen....
tazem burcumda demişti birgün.
lütfen yazmayın. ürperiyorum. içim kaldırmıyor.
işte o " tabir " tamda beni üzüyor.
tamam birşey demedim..... ama nerden bileceğiz birşey yazarken hangi tabir kimi üzülüyor hangi tabire biri kızıyor hangi tabir birinin hoşuna gidiyor......
Damlacım, Hocammm
Ben Burcu adına yazayım.. ben ağlayacagıma demek ıstemesının sebebı, o boğulup onu ebediyen kaybetme riskine gireceğime, ben temkınlı davranayım, o bıraz mızıklansın demek ıstemesı kuzum..
çok açık yazdım cunku yanlıs anlamanı ıstemedım.
REJİM YAPAN SU ÇESİTLİ OTLARDAN İÇEN ARKADASLAR yardım edin lutfen banada bir cay ot karısımı onerin.
ayalrdır içtiklerinizi okuyorum ama çok cesitli aklımda kalması mumkun degil kafam karıstı simdi herkes baska birsey içiyor bana ne onerirsiniz
artık ece memeyi hepten birakıt vermiyorum da bende ve her tur sey içebilirim nolurbiriniz bana diyiverin sabah sunu uiç aksam sunu iç vs yaparmısınız bu kıyagı bana :) plsss
pervin nurdan evrim derya baska içen varsa onlardanda yanıt rica ediyorum
lipostreche basladım hayırlı olsun gobeemee:) evrim acai berry ile ayda 6 kg verenler var biri sen neden olmayasın cok heycanladı senin adına
+1111111111 benide çok güzel özetmemişsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?