bizde birbirimizi gaza getirelim o zaman... yemek konusunda... ama bu kezde diğer arkadaşların motivasyonunu mu bozarız ki.. şunu yedim bunu yaaptım deyince... ben yiyorumda iştahım fena sayılmaz ama 1.70 boyum 51-52 arasında kilom hedefim 60 ama şimdiye kadar hamilelik dışında hiç göremedim...
akannehir
senağlama
ne dıosun Gulız yaaa.. yazma nolur yazma... :1no2:
bende 1,65 - 50 kiloyum, hamilelikte 65 i gördüm. birde antidepresan içerken 58 i görmüştüm. 2 kilo almam lazım sadece ama yok yemediğim için alamıyorum. yiyiyorum ama midem küçük sanırım hep az az sık sık. görenler bu cocuğu sen mi doğurdun emin misin diyolar cok gıcık oluyorum.
edaaa arabada koltuğunda otururken hiç almamak gerekiyormuş.
bizimki hala anakucağında oda küçük geldiği için almak zorunda kalıyorum. oda beni mahvediyor. inşallah denizde öyle oturur...
ay bayıldım doruk a yaa serseri çok tatlı hihih siritarak gidip buluyor birde
gozde nin zayıflıgıda sinirlere zarar bu arada :)))
burcu bu yurutec sayesinde esyalar falan zarar goruyor olmalı ben bu yuzden yurutec istemedim etrafı kırıp dokecek diye mobilyalar falan birsekil zedeleniyordur o çarpmalarla nasılda hiz alıp gidiyor yaa:)) çok tatlıydıı iki kez izledim :))
doruk çok iyi yaa bayıldım süper maşallah
aradım dr randevu aldım 4 gökhanada söledim bana gidelim demiosun ki musti ishal olmuş dion sadece dedi biraz bende de var gelip götürecek bizi bakalım dr nedicek bu arada 3 tarama ttestimiz ii çıktı
ESRA ayakta sallamaya alıştırmaya çalışırdım yerinde olsam. Doruk da başta durmak istemiyor, sağa sola dönmeye çalışıyor ayağımdan ama, tülbent örtüyorum yüzüne falan, uykusu varsa çok direnmiyor.
Direnmiyor desem de, geçen gece 3 saat öttürdü bizi! Hem de şurup vermiştim başta dişinden dolayı . Ona rağmen! Artık gece 1'de 2. kaşık şurubu da verdikten sonra sızdı. Oluyor arada. Ortalama yarım saat uyuma süresi.
Tşk Deryacım. Aynı zamanda tebrikler, beslenme alışkanlığını ne güzel değiştirmişsin... Ben de arada kaymasam iyi olacak da, napalım o kadar oluyor artık!
Okuldaki o gıcık hatunlardan biri GÖBEK yapmış. Resmen çıkmış göbeği, diyor ki " aslında sürekli içime çeksem, bak böyle dursam göbeğim yok" Dedim ki; "Ya Aslı, sen spor da yapıyorsun (3 gün tenise gidiyormuş) ama sen görünüşünü önemsemiyorsun ki, yani göbeğinin çıkması senin için problem değil, öyle demiştin hatırlasana, boş veeeer takmaaaaa!" dedim gayet ciddi. "hayır, ben göbeğim çıksın istemiyorum" dedi. O zaman yemeyeceksin, mekik çekeceksin, dedim. Onları yapmak da istemiyorum, dedi. Millet de "oldu o zaman!!" dedi. Salak, bir de aştım ben, görüntümü sallamıyorum pozlarında.
ben neciyim ayıptır sormasıııı derya bağyannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?