bizde onbeş tatilde aynı yerden almıştık. özelcanbebe. hepsini ordan aldık. oto koltuğu, mama sandalyesi ve bebek arabası. aynı adam bize de ısrarla chico önerdi. diğerlerinin hiçbirinin emniyeti yok. testten geçmiyor. sadece bu geçiyor dedi. biz de inandık aldık. 360 tl idi sanırım. hem de 36 aya kadar değil. bir düşük kilolusu.. ona pişmanız işte.koala diye bi marka 250 ytl ye aldık ki bu geliş fiyatıymış tanıdık bi yerdenaldık ankaradan özel can bebe diye bi yer foto henüz yok damla abla..
9-36 nasıl olmaz anlayamadım...
arkasındaki desteği boya göre ayarlanabiliyo rahat bişiy krafta falan da baktık ama bu daha konforlu görünüyodu kafasını falan sarıyo emniyetli bişiy..
hadi hayırlı olsun. güle güle ver kilolarını inş.ACAİ alıyoorum hemde eşim sipariş veriyor..... dün akşam üstünkörü ben zayıflama hapı kullanıcam dedim açıklama yapmadım oda bana bu yorumu yapmıştı... neyse şimdi linki attım inceledi hatta dedim orda bi numara var arasınlar seni dedim kafana takılanları sor dedim oda sipariş vermiş bakalımbekliyorum :))))
aynı benim genç kızlık durumlarım. kilolulara özenirdim. şimdi kardeşlerim aynen öyle. almak istiyor alamıyor..bende senin gibiyim. iştah sıfır olduğu için kilo alamıyorum yesem alacağım da istah yok. sıfır bedene düştüm hayır olsun sonum...
şimdilerde annemle kardeşim bana diyor onu :) kendileri çok zayıf olduğu için. kız kardeşim pınar altuğun şimdiki haline benzetiyor. ama ben benzetmiyorum şahsen. bende göbek var..hükümet gibi kadın olmak istiyorum ben ama napimmm yaaaa
kendiyle çelişti desene :)Tşk Deryacım. Aynı zamanda tebrikler, beslenme alışkanlığını ne güzel değiştirmişsin... Ben de arada kaymasam iyi olacak da, napalım o kadar oluyor artık!
Okuldaki o gıcık hatunlardan biri GÖBEK yapmış. Resmen çıkmış göbeği, diyor ki " aslında sürekli içime çeksem, bak böyle dursam göbeğim yok" Dedim ki; "Ya Aslı, sen spor da yapıyorsun (3 gün tenise gidiyormuş) ama sen görünüşünü önemsemiyorsun ki, yani göbeğinin çıkması senin için problem değil, öyle demiştin hatırlasana, boş veeeer takmaaaaa!" dedim gayet ciddi. "hayır, ben göbeğim çıksın istemiyorum" dedi. O zaman yemeyeceksin, mekik çekeceksin, dedim. Onları yapmak da istemiyorum, dedi. Millet de "oldu o zaman!!" dedi. Salak, bir de aştım ben, görüntümü sallamıyorum pozlarında.
hadi gözün aydın nur. bişi olmamasına sevindim. bu arada testinin de iyi çıkmasına sevindim :) resimlerde süper. maşallah kuzulara.eve geldim dr den çok sükür bi yokmus dişten dedi kilo boy gayet yerinde dedi suan telden giriorum resim ekleyim tabi cnlarım musti aygımda uyusun pcden ekleyim
oyy ne iyi gelir ki. gündüz uykuları fazla mı geliyor acaba? gündüz elinden geldiğince az uyutsan esra?fatmacım denedim o çayları içmiyor sevmiyor içsede bir işe yaramıyor birkaç kere zorla içirmiştm
hatta aktardan gidip orcinal rezene ve anason alıp karıştırdım içinede şeker attım içti ancak banamısın demedi
evet bajım bak daha ii bu köçek mustioyuncu denmez ona nur köçek olacak denir sempatiksalakcinni
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
yengem sölüo musti oynuokaydirigubbakcemile3
allahıımmmm bittim videolara bittimmm !!! maşallah ikisine de..
saolun canlarım benimmmmailecek ızledık.. aılecek bayıldık... :)) nası ellerini acmıs oynuoo yaaa.. yirimmm ben onu yirimmm..
bugün ne yedim..
sabah yarm domates 1 dilim kepek ekemk 1 dilim tam buğday ekmeği..haşalnmış yumurta sarısı 2 paramk kalınlığında yarım yağlı beyaz peynir..ve 1 bardak form çay..
ara öğün iki dilim karpuz..öğlen bir kase keten tohumlu nesfit ..arada 1 bardak yeşil çay ..4 gibide yeşil elma..2.5 litrede su şimdide bir kase nesfit yiyeceğim yine..belki akşam da yeşil elma..
canım hayırlısı olsun..tercihlerimizi yaptık internette bakalım. yarın onaylatacağız okullara inş. hakkımızda hayırlısı.. istanbulu çıkardık tercihlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?