2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yozgat cok mu kapalı bi yer nur? aşsın artık şu yanlız bişey yapmama olayını gökhan. kimse yaşayamaz ki böyle. çocuğunu alıp bi eczaneye gidememek ya da bir doktora üstelik acil durumda. bununla ilgili konuştuğunda ne diyor? çok merak ettim. hem cocuğun var hem hamilesin kapacaklar diye mi korkuyor seni anlamadım valla.

canım bence bu nurun eşinin zihniyetiyle alakalı birşey yoksa yozgatın kapalı yada açık olması ile ilgili değil.... bide klişe bi söz vardır onu söyler hep bu kıskançlığı yapan erkekler ben sana güveniyoum ama karşımdakine güvenmiyorum diye klava: bu konuda daha çok konuşacak söz var ama neyse ben susayımakannehir

üst dişler vardı değil mi
anlıyorum seni
bende diyorum 2 ay daha emzireyim sonra vermeyim meme ama süt devam ederse nasıl vicdanıma laf geçirip de bıraktırırım bilmiyorum

gerçekten hepimiz yeri geliyor tek başımıza bazı işleri halletmek zorunda kalıyoruz kimi zaman isteyerek kimi zaman mecbur kalarak ama Nur un eşini ikna etmesi gerekiyor

canım banada oldu bikac kez insanın sinirleri gerilio artık sende haklısın e oda sabi ne sucu var aklı kesse bebek olmaz.. cok zor Allah yardımcımız olsun

cok komigime gitti bebeem kusura bakmazsankaydirigubbakcemile3

benim bi arkadasım var mesela kapalı siyah pardesu giyer erkeklerin yanındada oyle oturur ona bile kocası restoranda filan kas goz yapıomus yok kolun gorundu yok ayagın acıldı bilmemne.. adamda heran heryerde zıpır zıpır.. karısını feysten silmis arkadasları gormesin die sanki tanımıolar .. hiç bana gore deil cok daralaırım ben boyle seylerden Allahtanda kocam oyle deil..

Allah dağına göre kar veriyor pervin, benimkininde vardır gereksiz kıskançlıkları diyorum ki kaç yaşında kadınım aile terbiyesi almışım oturup kalkmasını biliyorum, üstelik sana da karışmıyorum. kısıtlanmak en nefret ettiğim şeydir.

sölediğim zaman ne istiosan söle araba gönderiim git dio olmadı kendi kelio ama sürekli sölemek lazım

ay bayıldım doruk a yaa serseri çok tatlı hihih siritarak gidip buluyor birde
gozde nin zayıflıgıda sinirlere zarar bu arada :)))
burcu bu yurutec sayesinde esyalar falan zarar goruyor olmalı ben bu yuzden yurutec istemedim etrafı kırıp dokecek diye mobilyalar falan birsekil zedeleniyordur o çarpmalarla nasılda hiz alıp gidiyor yaa:)) çok tatlıydıı iki kez izledim :))

yok yahu ben degil yakın bir arkadasım yaptırcak bende çok yakından izliycem onun yasadıklarını kolay geçirirse dusunurum demistim sadece .

bundan sonra bolca ubu tarz kazalar olcak bolca geçmis olsun diyeceğiz ayaklandılar artık kaçınılmaz.

ya sacmalama kotu anne niye olasın hepimizin sinirleri tepesine çıkıyor zaman zaman
kendini suclama bende dun aksam kızdım bagırdım nasıl içini çekip agladı .
ama oluyor iste
hiç birimiz mikemmel degiliz

nur göbeğini nasıl çarptı yaa geçmiş olsun (
muhahaha ne gobegi kiz alnı nasıl gobek diye okudun :)))

nur Allah sabır versin sana o kocayla ben yapamazdım sahsen...
severen yapıosun ama diorum yaa kızdığı bişi olunca yapmaz hiç bişi yada şöle diim kendi göndermezse yanlız araba gönderir ben onu sorun etmiyorum kiiarada geçen bazı şeler var o cnm sıkıo

Ece nin son 2-3 gündür kafası acayip terliyor üst 2 diş aynı anda patladı sizlerde de terleme oldumu diş çıkartırken yoksa doktoru arayıp sorayım mı ne dersiniz

canım yok bak beni lokantaymış filan öle esirgemezde canı istemezse ona kimse bişi yaptıramaz gökhan her yere gönderir götürür ama sadece yanlız bişi yaptırmaz yanluş anlşılmasın

aynen nur nasıl kabulleniyorsun boyle bir kocayı valla ben isyan çıkarıdım allah dagına gore kar veriyor heralede.

birde sibelcim esin niye mudahele ediyorki zayıflma hapına kadar. valla herkesin karı koca iliskisi ayrı tabi karısılmaz ama herkesin kendi kararı bu aileyi ilgilendiren birsey degilki.
ayrıca sen boyle mutlu degilsen saygı duyması gereko oyle seviyor olabilir
ama diyorum ya karı koca iliskisi karısılmaz

esraa baza nasıl kırıldı yahuuu ??
baza ustunde yatak yokmu yani alttaki baza nasıl kırılır ayagı falanmı kırıldı ??

bu arada demin alıntı yaptım yok olud anlamadım
sen su civcivmi horozmu neyse artık yollasana be arkadasım nedir bu yaho yetmezmis gibi birde evde horozlarlamı yasayacaksın

evrim nerde yahu saat kaç oldu gelmediiii
evrimm hap arkadasım huuu bir girsende su hapı uzunn uzunn yaya yaya konussakk sana hazırladıgım on yuz milyon sorularımı yoneltsem :)))

gok delindi sular seller gidiyor istanbulda

sabah fb stadının orda kurbagalı dere var orda bir belediye iscisi bogulmus kaybolmus daha dogrusu hala aranıyormus. dere tasmıs. dusunuyorumberke okulda deli olucam sınavı vardı bugun son sınav gitti ama sınav kesin ertelenmistir sınıfın yarısı gelmemis . sag salim bir eve varsa offf nasıl bir haziran ayıb uuu

şimdi arkadaşlar sinirlenince çıldırınca anlatamıyorum sanırım amaa gökhan sadece yanlız bir yere göndermez yoksa istediğim herşeyi alır götürür ama yanlız göndermez bende bekarlıktan alışkınım benim babamda göndermezdi onun için gökhanın öle abartacak bi tarafı yok yanii ama bazen tmm bende yanlız bişi yapmak istiyorum sonra geçioki gökhanla bişiler yapmak gezmek daha zevkli gelio

neysem ben anlata anlata rahtaladım siz bana ishal konusunda vere bileceğim bişi varmı onu söleyin canlarım

gunun su saatinde oglen oglen monolog yaptırdınız ya helal ey altta adı gorunenler :))

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
esrako, fasulyeko+, Brokoli+, milkshake+, norraa+, pukket+, glzfb+

esram ne yaptinizda kirildi baza:))))))))))
yaho melek gibi cocuktu ya niye hergun huy degistiror,dis desen cikti..memeden kesmeyi mi denesen acaba??ne desem bilemedimki cok zor tahmin ediyorum..

nurcum seni anlamamız bazılarımız için mumkun degil yetistirilme tarzı bakıs acısı olayı. ben çocukkende genc kızkende hep yanlız basıma giderdim yanıma biri olmayınca çok acayip geliyor senin anlattıgın yasam tarzı sanki yapamazmıssın gibi bir mantık anlaamadım. ama yorum yapmamak gerek sonuçta sen memnunsun yasam tarzı farkı . sana gore çok korkunç gelmiyor sanırım ama bana gore dehset bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…