2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yahya beni çok çok üzüyor kelimelerle tarif edemem uyku sorunu had safada sinir krizleri geçireceğim

hatta geçen gün çok kötü anlar yaşadık saat 5 te uyutmaya yeltendim saat 7 ye kadar uyumadı artık dayanamdım ve bağırdım çok ağladı o ağladı ben ağladım ikimizde sızmış uyumuşuz ağlaya zırlaya
ben çokmu kötü bir anneyim offf ((

birde mami diyorki e uykusu yoktur niye uyutuyorsunki
ya dedim bak şimdi seninde üstüne atlayacağım sinirden
adamın gözleri kızarmış resmen uykusuzluktan bütün gün uyumamış nasıl uykusu olmaz
en az yemesi içmesi kadar uykuyada ihtiyacı var gelişimi için neden böyle oldu bu çocuk bilmiyorum (
mamiyide bir kaşık suda boğma planlarım var

yaa rezillik diz boyu nedenmi
baza kırıldı şaka gibi değilmi deneme bir iki ve hopp çatırt diye bir ses yan tarafında bir kırık oluştu istikbali sevmem oldum olası çok överler ama bana gçre 5 para etmez aradık gelip değiştirecekler
yok yani tamam bizde şişkoyuz falan ama ne şişkolar vardır kullanan bizde su aygırı değiliz ennnihayetinde

haklısın
ama yapılacak tek şey Musti söz konusu olduğu için tek başına halletmek

süper fırlama olacak oğlun

TAZEM DORUK çok tatlı ya yerim ben onu... nede güzel gidip buluyor birde hızını alamıyor çaprıyor kapıya duvara.... çok eğlendiği belli.

NUR geçmiş olsun canım ya karnınımı çarptı anlınımı..... ne kadar dikkat edersen et kaşla göz arasında oluyor herşey... hele bizim şu son 3-5 günden beri nekazalar atlatıyoruz.... bundan sonar böyle sanırım hareketlendikçe kafa göz çarpmalar artacak sanırım.....

ESRAM bilmiyorum ki açıklaması senin kilon gayet iyi dedi ben böyle beğeniyorum seni dedi bende bana iyi gelmiyor dedim ben mutlu değilim bu kiloda dedim gerek yok dedi öyle kaldı yani başkaca bi açıklaması yok ama aslında beni çok iyi tanıyor kafama koyduğumu yaparım vazgeçmiş değilim...... zaten hemen başlayamam hapa bugün alsam bile 3-5 güne adet olacağım ozaman başlamayı düşünüyorum daha birkaç gün zamanım var yaşasın kötülük:))))

ESRAM allah kolaylık versin canım inan insanın sinirleri bazen öyle bi zıplıyorki.... uyku derdi bizdede var.. artık selin uyutacağımı anladığı zaman kıyametleri kopartıyor bana gelmiyor.... gündüz zaten hiç uyumuyor taa kaç saatlik uykusuzluktan sonra en faızla 10 dk. uyuyor onada uyumak denirse gecede uyutana kadar akla karayı seçiyorum...ne olacak halimiz bilmiyorum...

yaa bu civcivlerr varya başıma dert oldu resmen nedenmi
birincisi bunların hepsi horozmuş yaa ibik çıktı hepsinden yumurta hayallerim suya düştü
bir diğeride şimdi kümes yaptık ama soğuktur diye indiremedim kıyamadım neyse bu deli gibi yağan yağmur sonucu kutuları ıslanmışş sonra bunlarda didikleyerek çıkmışmı kutudan
balkon savaş alanı her yere sıçmışlarmııı ayy deli oldummm indirieceğim kümeslerine altlarına karton falan üşümezler herhalde eşşek kadar oldular civcivlik halleri kalmadı pek

aynen canım... selined öyle koca güne uyumuyor artık ben bile uykusuzluktan harap olmuş bi haldeyim bu bünyedeyken dayanamıyorum ama hala o uyumamak için direniyor... neler denedim ya uyumuyor... o kadar uykusu var beşiğine yatırıyorum hani sallayım uyusun diye ana ben ona gözükmeden sallıyorum güya bi bakıyorum selin dikilmiş tepeden bana bakıyor birde o kadar mutluki ben onu sanki oraya yaramazlıkyapsın oynasın diye koydum uyusun diye değil.. dizimde sallıyorum pat diye oturuyor bağırıyor kendini yerlere atıyor... ışıkları söndürüp aramıza alyoruz onda bile benim içim geçiyor o mızırdaya mızırdaya 1 saat sonra falan anca uyuyor ondada bütün yatağı dolanıyor bi oraya atıyor kendini bi buraya bi babaya gidiyor bi bana.... neden neden bende bir türlü bulamyıroum .... bu kadar uyumaması normalmi vs.. diye... en çok büyüme hormonu uykuda salgılanıyor hele gündüz 12-2 arasındaki uykuda olurmuş... rabbim biraz uyku ver şu çocuklara....

geçmiş olsun benimde annem z.yağı demişti. ama ben nedense inanmıyorum böyle şeylere. hipp25 ti sanırım geçen hafta bizde aldık. çok uzamış ishali nur günde kaç kez yapıyor. bizimki 1 hafta sürdü ilk gün 6 kez sonrasında 2-3 kez mahvetti çocuğumu. musti iyi herhalde genel olarak.

neden uyumuyor ki esra? yanına yatarak uyutuyosun sanırım böyle cok zor uyur zaten. bayılması lazım uykusuzluktan. ayakta sallanmıyor da bence sallanarak bi çözüm bulmalısın, yatağa yatıp bekleyince cok zor oluyor çünkü. yada bir doktora danış bakalım 24 saatte toplam kaç saat uyku süresi ?

:)))))))

saol cnm bende inanmazdım ama mustiyi öle görünce çaresiz ne yaprım acaba dedim bian aklıma geldi gerçekten ilk vurduğu görüntüye göre çok şişmedi
ishale gelince mehvolmazmı canım yaa ilk zmnlar mustide 6 7 kere yapıodu şimdi 3 4 kere yapıo ve yani özür dilerek sölüyorum sadece rengi koyu olduğu için bilinio resmen küçük çiş gibi yani su gibi yavrum zayıflıyacak die korkuom dedim yaa babamız tınmıo ki sinirden çatlıyorum uyansında gitcem eczaneye o mama ii geldimi gülizim

gülizcim mememde uyuyor başka türlü uyumuyor zaten yatağı yer yatağı sallanma şansı yok ayakta asla uyumaz

birde fatmazım emzirmeyi bırakıyor demişsin
vallahi ne yalan söyliyeyim yahya bıraksa üzülmeyeceğim artık sinir geldi sürekli mememde
hatta son 3 gündür korkunç bir göğüs acısı yaşıyorum ısırdı ve yara oldu lansinohu kaldırmıştım tekrar çıkardım ilaç poşetinden o biraz rahatlattı ağlayarak emziriyorum resmen emzirmezsem göğüsüm şişiyor süt birikiyor daha çok ağrı oluyor kabus dolu günler geri geldi sanki

canım NUR bence bi dr. a götürmende fayda var mustiyi.. eşin götürmüyorsa ilgilenmiyorsa annenle falan gidin bence... bizde isha olmuştuk ankaraya gidip gelince gün içinde dediğin gibi cıvık ve sayı olarak çok yapıyordu dr. a gittik hava değişiminden falan olmuş bizimki ama kaka tahlili falan yaptı şükür birşey çıkmadı... ama bi götürmekte fayda var yien çünkü ishal insanı çok halsiz yorgun bırakıyor... ihmal etme bence... mamayla falan olacak iş değil bu....

şuan gökhanla o kadar zıt gidioz ki anlamıyorum götürmezde göndermezdee gıcıklığı tuttumu mesela dedim ki erkekn gel akşam alışveriş yapalım dedim liste yap ben aldırırım dio aldırdıkları kişiler gidio 3 kilo filan alıyorlar istediğimden yazık deilmi iki kişiyiz ben aldığım zmn hiç bişi kötü olmaz ama onlar alınca kötüoyor bölece onada anlattım e kim taşyacak dio sanki elinde getirecek şimdi gidelim desem yeminle sıra bekliyecez bir sürü ben çok yoğunum diecek bir birimize girecez çünkü çatacak yer arıo bilmio ne yapacağımı eczacıya sorarım tanıdık biri var bakalım ne diecek anlıyacağın çıkmazdayım sibelim şuan yinee

nur korkutmak istemiyorum ama ciddi su kaybı olmuştur cocukta. doktora hemen gidemeyeceksen reflor almanı tavsiye ederim bebekler için olanı. kaybettiği minerali geri alsın çok geçmiş çünkü onunda. ben ilk gün götürdüm şlk hastalığı bu Alperen'in cok korktum am bizde ateşte vardı. yemesi nasıl peki?

esra kesin yapmışsındır ama kundakla iyice kapat yüzünü al kucağına hem zıpla hem salla. benim 6 ayım böyle geçti (bu uyuyma yöntemi ile ilk 1,5 ayda 15 kilo verdim) şükür ayakta sallamaya alıştı artık. çok uykusuz ama uyumayınca yine bunu yapıyorum. bazen gülüyor oyun yaptığımı sanıp sonra direniyor sonra uykusu gelip pes ediyor. birde gündüz süt vermek yerine biberon alıyosa devam sütü vermeyi dene uyumadan önce. uyanınca memeni ver.

beni hatırla kısmı işaretli ama hep..

evet sanırım ben de ilkine karar vericem.. hem ikisinde de olsun istiyorum daha anlamlı..dün bi resim daha çektim ama onda da ada pek iyi çıkmadı.. pöff. kıpır kıpır durmuyo ki..

evet sürekli ilaç vermemek lazım. ama fatmacım yiğitteki bu öksürük bayadır devam ediyor değil mi? bu tür şeylerde de kronikleşmeyi önlemek için ne gerekiyorsa yapmak lazım diye düşünüyorum ben ya..

ben napsam ki yaa babalar günü için.. tişört fikri çook güzel geldi aslında :) bende kopya çeksem sizden ayıp olur muu kiii?? :)
olmas olmas.. :)) çekebilrisin.. :) aman zaten ok orjinal bi fikir diil de, hatıra kalsın işte, ilk ya..

tişörtleri nereden yaptırıyoduk???
tish-o dan canım..

veleeeett! süpersin sen yaa!

ay canııım kıyamam ona been! nur 1 hafta ishal baya fazla be tatlım.. bi doktora sorsan mı acaba?

of esraa! allah kolaylık versin be kuzum! kötü anne filan diilsin, böyle düşünme, hepimizin sabrının zorlandığ yerler oluyor.. kaçınılmaz..

yuha!!! nası kırıldı yaa! amma dandikmiş hakkaten.. kiloyla ne alakası var canım!

canım dur hele bakalım hemen öyle çıkmazlardayım deme bak bi can daha taşıyorsun onuda düşünmek zorundasın......

ama işte bu erkekleri anlamak çok zor... insan tabiki ihtiyaçları alınsın istiyor ama onların bahanesiyle kendine biraz hava almak stres atmak istiyor bazen alınacaklar bile bahane olabiliyor ama eşin işte bunu anlamıyor... madem sen birşey alıncak diyorsun onlar 3 kilo alıyorsa yanına kaç kilo alınacağını yaz yani daha ayrıntılı liste yaz hatta markasına kadar yaz olmazsa....

dr. konusunda ozaman seni daha çok stres yapacaksa annemle gidelimmi diye söyle ozaman hem o zaman kaybetmemiş olur hem sana stres yaptırmamış olur... eczaneye danış ama böyle şeyler eczaneyle danışarak olacak iş değil bence.... yinede bi şansını dene istersen.... ishal çünkü mikrobik bi olay.... su gibi yapıyor diyorsun yazık belki bi şurup iyi gelecek hem o yavrum hemde sen rahat edeceksin.... rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…