şuan gökhanla o kadar zıt gidioz ki anlamıyorum götürmezde göndermezdee gıcıklığı tuttumu mesela dedim ki erkekn gel akşam alışveriş yapalım dedim liste yap ben aldırırım dio aldırdıkları kişiler gidio 3 kilo filan alıyorlar istediğimden yazık deilmi iki kişiyiz ben aldığım zmn hiç bişi kötü olmaz ama onlar alınca kötüoyor bölece onada anlattım e kim taşyacak dio sanki elinde getirecek şimdi gidelim desem yeminle sıra bekliyecez bir sürü ben çok yoğunum diecek bir birimize girecez çünkü çatacak yer arıo bilmio ne yapacağımı eczacıya sorarım tanıdık biri var bakalım ne diecek anlıyacağın çıkmazdayım sibelim şuan yinee
yozgat cok mu kapalı bi yer nur? aşsın artık şu yanlız bişey yapmama olayını gökhan. kimse yaşayamaz ki böyle. çocuğunu alıp bi eczaneye gidememek ya da bir doktora üstelik acil durumda. bununla ilgili konuştuğunda ne diyor? çok merak ettim. hem cocuğun var hem hamilesin kapacaklar diye mi korkuyor seni anlamadım valla.
gülizcim mememde uyuyor başka türlü uyumuyor zaten yatağı yer yatağı sallanma şansı yok ayakta asla uyumaz
birde fatmazım emzirmeyi bırakıyor demişsin
vallahi ne yalan söyliyeyim yahya bıraksa üzülmeyeceğim artık sinir geldi sürekli mememde
hatta son 3 gündür korkunç bir göğüs acısı yaşıyorum ısırdı ve yara oldu lansinohu kaldırmıştım tekrar çıkardım ilaç poşetinden o biraz rahatlattı ağlayarak emziriyorum resmen emzirmezsem göğüsüm şişiyor süt birikiyor daha çok ağrı oluyor kabus dolu günler geri geldi sanki
canım bence bu nurun eşinin zihniyetiyle alakalı birşey yoksa yozgatın kapalı yada açık olması ile ilgili değil.... bide klişe bi söz vardır onu söyler hep bu kıskançlığı yapan erkekler ben sana güveniyoum ama karşımdakine güvenmiyorum diyeklava: bu konuda daha çok konuşacak söz var ama neyse ben susayımakannehir
yahya beni çok çok üzüyor kelimelerle tarif edemem uyku sorunu had safada sinir krizleri geçireceğim
hatta geçen gün çok kötü anlar yaşadık saat 5 te uyutmaya yeltendim saat 7 ye kadar uyumadı artık dayanamdım ve bağırdım çok ağladı o ağladı ben ağladım ikimizde sızmış uyumuşuz ağlaya zırlaya
ben çokmu kötü bir anneyim offf((
yaa rezillik diz boyu nedenmi
baza kırıldı şaka gibi değilmi deneme bir iki ve hopp çatırt diye bir ses yan tarafında bir kırık oluştu istikbali sevmem oldum olası çok överler ama bana gçre 5 para etmez aradık gelip değiştirecekler
yok yani tamam bizde şişkoyuz falan ama ne şişkolar vardır kullanan bizde su aygırı değiliz ennnihayetinde
benim bi arkadasım var mesela kapalı siyah pardesu giyer erkeklerin yanındada oyle oturur ona bile kocası restoranda filan kas goz yapıomus yok kolun gorundu yok ayagın acıldı bilmemne.. adamda heran heryerde zıpır zıpır.. karısını feysten silmis arkadasları gormesin die sanki tanımıolar .. hiç bana gore deil cok daralaırım ben boyle seylerden Allahtanda kocam oyle deil..
nur korkutmak istemiyorum ama ciddi su kaybı olmuştur cocukta. doktora hemen gidemeyeceksen reflor almanı tavsiye ederim bebekler için olanı. kaybettiği minerali geri alsın çok geçmiş çünkü onunda. ben ilk gün götürdüm şlk hastalığı bu Alperen'in cok korktum am bizde ateşte vardı. yemesi nasıl peki?
esra kesin yapmışsındır ama kundakla iyice kapat yüzünü al kucağına hem zıpla hem salla. benim 6 ayım böyle geçti (bu uyuyma yöntemi ile ilk 1,5 ayda 15 kilo verdim) şükür ayakta sallamaya alıştı artık. çok uykusuz ama uyumayınca yine bunu yapıyorum. bazen gülüyor oyun yaptığımı sanıp sonra direniyor sonra uykusu gelip pes ediyor. birde gündüz süt vermek yerine biberon alıyosa devam sütü vermeyi dene uyumadan önce. uyanınca memeni ver.
beni hatırla kısmı işaretli ama hep..
evet sanırım ben de ilkine karar vericem.. hem ikisinde de olsun istiyorum daha anlamlı..dün bi resim daha çektim ama onda da ada pek iyi çıkmadı.. pöff. kıpır kıpır durmuyo ki..
evet sürekli ilaç vermemek lazım. ama fatmacım yiğitteki bu öksürük bayadır devam ediyor değil mi? bu tür şeylerde de kronikleşmeyi önlemek için ne gerekiyorsa yapmak lazım diye düşünüyorum ben ya..
olmas olmas.. :)) çekebilrisin.. :) aman zaten ok orjinal bi fikir diil de, hatıra kalsın işte, ilk ya..
tish-o dan canım..
veleeeett! süpersin sen yaa!
ay canııım kıyamam ona been! nur 1 hafta ishal baya fazla be tatlım.. bi doktora sorsan mı acaba?
of esraa! allah kolaylık versin be kuzum! kötü anne filan diilsin, böyle düşünme, hepimizin sabrının zorlandığ yerler oluyor.. kaçınılmaz..
yuha!!! nası kırıldı yaa! amma dandikmiş hakkaten.. kiloyla ne alakası var canım!
canım dur hele bakalım hemen öyle çıkmazlardayım deme bak bi can daha taşıyorsun onuda düşünmek zorundasın......
ama işte bu erkekleri anlamak çok zor... insan tabiki ihtiyaçları alınsın istiyor ama onların bahanesiyle kendine biraz hava almak stres atmak istiyor bazen alınacaklar bile bahane olabiliyor ama eşin işte bunu anlamıyor... madem sen birşey alıncak diyorsun onlar 3 kilo alıyorsa yanına kaç kilo alınacağını yaz yani daha ayrıntılı liste yaz hatta markasına kadar yaz olmazsa....
dr. konusunda ozaman seni daha çok stres yapacaksa annemle gidelimmi diye söyle ozaman hem o zaman kaybetmemiş olur hem sana stres yaptırmamış olur... eczaneye danış ama böyle şeyler eczaneyle danışarak olacak iş değil bence.... yinede bi şansını dene istersen.... ishal çünkü mikrobik bi olay.... su gibi yapıyor diyorsun yazık belki bi şurup iyi gelecek hem o yavrum hemde sen rahat edeceksin.... rabbim yar ve yardımcın olsun tatlım.....
sölediğim zaman ne istiosan söle araba gönderiim git dio olmadı kendi kelio ama sürekli sölemek lazımyozgat cok mu kapalı bi yer nur? aşsın artık şu yanlız bişey yapmama olayını gökhan. kimse yaşayamaz ki böyle. çocuğunu alıp bi eczaneye gidememek ya da bir doktora üstelik acil durumda. bununla ilgili konuştuğunda ne diyor? çok merak ettim. hem cocuğun var hem hamilesin kapacaklar diye mi korkuyor seni anlamadım valla.
Video - TinyPic - Hbergement gratuit d'images, partage de photos et hbergement de vidos
face i olmayanlar için doruk un saklambaç videosu :)
sibel eşin neden izin vermiyorki anlamadım??yani açıklama yapmıyormu?yada neden sordunki ona alırken karışırmı böyle??babasınamı çekmiş ne
adaş liposakşınmı yaptırıcan anlamadım ben orasını ay çok tırsarım ben böyle şeylerden ama sen narkozu seviyorum demiştin bir kere o zaman yaptır
pervinim geçmiş olsun canım bu hırsızlar ve kapkaççılar kör şeytanından bulsun
GÜNAYDIN....
kötü bir güne başlangıç oldu bizim için sabah kahvaltı hazırlıyordum mustide balkonda oynuyordu bende yanındaydım ama bi ara 2 dk çıktım dedi tabi buu saat en erken 11 de gelio ve mustio saate uyuyor bende yengemi aradım hem dışarı çıkalım hemde eczaneden mama alalım die yağmur başladı sinirden resmen çatlıyorumkötükedihüsoklava:
yahya beni çok çok üzüyor kelimelerle tarif edemem uyku sorunu had safada sinir krizleri geçireceğim
hatta geçen gün çok kötü anlar yaşadık saat 5 te uyutmaya yeltendim saat 7 ye kadar uyumadı artık dayanamdım ve bağırdım çok ağladı o ağladı ben ağladım ikimizde sızmış uyumuşuz ağlaya zırlaya
ben çokmu kötü bir anneyim offf((
muhahaha ne gobegi kiz alnı nasıl gobek diye okudun :)))nur göbeğini nasıl çarptı yaa geçmiş olsun(
severen yapıosun ama diorum yaa kızdığı bişi olunca yapmaz hiç bişi yada şöle diim kendi göndermezse yanlız araba gönderir ben onu sorun etmiyorum kiiarada geçen bazı şeler var o cnm sıkıonur Allah sabır versin sana o kocayla ben yapamazdım sahsen...
canım yok bak beni lokantaymış filan öle esirgemezde canı istemezse ona kimse bişi yaptıramaz gökhan her yere gönderir götürür ama sadece yanlız bişi yaptırmaz yanluş anlşılmasınbenim bi arkadasım var mesela kapalı siyah pardesu giyer erkeklerin yanındada oyle oturur ona bile kocası restoranda filan kas goz yapıomus yok kolun gorundu yok ayagın acıldı bilmemne.. adamda heran heryerde zıpır zıpır.. karısını feysten silmis arkadasları gormesin die sanki tanımıolar .. hiç bana gore deil cok daralaırım ben boyle seylerden Allahtanda kocam oyle deil..
yaa rezillik diz boyu nedenmi
baza kırıldı şaka gibi değilmi deneme bir iki ve hopp çatırt diye bir ses yan tarafında bir kırık oluştu istikbali sevmem oldum olası çok överler ama bana gçre 5 para etmez aradık gelip değiştirecekler
yok yani tamam bizde şişkoyuz falan ama ne şişkolar vardır kullanan bizde su aygırı değiliz ennnihayetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?