2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

davet olayı farklı nurcum. eğer senin msn listendeki herhangi biri kendisine faceden adres açtıysa, onlardan sana otomatik olarak davet geliyor yani. senin adına açıldığını sanmıyorum.

bende pek hevesleniyorum esra ama daha vaktim var benim. sana şunu kesin söyleyebilirim hani şu reklamı yapılan lahana hapı var ya, adı şu anda aklıma gelmiyor. benim teyzem onunla on kiloya yakın kilo verdi. bel fıtığı vardı. zayıflaması gerekiyordu. ondan kullandı işte. burda da bahsedilenler hep aynı firma mı bilmiyorum ama hepsinin de reklamını çeşitli programlarda vatan şaşmaz yapıyor :)

fatmacim emzirdigim surece hep 5-6 gun gecikmeli oludm ama spiral etkiside olabilir normal zamanda olmasını bekleme o nedenle benim bu ay emzirme bitti bakalım ne zaman nasıl olacagım tamda tatile denk gelecek

az önce eve gittiğimde yiğitime şöyle bi çorba yaptım
az patetes doğradım
biraz havuç
biraz bezelye (kendimizden kalan)
kırmızı lahana doğradım
az soğan rendeledim
onbeş parça kadar kuşbaşı et
biraz da rendelenmiş domates kattım
su koydum düdüklüde 40 dk pişirdim
sonra bunları blender yaptım
tarhana çorbasını bununla yap yedir dedim anneme bakalım ben işteyken yani. inşallah güzel olur. tuzsuz olunca tadına bakmadım ama annem baktı işte. umarım yer.

davet olayı farklı nurcum. eğer senin msn listendeki herhangi biri kendisine faceden adres açtıysa, onlardan sana otomatik olarak davet geliyor yani. senin adına açıldığını sanmıyorum.
altakileri tanıyorum hepsinin de var anneme ekliler zaten akrabağlarımız ama bian kokrtum birimi açtı die
hatta birinde gökhanla bişeye bakıoduk annemin hesaptan sonra bana dediki güya senin yok dedi ee valla yok dedim yaz bak dedim 5 6 tane çıktı hönk oldum gördünmü dedi iide dedim bak 5 6 tane var demekki bi sürü nur var dedi sonra gel benim adıma bakalım dedi heçç yokk
adam feys olayına kıll tabi erkeklere inanmıyorum bi türlü gökhanın amcasının oğlu var nişanlısı istememiş feys almasını oda isminin başına ' bunu yapmış bulamasın die:)) fatmacım tşk ederim cnm

ben sandoloz sakizini sabah bi tatli kasigi yuttum, birde sirkeli su ictim, simdi sandwicimi yiyip ogleden sonra 5i biyerde' icicem; ama kahvalti yapamadim bugun(aksamda hafif yicem, dun nutellayla vedalastik opuserek koklasarak...
bayana kadar yedim desem..en son icim bayildi, yarim sise suyuda ictim vedalastik kendisiyle..dostca ayirdik yollarimizi..dun kayinvalidemle gune de gittim kek boreklede vedalastik, ordada 2 ser dilim goturdum, doydum gozumde kalmadi, hatta baydi..bugun itibariyle tam gaz recimdeyim..

santevıtacaiberrycom dan.. 0 216 nosu olanından

ilk once bı kutu al.. dene.. ondan sonra al.. atlama hemen bacım.. belkı bı tepkı falan verır..

nur olabilir canım. yani birebir senin adın soyadında birçok insan olabilir. hatta ben ünv deyken aratıyordum kredi bilgim için de adı ve soyadı hatta baba adı bile benimle aynı olan, aynı doğumlu ve o anda ünv de okuyan tam 8 kişi buluyordu :)

esra sana bişi sorucam spiralle ilgili:
ben kontole gittim işte 1 hafta kadar önce. takan doktora değil ama yozgat merkezde tutulan bi doktora. baktı alttan ultrason ile. tamam iyi yerleşmiş dedi. öyle daha iyi anlaşılıyormuş. dedim ipi oluyormuş ona bakmayacak mısınız. sen geldin aklıma sorayım dedim. gerek yok dedi. zaten yeni takılmış. yeni takarken kesiyoruz biz onun ipini dedi. ama tereddütte kaldım. baktırsa mıydım..

yok Hocam, olur mu?? ıyı ettın tabı kı de.. ıste yanlıs anlamalar ust uste gelınce bole oldu.. yoksa nıyetlerın hepsı ıyı..

o zaman ben de sole noktalayayım olayı;

her koyun kendi bacanağıyla basılır diyim..

anladım kuzumm.. basarılar dılıyım o saman can-ı gonulden :)

santevıtacaiberrycom dan.. 0 216 nosu olanından

ilk once bı kutu al.. dene.. ondan sonra al.. atlama hemen bacım.. belkı bı tepkı falan verır..

evrim ya santevit com du sanırım resmi site diyor senin dedigine de mbakayım ama insan kararsız kalıyor
sen kesin resmi yer mi seninki diye bir arastırma yaptınmı bu arada bu ilac eczanelerde satılmıyor heralde degilmi _?

ya canım bu goreceli birsey sanırım
takan kısa oldugunu dusunup takmıs ama baska dr bu uzun dedi kisalttı. sonuçta kısaltılmıs ip de çıkarırken bir sorun yaratmadı rahatca çıktı demekki fazal uzun kalmıs. simdi gerek yok diyen dr a bak illa denmezki. baksada tamam normal der gecistirir . sonuçta dr yani . bu konuda titiz biri olmalıkı iyi baksın kisa degilse kısaltsın minimum yapsın
bu arada usg ile bakılıyor evet yerinde duzgun duruyormu diye

:))))))))))))) aynı zamanda dusenin tostu olmaz sempatiksalakcinni

anladım esracım saol. şimdilik dursun bakalım. olmazsa her sene kontrol gerekiyormuş ya, onlarda tekrar sorarım.

su meshur oyuncakcımız bim den hacı yatmaz alan varmı bizimki yatıyorda: ) yani biretkisi yok sisme buyuk bir oyuncak gibi oldu hatta tehlikeli oldu ece uzerine tırmanırken surat ustu dusuyor kaldırdık ortadan dik durmuyor alan varmı ?

ben almadım ondan. ama plaj oyuncağı vardı onlardan aldık :) işimize o anlamda yaramayacak ama ucuz geldi oynasın dedik. kova kürek filan var işte.

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)

çok fenasınız günün bu saatinde beni 4 misafirle bıraktınız ya onlardanda ses yok

düşenin tostu ve bacanak hanımlar esprikler süper hemde bu mevzu daha başka bir boyut birgün biraraya gelirsek ayrıca konuşuruz.

valla gunun bu saati kimseler yok diye bende çıkmıstım zaten dondum geri geldim hala kimseler yok. buralardan gitmek farz oldu :)) gidip biraz faydalı bilgi edineyim nasıl kilo kolay verilir onları arastırayım

bu arada acai berry bizim burdaki eczane getiroyrmus ordan alacagım eczane sahte satmaz heralde :) insallah

deniz bulgur pilavına bayılıyorrr yeşil mercimekli bol tereyağlı yiyorda yiyor

bir süredir kahvaltıyı tamamen bıraktı yumurtanın hiçbir halini istemiyor.

demir damlasına başladım bugün. etde yediremiyorum kaç gündür. iştahı düzelene kadar demir vermeyi düşünüyorum. haftaya ankaradayım. yine birkaç doktora gideceğim. şöyle aile doktoru gibi sürekli gidilecek bir çocuk doktoru bulmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…