2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım aynen cana kıyma en korktugum zaten bikezde sapık takip etmisti apt dan iceri... off korktugu hersey basıma geldi o evde...

PERVıN canım geçmiş olsun. HIrsızlık olayını en hafif boyutuyla yaşamışsınız, inşallah en ağırı bu olur. Nasıl olursa olsun, çok sinir bozucu olduğu kesin. Geçmiş olsun.

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
dnzyildizi84, ecrindilos

Selam tamda herkes buradayken yazıyorum :))
Off havalar kötü ruh halimde kötü.. Bu sabah rejime başlamıştım öğlen arkadaşım geldi ve beni sakıncalı bir şey yemeye götürdü.. Sonra soluğu başka bir arkadaşımın evinde aldım o da sakıncalı şeyler ikram etti en iyisi evden çıkmamak birkaç gün düzen oturana kadar....
Gizem bende 2. Ada ya bayıldım bayanssulusmile
Güli abine geçmiş olsun inş iş görüşmesi iyi geçer ve hakkını alır eski işyerinden...
Pervin canım geçmiş olsun sizede... Zaman cidden kötü ya ıst da her an tetikteydim... Burada kışın çantanı unut dönüp yine unuttuğun yerden alırsın adamlar çoğu kez dükkanı kilitlemeden giderler...
azz sonra devamı...... :)

kayin valide dolma yamis kuru patlican biber, superdi yaa.bi minnak biber bide minnak patilcan yidim,sonra bi minnak biber daha aldim.. ondende yarim kase corba+ayran(

Özde hayırdan anlamıyor hayır diyorum yüzüme bakıyor tekrar yapıyor en büyük zaafı çöp karıştırmak ne zaman görsem kapı arkasındaki çöp kovasını karıştırıyor... Bende o kadar savunmacı değilim yok pisliğe değdi yok bilmem ne! ( çöp kovasına izin vermiyorum tabii ki) :)
Eline erikte veriyorum kocaman eriklerden ısırıyor gözümün önünde veriyorum... Emme konusunda günden güne performansı düşüyor.. Akşam muhallebilerini yedirmek işkence bizim için dün Deniz e verdim al ver diye... Ben maymunluk yaparken o kaşıkla ağzını açmaya uğraştı. Zorla ağzına kaşık giriyor çünkü mümkün değil açması bulduğumuz ilk aralıktan içeri atıyoruz çoğu kez ağzında biriktirip çıkarıyor hepsini.. Öğürme huyu çıktı bu aralar.. Deniz çok uslu niye şikayet ediyorsun diyordu akşam yarım saat tutunca delirdi... Özdeyi doyurup denizin kucağına verdim ona yemeğini hazırlamak için huysuz diye kızıyor yere bırak diyorum çorabı yok diyor.. Kaç kere aynı şeyi yaptı sonunda dedim zor bir iş mi git odasından al giydir ikide bir bana çorabı yok çorap giydir dedi durdu :mymeka:
Özde çirkin ol deyince burnunu kıvırıp hızlı hızlı nefes alıyor çok tatlı oluyor ayrıca bye bye yapışıda çok tatlı çarli gibi aynı maymunum benim.. Babası cici yapmayı öğretti cici gibisinden sesler çıkarıyor... :))
Özde den haberler gibi oldu :))

ozlem teoda cirkin oluyor birde burniunda sumuk varken o hareketi yapiyor sumuk mu var sebeklikmi yapiyor anlamiyorum bazen..

saolun canlarım evet cok can sıkıcı hadi bizim evi derleyip toparlamıslarda ust kattaki adamın evi oyle acık acık duruo .. teli vs si de yok ..tr ye gidince bi guvenlik ayarlarını cekeriz olur biter insallah..

tazem afiyet olsun ye ye mis miss cukularr.. bugun bi arkadasım geldi gelirkende en sevdigim cukudan almıs paketiyle duruo acmadım yarın misfirlige gitcem ya ora goturcem nezaketen evden uzaklastırmak icin :)

Son düzenleme:
evimi topladım mutfak dahil:) yarın evde yasanmıslık gormek istemiorum :) cunku gezmeye gidicem .. cok az yıyıp formumu korumam lazım.. 3 ana 3 ara ogune alısmıs durumdayım cokta iiyim..

ozlem ecede gelip gidip cop posetine dadanıo ..bide bugun bos damacanayı kaldırdı dusurdu donup bakıorum uuu yapıo bana:)
emrah sanırım bana baska cocuk yapmıycak yani bana bıraktı:) bugun dioki belkide istemezsin baska cok zor baksana yapısık geziosun..bende dedim bilmiorum azcık kurtarsa kendini dusunurum istiyorum :)

ozlem teoda cirkin oluyor birde burniunda sumuk varken o hareketi yapiyor sumuk mu var sebeklikmi yapiyor anlamiyorum bazen..

ama çok tatlı oluyorlar yaaa

Özde hep ellerini açıp aaa aaa diye şaşkın bir sesle ne yapsa durup bana bakıyor yüzüme bakıp aaa demesi ne kadar tatlı çok yoruyor bu aralar çok zorluyor ama şebeklikleriyle herşeyi unutturuyor opuyorumnanaktan

celdum celdum

sabah :ıkı dılım cavdar ekmegı ıle omlet..

oglen: yarım kase nesfıt

ara: bır kase corba

ara: elma

aksam: bır tabak taze fasulye yemegı+2 kasık pılav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…