bajım göbeğini değil arnını çarpmış saol cnmnur göbeğini nasıl çarptı yaa geçmiş olsun(
GÜNAYDIN....
kötü bir güne başlangıç oldu bizim için sabah kahvaltı hazırlıyordum mustide balkonda oynuyordu bende yanındaydım ama bi ara 2 dk ayrıldım mutfaktan bişi almaya arkamı dönmemle musti çığlığı bastı kucağıma aldım baktım kı arnını çarpmış resmen içine çökmüştü hemen morarmış kan oturmuş nasıl çarptıysa şok oldum teyzemler sölemişti PAKET YAĞ SÜR bişi olursa die sizinde aklınızda bulunsun arkadaşlar hemen sürdüm gerçekten o görüntüye göre şişmedi morluğunuda aldı ama yinede belli oldu yavrumm zaten onu görünce sinirlerim bozuldu ve musti tam yarın 1 hafta olacak ishal vee beyimizin ilgisi yok diorum gidelim bi die yok artık arkdaşımdan duydum ishal maması varmış biraz önce işe gitti al getir ben aşağıdan alırım dedim akşam gelirken getiriyim ben yozgatı çıktım dedi tabi buu saat en erken 11 de gelio ve mustio saate uyuyor bende yengemi aradım hem dışarı çıkalım hemde eczaneden mama alalım die yağmur başladı sinirden resmen çatlıyorumkötükedihüsoklava:
Video - TinyPic - Hbergement gratuit d'images, partage de photos et hbergement de vidos
face i olmayanlar için doruk un saklambaç videosu :)
alemsin yaa beni şu halimde güldürdün ya helal olsun bende kaç kere okudum yazdığımı acaba sinirle yanlışmı yazdım diekaydirigubbakcemile3nurcum arnını çarpmış deyinde bende karnını anladım ne bileyim
birde mami diyorki e uykusu yoktur niye uyutuyorsunki
ya dedim bak şimdi seninde üstüne atlayacağım sinirden
adamın gözleri kızarmış resmen uykusuzluktan bütün gün uyumamış nasıl uykusu olmaz
en az yemesi içmesi kadar uykuyada ihtiyacı var gelişimi için neden böyle oldu bu çocuk bilmiyorum(
mamiyide bir kaşık suda boğma planlarım var
GÜNAYDIN....
kötü bir güne başlangıç oldu bizim için sabah kahvaltı hazırlıyordum mustide balkonda oynuyordu bende yanındaydım ama bi ara 2 dk ayrıldım mutfaktan bişi almaya arkamı dönmemle musti çığlığı bastı kucağıma aldım baktım kı arnını çarpmış resmen içine çökmüştü hemen morarmış kan oturmuş nasıl çarptıysa şok oldum teyzemler sölemişti PAKET YAĞ SÜR bişi olursa die sizinde aklınızda bulunsun arkadaşlar hemen sürdüm gerçekten o görüntüye göre şişmedi morluğunuda aldı ama yinede belli oldu yavrumm zaten onu görünce sinirlerim bozuldu veüstüne gökhanda sinir etti
musti tam yarın 1 hafta olacak ishal vee beyimizin ilgisi yok diorum gidelim bi die yok artık arkdaşımdan duydum ishal maması varmış biraz önce işe gitti al getir ben aşağıdan alırım dedim akşam gelirken getiriyim ben yozgatı çıktım dedi tabi buu saat en erken 11 de gelio ve mustio saate uyuyor bende yengemi aradım hem dışarı çıkalım hemde eczaneden mama alalım die yağmur başladı sinirden resmen çatlıyorumkötükedihüsoklava:
yahya beni çok çok üzüyor kelimelerle tarif edemem uyk yada u sorunu had safada sinir krizleri geçireceğim
hatta geçen gün çok kötü anlar yaşadık saat 5 te uyutmaya yeltendim saat 7 ye kadar uyumadı artık dayanamdım ve bağırdım çok ağladı o ağladı ben ağladım ikimizde sızmış uyumuşuz ağlaya zırlaya
ben çokmu kötü bir anneyim offf((
yaa rezillik diz boyu nedenmi
baza kırıldı şaka gibi değilmi deneme bir iki ve hopp çatırt diye bir ses yan tarafında bir kırık oluştu istikbali sevmem oldum olası çok överler ama bana gçre 5 para etmez aradık gelip değiştirecekler
yok yani tamam bizde şişkoyuz falan ama ne şişkolar vardır kullanan bizde su aygırı değiliz ennnihayetinde
saol cnm bende inanmazdım ama mustiyi öle görünce çaresiz ne yaprım acaba dedim bian aklıma geldi gerçekten ilk vurduğu görüntüye göre çok şişmedigeçmiş olsun benimde annem z.yağı demişti. ama ben nedense inanmıyorum böyle şeylere. hipp25 ti sanırım geçen hafta bizde aldık. çok uzamış ishali nur günde kaç kez yapıyor. bizimki 1 hafta sürdü ilk gün 6 kez sonrasında 2-3 kez mahvetti çocuğumu. musti iyi herhalde genel olarak.
saol cnm bende inanmazdım ama mustiyi öle görünce çaresiz ne yaprım acaba dedim bian aklıma geldi gerçekten ilk vurduğu görüntüye göre çok şişmedi
ishale gelince mehvolmazmı canım yaa ilk zmnlar mustide 6 7 kere yapıodu şimdi 3 4 kere yapıo ve yani özür dilerek sölüyorum sadece rengi koyu olduğu için bilinio resmen küçük çiş gibi yani su gibi yavrum zayıflıyacak die korkuom dedim yaa babamız tınmıo ki sinirden çatlıyorum uyansında gitcem eczaneye o mama ii geldimi gülizim
şuan gökhanla o kadar zıt gidioz ki anlamıyorum götürmezde göndermezdee gıcıklığı tuttumu mesela dedim ki erkekn gel akşam alışveriş yapalım dedim liste yap ben aldırırım dio aldırdıkları kişiler gidio 3 kilo filan alıyorlar istediğimden yazık deilmi iki kişiyiz ben aldığım zmn hiç bişi kötü olmaz ama onlar alınca kötüoyor bölece onada anlattım e kim taşyacak dio sanki elinde getirecek şimdi gidelim desem yeminle sıra bekliyecez bir sürü ben çok yoğunum diecek bir birimize girecez çünkü çatacak yer arıo bilmio ne yapacağımı eczacıya sorarım tanıdık biri var bakalım ne diecek anlıyacağın çıkmazdayım sibelim şuan yineecanım NUR bence bi dr. a götürmende fayda var mustiyi.. eşin götürmüyorsa ilgilenmiyorsa annenle falan gidin bence... bizde isha olmuştuk ankaraya gidip gelince gün içinde dediğin gibi cıvık ve sayı olarak çok yapıyordu dr. a gittik hava değişiminden falan olmuş bizimki ama kaka tahlili falan yaptı şükür birşey çıkmadı... ama bi götürmekte fayda var yien çünkü ishal insanı çok halsiz yorgun bırakıyor... ihmal etme bence... mamayla falan olacak iş değil bu....
saol cnm bende inanmazdım ama mustiyi öle görünce çaresiz ne yaprım acaba dedim bian aklıma geldi gerçekten ilk vurduğu görüntüye göre çok şişmedi
ishale gelince mehvolmazmı canım yaa ilk zmnlar mustide 6 7 kere yapıodu şimdi 3 4 kere yapıo ve yani özür dilerek sölüyorum sadece rengi koyu olduğu için bilinio resmen küçük çiş gibi yani su gibi yavrum zayıflıyacak die korkuom dedim yaa babamız tınmıo ki sinirden çatlıyorum uyansında gitcem eczaneye o mama ii geldimi gülizim
gülizcim mememde uyuyor başka türlü uyumuyor zaten yatağı yer yatağı sallanma şansı yok ayakta asla uyumaz
birde fatmazım emzirmeyi bırakıyor demişsin
vallahi ne yalan söyliyeyim yahya bıraksa üzülmeyeceğim artık sinir geldi sürekli mememde
hatta son 3 gündür korkunç bir göğüs acısı yaşıyorum ısırdı ve yara oldu lansinohu kaldırmıştım tekrar çıkardım ilaç poşetinden o biraz rahatlattı ağlayarak emziriyorum resmen emzirmezsem göğüsüm şişiyor süt birikiyor daha çok ağrı oluyor kabus dolu günler geri geldi sanki
beni hatırla kısmı işaretli ama hep..canım sifre girdigin yerde beni hatırla sifremi hatırla vs yazması gerek o kutucugu tikla benim hep yazılı sifrem hiç giris yapmıyorum sirket pc zaten sifreli acılıyor rahatım o yuzden
kesinlikle baba kız olanı copy paste yazsın yazmasın farketmez tek ada nın resmini koyarsan sanki siradan bir bebek resmi biblo kartpostal falan gibi durabilir çunku kartpostal kadar guzel bu ada yaa. bence ikisinin oldugu birr esim olsun
ben yapacagım zaman bu organizasyonu birbahane bulup ikisinin bir suru resminiçekmistim guncel oarak
evet sürekli ilaç vermemek lazım. ama fatmacım yiğitteki bu öksürük bayadır devam ediyor değil mi? bu tür şeylerde de kronikleşmeyi önlemek için ne gerekiyorsa yapmak lazım diye düşünüyorum ben ya..bu arada burda dört çocuğu olan bir öğretmen arkadaş var. oldukça tecrübeli yani :) ona anlattım da durumu. ilaç vermesen iyi olur dedi. ateşi olmadığı sürece pek ilaç verme. bağışıklık sisteminin güçlenmesi için dedi. ıhlamur, meyve suyu filan ver dedi. aynı şeyi internette bir yerde de okumuştum ama nerde hatırlamıyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?
olmas olmas.. :)) çekebilrisin.. :) aman zaten ok orjinal bi fikir diil de, hatıra kalsın işte, ilk ya..ben napsam ki yaa babalar günü için.. tişört fikri çook güzel geldi aslında :) bende kopya çeksem sizden ayıp olur muu kiii?? :)
tish-o dan canım..tişörtleri nereden yaptırıyoduk???
veleeeett! süpersin sen yaa!Video - TinyPic - Hbergement gratuit d'images, partage de photos et hbergement de vidos
face i olmayanlar için doruk un saklambaç videosu :)
ay canııım kıyamam ona been! nur 1 hafta ishal baya fazla be tatlım.. bi doktora sorsan mı acaba?GÜNAYDIN....
kötü bir güne başlangıç oldu bizim için sabah kahvaltı hazırlıyordum mustide balkonda oynuyordu bende yanındaydım ama bi ara 2 dk ayrıldım mutfaktan bişi almaya arkamı dönmemle musti çığlığı bastı kucağıma aldım baktım kı arnını çarpmış resmen içine çökmüştü hemen morarmış kan oturmuş nasıl çarptıysa şok oldum teyzemler sölemişti PAKET YAĞ SÜR bişi olursa die sizinde aklınızda bulunsun arkadaşlar hemen sürdüm gerçekten o görüntüye göre şişmedi morluğunuda aldı ama yinede belli oldu yavrumm zaten onu görünce sinirlerim bozuldu veüstüne gökhanda sinir etti
musti tam yarın 1 hafta olacak ishal vee beyimizin ilgisi yok diorum gidelim bi die yok artık arkdaşımdan duydum ishal maması varmış biraz önce işe gitti al getir ben aşağıdan alırım dedim akşam gelirken getiriyim ben yozgatı çıktım dedi tabi buu saat en erken 11 de gelio ve mustio saate uyuyor bende yengemi aradım hem dışarı çıkalım hemde eczaneden mama alalım die yağmur başladı sinirden resmen çatlıyorumkötükedihüsoklava:
of esraa! allah kolaylık versin be kuzum! kötü anne filan diilsin, böyle düşünme, hepimizin sabrının zorlandığ yerler oluyor.. kaçınılmaz..yahya beni çok çok üzüyor kelimelerle tarif edemem uyku sorunu had safada sinir krizleri geçireceğim
hatta geçen gün çok kötü anlar yaşadık saat 5 te uyutmaya yeltendim saat 7 ye kadar uyumadı artık dayanamdım ve bağırdım çok ağladı o ağladı ben ağladım ikimizde sızmış uyumuşuz ağlaya zırlaya
ben çokmu kötü bir anneyim offf((
yuha!!! nası kırıldı yaa! amma dandikmiş hakkaten.. kiloyla ne alakası var canım!yaa rezillik diz boyu nedenmi
baza kırıldı şaka gibi değilmi deneme bir iki ve hopp çatırt diye bir ses yan tarafında bir kırık oluştu istikbali sevmem oldum olası çok överler ama bana gçre 5 para etmez aradık gelip değiştirecekler
yok yani tamam bizde şişkoyuz falan ama ne şişkolar vardır kullanan bizde su aygırı değiliz ennnihayetinde
şuan gökhanla o kadar zıt gidioz ki anlamıyorum götürmezde göndermezdee gıcıklığı tuttumu mesela dedim ki erkekn gel akşam alışveriş yapalım dedim liste yap ben aldırırım dio aldırdıkları kişiler gidio 3 kilo filan alıyorlar istediğimden yazık deilmi iki kişiyiz ben aldığım zmn hiç bişi kötü olmaz ama onlar alınca kötüoyor bölece onada anlattım e kim taşyacak dio sanki elinde getirecek şimdi gidelim desem yeminle sıra bekliyecez bir sürü ben çok yoğunum diecek bir birimize girecez çünkü çatacak yer arıo bilmio ne yapacağımı eczacıya sorarım tanıdık biri var bakalım ne diecek anlıyacağın çıkmazdayım sibelim şuan yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?