hirkese mrb üff böle muhabbetten koptum kaç gündürrr geçmişee bakmaktan bi hal oldum:)):))
düğün sırasında okadar bakmama rağmen ihmal etmeme rağmen mustiye haller oldu yine yemioyor bu çocuk sadece mama içmek istiyor yaaa
ayy ne biliyim sibelcim içimede sinmioki böle dierlerinden de alsın istiyorum ama zorlamıorum iice bırakıo üstüne düştükçe mercimek çorbası yaptım sevio diee uyansın bi deneyim bakalımm içecekmiah canım bunlar hep böyle... sen en azından dua et sadece mama içmek istiyormuş... bizimkiler ne mama ne yemek havayla yaşıyor sankiakannehir
ayy ne biliyim sibelcim içimede sinmioki böle dierlerinden de alsın istiyorum ama zorlamıorum iice bırakıo üstüne düştükçe mercimek çorbası yaptım sevio diee uyansın bi deneyim bakalımm içecekmi
lEVRİM canım bu ACAİ'nin bir dünya çeşidi var siz hangisinden aldınız bir sürü sahtesi varmış.. sen nerden aldın istersen özelden bi site adı falan yazarmısın......
inş sibelim dediğinde doğruda aç kalmasın tek ama annelik duygusuyla sanki aç kalmış gibi yeterince vitamin almamış gibi geliooo umarın en kısa zmnda açılır güsel yiyordu ama düğün perişan etti kalabalıkta ben bile bunalıyorum bebişe nedeyim sıcakta cabasıcanım valla aç kalmasından iyidir biberon mamalarının içindede az çok bi vitamin değeri var yani hiç yoktan onu içmesi bile bünyesi için bi fayda...... sevdiği şeylerden dene yada değişik birşeyler iki kaşıkta olsa yer belki...inşallah içer mercimek çorbasını......
Teoman hayir kelimesini anliyor, be yada babasi hayir deyince bakiyor, o an zararli olan yaptigi seyi durduruyor ama birakmiyor, mesela sehbanin altindaki dergiler mi dagitiliyor ve ele alinip sallaniyor bende uclari sivri gozune batar diye hayir diyorum o an bana bakiyor el havada, ve sanki aciklama yapmak ister gibi yada kafa tutar gibi ih ih ih diyor, eger diretmezsem devam ediyor ama emin bi ses tonuyla tekrarlarsam emekliyerek uzaklasiyor, cok komik:))
gecem misafirlikte prize dokunucakken babasi hayir dedi, durdu, isaret parmagi havada ama elide indirmiyor, dokunmluyorda, ih ih ih diyor, hani nolur bi dokunayim der gibi..babasi aciklayip hayir degince sonra indirdi parmagini kendi..
EVRİMİM öpüyorum seni aradılar şimdi konuştuk eşim şimdi hastanede işyerine gelsin bi onunda fikrini alayım hemen bugün sipariş verirsem yarın elimde olacağın söylüyorlar bakalım inşallah olur bu sefer bi 5 kilo versem bile yetecek şu an için çünkü 1 ay sonra görümcemin oğlunun sünneti var dal gibi olayım ne güzel olur :))))
tamam birşey demedim..... ama nerden bileceğiz birşey yazarken hangi tabir kimi üzülüyor hangi tabire biri kızıyor hangi tabir birinin hoşuna gidiyor......
Damlacım, Hocammm
Ben Burcu adına yazayım.. ben ağlayacagıma demek ıstemesının sebebı, o boğulup onu ebediyen kaybetme riskine gireceğime, ben temkınlı davranayım, o bıraz mızıklansın demek ıstemesı kuzum..
çok açık yazdım cunku yanlıs anlamanı ıstemedım.
hah iste aynen ece de boyle .)) çok tatlı ama ya hemen arkasını donup tırıs tırıs emekleyerek uzaklasıyor :)))
sende acai mi aldın ya bende bir inceleyeyim bakayım zaten su an kk da da ustte reklamı çıkıyor :)
Teoman hayir kelimesini anliyor, be yada babasi hayir deyince bakiyor, o an zararli olan yaptigi seyi durduruyor ama birakmiyor, mesela sehbanin altindaki dergiler mi dagitiliyor ve ele alinip sallaniyor bende uclari sivri gozune batar diye hayir diyorum o an bana bakiyor el havada, ve sanki aciklama yapmak ister gibi yada kafa tutar gibi ih ih ih diyor, eger diretmezsem devam ediyor ama emin bi ses tonuyla tekrarlarsam emekliyerek uzaklasiyor, cok komik:))
gecem misafirlikte prize dokunucakken babasi hayir dedi, durdu, isaret parmagi havada ama elide indirmiyor, dokunmluyorda, ih ih ih diyor, hani nolur bi dokunayim der gibi..babasi aciklayip hayir degince sonra indirdi parmagini kendi..
EVRİMİM öpüyorum seni aradılar şimdi konuştuk eşim şimdi hastanede işyerine gelsin bi onunda fikrini alayım hemen bugün sipariş verirsem yarın elimde olacağın söylüyorlar bakalım inşallah olur bu sefer bi 5 kilo versem bile yetecek şu an için çünkü 1 ay sonra görümcemin oğlunun sünneti var dal gibi olayım ne güzel olur :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?