2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugunku menumu bildiriyorum..

06:00 1 bardak ceviz suyu içip uyudum sonra10bucukta uyandım bebegimle beraber

kahvaltı oncesi yarım greyfurt suyu
kahvaltı: 1 dom, 1 sal, 1 haslanmıs yumurta , peynir , maydonoz, 1 dilim light etimek

ara: 1 avuc kiraz 1 kayısı 1 fincan ılık sut

oglen: 1 kofte , 5 dunden kalan kızarmıs patates, salata

ara: 1 elma

aksam: 2 kasık patlıcan yemegi, 2 kasık pilav, bol salata

ara: 1 top dondurma

icilenler: 2 bardak form cayı, 2 lt su ( surahinin icine limon attım )
egzersiz: 1 saat callan+pilates+tibet 1. seans:)

ozlem 1 dilim pasta = 4 saat yuruyus en son emrahın dgunundeki bayatlamadan pastadna yedim :) ayın 1inden beri sıkı tutmaya calısıorum bakalım

ozlem 1 dilim pasta = 4 saat yuruyus en son emrahın dgunundeki bayatlamadan pastadna yedim :) ayın 1inden beri sıkı tutmaya calısıorum bakalım

o zaman 2 dilim pasta + waffle olunca ben ayvayı yemiş bulunuyorum havalar ısınsa denize girmek istiyorum ben ya hep yağmur hep bulut yeter ya!

neler yyedim?

dünyaları yedim abur cubur... 60.8 i gördüm dün. spora başladım. yarından itibaren kaçıran burcuyu bir daha öpmesinler! anladınız siz onu!

ay 5 dk. yenilemezsem sayfayı tekrar giriş yapmam gerekiyor ne gıcık yaaa!!! bunun başka yolu var da ben mi bilmiyorum acabaaa???

canım sifre girdigin yerde beni hatırla sifremi hatırla vs yazması gerek o kutucugu tikla benim hep yazılı sifrem hiç giris yapmıyorum sirket pc zaten sifreli acılıyor rahatım o yuzden

kesinlikle baba kız olanı copy paste yazsın yazmasın farketmez tek ada nın resmini koyarsan sanki siradan bir bebek resmi biblo kartpostal falan gibi durabilir çunku kartpostal kadar guzel bu ada yaa. bence ikisinin oldugu birr esim olsun
ben yapacagım zaman bu organizasyonu birbahane bulup ikisinin bir suru resminiçekmistim guncel oarak

aynen oyle oluyor ozgul valla çok zorlu oluyor bizim kiz birkaç ay evel basladı daha hala tedirginiz yaniben sanıyodum ilk ayaklanınca birkaç hafta zor olur sonra sglam durur duruyor ama ayagın en ufak birsey takılsa sendeliyor pat yere yada tv ye dalıp kaysa yana dogru farkında degil :))
tutunup kalktıgı an biz çok yorulur olduk hala da oyle

çok geçmis olsun ist da kim ilgilenoyr sizin bu tarz ihtiyaclarınız olunca ?
belliki apt nın bos oldgu takip edilmis sinr bozucu sadece allahtan maddi hasarınız yok

bizim ece nin de çok kotu ogurme huyu var geçen bir kiymikcikk karpuz verdik aynen kustu yarım saat evel yedigi mamayı bin pisman olduk biz yerken dibimizde dikilip oyle birbakıyorki canı istermis gibi.
dunde bakıcısı minik bir kurabiye kirintisi koparmıs vermis yerken yine dikmis gozlerini yine kusmus. yani minik kofte vs onun yiyceklerinedn pilav makarna verince kusmuyor ama bize dair yiycekleri birminik parca bile versek kusuyor erik kiraz yerken istiyoruz tatsın ama yok yani aynen çıkarabilir binbir zahmetle aksam kasık maması yediriyoruz sizin gibi heba olur korkusuna hiç birsey tattırmıyouz aksamları
artık diyorum tatilde bol bol kumların ustunde tattırırız kusarsa yıkarız :))

gunaydınlarrr

aksam ibo acai berry yi getirdi. ama orjinalliginden suphe ettim sizlerinkide oylemi bilmem içinde hiç kullanma kılavuzu vs kagıt yok. sadece uzerinde bir minik kagıt var turkce yazılı kullanım sekli vs o kadar
uzerinde yanar doner gumus bir pulu var orjinalligi sembol ediyor tabi ama bilmiyorum kararsızım netten bir arastıracagım

sabah ac karnına ilk kez basladım 7 gibi evden çıkarken içtim 7,30 gibi kahvaltıya baslıyorum tam ideal heralde oglende yemekten evel iç eceğim vs

evrim sende boyle yapıyosun degilmi ??
simdi kimler acai beryy içiyorr tam olarak :)

aksam ilacı elimde gordu ece nin bakıcısı aaa dedi bende ondan almak denemek istiyordum :)) sen bir içde bende bakayım dedi yuhh dedim :) 62 l ik kadın bile ilactan haberdar almayı planlıyor ben dun yeni ogreniyorum hos tv de bir iki gormustum ama oralı olmamıstım :)))
simdi onun nezdinde deneme tahtası benim bakalım neler olacak :)
simdilik mide bulantısı vs olmadı sayet acıkmassamda 10 gibi mutlak acıkırım derimki bir fark var

ve sabah hapa baslayacagım için aksam yatmadan birsaat kadar evel supangle falan yedim sabah 76,9 u gordum ama uzulmedim umudum vardı çunuk acai berry :))))

bence ilk fikir daha güzel gizem.
çok geçmiş olsun pervin. bişi almaması iyi ama dağınıklık fena.. napmayı düşünüyorsun peki şimdi? gelince mi toparlayacaksın? peki polise haber vermişler mi? ne bileyim parmak izi taraması filan yapılır belki..
ayyy ne tatlı olur çirkin ol hareketini yaparken...

benim paşam da beş altı gündür emekliyor teyzeleri yuppyyy :) hep istiyordum emeklemesini. sonunda gördüm:) çok tatlı oluyor minik kuşum benimmm.. bi de babası çağırınca filan emeklerken böyle bi gülüşü sevinişi var ki sormayın..

biz hala bay bay yapmayı öğrenemidik. birkaç gün bir bir söylicemi de gösterdim yapmadı. çirkin ol hiç göstermedim. ama kendisi yapıyor arada o tarz bi hareket ama canı isteyince yani. hani biz yap deyince değil. onun dışında yemek yemeyi istemediği zaman mama sandalyesinde başını sağa sola hızlı hızlı sallıyor. bunu da yeni icat etti oğluşum. bi de başını sallarken böyle gözlerini hızlı yumuyor, ağzını yüzünü değişik bişiler yapıyor ama çok tatlı oluyor yaa.

geçenki havuz keyfimizden sonra şifayı kapmış bulunuyorum. burnum akıyor, hapşuruyorum, gözlerim yanıyor, yorgun hissediyorum, vs... ve ne yazık ki tatlı beybimde de var aynı bulgular. zaten öksürük vardı. geçmemişti. ıhlamur veriyorum bol bol. ilaçlarının hiç faydası olmadı. ama eski ilaçları var şu acı olanlar. benical ve peditus. sabah onlardan verdim. birkaç gün vermeyi düşünüyorum ama kendi bildiğime vermesem mi bilmiyorum. fakat aynı durumlar varken gitmiştik yazmıştı doktor bunları. içinden çıkan kağıtları da okudum. tek korkum şimdi bu acı ilaçları içirince kaşığa kötü tepki vermesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…