nezamandır yazıcam ece gecen gun boguluyodu.. hani oyuncakların arkasında ip olur ya duvara asmak icin filan safinaz bebegindi sanırım biliorum kopar sok agzına bogazına git bende mutfaktayım dedim napıo hep kıl payı yakalıorum zaten cokta dikkat ederim heryere onu bıraktıgım zaman baktık ogg ogg yapıo pembe kagıtmı bu dedim bi cektimki upuzun ip kalın .. şok oldum emrahta koltukta uyuyo eceninde arkası donuk ona.. bi sure afalladım
şimdide gittim uyuyodu napıo die bakmaya uyanmıs donmus yatagın ucuna gelmis gitmesem dusecek :) buara emekleme denemeleri yapıo yakında gezecek evi.. buyuk yataga koymustum yine yakaladım ..
manyak bi icgudu bu annelik
PERVİNCİM ticker'ın hayırlı uğurlu olsun. Pek de gözel ay gız ! Ben de şu boğazımı atlatır atlatmaz tam gaz aranızdayım, madem siz bu kadar rüzgara kapıldınız, ben de rüzgarınızdan faydalanayım canım :) Hem salona da başlarım haftaya, süper olar.
En güzeli de pilates saatlerinin diğer salonla aynı olması ki, o saatlerde dersim yok :) Bol bol triceps çalışmak istiyorum. (kol arkası kasının afili adı)
ALT AÇILINCA Doruk da pipiyle oynuyor. Demek bu aylarda fark ediyorlar? Ben müdahale etmiyorum .pek, 1-2 oynuyor, sonra çekiyorum tabi.
Yazın her birimiz daş gibi olacağız daşşşşş!! Ben de hedefe yaklaştım ya ( 61.2 yim ), 3 kg kaldı. Ulaşınca ya da iyice yaklaşınca tekrar hedef büyüteceğim. 55!
ayy pervin plates lastiğinden alıp hareketlerini yapmalıyım
küçülmeli bunlar
ya miniminnacık bedenmesempatiksalakcinni çok buyuk duruyor sankim.
üstelik nerdeyse small beden giyecem ama kavuşmuyor düğmeler..
takıntı oldu her gördüğüm bayanın göğsüne bakıyorum ayy ne güzel minicik diyorum
sapıttım herhalde..:kedi:
fatmaaaaa istanbulda ögretmenlik yapılmaaaaaazzz..
istanbul sıpaları çok başka yaff..
senin yerinde olsam ankara bursa yazarım kesinlikle.
hem bursanın en elit yerleri istanbulun kıytırık köşelerinden daha cazip:)
üstelik yeşil temiz hava...
istanbula gezmeye gel. yada emekl oluncaa..i
ben evde olduğum günler Ece sadece meme den besleniyor çorba yoğurt meyve hak getirehirkese mrb üff böle muhabbetten koptum kaç gündürrr geçmişee bakmaktan bi hal oldum:)):))
düğün sırasında okadar bakmama rağmen ihmal etmeme rağmen mustiye haller oldu yine yemioyor bu çocuk sadece mama içmek istiyor yaaa
FİKİR LÜTFEEENNN!!!
şimdi babalar günü için tişört bastırıcam. 2 seçeneğim var. birincisi, onurla ikisinin bir resmini hem ada hem onur için bastırıcam, altına copy&paste yazıcam. malum bizim kızı onur klonlamış.ama bbu resimde onur biraz ayık çıkmış. ikincisi ise, sadece onura yapılacak. daddy's princess yazılacak. resimleri de ekliyim bi fikir verin noolur ya.. allahım ne kararsız bir insanım ben! bugün güzel bi resimlerini çekiyim dedim çaktırmadan ama onur hasta bu seferde öff! çok güzel resimleri de var da ada onlarda küçük çok..
buna copy&paste yazılacak. ikkisine de aynızı olacak.
buna da daddy's princess yazılacak, sadeceb onura olacak..
hangisii???
günaydınlarrr
allahım 1 hafta sonrasında anca girebildim kardeşimin nişanı vardı çoruma gittik burnumdan geldi berat herkesi yabancıladı yakamıza yapıştı ama herseye rağmen güzel bir gece geçirdik o kadar güzel kıyafet aldım adam bir uyudu nişan başlamadan dahada uyanmadı gerçi burnumdan getirdiği için kıyafet falan düşünmüyordum o ağladı ben ağladım neyse
geçenki havuz keyfimizden sonra şifayı kapmış bulunuyorum. burnum akıyor, hapşuruyorum, gözlerim yanıyor, yorgun hissediyorum, vs... ve ne yazık ki tatlı beybimde de var aynı bulgular. zaten öksürük vardı. geçmemişti. ıhlamur veriyorum bol bol. ilaçlarının hiç faydası olmadı. ama eski ilaçları var şu acı olanlar. benical ve peditus. sabah onlardan verdim. birkaç gün vermeyi düşünüyorum ama kendi bildiğime vermesem mi bilmiyorum. fakat aynı durumlar varken gitmiştik yazmıştı doktor bunları. içinden çıkan kağıtları da okudum. tek korkum şimdi bu acı ilaçları içirince kaşığa kötü tepki vermesi..
benim paşam da beş altı gündür emekliyor teyzeleri yuppyyy :) hep istiyordum emeklemesini. sonunda gördüm:) çok tatlı oluyor minik kuşum benimmm.. bi de babası çağırınca filan emeklerken böyle bi gülüşü sevinişi var ki sormayın..
istanbuldaki evime hırsız girmiş cok uzuldum.. hiçbisey
almamıs darmadagın etmiş heryeri..esyalar duruo sadece dugunumde taktıgım inci takımım vardı evde onun kutusunu acmıs ama almamıs (iikide almamıs kızım olursa die saklıodum cok maddi degeri yok cunta ku) .. ama ne gerek var. ust katımızdakinede girmis o evde bos adam amerikada yazın gelir bir hafta kalır gider. apt aile aptmanı alt katta emrahın anneannesi oturuo oda koyde yani bos heryer . kiesin takip edip girmisler... celik kapının her iki kilidinide patlatıp girmis iki evede aynı yontemle.. herseyi ama hersey didiklmiş ve hicbisey almamıs.. cok garip altın para aradı demek. ufak tv yi dvdyi filanda begenmemis beyaz esyaları zaten sokup goturemez .. cok moralim bozuldu duyuunca..şimdi anahtarı degismisler ..
mustinin sol üst dişi patlamışşşş görünüo artık feci ishaldi demekki diştenmiş:)
FİKİR LÜTFEEENNN!!!
şimdi babalar günü için tişört bastırıcam. 2 seçeneğim var. birincisi, onurla ikisinin bir resmini hem ada hem onur için bastırıcam, altına copy&paste yazıcam. malum bizim kızı onur klonlamış.ama bbu resimde onur biraz ayık çıkmış. ikincisi ise, sadece onura yapılacak. daddy's princess yazılacak. resimleri de ekliyim bi fikir verin noolur ya.. allahım ne kararsız bir insanım ben! bugün güzel bi resimlerini çekiyim dedim çaktırmadan ama onur hasta bu seferde öff! çok güzel resimleri de var da ada onlarda küçük çok..
buna copy&paste yazılacak. ikkisine de aynızı olacak.
buna da daddy's princess yazılacak, sadeceb onura olacak..
hangisii???
günaydın..
SELİN le sabahta bizde kötü bi olay yaşadık.... bu uyanmış her zamanki gibi dikilmiş beşiğinde oynuyor bende yanına gittim birden bu hapşurdu hapşuruncada ben burnunu korkuluklara çarptı sandım baktım ağlamadı neyse dedim hemen aldım onu babasının yanına götürdüm aaa bi baktım kan var yanağında çok korktum sanırım ya dişini çarpmış yada dilini falan ısırdı sanırım.....bide dün akşam üst diş etinin orası kızarmış sanırım her bulduğunu ağzına sokutuğu için birşey çarptırdı galiba kazasız belasız bi büyüseler offf.....
şu anne işte kitabını bende okumayı istiyorum ama. kitap okumakla pek aram yok ki bunu utana utana söylüyorum.. alsam mı acaba bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?