2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu babamı hatırlattı baba nie çıkayım bana güvenmiomusun dediğimde seninle ne alakası var ben çevreye güvenmiorum dedirdi

aynen bende oyle .. heryere tek giderdim herseyimi yanlız hallederdim 4 sene yanlız yasadım vs vs.. Allahtanda emrahta free bırakıo beni .. işte dagına gore kar meselesi

doğru anlamışım da sen alışkınmışsın zaten canım. yanlız bişey yapamamaktan şikayet ettiğini düşünmüştüm.

aynen öle esram çok haklısın şimdi sen gezip tozan yani rahatlık bakımında birin ee evlendin eşin seni kapattı ne olur çıldırırsın ama dedim ya bekarken canım sıkıldı desem ya annem ya babamla gezerdim şimdide canım sıkıldı diorum ya gökhanla geziyorum yada yengem oluyor gökhanın amcasının kızları oluyorr bak benim için değişen bişi yok yani sadece şu çocuğu vaktinde dr ye götürmemek canımı sıkıyor

ya iste bu gibi sebeplerlede dogru bir yaklasım dgil aslında nur. yani hayat oyle bir an getirirki kimse olmaz ee nolcak dr a gidemiycekmisi veya çıksan tekbasına ne yapacagını sasıırır insan hep birilerilyle olmaya alısınca. benim kayınvaldem oyle imis rahmetli olmadan hiç bir is yapmamıs dunyadan bir haber gibi istanbulun orta yerinede. bir gun vefet ediyor kayınpeder ve kadın sudan çıkmısbalıga donuyor.
birkadının bu durumda olması beni çok uzuyor acıkcası. hayatta herseye hazırlıklı olmak gerek. gokhan askerde kalsaydınasıl olacaktı mecbur tek olacaktın .
neyse sonuçta musti yi bencede dr a goturun bir hafta isihal için çok uzun birs ure su kaybı çok ciddi s ounçlara neden olabilirallah korusunn

EŞıMıN hap konusundaki yaklaşımı şu kullanmamı istemediği için kilomun iyi olduğunu vs. bahane ediyor..... daha önce ESRA sende demiştin şu LıDA diye bi hap vardı ölenler vs. oldu yada ciddi sağlık sorunları olanlar olduğu için eşim bu zayıflama haplarına sıcak bakmayıor anladığım kadarıyla... ha ben ona bu hapdeğil bitkisel birşey desemde pek inandırıcı olacağını sanmıyorum.... doğal bi hap yan etkisi yok şuana kadar pek birşey olmadı ama eşimin günlü olmadanda alıp kullanmak istemiyorum olur birde bi tepki verir sağlık konusunda birşey olur oda beni bulur bu sefer ben sana kullanma dedim beni dinlemedin vs. olur... bakalım hala düşünüyorum bu akşam yeniden konuşalım bakalım ne diyecek :)))

son birkaç gündür özellikle gece uyurken kafası çok terliyor sizce bunun diş çıkarmayla bağlantısı olabilir mi üstten 2 dişi patladı geçen gün
doktoru arayıp sormalımıyım?

son birkaç gündür özellikle gece uyurken kafası çok terliyor sizce bunun diş çıkarmayla bağlantısı olabilir mi üstten 2 dişi patladı geçen gün

bilmiyorum canım bizde diş çıkartıyoruz ama bizde böyle bi şikayet yok... bazen D vitamini eksikliğinden de başı terlermiş çocuğun benim bildiğim bu canım...

Sibel bence sen Melek gibi bir kadınsın... Eşin ve ailesi çok şanslı, umarım farkındadırlar. Yazmak istedim :)

mevsim değişikliği olabilir meltem orada nasıl bilmiyorum ama geçen hafta burda inanılmaz nem vardı. orda da var ise ondan olabilir.

ESRAKO
tubanın
küçükken sağ elinin küçük parmağı
kapıya sıkışıp kopmak durumuna gelmişti ve acil estetik yapan bir hastaneye yetiştirmemeiz söylendi konu şu aslında tubanın parmağı dikildi ve estetik ameliyat yapılan kattatydık göğüs küçülten karın gerdiren yağ aldıran ve bir bayan vardı göbeğinden yağ aldırmıştı ben tubayı gezdirirken oda dolanıyordu ama nasıl acı çekiyordu böyle olacağını bilseydim yaptırmazdım falan demişti sen yazınca canlı gördüğüm birisini anlatmak istedim..

evrim nerde yahu saat kaç oldu gelmediiii
evrimm hap arkadasım huuu bir girsende su hapı uzunn uzunn yaya yaya konussakk sana hazırladıgım on yuz milyon sorularımı yoneltsem :)))
bana sor ilk kutum yarın bitiyor..

dişten olam ihtimali varmı bilemiyorum ama d3 vitamin eksikliğinde başa terlemesi görülür..ama ne süre ne ara bilemiyorum..

ay masalah ne guzel hala boyle sutun var demekki bak benemzirmeyeli 4 gun falan oldu hiç sisme vs yok geri geri gdiyorlar heralde

ya birk ere sunu duzeltmek istiyorum sibelcim bitkisel olan seyler zararsı demek degildir. uyusturucu da bir bitki nihayetinde s akın boye dusunup aldanma. amabitkilerin insana yararı olanları secip uygun kullanarak fayda ya donusturme imkanımız var
lida bambaska bir dunya idi onla bu kiyaslanamaz bu legal olarak reklamları yapılan bakanlık onaylı bir ilac. lida neydii belirsiz birseydi ya hala inanamıyorum nasıl içtigime:))
ama esinde haklı bende kime desem iki gundur ya içme falan diyorlar onyargi tabi haliyle

soruma cevap verecek yok mu?*

ece de surekli terliyor kafadan sırtı kuru bası terli berkede boyledir ona benziyor diye dusunuyordum

ayy amanın ne diyosunnn korkunççç.
ya tabi zaten ben ciddi niyetli degilim baktım arkadas çokkolay atlattı neden olmasın diye aklımdang eçirdi yoksa ben kilo verinc karnım falan epey toplanmıstı yani gepgergin karnım olsun derdim yok ikiç ocukla. ama bakalım gorelim dedim sizede yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…