hükümet gibi kadın olmak istiyorum ben ama napimmm yaaaa
yok abi bu çocuk bitirdi beni...artık uyutmakta problem hiç durmuyor uyumuyor kucktan inmiyor hele buraya oturunca yapışıyor dizime vızır vızır ağlıyor ya..1 saattir salıyorum yeni uyudu ama stresten su içinde kaldım..büyüdükçe düzensizlik arttı bizde...
adını şimdi gördüm nurdanda gelmiş...ama yusuf uyanddı...,inanamıyorum ya...
canım benim teşekkür ederim...Allah korusun deryammmm ne ölmesi sen bize lazımsın kıymetlimizsin biliyünnn
yok olma.. tiktir et.. bak biizii miyavv miyavvvv... sukret halıne.
arada bu pıyangolar vuruyor emın ol... her donem ayrı terane tutuyo.. stresten egzama oldum adamın sayesınde..
bı agız tadıyla yakalayamadım senı haaa..
egzama daha doğrusu hemen tüm cilt rahatsızlıkların sebebi stressssssssss..Evrim geniş ol yoksa nasıl büyüyecek bebeklik ayrı çocukluk ayrı gençlik ayrı ve hepsi bir başına problem.........
acai berry hepsine yetiyor sabret...ik başalrda işe yaramıyormuş gibi görünüyor ama sonradan mucize bu diyorsun..şimdi son hapımı yuttum geldim..Bı konuda cok ciddi bir kanıya vardım..
mide olmuş işkembe..
bı kere dıyetıstenın bırınden dınledıgımde mıdenın asla kuculup buyuyemeyecegını, bunun bızım yeme kapasıtemızle dogru orantılı oldugunu, mıdenın genısleme ve buzulme ozellıgının oldugunu soylemıstı.. ama kuculmez ya da buyumezmıs..
hamılelıkle bırlıkte.. ver Allahh ver.. boyle oldu.. sımdı de su beyın kapasıtesını kucult kucultebılırsenn
Senin bize yar olman zor DERYAM..
Ikı cocuk su kısacık hayat ıcınde cok zor zanaat yaaa... Allah yardımcın olsun..
Ya aaslında tek Kuzy deıl Deryam.. hayatın ıcınde cesıt cesıt zorluk.. halıyle takıyoruz kafaya bısıler, ne kadar yok mok desek te..
acai berry hepsine yetiyor sabret...ik başalrda işe yaramıyormuş gibi görünüyor ama sonradan mucize bu diyorsun..şimdi son hapımı yuttum geldim.. zor gerçektende ..yazacak başak bişey bulamadım.şu anda kırkkere oturup kalktım..kızım kendi geliyor okuldan ve onu bekliyorum okuldan çıkınca el sallayacağım oda ordan anne anne diye miyavlayarak gelicek..
kızım geldi.......o anne dedi bn el salladım bn salladım o anne dedi son günlerde okul dönüşü bu şekilde..
canım benim boşvereceksin bazı şeyleri....yoksa hayat çekilmez..
Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur hayatım altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını..tebrizli şems..
bugün ne yedim..
sabah yarm domates 1 dilim kepek ekemk 1 dilim tam buğday ekmeği..haşalnmış yumurta sarısı 2 paramk kalınlığında yarım yağlı beyaz peynir..ve 1 bardak form çay..
ara öğün iki dilim karpuz..öğlen bir kase keten tohumlu nesfit ..arada 1 bardak yeşil çay ..4 gibide yeşil elma..2.5 litrede su şimdide bir kase nesfit yiyeceğim yine..belki akşam da yeşil elma..
Hesra
tişortlerın geldı mı bacım??
bı de cogu kez burada onlıne olmana ragmen senın adın asagıda grunmuyor.. nedenkıne??
olur olur başlarda bende böyleydim..bugun 5. gun.. bakalım Deryam ben de nası bı etkı yaratacak.. :) umarım senınkısı gıbı olur.
kızının gelıs seklıne de bayıldımm... :)))))
kaydirigubbakcemile3 sekız parca Derya
bu sozu yenı duymustum gecenlerde.. cok da hosuma gıtmıstı..
yok taktıgım yok ta.. onu ogrenelı baya oldu.. yıne de ucundan kıyısından dokunduruyor ıste.. hıc de ellemıyor dersem yalan olur.
aksam yemek yemıo musun bacım?? nıe bole ümmüklemişsin yemeği.. takattan dusmeyesın haa Derya.. senın ole bı luksun de yok ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?