bu babamı hatırlattı baba nie çıkayım bana güvenmiomusun dediğimde seninle ne alakası var ben çevreye güvenmiorum dedirdicanım bence bu nurun eşinin zihniyetiyle alakalı birşey yoksa yozgatın kapalı yada açık olması ile ilgili değil.... bide klişe bi söz vardır onu söyler hep bu kıskançlığı yapan erkekler ben sana güveniyoum ama karşımdakine güvenmiyorum diyeklava: bu konuda daha çok konuşacak söz var ama neyse ben susayımakannehir
nurcum seni anlamamız bazılarımız için mumkun degil yetistirilme tarzı bakıs acısı olayı. ben çocukkende genc kızkende hep yanlız basıma giderdim yanıma biri olmayınca çok acayip geliyor senin anlattıgın yasam tarzı sanki yapamazmıssın gibi bir mantık anlaamadım. ama yorum yapmamak gerek sonuçta sen memnunsun yasam tarzı farkı . sana gore çok korkunç gelmiyor sanırım ama bana gore dehset bir durum
şimdi arkadaşlar sinirlenince çıldırınca anlatamıyorum sanırım amaa gökhan sadece yanlız bir yere göndermez yoksa istediğim herşeyi alır götürür ama yanlız göndermez bende bekarlıktan alışkınım benim babamda göndermezdi onun için gökhanın öle abartacak bi tarafı yok yanii ama bazen tmm bende yanlız bişi yapmak istiyorum sonra geçioki gökhanla bişiler yapmak gezmek daha zevkli gelio
neysem ben anlata anlata rahtaladım siz bana ishal konusunda vere bileceğim bişi varmı onu söleyin canlarım
aynen öle esram çok haklısın şimdi sen gezip tozan yani rahatlık bakımında birin ee evlendin eşin seni kapattı ne olur çıldırırsın ama dedim ya bekarken canım sıkıldı desem ya annem ya babamla gezerdim şimdide canım sıkıldı diorum ya gökhanla geziyorum yada yengem oluyor gökhanın amcasının kızları oluyorr bak benim için değişen bişi yok yani sadece şu çocuğu vaktinde dr ye götürmemek canımı sıkıyornurcum seni anlamamız bazılarımız için mumkun degil yetistirilme tarzı bakıs acısı olayı. ben çocukkende genc kızkende hep yanlız basıma giderdim yanıma biri olmayınca çok acayip geliyor senin anlattıgın yasam tarzı sanki yapamazmıssın gibi bir mantık anlaamadım. ama yorum yapmamak gerek sonuçta sen memnunsun yasam tarzı farkı . sana gore çok korkunç gelmiyor sanırım ama bana gore dehset bir durum
soruma cevap verecek yok mu?*
son birkaç gündür özellikle gece uyurken kafası çok terliyor sizce bunun diş çıkarmayla bağlantısı olabilir mi üstten 2 dişi patladı geçen gün
doktoru arayıp sormalımıyım?
EŞİMİN hap konusundaki yaklaşımı şu kullanmamı istemediği için kilomun iyi olduğunu vs. bahane ediyor..... daha önce ESRA sende demiştin şu LİDA diye bi hap vardı ölenler vs. oldu yada ciddi sağlık sorunları olanlar olduğu için eşim bu zayıflama haplarına sıcak bakmayıor anladığım kadarıyla... ha ben ona bu hapdeğil bitkisel birşey desemde pek inandırıcı olacağını sanmıyorum.... doğal bi hap yan etkisi yok şuana kadar pek birşey olmadı ama eşimin günlü olmadanda alıp kullanmak istemiyorum olur birde bi tepki verir sağlık konusunda birşey olur oda beni bulur bu sefer ben sana kullanma dedim beni dinlemedin vs. olur... bakalım hala düşünüyorum bu akşam yeniden konuşalım bakalım ne diyecek :)))
son birkaç gündür özellikle gece uyurken kafası çok terliyor sizce bunun diş çıkarmayla bağlantısı olabilir mi üstten 2 dişi patladı geçen gün
bana sor ilk kutum yarın bitiyor..evrim nerde yahu saat kaç oldu gelmediiii
evrimm hap arkadasım huuu bir girsende su hapı uzunn uzunn yaya yaya konussakk sana hazırladıgım on yuz milyon sorularımı yoneltsem :)))
ecenin bası surekli terlio kıs yaz fark etmio yastıklar ıpıslak yastıksız yatırıorum
gülizcim mememde uyuyor başka türlü uyumuyor zaten yatağı yer yatağı sallanma şansı yok ayakta asla uyumaz
birde fatmazım emzirmeyi bırakıyor demişsin
vallahi ne yalan söyliyeyim yahya bıraksa üzülmeyeceğim artık sinir geldi sürekli mememde
hatta son 3 gündür korkunç bir göğüs acısı yaşıyorum ısırdı ve yara oldu lansinohu kaldırmıştım tekrar çıkardım ilaç poşetinden o biraz rahatlattı ağlayarak emziriyorum resmen emzirmezsem göğüsüm şişiyor süt birikiyor daha çok ağrı oluyor kabus dolu günler geri geldi sanki
EŞİMİN hap konusundaki yaklaşımı şu kullanmamı istemediği için kilomun iyi olduğunu vs. bahane ediyor..... daha önce ESRA sende demiştin şu LİDA diye bi hap vardı ölenler vs. oldu yada ciddi sağlık sorunları olanlar olduğu için eşim bu zayıflama haplarına sıcak bakmayıor anladığım kadarıyla... ha ben ona bu hapdeğil bitkisel birşey desemde pek inandırıcı olacağını sanmıyorum.... doğal bi hap yan etkisi yok şuana kadar pek birşey olmadı ama eşimin günlü olmadanda alıp kullanmak istemiyorum olur birde bi tepki verir sağlık konusunda birşey olur oda beni bulur bu sefer ben sana kullanma dedim beni dinlemedin vs. olur... bakalım hala düşünüyorum bu akşam yeniden konuşalım bakalım ne diyecek :)))
ESRAKO
tubanın
küçükken sağ elinin küçük parmağı
kapıya sıkışıp kopmak durumuna gelmişti ve acil estetik yapan bir hastaneye yetiştirmemeiz söylendi konu şu aslında tubanın parmağı dikildi ve estetik ameliyat yapılan kattatydık göğüs küçülten karın gerdiren yağ aldıran ve bir bayan vardı göbeğinden yağ aldırmıştı ben tubayı gezdirirken oda dolanıyordu ama nasıl acı çekiyordu böyle olacağını bilseydim yaptırmazdım falan demişti sen yazınca canlı gördüğüm birisini anlatmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?