2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yahoya hep köçekmi olacaksın başımıza diyorum oda böyle oynuyor yine seninki daha erkeksi benimi resmen kıvırtıyor akannehir

dizim başlayacak birazdan ben kaçar sofrayı hazırlayayım hazır dursun bölünmesin dizim
çok möhömmdür dizimmm
zaten haftada bir tane dizi izliyorum sadece onunda içine mıçılıyo illaki

bizde onbeş tatilde aynı yerden almıştık. özelcanbebe. hepsini ordan aldık. oto koltuğu, mama sandalyesi ve bebek arabası. aynı adam bize de ısrarla chico önerdi. diğerlerinin hiçbirinin emniyeti yok. testten geçmiyor. sadece bu geçiyor dedi. biz de inandık aldık. 360 tl idi sanırım. hem de 36 aya kadar değil. bir düşük kilolusu.. ona pişmanız işte.
hadi hayırlı olsun. güle güle ver kilolarını inş.
bende senin gibiyim. iştah sıfır olduğu için kilo alamıyorum yesem alacağım da istah yok. sıfır bedene düştüm hayır olsun sonum...
aynı benim genç kızlık durumlarım. kilolulara özenirdim. şimdi kardeşlerim aynen öyle. almak istiyor alamıyor..
hükümet gibi kadın olmak istiyorum ben ama napimmm yaaaa
şimdilerde annemle kardeşim bana diyor onu :) kendileri çok zayıf olduğu için. kız kardeşim pınar altuğun şimdiki haline benzetiyor. ama ben benzetmiyorum şahsen. bende göbek var..
kendiyle çelişti desene :)
eve geldim dr den çok sükür bi yokmus dişten dedi kilo boy gayet yerinde dedi suan telden giriorum resim ekleyim tabi cnlarım musti aygımda uyusun pcden ekleyim
hadi gözün aydın nur. bişi olmamasına sevindim. bu arada testinin de iyi çıkmasına sevindim :) resimlerde süper. maşallah kuzulara.
oyy ne iyi gelir ki. gündüz uykuları fazla mı geliyor acaba? gündüz elinden geldiğince az uyutsan esra?

birde denk gelirsem abiyeyi izlerim
kocam bana abiye der ben ona irman derim yiter yaaa yiter derim
anlıyomusunuzzz yiterrr yaaa ivittt kaçtım bennn

tercihlerimizi yaptık internette bakalım. yarın onaylatacağız okullara inş. hakkımızda hayırlısı.. istanbulu çıkardık tercihlerden.

fatma annenle kızkardeşin bizi görse ne der acaba sempatiksalakcinni
gündüz toplasan 2 saat bile uyumuyor canım
çok şey denedim sonuç aynı maalesef
hadi byss gece girerimm tekrar

canım menun guzel ama nesfiti tek ogun oda sabah tuketmek gerekiomus .. digerleri kalori aldırıomus zayıflama topiginden ogrendim

acayıp inceldim kollarım karnım.. ama kg asagıdki gibi gunlerdir dusmuyo..pant belimden dusuo ama daralmam lazım.. 2 problemim var 1i sarkan karın 2 o karının oldugu bolgenn genişligi..

Son düzenleme:
tercihlerimizi yaptık internette bakalım. yarın onaylatacağız okullara inş. hakkımızda hayırlısı.. istanbulu çıkardık tercihlerden.
canım hayırlısı olsun..

Nuurrrr bittim bittim!! bu arad 3 lü testi de atlatmışsın.. süperrrrr!!!

yaaa babalar güü 20 si değil miiiii!! 20 si diyin noooluurrr!!!!

ben geldim gunlerdir aradan sonra

son dan geriye gidicem

nurr bu mustine kafan tatlı olmus canımya.
emzik ayrı bi hava katmış sıpaya:)
ellerini açıp açıp oynuyor yaff erkek adam heee

uzun zamandır yapmaşey yaptım.
müzik listemi yeniledim ve ardarada sevdiğim beni alıp uzaaaaaaaaklara götüren şarkılarımı dinliyorum.ferhatda var ışında tarkanda ajda da niranda.
aydın geç gelicek golum uyudu..:)
ben burdayım.

Son düzenleme:
afikin bu aralar uyuma şekli değişti yaa.
sırt üstü yatırıyorum yada yan hemen yüz üstü yatıyor kafasınıda yana çeviriyor nefes almak için sanırım.
gece endişeli yattıgım için rahat uyuyamıyorum.
bu arada milupanın gece mamasına başladık muhallebi yemiyor adam yaaa

acai fırtınası sarmış topiği
hiç kullanmayıdüşünmem açıkcası hep zararlarındankorkuyorum nedense

birde şu tişört dizaynıolayı güzel fikir..
waikiki babalar gnu için yapmamışmı yaff haftasonu gidemedim
haberi olan varsa b sölesin hele...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…