2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrako benim karnımı topladı ondan tekrar aldım ama mesela 1 ay catlak kremi kullandım bi cacık olmadı oysaki kuaforumde kalmamıstı catlak.. yani herkeste farklı oluyo deneyerek karar vermen gerek

bugün kaçıncı açışım ama bir türlü yazamadım niye yusuf her buray oturuşumda mızır mızr dibimwe dikilyor ağlıyor..her defasında aynı şeyi yaptı sıpa..geçmişe bakamayacağım zamnınm yok..
acai berry hakkında Evrim ilk bir haftda bişey olmuyor herhangibir sıkıntı olmadıysa devam et göreceksin bak..
PERVİN..lipo strech çok güzel etkli cild acayip toparlıyaıp esnekleşiyor...
birde kızlar bana özel mesaj gelmiş üçüz bebeklere yardım diye sizlerede geldimi.İstanbulda babalrı işsizmiş bez mama kıyafet yardımı istiyorlar..bi araştıracağım bakalım..

aa tabi tabi ailecek!!! biz de oyle yaşıyoruz haftasonları. ayrı ayrı takılmak hoşuma gitmiyor. onur da çalışmıyor cumartesileri canım. ikisi de uygun bize, konuşuruz.. çok heyecanlıı!!!
ya yok ya 2. yi yapmak için 20 gün sonra dedi. ilk olduğu için fazla yüksek verilemiyomuymuş neymiş.. güzellik salonu burası ya acıbademde, gayet güvendiğim bir yer, kadının bir sürü sertifikası şusu busu var. ne biliyim..

aynen aynen!! biz de de öyle. çok komik di mi.. ama hayır dan sonra gülmemek için zor tutuyorum kendimi suratına baktıkça..

ay 5 dk. yenilemezsem sayfayı tekrar giriş yapmam gerekiyor ne gıcık yaaa!!! bunun başka yolu var da ben mi bilmiyorum acabaaa???

NURDAN Doruk da kararlı biçimde "hayır" dememi anlıyor. ama kıyamıyorum ben yaa.. "hayır" dan hemen sonra kucağıma almamak için zor tutuyorum kendimi.

PERVİN LİPOSTRECH kullandım ben de 1 kutu, 2. kutuya başlayacağım. fena bir krem değil, aynı zamanda diyet ve spor da yaptığım için daha da etkli olmuştur herhalde. Karnım oldukça toplandı ama aynanın karşısında oturur vaziyette pek fena Daha da toparlanır di mi yaaa (

teprik ederim boğyan! Buyrun yanımıza :)

ona ben de bayılırım sanki! Ne hoş geliyor kulağa!

Cümleten iyi akşamlar ahali! Özledim valla sizi :) Bugün yeni spor salonuna başladım, öncekine göre hayli uygun oldu. Koşu bandı - bisiklet - istasyon çalışması - serbest ağırlık (bunlar salon bünyesinde) ve pilates dersleri de dahil 3 aylık 150 TL ödedim. Çok süper! Antrenör de annemin ark oğlu, bayağı ilgilendi. Kiloma baktı, 58 mi hedefliyorsunuz? dedi, dedim mümkünse 55 :) uzak hedefim bu! dedim. Güzelce çalıştırdı beni, beğendim. Hayrılsı olsun. :)

Sonra canım tatlı istiyordu bugünlerde yiyeyim de rahatlayayım - vedalaşayım, dedim. Diyet fırın sütlaç yedim ve pişman oldum, mok gibiydi çünkü. :)

SıBEL seninle konuşmuştuk, ağıza sokulan şeyler konusunda ben de hemen kötü kötü senaryolar yazıyorum, neden bilmiyorum. Verdiğim oyuncakların tekerlerini, çıkabilecek küçük parçalarını, her şeyi her şeyi inceleyip öyle veriyorum. Kumandayı da veriyorum artık. Bır tek cep tlf vermek istemiyorum. okulda kullanıyorum onu, mikrop yuvası Zaten o gün defalarca yere düşürdüğü için çok sağlam değil artık aygıt :)

Kaynanam buradayken bezelye ayıklamıştı, Doruk'un elini bezelyelerin arasınra sokmak istedi, oynasın, diye. Onur ve ben atladık. Bır kap dolusu ayıklanmış bezelye, Allah muhafaza! Bu konuda ben de hassasım. Ama diğer şeylerde değilim. Eline kahvaltı bıçağını veriyorum, sapını ağzına sokuyor, soğuk soğuk hoşuna gidiyor sanırım. Ben de yanında tabi. Kontrol altında olduktan sonra hayati önem taşıyan şeyler dışında "hayır" yok bende.

DAMLA anladım ben seni. Annemin de vardır bazı sözlere karşı hassasiyeti. Duyunca irkilir, kötü olur... Kullanmayız bir daha ok :)

EVRıM sana da tşk ederim, duygularıma tercüman olmuşsun bebeğim. I love u!

FıKıR LÜTFEEENNN!!!

şimdi babalar günü için tişört bastırıcam. 2 seçeneğim var. birincisi, onurla ikisinin bir resmini hem ada hem onur için bastırıcam, altına copy&paste yazıcam. malum bizim kızı onur klonlamış.ama bbu resimde onur biraz ayık çıkmış. ikincisi ise, sadece onura yapılacak. daddy's princess yazılacak. resimleri de ekliyim bi fikir verin noolur ya.. allahım ne kararsız bir insanım ben! bugün güzel bi resimlerini çekiyim dedim çaktırmadan ama onur hasta bu seferde öff! çok güzel resimleri de var da ada onlarda küçük çok..
buna copy&paste yazılacak. ikkisine de aynızı olacak.
buna da daddy's princess yazılacak, sadeceb onura olacak..
hangisii???

gizemcimm canım bende 14 şubatta yaptırdım tişört önüne gökhanla mustini resmini koydurdum bende altına babamın yavru aslanıyım yazdırdım arkasınada mustinin gülen tek resmini koydurdum ikisinede yaptırdım yani sadece fikir için yazdım ikisin resmini öne arkayada bu güsel adamızın resmini koyabilirsin

mustinin sol üst dişi patlamışşşş görünüo artık feci ishaldi demekki diştenmiş:)

merhaba kizlar..yaz geldikce hepimiz vücudumuzu daha normal bir görüntüye kavusturabilmek icin kafayi yiyecegiz gibi görünüyor..laelaelaelaelae
PERVIN benim sorum su..bu vichy lipostrech i alman sitelerinde de okudum ve cok orda da cogunluk memnun kalmis..ama 2 ürün var biri lipometric digeri lipo strech..ilki daha cok selülit icin herhalde ama sikilastirmada yapiyormus..sizin bir bilginiz var mi bununla ilgili??

Hayat yaklasik 1 haftadir siralamaya calisiyor ama bunu yaparkende cok kötü düstügüde oluyor..örnegin bugün kafa üstü cakildi yere..cokta agladi..sizde de böylemi oldu..birde tuttugu yeri ayni zamanda isirmaya da calisiyor..agzini ya da disinide kaktirip vuruyor bazen..kafamçokkarıştı öfff!! bunlar büyüyecekte ben görcemmm!!laelaelaelaelae

bana yaklasik 2 hafta önce msj..göndermislerdi...

ozgulum lipometric inceltiiymiş bide selulit ama sıklastırmıo, lipostrech sadece sarkıkları topluo oda zayıflatmıo.. benim şimdilik streche ihtiyacım var

istanbuldaki evime hırsız girmiş cok uzuldum.. hiçbisey almamıs darmadagın etmiş heryeri..esyalar duruo sadece dugunumde taktıgım inci takımım vardı evde onun kutusunu acmıs ama almamıs (iikide almamıs kızım olursa die saklıodum cok maddi degeri yok cunta ku) .. ama ne gerek var. ust katımızdakinede girmis o evde bos adam amerikada yazın gelir bir hafta kalır gider. apt aile aptmanı alt katta emrahın anneannesi oturuo oda koyde yani bos heryer . kiesin takip edip girmisler... celik kapının her iki kilidinide patlatıp girmis iki evede aynı yontemle.. herseyi ama hersey didiklmiş ve hicbisey almamıs.. cok garip altın para aradı demek. ufak tv yi dvdyi filanda begenmemis beyaz esyaları zaten sokup goturemez .. cok moralim bozuldu duyuunca..şimdi anahtarı degismisler ..

gecmis olsun diyeyim canim..istanbulda gercekten bu olaylar cok oluyor..benim ablamin evinede bir yilda 2 kez hirsiz girdi..birde o isteyken..iyiki o evdeyken felan olmamis..görüyoruz ufacik birsey icin cana kiyanlari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…