eve geldim dr den çok sükür bi yokmus dişten dedi kilo boy gayet yerinde dedi suan telden giriorum resim ekleyim tabi cnlarım musti aygımda uyusun pcden ekleyim
evrim sen ne zaman sipariş verdin? sitede 3 gün içinde kargoya verilir diyor ben de ona güvendim sallayıp duruyorum ama.. hayır haftaya burda da değilim, buranın adresini mi veriyim , ankaranın mı karar veremedim..
diyetisyen son 3 gün acap acımasız bi diyet verdi...... diye düşünüyordum ki, zorlanmadım bugün bakalım yarın nasıl olacak.. şöyle ki; sabah 1 bardak süt 4 kaşık nesfit, ara yok, öğlen 1 ince dilim karpuz, 2 kk peynir, 1 dilim ekmek, ara 1 yemek kaşığı kuru üzüm, akşam öğlenin aynısı, ara diğer aranın aynısı.. bugün iyi gidiyor bakalım, inşallah yarın da böyle olur..
canım istemiyor ..takattan düşmeyiz Allah'ın izniyle..
şimdi nesfit içine 2 ceviz kattım ve 2 kaşıkta yulaf ezmesi...
eve geldim dr den çok sükür bi yokmus dişten dedi kilo boy gayet yerinde dedi suan telden giriorum resim ekleyim tabi cnlarım musti aygımda uyusun pcden ekleyim
geçmiş olsun nurcum.. iyi bişiysi yokmuş..
bebişin resmini ekliyceksin dimi..
herkes eklesin foto ya göresim geldi kuzularıı... nütfenn
efrimmm
gelmedi yaa takip edebiliyorsun bende bakayım dedim bugün kargo tarihi 10 haziran dİyor
sinir oldum 4 haz. vermiştm siparişi aksiilk olmaz inş pazara kadar yetişir
gizem sende ver biran önce
ayyy hemen veriyiimmm... çok böyle aman aman orjinal bi tasarım olmadı ama neyse artık olsun..Gızemım, gecen cumartesı verdım sıparısı, pazartesı kabul eıdıldı.. daa yapım asamasında.. emınım babalar gunu dıe yogundur adamlar.. o yuzden sımdıden verdım kı heyecan yapmıyım dıe.. bence sallanma.. 3 ıs gunu ıcınde dıoo ama.. sonunda da olabılrı, sarkabılır de..
yavrum bu ne yaaa.. yuhhhhhhhhhhhhhhh dıorummm...
aksam bır ınce dılım karpuzun yarısı mı akannehir
yapma be annemm yaaa.. goren de obez falan sanacak senı.. ne bu yaa.. manyak mıdır nedır bunu veren???
ha bak sımdı guzel olmus..
ıyı bak sevındım, guzel haber.. sukurler olsun.
Hayırdır cıgerım, cok duygusal gordum senı :)
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! oiyyyyyy!! :bbo:efrimmm
gelmedi yaa takip edebiliyorsun bende bakayım dedim bugün kargo tarihi 10 haziran dİyor
sinir oldum 4 haz. vermiştm siparişi aksiilk olmaz inş pazara kadar yetişir
gizem sende ver biran önce
bu ayın 1 de gitmiştim sırtı dönükmüş dr cinsiyetini görmesem kız diecem dio naz yapıo yüzünü dönmüo dio eklemeyi unutmuşum
buda abimizin hali toplayan bi nur var nede olsa musti dağıtmaya hazır:))
aminn evrimimmm rabbim hepimizin evlatlarını korusun onalr ii olsun sağlıklı olsun başka derdim yok bide videosunu isle tizesii iii oynuyormucıgerlerım.. tatlılarım.. aşklarım..
Yirimm ben bunları yaa..
Ha şoyle koy arada da, gecmısımızı yar edek, mutlu olalım bıras.. masallah evlatlarına.. Allah nazarlardan saklasın.
hadi bakalımtestiniz iyi çıkmış gözünüz aydın sağlıkla kucağınızada alırsınız inşallah...
mustiyide götürün doktora bol su içir şeftali ve muzda iyi gelir diye biliyorum.. çok geçmiş olsun canım..
taram test sonucun hayırlı olsun gözün aydın..
ishal bizdede mevcuttu ama diş çıkartık 3 gün sürdü..sizede geçmiş olsun..
VE eşlere doğru cümle kurma konusunda dediğimde haklı çıktım..
nur üçlü test için gözün aydın
nurcum gözünaydın. inan bende efrim gibi düşündüm bir an üçlü deyince anlamadım.
Ya var ya, kendı derdımıze dusmekten bazen senın hamıle oldugunu unutuyorum Nurum... dun dedım bebegı nası bu kızın, hıc bısı de yazmıyor.. arada fotosunu koysan, bız de mutlu olsak olma mı?? 3 lu testın ıcın gozun aydın.
sizlere ayrı ayrı kocamannnn tşk ederim yorumlarınız için çok saolOh haydi her iki şekilde de gözün aydın :) yeni fotolar yok mu?
aaa ilk kez duydum böyle bi alet :)GIDIK yok edici aletine bayıldım ama hiç gerek yok! aynısını yapabiliriz elimizden destek alarak, maksat gıdık kaslarını çalıştırmak. Haha, süper!
çok geçmiş olsun nur. paket yağ ilk kez duydum. aklımda bulunsun.GÜNAYDIN....
kötü bir güne başlangıç oldu bizim için sabah kahvaltı hazırlıyordum mustide balkonda oynuyordu bende yanındaydım ama bi ara 2 dk ayrıldım mutfaktan bişi almaya arkamı dönmemle musti çığlığı bastı kucağıma aldım baktım kı arnını çarpmış resmen içine çökmüştü hemen morarmış kan oturmuş nasıl çarptıysa şok oldum teyzemler sölemişti PAKET YAĞ SÜR bişi olursa die sizinde aklınızda bulunsun arkadaşlar hemen sürdüm gerçekten o görüntüye göre şişmedi morluğunuda aldı ama yinede belli oldu yavrumm zaten onu görünce sinirlerim bozuldu veüstüne gökhanda sinir etti
musti tam yarın 1 hafta olacak ishal vee beyimizin ilgisi yok diorum gidelim bi die yok artık arkdaşımdan duydum ishal maması varmış biraz önce işe gitti al getir ben aşağıdan alırım dedim akşam gelirken getiriyim ben yozgatı çıktım dedi tabi buu saat en erken 11 de gelio ve mustio saate uyuyor bende yengemi aradım hem dışarı çıkalım hemde eczaneden mama alalım die yağmur başladı sinirden resmen çatlıyorumkötükedihüsoklava:
ooff ya esracım allah yardımcın olsun. uyku problemi çok zor. farklı yöntemler denedin mi acaba? ne bilim şu iyi geceler çayı filan diye satılıyor ya bebekler için onlardan filan denesen?yahya beni çok çok üzüyor kelimelerle tarif edemem uyku sorunu had safada sinir krizleri geçireceğim
hatta geçen gün çok kötü anlar yaşadık saat 5 te uyutmaya yeltendim saat 7 ye kadar uyumadı artık dayanamdım ve bağırdım çok ağladı o ağladı ben ağladım ikimizde sızmış uyumuşuz ağlaya zırlaya
ben çokmu kötü bir anneyim offf((
inanmıyorum... güya istikbal..yaa rezillik diz boyu nedenmi
baza kırıldı şaka gibi değilmi deneme bir iki ve hopp çatırt diye bir ses yan tarafında bir kırık oluştu istikbali sevmem oldum olası çok överler ama bana gçre 5 para etmez aradık gelip değiştirecekler
yok yani tamam bizde şişkoyuz falan ama ne şişkolar vardır kullanan bizde su aygırı değiliz ennnihayetinde
evet. bayadır atlatamıyor canım yaa.. azalıyor filan ama geçmiyor öksürük. özellikle geceleri baya artıyor yani.. bugün kendim için gittiğimde sordum doktora. ama sağlık ocağına. benical ve levapront diye bi ilaç önerdi ama ikincide yazıyor iki yaşından küçükler kullanamaz diye. napsam bilmem ki???beni hatırla kısmı işaretli ama hep..
evet sürekli ilaç vermemek lazım. ama fatmacım yiğitteki bu öksürük bayadır devam ediyor değil mi? bu tür şeylerde de kronikleşmeyi önlemek için ne gerekiyorsa yapmak lazım diye düşünüyorum ben ya..
olmas olmas.. :)) çekebilrisin.. :) aman zaten ok orjinal bi fikir diil de, hatıra kalsın işte, ilk ya..
bizim de sırtı acayip terliyor yaa.. resmen sırılsıklam oluyr. dişten olduğunu sanmıyorum ama bilmem..son birkaç gündür özellikle gece uyurken kafası çok terliyor sizce bunun diş çıkarmayla bağlantısı olabilir mi üstten 2 dişi patladı geçen gün
doktoru arayıp sormalımıyım?
ne zor bi gün yaşamışsınız zamanında derya.. allah korusun. demek estetikler de acı çektiriyor hı.ESRAKO
tubanın
küçükken sağ elinin küçük parmağı
kapıya sıkışıp kopmak durumuna gelmişti ve acil estetik yapan bir hastaneye yetiştirmemeiz söylendi konu şu aslında tubanın parmağı dikildi ve estetik ameliyat yapılan kattatydık göğüs küçülten karın gerdiren yağ aldıran ve bir bayan vardı göbeğinden yağ aldırmıştı ben tubayı gezdirirken oda dolanıyordu ama nasıl acı çekiyordu böyle olacağını bilseydim yaptırmazdım falan demişti sen yazınca canlı gördüğüm birisini anlatmak istedim..
saol esram düğüne hazırlık yaptı düğündede oyun havaları çaldıkça oynadı oyuncumu olacak ne:))nur oynayan mustiyi yerim ben üçlü testin sonucu güzel çıkmasına sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?