2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esranın yeni smile ını pek sevdim.
yani, evrimin esraya hitabında kullandıgını sevdim hesraaaa:)

abowwwwwwwwwwwwwpurcuuuuuuuuuuu

bu doruk nekadan hızlı yaff ama halı olmamasınındatekisi var tabe..
ayrıca dorukun boyu ne kadar uzamış ya videoda farkettim:)
akıllı sıpa ya teyzesinide bulurmuş. bide ben seni bulsam eşşek:)

esranın yoruma bayıldım..:)hız meraklısı izmir piji..
ayy purcu ya çocuga neler diyos
hep senin yuzunden hee bilesin
yoksa benm aklımın ucundan geçmezdilime yakışmazlülülülülülü

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy esra ya inanmıyorum baza kırılmış.
ee böbeem sizde hafif deneme yapsaydınız beea.

valla güldüm hee okurken:)
istikbale gelince istikbal kanepe oturma gurubu konusunda becerikli.
iyi yapıyorlar:)
ama halıyada el atmışlarvalla şahene çok begeniyorum.
deco güzel ürün yapmış
yatak yataşdan alınır

esraa civcivlerin horoz olma ihtimalini ben söylemiştim

adamalar biliyorlarda satıyorlar
pislerlaelaelaelaelae
yahomun yumurta hayalleri boşa gitti

ya durup durup nasılda kimsenin olamdıgı zamanı buluyorum hayret valla
dinare gibi oldum yaff
bengelince herkeşler kaçıyor.
vodafonenun kırmızıı edasıylaa

HESRA'nın yoruma ben de koptum. İzmir piji olsun tabiyki de, gurur duyarım, mal olmasın! Gözü açık olsun, dötünde gözü olsun. Amin :) Sen de pij dedin ha bu arada! biber sürücem ağzına sempatiksalakcinni

allah seni etsin prucuuuuuuu
mal olmasın dötunde gözü olsun muş.
kaydirigubbakcemile3

ben baktım canım yaa.. yok.. yani var da, annelerinki gibi diil,böyle küçüklü büyüklü..sadece çocuklar için var dad is my hero filan yazıyo..

ben geldim gunlerdir aradan sonra

son dan geriye gidicem

nurr bu mustine kafan tatlı olmus canımya.
emzik ayrı bi hava katmış sıpaya:)
ellerini açıp açıp oynuyor yaff erkek adam heee

canım hayırlısı olsun..

Nuurrrr bittim bittim!! bu arad 3 lü testi de atlatmışsın.. süperrrrr!!!

yaaa babalar güü 20 si değil miiiii!! 20 si diyin noooluurrr!!!!

nur bu musti cok tatlı yaa bittim tam adam gibi oynuo
tşk ederiz tizelerr oğlum düğünlere hazırlık yapıo çok ya ailede 3 evlenen biziz 4 gitti geride 3 oğlan 2 kız kaldı gökhan tarafında bizim tarafta ise abim ve ben evlendik geride daha 9 kişi var bizim oğlan onlar evlenene kadar halay bile çeker

Bir de HULLAHOP maceramız var :) Kipa'ya gittik Doruk'la, sıpa yaldızlı bir hullahopu yakaladı reyonda, bırakmıyor :) neyse baktım ucuz bişe, dedim alayım, evde yapmaya çalışırım. Beli iyi eritiyor ya! Kasaya geldik, mümkün değil bırakmıyor elinden çok komikti. Zorla aldık, barkod da yok muymuş! yenisi gelene kadar zor oyaladım. Bütün akşam da elindeydi yaa, Onur'la koptuk, mama yediriyorum, elinde hullahop :))

trye gelme durumumuz erkene alındı.. emraha patronu agustos 1de bakude ol ben tatile cıkcıam diyince direk 15 gun erkene aldık.. yani ben 1 temmuz geliyorum emrah 15 temmuz gelio bu durumda ikimiz beraber donuyoruz ve eger o iş %100 luk kazanırsa 10.ay kesin donus olabilir

NUR musti cok tatli ya bizim velette koce gibi oynuyor ama daha cok popo sallaniyor:))

hayde bakalım pervincim :) inşallah gönlünüze göre olur.

Adam 4 saattir mızır mızır, 1 saattir uyuyor, 3. defa sallayıp yatırdım az önce. Peditus verdim 1 kaşık, napayım?

off ya en son 5te uyandı 5bucukta parka gittik evin hemen altı. 6da geldik 11e dogru zor yatırdım ..saat 2ye gelio kackere pişpişledim ..gazlanmıs bide zart zort.. offf mamasınıda verdim ins ii uyur ben yatınca

tazem emrah 15inde gelecegi icin siz geldiginizde biz evimizde oluruz zaten rahat gorusebiliriz istiklal bana 10dk. stat varya tepebasındaki onun altında benim ev. europlaza otelin arka kapısına yakın

hayde bakalım pervincim :) inşallah gönlünüze göre olur.

Adam 4 saattir mızır mızır, 1 saattir uyuyor, 3. defa sallayıp yatırdım az önce. Peditus verdim 1 kaşık, napayım?

canim teoda kac gundur mizik mizik ben her gece 9-10 banya yaptirip uyutuyorum daha rahat siziyor..gene dis mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…