2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah hayırlısıyla hemen iş bulur.

hereksin bir oturmak yada geri yaşamak istediği yer var bende AYDINLIKVELERE geri dönmek ve çocuklarımıda orada yetiştirmek istiyorum..hadi hepimizin dileği kabul olsun mutlu olacağımız yerlerde yaşayalım...

ben çok seviyorummmm deryamm yazın becerebilsekde orada buluşsak

canım onlara düşkünlüğünün sebebinin bu olduğunu sanmam.

ben çok rahatım ama deniz kendisine bakan ablasına ve onun eşine inanılmaz düşkün.
bence geçirilen zamanın uzunluğuyla alakalı.
biz evdeyken denizin yanından hiç ayrılmıyoruz . yemek yapmıyoruz yemiyoruz tv izlemiyoruz ev işiyle uğraşmıyoruz haftasonuda dahil. (aradaki farkı kapatmaya çalışıyoruz:))))
sadece onun uyuduğu zamanlarda yapıyoruz bunların hepsini.
kontrol şansımız daha fazla oluyor. ama tabi elllerine geçeni o kadar hızlı atıyorlarki ağızlarına müthiş. her an gözün üzerinde olacak. atarsada ağzına hemen alıvereceksin annenin yaptığı gibi. hem kiraz çekirdeğindende bişey olmaz. yabancı cisim olmasın önemli olan.

canım ya 1 hafta oldu yaptıralı.. 20 gün sonra gel demişti ama esra 20 günde bir bi sürü para mı vericem yaa! yani çok kısa süre oldu. dökülüp yenileri çıkmış olamaz.. yaptırdığım yer de yıllardır ağdaya filan gittiğim yer. iyi tanırım yani.. bilemedim ki..

formula 7 ye gelince acaip tansiyonu düşmüş canım ya, hastaneye kaldırmışlar, bayılmış..

gizemmm bir haftasonu bulusalımmııı fenerbahce parkına falan bizde sıkca gidiyoruz geçen haftasonu ordaydık mesela tanısmıs oluruz çocuklar çayır çimende oynarr hem
ayyyyyy süppperrr oluuurrr!! önümüzdeki hafta ankaradayım. dönünce hemen ayarlayalım olur mu?

bu sıcaklarda bebiklere corap giydiriomusunuz evde??? ben giydiriodum ama cok sıcaklar die cıkardım sadece yurutecte gezerken gıydırıorum
yok ben giydirmiyorum bayadır..

evet çok doğru. görümcem kesemiyor şimdi. nerdeyse 2 yaşına gelecek. heryerde istiyor. vermeyince çok huysuz oluyor. bi de gece emerek uyumuşsa uyandığında memeyi göremediği için yaygara kopuyor. şimdi yavaş yavaş kesmeye başlamış bakalım. bant filan yapıştırmış ama ufaklık hiç memnun diilmiş bu halden :) kesmek de çok zor gerçekten..

ay canım yaaa.. seni çok yi nlıyorum ama herşeye hayır deme sibelcim ya, böyle böyle öğrenecek herşeyi.. kendisi için çok tehlikeli şeyler için tamam ama, herşey için değil. biraz merakını giderince bırakıyorlar zaten.. hayır ı öğretmek gerekiyor kesinlikle ama seçici olmak lazım hayır konusunda. çok rahat ebeveynlere de kızıyorum ben. özellikle toplu olunan yerlerde çocuğunu saldım çayıra mevlam kayıra bırakanlardan! biraz sahip ol çocuğuna be kadın! diyesim geliyor. biraz alakasız oldu ama hayırı öğretmek diyince aklıma geldi..

SABİHA PAKTUNA KESKİN'in hangi kitabını almam gerek hangilerini tavsiye edersiniz hemen alıp okumam lazım acilen!!!!!
ya tamam bu kadın çok güzel bilgiler veriyor filan ama ben %100 desteklemiyorum açıkçası.. çocuğunu uzun bir süre bırakıp (1 yıl mıydı?) amerikaya giden bir anne bana güven vermiyor.. gitme sebebi her ne olursa olsun.. benim fikrim tabii.. yine de çok beğendiğim fikirleri de yok değil.. o da ayrı.

çok rica ediyorum ben ağlayacağıma o ağlasın cümlesini yazma hatta aklından bile geçirme sibel , lütfen....

tazem burcumda demişti birgün.

lütfen yazmayın. ürperiyorum. içim kaldırmıyor.

tamam gizemcim haftaya don sen istanbula bir cumartesi yada pazar bulusalım. ailecek ama bizim ibo tum haftasoun evde zaten tek bir aktiivitesi pek yoktur biz yapısık aile seklinde yasarız :)
birde iki çocukla ben dıs mekanda rahat edemiyorum hep birlikte iyi oluyor
senin esinde cumartesi çalısıyor vs ise pazarnda olur

ayrıca 20 gun sonra tekrar epilasyon yaparız diyemi çagırdı seni dr ?

yani ben ilk basladıgımda en az 2 aysonra en fazla 3 ayı geçirmeden burda ol dedi yani ilk randevudan sonra bile minimum 2 aysonra yapılıyor sen niye 20 gun sonra gidiyorsun aacaba kontrolemi cagırdı dokulmusmu vs bakmak için ? yok yani oyle herd akika para verilirmi hem zararlı olur daha neler
nerde yaptırıyorsun ?
agda yaptırdıgım yer faland emissin amator biryer degildir umarım

GZLFB canım kitap ile ilgili düşüncen için çok teşekkür ederim çok sağol....hemen baktım hepsi buradaya gerçekten piyasa göre uygun bi fiyat zaten ordan sürekli alişveriş yaparız güvenilir bi site.... ama orda çocuklarla doğru iletişim kitabını bulamadım sadece anne iş te kitabı var....

SELıN ile ilgili yorumlarınıza yardımlarınıza çok çok teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli en önemlisi müdahalelerimim sesli değil sessiz yapmaya gayret edeceğim:))))

neyi yazmayalım damla anlamadım ? yani burda feci hikayeler anlatmıyoruzki olası ev kazalarından bahsediyoruz

çok rica ediyorum ben ağlayacağıma o ağlasın cümlesini yazma hatta aklından bile geçirme sibel , lütfen....

tazem burcumda demişti birgün.

lütfen yazmayın. ürperiyorum. içim kaldırmıyor.

canım tabiki bu bi tabir yoksa hangi annenin öyle çocuğunu ağlatmasına içi elverirki.... tedbirli olmak gerektiğini yani tedbiri açıklayan bi söz büyükler tarafından dan sık sık kullanılır....

sibel ben herseyi karıstırmasına izin veriorum herseyi agzına sokmasınada.. cunku o mikrobu zaten alıo. korumacı deiilim biseyleri devirmesi cekistirmesi hosuma gidio ona zarar vermesin yeterki .. bence cok kasıosun kasma.. ama misal kirazı agzına direk vermem parca parca veriorum elimle

Damlacım, Hocammm

Ben Burcu adına yazayım.. ben ağlayacagıma demek ıstemesının sebebı, o boğulup onu ebediyen kaybetme riskine gireceğime, ben temkınlı davranayım, o bıraz mızıklansın demek ıstemesı kuzum..

çok açık yazdım cunku yanlıs anlamanı ıstemedım.

bebeklerimiz kendilerine zarar verecek durumdan men ettigimiz icin aglamalarında ne sakınca varki sonra canları acıyınca bizde onlarla aglıoruz .. her yuk analarda

tamam birşey demedim..... ama nerden bileceğiz birşey yazarken hangi tabir kimi üzülüyor hangi tabire biri kızıyor hangi tabir birinin hoşuna gidiyor......

oooo onu dusunursen hicbirsey yazamazsın. rahat ol kendin ol yeter. zaten binlerce problemin var bide bunları takma canımcım

lipostreche basladım hayırlı olsun gobeemee:) evrim acai berry ile ayda 6 kg verenler var biri sen neden olmayasın cok heycanladı senin adına

+1111111111 benide çok güzel özetmemişsin.....

ben bişi içmiyorum kuzum.. ozellıkle cayları karıstırarak ıcmem sakıncalı saglıgım ıcın.. yesıl cay ıcıyorum.. mate ıcıyorum.. bıberıye ıcıyorum.. ozellıkle bıberıye yı tavsıye ederım.. ama hepsını ayrı ayrı ıcıyorum..

lipostreche basladım hayırlı olsun gobeemee:) evrim acai berry ile ayda 6 kg verenler var biri sen neden olmayasın cok heycanladı senin adına

nedır o dedıgın kuzum??

valla var olmasına var ama.. bakalım ben de durum ne olur.. 4 gun oldu bısı verememısımm, bugun baktım.. spor yapamıyorum.. yuruyus yıne yattı, hava kotu, ıyı de olsa bugunlerde cıkmam yıne ımkansız, dışten dolayı Kuzy cok huysuz.

+1111111111 benide çok güzel özetmemişsin.....

Burcu bana acıklamasını yapmıstı, ondan onun adına rahat yazmıstım.. Damla da yanlıs anladı emınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…