2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aradım dr randevu aldım 4 gökhanada söledim bana gidelim demiosun ki musti ishal olmuş dion sadece dedi biraz bende de var gelip götürecek bizi bakalım dr nedicek bu arada 3 tarama ttestimiz ii çıktı

hadi bakalımtestiniz iyi çıkmış gözünüz aydın sağlıkla kucağınızada alırsınız inşallah...

mustiyide götürün doktora bol su içir şeftali ve muzda iyi gelir diye biliyorum.. çok geçmiş olsun canım..

aradım dr randevu aldım 4 gökhanada söledim bana gidelim demiosun ki musti ishal olmuş dion sadece dedi biraz bende de var gelip götürecek bizi bakalım dr nedicek bu arada 3 tarama ttestimiz ii çıktı

taram test sonucun hayırlı olsun gözün aydın..
ishal bizdede mevcuttu ama diş çıkartık 3 gün sürdü..sizede geçmiş olsun..
VE eşlere doğru cümle kurma konusunda dediğimde haklı çıktım..

ilaca güvenipde dikkat etmezsen tabii bişey olmaz mucize beklememek lazım.. ama sende dikkat edersen bence işe yarar sporuna ve beslenmene dikkat ettikden sonra buda destek olacaktır muhakkak..

zayıflama konusuna yaptığım ilk yorum bu oldu hep es geçiyodum..

kullanım önemli bende işe yaradı evrim ne durumda bilmiyorum..sanırım esrakoda başladı..kara çıkmaz bol su iç ..

biz yaz tatlini ramazana denk getireceğiz.. sidede otelleri araştırıyolar bi kaç tane var bakalım şimdi şikayet vardan bi bakıcam şikayet eden olmuşmu diye.. hem ucuz hem sakin olur diye düşündük ramazanda ilkeylee zaten kalabalık zor olurdu...

eeeeeeee insanın kilo problemi olmayınca tabi es geçer ....dal gibisin yavru daha ne...kaydirigubbakcemile5bayanssulusmile

DERYA inşallah canım allah utandırmasın inşallah etki eder banada...

ASPıRıN tabiki birazda dikkat etmek lazım ama EVRıMıM kullanıca canım birşey istemiyor iştahımı kapattı diye söylemişti.. zaten ben sabah kahvaltı yapamıyorum çok erken çıkıyorum..öğlende öyle geçiştiriyorum sadecebenim derdim akşam çok yiyorum....

eeeeeeee insanın kilo problemi olmayınca tabi es geçer ....dal gibisin yavru daha ne...kaydirigubbakcemile5bayanssulusmile

teveccühünüz efendim ama bende kilo almaya çalışıyorum.. vermek isteyenler çoğunlukta olduğu için ürünler daha çok seçenek fazla.. ama benimgibi olanlar için daha zor..

olmasss derken sadece bu bilgi bize yetmez manasında dedim olmas böyle dedim yoksa 9-36 olur neden olmasın hatta iyide olur bazı markalarda 18-36 gibi bir aralık var o olmuyor işte.
güzel görünüyor bende bu gelişimde almayı planlıyorum bakalım...

daha önce yine böyle bir dönem olmuştu doktor genetiktir demişti

aynen banada öyle demişti çünkü husyde aynen böyle başından terler denizde onun genetik kopyası olduğu için aklıma başka bişey gelmemişti:)))

bi doktor varya yiyerek zayıflarsınız öğün atlarsanız daha çok kilo alırsınız diyo.. bi araştırın isterseniz doktorum programına çıkıyo arada adını bilemedim şimdi şu yakışıklı olan

teveccühünüz efendim ama bende kilo almaya çalışıyorum.. vermek isteyenler çoğunlukta olduğu için ürünler daha çok seçenek fazla.. ama benimgibi olanlar için daha zor..

bende senin gibiyim. iştah sıfır olduğu için kilo alamıyorum yesem alacağım da istah yok. sıfır bedene düştüm hayır olsun sonum...

kaydirigubbakcemile3 yanlış anlamışım.. evet chiccoda falan aralıklar ufak 9-18 ...18-36 falan gibi öyle olunca 2 tane almak gerekiyo bunun arkası ayarlanabiliyo boyun desteği falan.. iyi oldu bakalım ilkede sevdi oturuyo şimdilik.. kucağımda durmuyodu sürekli ayağa kalkıp arkadan serdarın kafasına dokunuyo saçıyla oynuyo falandı şimdi kuzu kuzu oturuyo...

bende senin gibiyim. iştah sıfır olduğu için kilo alamıyorum yesem alacağım da istah yok. sıfır bedene düştüm hayır olsun sonum...

bizde birbirimizi gaza getirelim o zaman... yemek konusunda... ama bu kezde diğer arkadaşların motivasyonunu mu bozarız ki.. şunu yedim bunu yaaptım deyince... ben yiyorumda iştahım fena sayılmaz ama 1.70 boyum 51-52 arasında kilom hedefim 60 ama şimdiye kadar hamilelik dışında hiç göremedim...

içtigin haptan dolayı fazla bisi yiyesin olmuo galiba

yok.. o arada ole tuutooo.. ama bıraksan dunyaları devırecegım..

ac karnına yemekten yarım saat once bol su ıle.

aldıgın bızımkının aynısı gıbı.. ama eczaneden almıssın kafamm karıstı cunku sadece resmı sıtesınde satılıyordu bu.. ne kadara aldın??

emzırırken kullanma.. derim.

bır hafta once ben de sıparısını verdım.. ılk babalar gunu,kalıcı bı hedıyesı olsun ıstedım. fgotograflı, karıkaturlu bısıler yaptım..

bajım göbeğini değil arnını çarpmış saol cnm

çok gecmıs olsun kuzum.. ıshalmıs te.. ona da cok cok gecmıs olsun.. doktora gıdecekmıssınız, umarım tatsız bısıler cıkmaz, Allaha emanet olasınız.

evrim nerde yahu saat kaç oldu gelmediiii
evrimm hap arkadasım huuu bir girsende su hapı uzunn uzunn yaya yaya konussakk sana hazırladıgım on yuz milyon sorularımı yoneltsem :)))

dr a gıttım.. rutın kontrol.. babacım ıste zamana bıraktım, bugun ıstahım acık nedense.. hapa ragmen, ama son ıkı gundur mıdeme tas oturmus gıbı ıdı.. spor da yapabılsem sahane olacak ama... yapamıyorum ıste.

Ya var ya, kendı derdımıze dusmekten bazen senın hamıle oldugunu unutuyorum Nurum... dun dedım bebegı nası bu kızın, hıc bısı de yazmıyor.. arada fotosunu koysan, bız de mutlu olsak olma mı?? 3 lu testın ıcın gozun aydın.

Yakısıklı olan ha.. sen cok yasa e mı??? kaydirigubbakcemile3

ıkı saatte bır bısı agzına atabılırsen vucuduna daha cok yardımcı olursun.. metabolızman calsıır.. yemedıkce vucut kendını koruma altına alıp yaglarını tutuyor.. ısın daha zor olur.. nacızane.

ok. canım teşekkürler... bakalım hapım bi gelsinde en azından günde ara öğün olarak meyve falan getiririm yanımda fayda faydadır....hapa başlarkenki fikirlerinizi alırım... yardımlarınızı daha doğrusuolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…