aa tabi tabi ailecek!!! biz de oyle yaşıyoruz haftasonları. ayrı ayrı takılmak hoşuma gitmiyor. onur da çalışmıyor cumartesileri canım. ikisi de uygun bize, konuşuruz.. çok heyecanlıı!!!tamam gizemcim haftaya don sen istanbula bir cumartesi yada pazar bulusalım. ailecek ama bizim ibo tum haftasoun evde zaten tek bir aktiivitesi pek yoktur biz yapısık aile seklinde yasarız :)
birde iki çocukla ben dıs mekanda rahat edemiyorum hep birlikte iyi oluyor
senin esinde cumartesi çalısıyor vs ise pazarnda olur
ayrıca 20 gun sonra tekrar epilasyon yaparız diyemi çagırdı seni dr ?
yani ben ilk basladıgımda en az 2 aysonra en fazla 3 ayı geçirmeden burda ol dedi yani ilk randevudan sonra bile minimum 2 aysonra yapılıyor sen niye 20 gun sonra gidiyorsun aacaba kontrolemi cagırdı dokulmusmu vs bakmak için ? yok yani oyle herd akika para verilirmi hem zararlı olur daha neler
nerde yaptırıyorsun ?
agda yaptırdıgım yer faland emissin amator biryer degildir umarım
aynen aynen!! biz de de öyle. çok komik di mi.. ama hayır dan sonra gülmemek için zor tutuyorum kendimi suratına baktıkça..Teoman hayir kelimesini anliyor, be yada babasi hayir deyince bakiyor, o an zararli olan yaptigi seyi durduruyor ama birakmiyor, mesela sehbanin altindaki dergiler mi dagitiliyor ve ele alinip sallaniyor bende uclari sivri gozune batar diye hayir diyorum o an bana bakiyor el havada, ve sanki aciklama yapmak ister gibi yada kafa tutar gibi ih ih ih diyor, eger diretmezsem devam ediyor ama emin bi ses tonuyla tekrarlarsam emekliyerek uzaklasiyor, cok komik:))
gecem misafirlikte prize dokunucakken babasi hayir dedi, durdu, isaret parmagi havada ama elide indirmiyor, dokunmluyorda, ih ih ih diyor, hani nolur bi dokunayim der gibi..babasi aciklayip hayir degince sonra indirdi parmagini kendi..
ben sandoloz sakizini sabah bi tatli kasigi yuttum, birde sirkeli su ictim, simdi sandwicimi yiyip ogleden sonra 5i biyerde' icicem; ama kahvalti yapamadim bugun(aksamda hafif yicem, dun nutellayla vedalastik opuserek koklasarak...
bayana kadar yedim desem..en son icim bayildi, yarim sise suyuda ictim vedalastik kendisiyle..dostca ayirdik yollarimizi..dun kayinvalidemle gune de gittim kek boreklede vedalastik, ordada 2 ser dilim goturdum, doydum gozumde kalmadi, hatta baydi..bugun itibariyle tam gaz recimdeyim..
deniz bulgur pilavına bayılıyorrr yeşil mercimekli bol tereyağlı yiyorda yiyor
bir süredir kahvaltıyı tamamen bıraktı yumurtanın hiçbir halini istemiyor.
demir damlasına başladım bugün. etde yediremiyorum kaç gündür. iştahı düzelene kadar demir vermeyi düşünüyorum. haftaya ankaradayım. yine birkaç doktora gideceğim. şöyle aile doktoru gibi sürekli gidilecek bir çocuk doktoru bulmak istiyorum.
gizemcimm canım bende 14 şubatta yaptırdım tişört önüne gökhanla mustini resmini koydurdum bende altına babamın yavru aslanıyım yazdırdım arkasınada mustinin gülen tek resmini koydurdum ikisinede yaptırdım yani sadece fikir için yazdım ikisin resmini öne arkayada bu güsel adamızın resmini koyabilirsinFİKİR LÜTFEEENNN!!!
şimdi babalar günü için tişört bastırıcam. 2 seçeneğim var. birincisi, onurla ikisinin bir resmini hem ada hem onur için bastırıcam, altına copy&paste yazıcam. malum bizim kızı onur klonlamış.ama bbu resimde onur biraz ayık çıkmış. ikincisi ise, sadece onura yapılacak. daddy's princess yazılacak. resimleri de ekliyim bi fikir verin noolur ya.. allahım ne kararsız bir insanım ben! bugün güzel bi resimlerini çekiyim dedim çaktırmadan ama onur hasta bu seferde öff! çok güzel resimleri de var da ada onlarda küçük çok..
buna copy&paste yazılacak. ikkisine de aynızı olacak.
buna da daddy's princess yazılacak, sadeceb onura olacak..
hangisii???
bana yaklasik 2 hafta önce msj..göndermislerdi...bugün kaçıncı açışım ama bir türlü yazamadım niye yusuf her buray oturuşumda mızır mızr dibimwe dikilyor ağlıyor..her defasında aynı şeyi yaptı sıpa..geçmişe bakamayacağım zamnınm yok..
acai berry hakkında Evrim ilk bir haftda bişey olmuyor herhangibir sıkıntı olmadıysa devam et göreceksin bak..
PERVİN..lipo strech çok güzel etkli cild acayip toparlıyaıp esnekleşiyor...
birde kızlar bana özel mesaj gelmiş üçüz bebeklere yardım diye sizlerede geldimi.İstanbulda babalrı işsizmiş bez mama kıyafet yardımı istiyorlar..bi araştıracağım bakalım..
gecmis olsun diyeyim canim..istanbulda gercekten bu olaylar cok oluyor..benim ablamin evinede bir yilda 2 kez hirsiz girdi..birde o isteyken..iyiki o evdeyken felan olmamis..görüyoruz ufacik birsey icin cana kiyanlari..istanbuldaki evime hırsız girmiş cok uzuldum.. hiçbisey almamıs darmadagın etmiş heryeri..esyalar duruo sadece dugunumde taktıgım inci takımım vardı evde onun kutusunu acmıs ama almamıs (iikide almamıs kızım olursa die saklıodum cok maddi degeri yok cunta ku) .. ama ne gerek var. ust katımızdakinede girmis o evde bos adam amerikada yazın gelir bir hafta kalır gider. apt aile aptmanı alt katta emrahın anneannesi oturuo oda koyde yani bos heryer . kiesin takip edip girmisler... celik kapının her iki kilidinide patlatıp girmis iki evede aynı yontemle.. herseyi ama hersey didiklmiş ve hicbisey almamıs.. cok garip altın para aradı demek. ufak tv yi dvdyi filanda begenmemis beyaz esyaları zaten sokup goturemez .. cok moralim bozuldu duyuunca..şimdi anahtarı degismisler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?