2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryaa ne guzel sende içiyordun dimii tamam emind egildim simdi sen yazınca okk

birincisi kutu orjinalmi onu anlamaya çalısıyorm içinde hiç birbilgi yazılı birsey kagıt vs yok dimi ?
uzerinde sagda boyle yanar doner bir sticker var dimi
ilac seffaf film ile kaplı içinde keten tohumu gorunumlu dimi ilac _??

peki sen ilk içtign gun olumlu olumsuz bir etki sezdinmi
ben hibir farklılık hissetmedimde simdiye dek ?
istah kapanması siskinlik vs gunler sonramı hissedilir

d vitaminini benim kızım surekli alıo duzenli.. sıcaklardanda terlio uykuda terlio genelde ilk uykuya daldıgı an . sallıorum ya yastıktan kaldıırınca kafa yeri ıslak gorunuyo

atlaya atlaya geçmiş yaptım pek fırsat bulamıyorum artık nete.

Nurcum ishal durumunuz nasıl oldu.. ??

ecenin bası surekli terlio kıs yaz fark etmio yastıklar ıpıslak yastıksız yatırıorum

bizimde aynı sürekli terliyo yastıksız yatırıyorum bide çarşafın üzerine penye gibi teri emen bişiyler seriyorum anca kesiyoo..

araç koltuğu aldık .. siz naptınız aldınızmı.. bu yasa geçti ya süresi uzatılmış diye duydum ama fiyatları giderek artacakmışş almayan arkadşlar haberiniz olsun...
.. 9-36 kilo aralığını aldık biz bi kere alalım diye..

nur Allah sabır versin sana o kocayla ben yapamazdım sahsen...
+++++1 ama yaşam tarzı tabii.. herkesin farklı.. kim nasıl mutluysa öyle olsun..

ay yok artık yaa! böyle adamları alıp parça pinçik etmek istiyorum!!

Ece nin son 2-3 gündür kafası acayip terliyor üst 2 diş aynı anda patladı sizlerde de terleme oldumu diş çıkartırken yoksa doktoru arayıp sorayım mı ne dersiniz
yok canım ya bizde olmadı böyle bişey.. aklını kurcalıyorsa bi dor doktora. ben doktoru zırt pırt aramayı sevmiyoum. hamileyken de nerdeyse hiç aramamıştım. ama böyle aklıma takılan, acil olmayan filan bişeyşer olursa mail atıyorum ada'nın doktoruna, hemen cevaplıyor.telefonda panik oluyorum aman adamın vaktini mi alıyorum,filan diye.. böyle daha rahat.. hani sen de aramaktan hoşlanmıyorsan diye didim..

öfff aynen yaa! bu nasıl yağmur! bi de nem cabası! felaket yapış yapış.. korkma canım ya, gelir sağsalim.. öğretmenler gözkulak oluyordur heralde di mi..

çipsii sen o ibibikleri içguveysi ver uygun bir kumese sekerim
off koptum buna!

aynen katılıyorum sana da..

nurcum, çocuk önemli, sağlığı daha önemli! 1 hafta süren ishalden bahsediyosun.. yapma gözünü seveyim.. gezmeye tozmaya eğlenmeye gitmiyorsun ki!! böyle anlat eşine bence..

özgürlük ve eş konusu genç kızken çok özgürdüm yurt dışına bile gezmeye gittim yanlız amaaaaaaaaaaa evlenince ilk başlarda durum çok feciydi yanlız asla dışarı çıkamıyordum çok acıydı zor günler geçirdim ama işi ele almam gerektiğini anladım ve ne yaptım gidebilrimiyim değil gidiyorum alabilrimiyim değil alıyorum yada aldım ve bayrak kaç yıldır benim elimde yaşasın özgürlük yine yeniden..

CANIM denizin başı hep terliyor yapısal olabilir demişti doktor, diş çıkarma döneminde özellikle terlediğini sanmıyorum.
ama sıcak ve nemli havadan dolayı hep terli kafası. her akşam banyo yapıyoruz.

adı ne markası ne resmi varmı nerden aldın kaça aldın sadece 9-36 ile olmaz edaaaa

güle güle iyi günlerde kullanın.

ilk kullananım sanırım..
orcinal canım kendi yerinden aldım hollandadan ithal..
yanar döner orjinal yazan sticker var ..
şeffa ve içi görünüyor keten tohumu gibi artı koyu vişne rengi karışık görünüyor içinde..
ilk gün kolarımda karınclanama gibi bişey oldu ona yormadım sonra ertesi günde kullanınca akabinde oldu ama sıcaklık tarzı bişey hareket edince geçtiki hareket etmek gerek zaten acayip enerji veriyor ve tokluk..
,ilk iki hafta 2 tane aldım 2.500 verdim sonra adet önces, iştah tavan yapınca son iki haftalığı 3 tane kulandım asıl 3 tane kulanınca işe yarıyor..
adet öncesindeyinm ama göbek gitti..size gösterdiğim resimlerden daha inceyim..
bu günekadarda 3.750 verdim en son hapı yarın alıcam biticek ve adet sonrası tartılmayı düşünüyorum..

hayırlı olsun
bize iki adet gerek kızım ne kilo ne boy kurtarmıyor..fiyatı ve modeli +ankaradasın nerden aldınız..

adı ne markası ne resmi varmı nerden aldın kaça aldın sadece 9-36 ile olmaz edaaaa

güle güle iyi günlerde kullanın.

koala diye bi marka 250 ytl ye aldık ki bu geliş fiyatıymış tanıdık bi yerdenaldık ankaradan özel can bebe diye bi yer foto henüz yok damla abla..
9-36 nasıl olmaz anlayamadım...
arkasındaki desteği boya göre ayarlanabiliyo rahat bişiy krafta falan da baktık ama bu daha konforlu görünüyodu kafasını falan sarıyo emniyetli bişiy..

ACAİ alıyoorum hemde eşim sipariş veriyor..... dün akşam üstünkörü ben zayıflama hapı kullanıcam dedim açıklama yapmadım oda bana bu yorumu yapmıştı... neyse şimdi linki attım inceledi hatta dedim orda bi numara var arasınlar seni dedim kafana takılanları sor dedim oda sipariş vermiş bakalımbekliyorum :))))

yusuf 3 gündür kucağımdan inmiyor
delircem şu anda bile kaç kere ev, turlatıp geri gelip oturdum mızır mızır sıpa ya..

canım bizimki santevit acai berry ..ondan değilmi.
hadi hayırlı olsun bol bol kilo verelim inşallah..eşlere doğru cümle kullanıldığı sürece hayır demezler bence...olumunekankayizsmile

aradım dr randevu aldım 4 gökhanada söledim bana gidelim demiosun ki musti ishal olmuş dion sadece dedi biraz bende de var gelip götürecek bizi bakalım dr nedicek bu arada 3 tarama ttestimiz ii çıktı

ESRAAAAA baza kırlmış hadi canım dedim yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Allah seni ne etmesin dene dene dedikte ..neyse...........

DERYA evet santavit acai olan bakalım inşallah yüzümü kara çıkarmaz... eşim tam şipariş vermiş av. arkadaş gelmiş yanına ben kullandım birşeye fayda etmedi demiş sonradan biraz pişman oldu sanırım ama yüzümü kara çıkarmamam lazım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…