2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende 1,65 - 50 kiloyum, hamilelikte 65 i gördüm. birde antidepresan içerken 58 i görmüştüm. 2 kilo almam lazım sadece ama yok yemediğim için alamıyorum. yiyiyorum ama midem küçük sanırım hep az az sık sık. görenler bu cocuğu sen mi doğurdun emin misin diyolar cok gıcık oluyorum.

edaaa arabada koltuğunda otururken hiç almamak gerekiyormuş.

bizimki hala anakucağında oda küçük geldiği için almak zorunda kalıyorum. oda beni mahvediyor. inşallah denizde öyle oturur...

evet az az sık sık yemek yeyince kilo alınmıyor.. bende aynen öyle yapıyorum diyetisyene gittiğimde o da söylemişti acık açlığın tavan yapsın otur ye demişti ama.. bakalım yine uygulamaya çalılşıyorum bu ara..

edaaa arabada koltuğunda otururken hiç almamak gerekiyormuş.

bizimki hala anakucağında oda küçük geldiği için almak zorunda kalıyorum. oda beni mahvediyor. inşallah denizde öyle oturur...

oturur damla abla... ilke oturduysa D

yok abi bu çocuk bitirdi beni...artık uyutmakta problem hiç durmuyor uyumuyor kucktan inmiyor hele buraya oturunca yapışıyor dizime vızır vızır ağlıyor ya..1 saattir salıyorum yeni uyudu ama stresten su içinde kaldım..büyüdükçe düzensizlik arttı bizde...

canım benim mobilyalar zaten kumaş kaplı komple. Bir tek sehpa var zarar gören, o da ilk defa olmuyor, pek çok defa cilaya gitti :)

Gözde 58 kg şu anda. Fena değil :)

doruk çok iyi yaa bayıldım süper maşallah

tşk :) ben de bayılıyorum sıpama :)

aradım dr randevu aldım 4 gökhanada söledim bana gidelim demiosun ki musti ishal olmuş dion sadece dedi biraz bende de var gelip götürecek bizi bakalım dr nedicek bu arada 3 tarama ttestimiz ii çıktı

Oh haydi her iki şekilde de gözün aydın :) yeni fotolar yok mu?

güya her akşam günün raporunu vercektim..sporda tarih oldu en azından diyete devam ediyorum...
ilk haftalarda 2 saate bir beslendim 3 ana 3 ara öğün ve 1.5 2.litre su tüketteim ..şu son 10 gündür 3 saate çıkattım 1 ara öğün kalktı suda kendliğinden 3 litreye çıktı...ara öğünüm hep sabit oldu yeşil elma çok severim..salatalık gaz ve şişkinlik yapıyor yiyemiyorum malesef..bazende tarçınlı süt ..yaoğurduda bayadır ara öğün olarak yemedim ..ana öğün yanında iki kaşık tükettim..sonu. düzenli beslenme alışkanlığı kazandım..Acai buna baya yardımcı oldu..

ESRA ayakta sallamaya alıştırmaya çalışırdım yerinde olsam. Doruk da başta durmak istemiyor, sağa sola dönmeye çalışıyor ayağımdan ama, tülbent örtüyorum yüzüne falan, uykusu varsa çok direnmiyor.

Direnmiyor desem de, geçen gece 3 saat öttürdü bizi! Hem de şurup vermiştim başta dişinden dolayı . Ona rağmen! Artık gece 1'de 2. kaşık şurubu da verdikten sonra sızdı. Oluyor arada. Ortalama yarım saat uyuma süresi.

bu son günlerde çok başıma geliyor ve trılatmak üzereyim..bizimkide yüzüne battaniyesini örtüp uyuyor ..ayağımdna hop aşağıya atlıyor birdaha birdaha bir sağa bir sola onun sayesinde bacaklar inceldi...

Tşk Deryacım. Aynı zamanda tebrikler, beslenme alışkanlığını ne güzel değiştirmişsin... Ben de arada kaymasam iyi olacak da, napalım o kadar oluyor artık!

Okuldaki o gıcık hatunlardan biri GÖBEK yapmış. Resmen çıkmış göbeği, diyor ki " aslında sürekli içime çeksem, bak böyle dursam göbeğim yok" Dedim ki; "Ya Aslı, sen spor da yapıyorsun (3 gün tenise gidiyormuş) ama sen görünüşünü önemsemiyorsun ki, yani göbeğinin çıkması senin için problem değil, öyle demiştin hatırlasana, boş veeeer takmaaaaa!" dedim gayet ciddi. "hayır, ben göbeğim çıksın istemiyorum" dedi. O zaman yemeyeceksin, mekik çekeceksin, dedim. Onları yapmak da istemiyorum, dedi. Millet de "oldu o zaman!!" dedi. Salak, bir de aştım ben, görüntümü sallamıyorum pozlarında.

doruk süper yaa
ilerleyen yaşlarda araba kullanan versiyonunu çok merak ediyorum hız meraklısı izmir pijiii

Teşekkür ederim bu düzene ihtiyacım vardı ama 1.5 ay sürdü desem .Çalıştığın için kayıyor ben evde anca oturttum..
arkadaşında süpemiş ..hep içine çekik gezsin ozaman sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…