2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tish-o diye bi site var benim bildiğim. ama başka varsa arkadaşların önereceği bilmiyorum.

gozun aydın fatmacım

gecmis olsun canım dis etini vurdu demekki
niye istemiyor esin saglıksız dır vs diyemi ?

bu arada babalar günü için farklı güzel fikirleri olanlardan yardım istiyorum kızlarr.

ben tshirt olayını bir kere yaptım her dakika yapılcak birsey degil
kelin ilacı olsa basına surermis valla bende bakınıyorum bilemiyorum ne yapayım

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

MARıGOLD bence tşört için ilk resim daha mantıklı babasıyla beraber olan....

GZLFB canım kitaba baktım yorumlarda aynı şeyi yazmışlar bende daha sipariş vermedim ama ANNE ıŞ TE kitabını almak istiyorum....

ESRAKO bilmiyorum ki eşim neden kulanma diyor bilmiyorum ama saklımı alsam diye düşünüyorum.... bu seferde bi şekilde anlarsada güveni sarsılacak diyede tereddütüm var......

ben napsam ki yaa babalar günü için.. tişört fikri çok güzel geldi aslında :) bende kopya çeksem sizden ayıp olur muu kiii?? :)

bende kopya çekmek istiyorum izin var mı??

tish-o diye bi site var benim bildiğim. ama başka varsa arkadaşların önereceği bilmiyorum.

evet tish o
ece nin amcası amcamı çok seviyorum diye mama önlüğü yaptırmıştı

bu arada babalar günü için farklı güzel fikirleri olanlardan yardım istiyorum kızlarr.

bende

SıBEL? MEŞAJ?

MELTEM tşk ederim canım, ama sen buğdaysın zaten, neden bronzlaştırıcı sürüyorsun ki? Yani, senin tercihin tabi ama, bence ten rengin çok hoş, ondan didim.

EVROS seni ÇOK özlemişim. Daha sık gelsene! Nişanınız hayırlı olsun.

GIDIK yok edici aletine bayıldım ama hiç gerek yok! aynısını yapabiliriz elimizden destek alarak, maksat gıdık kaslarını çalıştırmak. Haha, süper!

selamlar herkese kaç gündür yazamadım bi türlü okuyorum ancak yazamadım cmtsi misafir vardı akşamındada ablamla bir arkadaşı geldi gece yatılı kaldılar pazarda geç gittiler akşamındada düğün vardı
dünde kızlar indi pcleri bozulmuştu birinde elif diğerinde melike bana pc kalmadı akşamda mami ile ablasına gittik taze evli çiftlere derken yazamadım bir türlü

TAZEM teşekkürler facem yok ama video gözükmüyor...

ESRAM çok yoğun geçmiş ya hayranım sana... dün akşam yemekteyize bakarken aklıma geldi sen niye YEMEKTEYıZ'e katılmıyorsun çok beceriklisin pratiksin......

sibel eşin neden izin vermiyorki anlamadım??yani açıklama yapmıyormu?yada neden sordunki ona alırken karışırmı böyle??babasınamı çekmiş ne

adaş liposakşınmı yaptırıcan anlamadım ben orasını ay çok tırsarım ben böyle şeylerden ama sen narkozu seviyorum demiştin bir kere o zaman yaptır

pervinim geçmiş olsun canım bu hırsızlar ve kapkaççılar kör şeytanından bulsun

GÜNAYDIN....
kötü bir güne başlangıç oldu bizim için sabah kahvaltı hazırlıyordum mustide balkonda oynuyordu bende yanındaydım ama bi ara 2 dk ayrıldım mutfaktan bişi almaya arkamı dönmemle musti çığlığı bastı kucağıma aldım baktım kı arnını çarpmış resmen içine çökmüştü hemen morarmış kan oturmuş nasıl çarptıysa şok oldum teyzemler sölemişti PAKET YAĞ SÜR bişi olursa die sizinde aklınızda bulunsun arkadaşlar hemen sürdüm gerçekten o görüntüye göre şişmedi morluğunuda aldı ama yinede belli oldu yavrumm zaten onu görünce sinirlerim bozuldu veüstüne gökhanda sinir etti
musti tam yarın 1 hafta olacak ishal vee beyimizin ilgisi yok diorum gidelim bi die yok artık arkdaşımdan duydum ishal maması varmış biraz önce işe gitti al getir ben aşağıdan alırım dedim akşam gelirken getiriyim ben yozgatı çıktım dedi tabi buu saat en erken 11 de gelio ve mustio saate uyuyor bende yengemi aradım hem dışarı çıkalım hemde eczaneden mama alalım die yağmur başladı sinirden resmen çatlıyorumkötükedihüsoklava:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…