benim paşam da beş altı gündür emekliyor teyzeleri yuppyyy :) hep istiyordum emeklemesini. sonunda gördüm:) çok tatlı oluyor minik kuşum benimmm.. bi de babası çağırınca filan emeklerken böyle bi gülüşü sevinişi var ki sormayın..
günaydın..
e kötü bi olay yaşadık.... bu uyanmış her zamanki gibi dikilmiş beşiğinde oynuyor bende yanına gittim birden bu hapşurdu hapşuruncada ben burnunu korkuluklara çarptı sandım baktım ağlamadı neyse dedim hemen aldım onu babasının yanına götürdüm aaa bi baktım kan var yanağında çok korktum sanırım ya dişini çarpmış yada dilini falan ısırdı sanırım.....bide dün akşam üst diş etinin orası kızarmış sanırım her bulduğunu ağzına sokutuğu için birşey çarptırdı galiba kazasız belasız bi büyüseler offf.....
ben napsam ki yaa babalar günü için.. tişört fikri çok güzel geldi aslında :) bende kopya çeksem sizden ayıp olur muu kiii?? :)
tish-o diye bi site var benim bildiğim. ama başka varsa arkadaşların önereceği bilmiyorum.
bu arada babalar günü için farklı güzel fikirleri olanlardan yardım istiyorum kızlarr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?