2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eve geldim dr den çok sükür bi yokmus dişten dedi kilo boy gayet yerinde dedi suan telden giriorum resim ekleyim tabi cnlarım musti aygımda uyusun pcden ekleyim

eve geldim dr den çok sükür bi yokmus dişten dedi kilo boy gayet yerinde dedi suan telden giriorum resim ekleyim tabi cnlarım musti aygımda uyusun pcden ekleyim

geçmiş olsun nurcum.. iyi bişiysi yokmuş..

bebişin resmini ekliyceksin dimi..

herkes eklesin foto ya göresim geldi kuzularıı... nütfenn

evrim sen ne zaman sipariş verdin? sitede 3 gün içinde kargoya verilir diyor ben de ona güvendim sallayıp duruyorum ama.. hayır haftaya burda da değilim, buranın adresini mi veriyim , ankaranın mı karar veremedim..

Gızemım, gecen cumartesı verdım sıparısı, pazartesı kabul eıdıldı.. daa yapım asamasında.. emınım babalar gunu dıe yogundur adamlar.. o yuzden sımdıden verdım kı heyecan yapmıyım dıe.. bence sallanma.. 3 ıs gunu ıcınde dıoo ama.. sonunda da olabılrı, sarkabılır de..

yavrum bu ne yaaa.. yuhhhhhhhhhhhhhhh dıorummm...

aksam bır ınce dılım karpuzun yarısı mı akannehir

yapma be annemm yaaa.. goren de obez falan sanacak senı.. ne bu yaa.. manyak mıdır nedır bunu veren???

canım istemiyor ..takattan düşmeyiz Allah'ın izniyle..
şimdi nesfit içine 2 ceviz kattım ve 2 kaşıkta yulaf ezmesi...

ha bak sımdı guzel olmus..

ıyı bak sevındım, guzel haber.. sukurler olsun.

geçmiş olsun nurcum.. iyi bişiysi yokmuş..

bebişin resmini ekliyceksin dimi..

herkes eklesin foto ya göresim geldi kuzularıı... nütfenn

Hayırdır cıgerım, cok duygusal gordum senı :)

efrimmm
gelmedi yaa takip edebiliyorsun bende bakayım dedim bugün kargo tarihi 10 haziran dıyor
sinir oldum 4 haz. vermiştm siparişi aksiilk olmaz inş pazara kadar yetişir
gizem sende ver biran önce

efrimmm
gelmedi yaa takip edebiliyorsun bende bakayım dedim bugün kargo tarihi 10 haziran dİyor

ne zamandı babalar gunu yaf.. amma sallamıs adamlar.. du ben de bakımm ne dıolar..?? ben de uretım asamasında dıodu en son..

ayyy hemen veriyiimmm... çok böyle aman aman orjinal bi tasarım olmadı ama neyse artık olsun..
yok be tatlıım yarısı diil, 1 ince dilim karpuz, peynir ekmek.. diğer günler gayet iyi ama. şimdi şöyle evrimcim, ben tiroit hastasıyım ya, metabolizmam çok yavaş o nedenle, her hafta değişiyor diyetim, haftanın 2 veya 3 günü de böyle şok yapıyor ki kendine gelsin.. yoksa veremiyorum tatlım yaaa.. daha önce de bu adamla vermiştim, iyi tanıyor beni.. bi de egzersiz fırsatım olmuyor.. zor benim işim zooorrrrr!!!

efrimmm
gelmedi yaa takip edebiliyorsun bende bakayım dedim bugün kargo tarihi 10 haziran dİyor
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! oiyyyyyy!! :bbo:

bu ayın 1 de gitmiştim sırtı dönükmüş dr cinsiyetini görmesem kız diecem dio naz yapıo yüzünü dönmüo dio eklemeyi unutmuşum

buda abimizin hali toplayan bi nur var nede olsa musti dağıtmaya hazır:))

birde video eklemek istiyorum mustiye yozgata yöresine ait bi şarkı var yani oyun havası onu söleyince oynuodu eklemek istiyorum ama adres yok bi araştırıyımda ekleyim

bu ayın 1 de gitmiştim sırtı dönükmüş dr cinsiyetini görmesem kız diecem dio naz yapıo yüzünü dönmüo dio eklemeyi unutmuşum

buda abimizin hali toplayan bi nur var nede olsa musti dağıtmaya hazır:))

cıgerlerım.. tatlılarım.. aşklarım..

Yirimm ben bunları yaa..

Ha şoyle koy arada da, gecmısımızı yar edek, mutlu olalım bıras.. masallah evlatlarına.. Allah nazarlardan saklasın.

cıgerlerım.. tatlılarım.. aşklarım..

Yirimm ben bunları yaa..

Ha şoyle koy arada da, gecmısımızı yar edek, mutlu olalım bıras.. masallah evlatlarına.. Allah nazarlardan saklasın.
aminn evrimimmm rabbim hepimizin evlatlarını korusun onalr ii olsun sağlıklı olsun başka derdim yok bide videosunu isle tizesii iii oynuyormu

taram test sonucun hayırlı olsun gözün aydın..
ishal bizdede mevcuttu ama diş çıkartık 3 gün sürdü..sizede geçmiş olsun..
VE eşlere doğru cümle kurma konusunda dediğimde haklı çıktım..

nur üçlü test için gözün aydın

nurcum gözünaydın. inan bende efrim gibi düşündüm bir an üçlü deyince anlamadım.

Oh haydi her iki şekilde de gözün aydın :) yeni fotolar yok mu?
sizlere ayrı ayrı kocamannnn tşk ederim yorumlarınız için çok saol
doruğa bayıldım yaaaa ne güsel oyunada başladıı sıpacıkk

GIDIK yok edici aletine bayıldım ama hiç gerek yok! aynısını yapabiliriz elimizden destek alarak, maksat gıdık kaslarını çalıştırmak. Haha, süper!
aaa ilk kez duydum böyle bi alet :)
çok geçmiş olsun nur. paket yağ ilk kez duydum. aklımda bulunsun.
ooff ya esracım allah yardımcın olsun. uyku problemi çok zor. farklı yöntemler denedin mi acaba? ne bilim şu iyi geceler çayı filan diye satılıyor ya bebekler için onlardan filan denesen?
inanmıyorum... güya istikbal..
evet. bayadır atlatamıyor canım yaa.. azalıyor filan ama geçmiyor öksürük. özellikle geceleri baya artıyor yani.. bugün kendim için gittiğimde sordum doktora. ama sağlık ocağına. benical ve levapront diye bi ilaç önerdi ama ikincide yazıyor iki yaşından küçükler kullanamaz diye. napsam bilmem ki???

son birkaç gündür özellikle gece uyurken kafası çok terliyor sizce bunun diş çıkarmayla bağlantısı olabilir mi üstten 2 dişi patladı geçen gün
doktoru arayıp sormalımıyım?
bizim de sırtı acayip terliyor yaa.. resmen sırılsıklam oluyr. dişten olduğunu sanmıyorum ama bilmem..
ne zor bi gün yaşamışsınız zamanında derya.. allah korusun. demek estetikler de acı çektiriyor hı.

fatmacım denedim o çayları içmiyor sevmiyor içsede bir işe yaramıyor birkaç kere zorla içirmiştm
hatta aktardan gidip orcinal rezene ve anason alıp karıştırdım içinede şeker attım içti ancak banamısın demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…