d vitaminini benim kızım surekli alıo duzenli.. sıcaklardanda terlio uykuda terlio genelde ilk uykuya daldıgı an . sallıorum ya yastıktan kaldıırınca kafa yeri ıslak gorunuyo
ecenin bası surekli terlio kıs yaz fark etmio yastıklar ıpıslak yastıksız yatırıorum
+++++1 ama yaşam tarzı tabii.. herkesin farklı.. kim nasıl mutluysa öyle olsun..nur Allah sabır versin sana o kocayla ben yapamazdım sahsen...
ay yok artık yaa! böyle adamları alıp parça pinçik etmek istiyorum!!benim bi arkadasım var mesela kapalı siyah pardesu giyer erkeklerin yanındada oyle oturur ona bile kocası restoranda filan kas goz yapıomus yok kolun gorundu yok ayagın acıldı bilmemne.. adamda heran heryerde zıpır zıpır.. karısını feysten silmis arkadasları gormesin die sanki tanımıolar .. hiç bana gore deil cok daralaırım ben boyle seylerden Allahtanda kocam oyle deil..
yok canım ya bizde olmadı böyle bişey.. aklını kurcalıyorsa bi dor doktora. ben doktoru zırt pırt aramayı sevmiyoum. hamileyken de nerdeyse hiç aramamıştım. ama böyle aklıma takılan, acil olmayan filan bişeyşer olursa mail atıyorum ada'nın doktoruna, hemen cevaplıyor.telefonda panik oluyorum aman adamın vaktini mi alıyorum,filan diye.. böyle daha rahat.. hani sen de aramaktan hoşlanmıyorsan diye didim..Ece nin son 2-3 gündür kafası acayip terliyor üst 2 diş aynı anda patladı sizlerde de terleme oldumu diş çıkartırken yoksa doktoru arayıp sorayım mı ne dersiniz
öfff aynen yaa! bu nasıl yağmur! bi de nem cabası! felaket yapış yapış.. korkma canım ya, gelir sağsalim.. öğretmenler gözkulak oluyordur heralde di mi..gok delindi sular seller gidiyor istanbulda
sabah fb stadının orda kurbagalı dere var orda bir belediye iscisi bogulmus kaybolmus daha dogrusu hala aranıyormus. dere tasmıs. dusunuyorumberke okulda deli olucam sınavı vardı bugun son sınav gitti ama sınav kesin ertelenmistir sınıfın yarısı gelmemis . sag salim bir eve varsa offf nasıl bir haziran ayıb uuu
off koptum buna!çipsii sen o ibibikleri içguveysi ver uygun bir kumese sekerim
aynen katılıyorum sana da..nurcum seni anlamamız bazılarımız için mumkun degil yetistirilme tarzı bakıs acısı olayı. ben çocukkende genc kızkende hep yanlız basıma giderdim yanıma biri olmayınca çok acayip geliyor senin anlattıgın yasam tarzı sanki yapamazmıssın gibi bir mantık anlaamadım. ama yorum yapmamak gerek sonuçta sen memnunsun yasam tarzı farkı . sana gore çok korkunç gelmiyor sanırım ama bana gore dehset bir durum
nurcum, çocuk önemli, sağlığı daha önemli! 1 hafta süren ishalden bahsediyosun.. yapma gözünü seveyim.. gezmeye tozmaya eğlenmeye gitmiyorsun ki!! böyle anlat eşine bence..aynen öle esram çok haklısın şimdi sen gezip tozan yani rahatlık bakımında birin ee evlendin eşin seni kapattı ne olur çıldırırsın ama dedim ya bekarken canım sıkıldı desem ya annem ya babamla gezerdim şimdide canım sıkıldı diorum ya gökhanla geziyorum yada yengem oluyor gökhanın amcasının kızları oluyorr bak benim için değişen bişi yok yani sadece şu çocuğu vaktinde dr ye götürmemek canımı sıkıyor
araç koltuğu aldık .. siz naptınız aldınızmı.. bu yasa geçti ya süresi uzatılmış diye duydum ama fiyatları giderek artacakmışş almayan arkadşlar haberiniz olsun...
.. 9-36 kilo aralığını aldık biz bi kere alalım diye..
deryaa ne guzel sende içiyordun dimii tamam emind egildim simdi sen yazınca okk
birincisi kutu orjinalmi onu anlamaya çalısıyorm içinde hiç birbilgi yazılı birsey kagıt vs yok dimi ?
uzerinde sagda boyle yanar doner bir sticker var dimi
ilac seffaf film ile kaplı içinde keten tohumu gorunumlu dimi ilac _??
peki sen ilk içtign gun olumlu olumsuz bir etki sezdinmi
ben hibir farklılık hissetmedimde simdiye dek ?
istah kapanması siskinlik vs gunler sonramı hissedilir
araç koltuğu aldık .. siz naptınız aldınızmı.. bu yasa geçti ya süresi uzatılmış diye duydum ama fiyatları giderek artacakmışş almayan arkadşlar haberiniz olsun...
.. 9-36 kilo aralığını aldık biz bi kere alalım diye..
adı ne markası ne resmi varmı nerden aldın kaça aldın sadece 9-36 ile olmaz edaaaa
güle güle iyi günlerde kullanın.
ACAİ alıyoorum hemde eşim sipariş veriyor..... dün akşam üstünkörü ben zayıflama hapı kullanıcam dedim açıklama yapmadım oda bana bu yorumu yapmıştı... neyse şimdi linki attım inceledi hatta dedim orda bi numara var arasınlar seni dedim kafana takılanları sor dedim oda sipariş vermiş bakalımbekliyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?