kızlar size bişi soracağımm benim feysim yok ama aramadan girdiğinde çıkıo 5 6 tane tabi koca dünyada bi ben değilim ama biraz önce e mail geldi davet gönderildi die bilmem birinde altta da resimler var dier davet edenler die onları tanıyorum göndereni bilmiorum ama biri msn adresime feys açtı anlamadım ki
bileniniz varmıı
pervin o kremlerede hep inanammısımdır hani distan surulen bir krem nekadar toparlar diye sen toparladı diyorsun cidden gozle gorulur etkisi oluyormu yani
her tur tavsiyeye acagım suan dellenmis durumdayım içeyim sureyim yaglanayım modundayım yeterki biraz sekle gireyim
altakileri tanıyorum hepsinin de var anneme ekliler zaten akrabağlarımız ama bian kokrtum birimi açtı diedavet olayı farklı nurcum. eğer senin msn listendeki herhangi biri kendisine faceden adres açtıysa, onlardan sana otomatik olarak davet geliyor yani. senin adına açıldığını sanmıyorum.
valla bugun bende gaza geldim emzirmede yeni bitti artık bende birseyler alayım içeyim yutayımf alan diyordum
acaiye bende baktım simdi ne bilim denemekte fayda var heralde
60 kapsul varmısi çinde 1 kutu alırsak gunde 3 kereden 20 gunde biter iki kutuya kargo ucretsizmis almayı dusunuyorum da resmi sitesine benzer birkaç site daha var sahte vs olmasından korkuyorum evrim tam olarakhangi siteden aldinki senn?
artık beni biliyorsun:))))
efrimim tabirin anlamını biliyorum. yanlış anlamadım. aynen yazdığın gibi böyle anladım.
ama benim demek istediğim şu ki
zaten o an olumsuz bir durumla karşı karşı karşıya iken
panik halinde iken
birde dünyadaki en olumsuz ihtimali aklımıza getirmeyelim dedim hep berabercek.
kötümü ettim???
evrimim lipostrech vichynin kremi sarkan yerleri topluo ama zayıflatıcı deil sadece dusen gobeim icin aldım . zaten dogumdan sonra kullanmıstım 1 kutu toparlamıstı ama sonra kilo ver al vs kullanamadım duzenli yine sarktı. simdi dun aldık tekrar. iice guzellesene kadar 5 kutuysa 5 kutu alıcam kullanıcam bakalım artık
santevıtacaiberrycom dan.. 0 216 nosu olanından
ilk once bı kutu al.. dene.. ondan sonra al.. atlama hemen bacım.. belkı bı tepkı falan verır..
esra sana bişi sorucam spiralle ilgili:
ben kontole gittim işte 1 hafta kadar önce. takan doktora değil ama yozgat merkezde tutulan bi doktora. baktı alttan ultrason ile. tamam iyi yerleşmiş dedi. öyle daha iyi anlaşılıyormuş. dedim ipi oluyormuş ona bakmayacak mısınız. sen geldin aklıma sorayım dedim. gerek yok dedi. zaten yeni takılmış. yeni takarken kesiyoruz biz onun ipini dedi. ama tereddütte kaldım. baktırsa mıydım..
yok Hocam, olur mu?? ıyı ettın tabı kı de.. ıste yanlıs anlamalar ust uste gelınce bole oldu.. yoksa nıyetlerın hepsı ıyı..
o zaman ben de sole noktalayayım olayı;
her koyun kendi bacanağıyla basılır diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?