celdum celdum
sabah :ıkı dılım cavdar ekmegı ıle omlet..
oglen: yarım kase nesfıt
ara: bır kase corba
ara: elma
aksam: bır tabak taze fasulye yemegı+2 kasık pılav
ozlem 1 dilim pasta = 4 saat yuruyus en son emrahın dgunundeki bayatlamadan pastadna yedim :) ayın 1inden beri sıkı tutmaya calısıorum bakalım
ben kacar saat 2 ceyrek ii gecelerr
ay 5 dk. yenilemezsem sayfayı tekrar giriş yapmam gerekiyor ne gıcık yaaa!!! bunun başka yolu var da ben mi bilmiyorum acabaaa???
FİKİR LÜTFEEENNN!!!
şimdi babalar günü için tişört bastırıcam. 2 seçeneğim var. birincisi, onurla ikisinin bir resmini hem ada hem onur için bastırıcam, altına copy&paste yazıcam. malum bizim kızı sadeceb onura olacak..
hangisii???
Hayat yaklasik 1 haftadir siralamaya calisiyor ama bunu yaparkende cok kötü düstügüde oluyor..örnegin bugün kafa üstü cakildi yere..cokta agladi..sizde de böylemi oldu..birde tuttugu yeri ayni zamanda isirmaya da calisiyor..agzini ya da disinide kaktirip vuruyor bazen..kafamçokkarıştı öfff!! bunlar büyüyecekte ben görcemmm!!laelaelaelaelae
istanbuldaki evime hırsız girmiş cok uzuldum.. hiçbisey almamıs darmadagın etmiş heryeri..esyalar duruo sadece dugunumde taktıgım inci begenmemis beyaz esyaları zaten sokup goturemez .. cok moralim bozuldu duyuunca..şimdi anahtarı degismisler ..
Özde hayırdan anlamıyor hayır diyorum yüzüme bakıyor tekrar yapıyor en büyük zaafı çöp karıştırmak ne zaman görsem kapı arkasındaki çöp Özdeyi doyurup denizin kucağına verdim ona yemeğini hazırlamak için huysuz diye yapışıda çok tatlı çarli gibi aynı maymunum benim.. Babası cici yapmayı öğretti cici gibisinden sesler çıkarıyor... :))
Özde den haberler gibi oldu :))
bence ilk fikir daha güzel gizem.FİKİR LÜTFEEENNN!!!
şimdi babalar günü için tişört bastırıcam. 2 seçeneğim var. birincisi, onurla ikisinin bir resmini hem ada hem onur için bastırıcam, altına copy&paste yazıcam. malum bizim kızı onur klonlamış.ama bbu resimde onur biraz ayık çıkmış. ikincisi ise, sadece onura yapılacak. daddy's princess yazılacak. resimleri de ekliyim bi fikir verin noolur ya.. allahım ne kararsız bir insanım ben! bugün güzel bi resimlerini çekiyim dedim çaktırmadan ama onur hasta bu seferde öff! çok güzel resimleri de var da ada onlarda küçük çok...
hangisii???
çok geçmiş olsun pervin. bişi almaması iyi ama dağınıklık fena.. napmayı düşünüyorsun peki şimdi? gelince mi toparlayacaksın? peki polise haber vermişler mi? ne bileyim parmak izi taraması filan yapılır belki..istanbuldaki evime hırsız girmiş cok uzuldum.. hiçbisey almamıs darmadagın etmiş heryeri..esyalar duruo sadece dugunumde taktıgım inci takımım vardı evde onun kutusunu acmıs ama almamıs (iikide almamıs kızım olursa die saklıodum cok maddi degeri yok cunta ku) .. ama ne gerek var. ust katımızdakinede girmis o evde bos adam amerikada yazın gelir bir hafta kalır gider. apt aile aptmanı alt katta emrahın anneannesi oturuo oda koyde yani bos heryer . kiesin takip edip girmisler... celik kapının her iki kilidinide patlatıp girmis iki evede aynı yontemle.. herseyi ama hersey didiklmiş ve hicbisey almamıs.. cok garip altın para aradı demek. ufak tv yi dvdyi filanda begenmemis beyaz esyaları zaten sokup goturemez .. cok moralim bozuldu duyuunca..şimdi anahtarı degismisler ..
ayyy ne tatlı olur çirkin ol hareketini yaparken...Özde hayırdan anlamıyor hayır diyorum yüzüme bakıyor tekrar yapıyor en büyük zaafı çöp karıştırmak ne zaman görsem kapı arkasındaki çöp kovasını karıştırıyor... Bende o kadar savunmacı değilim yok pisliğe değdi yok bilmem ne! ( çöp kovasına izin vermiyorum tabii ki) :)
Eline erikte veriyorum kocaman eriklerden ısırıyor gözümün önünde veriyorum... Emme konusunda günden güne performansı düşüyor.. Akşam muhallebilerini yedirmek işkence bizim için dün Deniz e verdim al ver diye... Ben maymunluk yaparken o kaşıkla ağzını açmaya uğraştı. Zorla ağzına kaşık giriyor çünkü mümkün değil açması bulduğumuz ilk aralıktan içeri atıyoruz çoğu kez ağzında biriktirip çıkarıyor hepsini.. Öğürme huyu çıktı bu aralar.. Deniz çok uslu niye şikayet ediyorsun diyordu akşam yarım saat tutunca delirdi... Özdeyi doyurup denizin kucağına verdim ona yemeğini hazırlamak için huysuz diye kızıyor yere bırak diyorum çorabı yok diyor.. Kaç kere aynı şeyi yaptı sonunda dedim zor bir iş mi git odasından al giydir ikide bir bana çorabı yok çorap giydir dedi durdu :mymeka:
Özde çirkin ol deyince burnunu kıvırıp hızlı hızlı nefes alıyor çok tatlı oluyor ayrıca bye bye yapışıda çok tatlı çarli gibi aynı maymunum benim.. Babası cici yapmayı öğretti cici gibisinden sesler çıkarıyor... :))
Özde den haberler gibi oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?