2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlarrr
allahım 1 hafta sonrasında anca girebildim kardeşimin nişanı vardı çoruma gittik burnumdan geldi berat herkesi yabancıladı yakamıza yapıştı ama herseye rağmen güzel bir gece geçirdik o kadar güzel kıyafet aldım adam bir uyudu nişan başlamadan dahada uyanmadı gerçi burnumdan getirdiği için kıyafet falan düşünmüyordum o ağladı ben ağladım neyse

pervin geçmiş olsun bakabildiğim sayfalarda gördüm allahtan bişey almamış bir daha yasatmasın allah

birde şu ACAı bERRY KULLANAN ARKADASLAR emziriken kullanılıyormu berat sadece gece de olsa 1 2 kez emiyor zararı olur mu
evrimmmm yardım et adaşım

şu okullar bir bitseydi bir yandan not giriyorum son hafta sistem berbat oluyor buraya daha çok takılacam en azından taşınma olayına kadar

çok geçmiş olsun canım Allah korumuşşş

süper kilo vermişsin maşallah
bende emzirme bitsin de su sıkılaştırıcı kremlerden süreyim bronzlaştırıcı süreyimdiye bekliyorum

küçülür sanırım emzirme bitince

ist daki gençler daha fırlamalar

ben evde olduğum günler Ece sadece meme den besleniyor çorba yoğurt meyve hak getire

süper fikir

ay üzüldüm Berat a iyi mi şimdi?

Günaydınlar

günaydın..

BABY geçmiş olsun canım maddi bi kaybınız yokmuş buna sevindim ama eve hırsız girdi düşüncesi bile insanı ürkütmeye yetiyor rabbim bir daha yaşatmasın...

ÖZGÜL canım aynı şey bizdede var her yere tutunup kalkmaya çalışıyor ve ağzıyla tutuyor sanırım destek alıyor bi nevi kendince....

ESKARO acai berry hayırlı olsun güle güle kullan.... bende dün eşime konuyu açtım ama ısrarla hayır diyor ne yapacağımı bilmiyorum canım sıkkın bu konuda....

TAZEM özelden mesaj atıyorum biraz bekle ayrılma:))))

FATMA geçmiş olsun.....

SELıN le sabahta bizde kötü bi olay yaşadık.... bu uyanmış her zamanki gibi dikilmiş beşiğinde oynuyor bende yanına gittim birden bu hapşurdu hapşuruncada ben burnunu korkuluklara çarptı sandım baktım ağlamadı neyse dedim hemen aldım onu babasının yanına götürdüm aaa bi baktım kan var yanağında çok korktum sanırım ya dişini çarpmış yada dilini falan ısırdı sanırım.....bide dün akşam üst diş etinin orası kızarmış sanırım her bulduğunu ağzına sokutuğu için birşey çarptırdı galiba kazasız belasız bi büyüseler offf.....

evrim hayırlı olsun kardeşinin nişanı. yabancılamaya başladılar ya artık işimiz zor. geçen gün ben de ilk kez babasıyla birlikte okuluna gittim yiğitle beraber. bilgisayarından bişi kopyalayacaktı. neyse.. eşimin arkadaşları filan sevmek istedi yiğiti. nasıl çırpınıyor üzerime üzerime onlara gitmemek için. sıkı sıkı sarılıyor bana. ki normalde öyle asla yapmaz. hiç öyle sarılmamıştı yani.

seline de geçmiş olsun. bundan sonra işimiz çok zor. çok canları acıyacak anlaşılan. rabbim korusun hepsini evlatlarımızın..

geçmiş olsun ikinize de. erken açmışsınız sezonu. Biz dünden beri kalorifer yakıyoruz. nasıl bi soğuktur bu anlamadım. acı ilaçları bende içirdim fatma hala tepkili oğlum kaşığa. ama öksürükte varsa sadece ıhlamur çözüm olmaz. umarım hemen atlatır. aynı ilaçları içmesinde sorun olmaz herhalde. son gittiğin gıcık doktor mu vermişti bunları?

süperr maaşallah paşaya. bizde sürünmekten emeklemeye geçtik nihayet. 2 gündür aktif emekliyo ama kafası aşağı doğru popoyu kaldırıp kalkmaya çalışıyo nasıl olacaksa :)

geçmiş olsun pervin, en korktuğum şey hele ki biz evdeyken girerlerse diye her gece bütün odaların kapılarını kilitliyorum.

mustinin sol üst dişi patlamışşşş görünüo artık feci ishaldi demekki diştenmiş:)

darısı başşımıza. maaşallah musti'ye..

Allah nazarlardan saklasın bu güzel ada'yı, nur'un dediği gibi de güzel olur gizem. önde ikisi arkada sadece ada ama çok mu resimli olur karar veremedim.

çook geçmiş olsun selinci'ğe. kitapları sipariş ettin mi sibel. forumların birinde gezerken çocuklarla doğru iletişim ile anne iş'te nin içeriğinin hemen hemen aynı olduğunu okumuştum sabah aklıma geldi.

gülizcim o söylediğin şekil yapmaya başladıktan iki gün sonra filan emekledi yiğit. hele bir gün boyunca böyle afallayarak emeklemesi vardı ki çok tatlıydı. henüz tam beceremeyen hali yani :) bu acı ilaçları gıcık doktor vermedi. daha doğrusu onun verdiklerini hiç almadık zaten. burdaki doktor vermişti bunları.

şu anne işte kitabını bende okumayı istiyorum ama. kitap okumakla pek aram yok ki bunu utana utana söylüyorum.. alsam mı acaba bilemedim.

bu arada burda dört çocuğu olan bir öğretmen arkadaş var. oldukça tecrübeli yani :) ona anlattım da durumu. ilaç vermesen iyi olur dedi. ateşi olmadığı sürece pek ilaç verme. bağışıklık sisteminin güçlenmesi için dedi. ıhlamur, meyve suyu filan ver dedi. aynı şeyi internette bir yerde de okumuştum ama nerde hatırlamıyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?

şu anne işte kitabını bende okumayı istiyorum ama. kitap okumakla pek aram yok ki bunu utana utana söylüyorum.. alsam mı acaba bilemedim.

şiddetle tavsiye ediyorum, çok rahat okunuyor kalın bir kitap değil, eminim severek okuyacaksın ve şimdiye kadar okuduğum en faydalı kitap bence.

fatma ateşini çok sık kontrol ederek vermemeyi deneyebilirsin. genel keyfi nasıl mutlu ise ağrısı yok demektir. istersen bir iki gün bekle derim ben. çünkü alperen'de kaşık fobisi oluştu. çocuğumun gözleri çöktü ilaçları içerken. şimdi azar azar yediriyoruz. devam sütü içmeyen cocuk açlıktan nasıl saldıracağını bilemiyor biberona.

hmm anladım canım. genel olarak bi huzursuzluk var ama allaha şükür çok fena değil yani. kitabı da okumaya karar verdim. zaten dersler boş geçmeye başladı. okulda okurum heralde. evde pek vakit bulamıyorum da.

benim ayı odunu kocam anneler gününde bişey yapmamıştı. bende oğluma ve bana my dad's my hero baskılı t-shırt sipariş ediyorum. ama şimdi gizem'in copy&paste görünce de içim gitti. bende böyle ikisinin resmini koyup yaptırsam utanır mı acaba? aslında daha cok oğlum için istiyorum bende yeni bir poz yakalayıp akşama hemen sipariş vereyim bari.

ben napsam ki yaa babalar günü için.. tişört fikri çok güzel geldi aslında :) bende kopya çeksem sizden ayıp olur muu kiii?? :)

cipsi gelmişşşş, ya kadroda ciddi bir azalma mı var bana mı öyle geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…