2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buarada allerji mevsimi basladi, benim burunlar fosur fosur, birde teodan hepimiz mikrop kaptik, evde herkes hasta..hapsiriyorum surekli, oksuruk..

ben kactım kızlar .. ii gecelerr mucx

taze nezamandır yazıcam unutuyorum salonun hayırlı olsun 3 aylık 150 ytl cok ii olmus hocada ilgilenecek. hersey cok guzel olcak canım.. mucx

Tşk Pervincim. Görüşeceğimizi için şimdiden heyecanlanıyorumm. ınşallah :)

Nurdan bilmiyorum ki diş mi? Artık her gün yıkasam iyi olacak. Bugün de yıkamadım, dün de yıkamamıştım. Aslında bugün yıkayacaktım, gün aşırı banyo yapıyor ama onur geç geldi, midem bulanıyor, başım ağrıyor, dedi. Hemen yemek hazırlamaya koyuldum, Doruk'un banyo kaynadı.

NURDAN geçmiş olsun.

Zayıflama çayı midemi mahfetti, oysa yemekten sonra içmiştim. Bir de dikkatimi çekti Lipton'un yeşil çay poşetlerinde ne kadar çok var! 2 fincan çıkıyor rahat rahat. Resmen acı oluyor. Artık yaz geldiğine göre soğuk yeşilçay çeşitlerime de başlayabilirm. Limonlu, şeftalili, taze naneli şahane şeyler çıkıyor ortaya, öneririm :)

selam,
sizde de mızırtılar var gördüğüm kadarıyla.gerçi bizimki mızırtıyı geçti,bugün doktorda aldık soluğu.burnu ciddi derecede tıkalı,öksürüğü de eskilerin tabiriyle "karda yatmış gibi." sonuç: 1 antibiyotik,1 ateş düşürücü,1 öksürük şurubu,1 de burun tıkanıklığı için damla.doktor dişten olduğunu söyledi ama inanamadım.haydi ateşe,huysuzluğa,iştahsızlığa eyvallah da dişten ötürü böyle tıkanıklık,balgamlı öksürük olur mu?
bunun dışında iyiyiz,moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.oğlum bu sorunları kolayca aşacak,yürekten inanıyorum.
topiğin tüm civcivlerine de sağlık diliyorum,ağrısız-acısız ağızları dişlerle dolsun yavrularımın...

DORUK ve MUSTı'ye kocaman bir maşallah.ayrıca NUR gözünaydın,üçlü testi atlatmışsın.gerisi de böyle kolayca olur geçer inşallah.
okuduğum mesajları hatırlamaya çalışıyorum : biricik romantik hediyesi olan yatağı kırılan talihsizler,kilo almaya çalışan kıcık hatunlar,acai üzümü kullananlar,nesfit tırtıklayanlar,türkiye'ye gelme hazırlıkları yapanlar... bulanık beynimde bu kareler oluşuyor.hepinize sonsuz sevgiler...

NEVİNNNN seni düdüklemeyi özledim bebeğim :) geçmiş olsun kurtlu Mert Efe'ye.

valla ne desen haklısın bacım,
matematik öğretmeni olarak bir Türkçe öğretmenini kelime oyununda yenmiş,hatta suyunu çıkarmışsın;ne desen kabulüm.ama belli mi olur belki bir gün matematiğe dayalı bir oyunda da ben seni yenerim,ödeşiriz.

tazem burcum şimdi tam olarak kaç gün kalacaksın hangi tarihte geliyorsun
umarım görüşebiliriz ben 11-18 arası yokum maalesef ((

esram,gözümün nuru,
ben de seni,sizi özlüyorum.kapattık sayılır okulu,yavaş yavaş sahalara dönerim inşallah.geçmiş olsun dileklerin için de sağol. Şeniz

perviiiinnnn demek 1 temmuzda burdasın süper bir haber bu ilk durak ben olmalıyım biliyosunnnn

yes sekerim ama kpederler antalyada olcak beni annemler alcak ya adap ya silivride olcam emrah gelene kadar.. taza 16-17 olcak ist te sen 19 olcaksın. ben temmuz 15ten sonra istteyim muhakkah goruscez bebeemm

NURDANIMM,
ordekimiz teomuzun annesi guzel gamzeli arkadasım.
dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yılların olsun insallah.

derya ya keten tohumu gorunumlu dedim ama bakıyorum içinde visne rengi gibi bir renk goremiyorum bennn içinde koyu kahvemi bordoya yakın siyaha yakınmı nebir kircillar var ama visne rengi denemez. insallah sahte falan degildir benimki hiç bir etkisi olmadı çunku

sen sonra mucizemi bufalan diyosun dedin ya hani. istah konusundamı kilo kaybetme konusundamı oyle dioyruz birkaç hafta sonraa onuda bir de hele :) ibosorup duruyor bosamı para verdikkk istahın kesildimi aynen yiyorsung ibime geliyor diyorr uyuzz:))

hayırlı olsun
bize iki adet gerek kızım ne kilo ne boy kurtarmıyor..fiyatı ve modeli +ankaradasın nerden aldınız..

kızın boyu kac derya senin ??
bizimki 142 cm su an kurtardık yani kimi yerde 130 cm diyor kimi yerde 140 kimi yazıdada 150 diyor sayet 140 ise kurtarıyoruz
zaten emniyet kemeri baglayınca omuzdan iniyor boynuna denkg elmiyor yetiyor sanırım boyu

ay hayırlı olsun tekrar sibelcim.

ya canım tek olumsuz yonu fayda etmemesi olsun yani yan etkisi olmasın ben buna razıyım

esraaa, siz ne zaman tatile gidiyodunuz şekercim ya? ben haftaya gidip ,20 sinde dönüyorum ankara'dan..

yaaa biz 18 i yani haftaya cuma aksam yola çıkıyoruz birhafta sonra donuyoruz
bizim bulusma sonraya kaldı desene . sen ne zaman gidiyorsun haftaya derkenn ? mesela bu pazar ist damısınız ??

ramazanda bende ikinci tatili planlıyorum agustos son haftası gibi 30 agustosta pazartesine denk geliyor çunku. bizde side falan bakınıyoruz hangi otellere bakıyorsun ?

bizimkide bu sekil uyuyor ayakta sallanarak ve yuzunde tulbent. ugenelde ortalama 15-20 dk suruyor bazen illet ediyor 10 gunde bir denk geliyormesela uyumak istemiyoru kalkıyor falan ama nadir yani bazen ayda bir iki denk geliyor

ya hayır yaaa kesinlikle katılmıyorum o diyetisyenin dedigine

ben geçmiste berke yi dourduktan sonra 3 ay diyetisyene gittim ama boyle agzıma zerre birsey sokmadım simdiki gibi large davranmamıstım çok ciddi yaptım nasıl midem kuçuldu sana anlatamam istah baska o beyinden tamam ama benyemek istesemde çatlıycak gibi oluyordum bir tabak sebzse yemegi yogut bir dilim ekmek yiyordum mesela ustune olsem yiyemezdim birsey nefes alamaz hale geliyordum kuçulmesi iste midenin bu durum nedir yanibaska acıklaaması varımı. ayrıca herkes aksini soyluyor kimmis o diyetisyen adını ver bakimm .))

efrimmm
gelmedi yaa takip edebiliyorsun bende bakayım dedim bugün kargo tarihi 10 haziran dİyor
sinir oldum 4 haz. vermiştm siparişi aksiilk olmaz inş pazara kadar yetişir
gizem sende ver biran önce

yok yok aksilik olmaz esos. valla ben boyle gunler kala riskli bir tarihte siparis vermistim onemle rica etmistim su gune gelsin diye ama byani ben çok geç vermistim iki gun kalamı ne ve tatile çıkacaktık tatilde hediyeyi vercektim gelmezse yanarımf alan adamları bir iki aradım hemen yanıt veriyorlar siparis i takip ediyorular falan erkenden gelmisti çok taktir etmistimm
ara birsor için rahat etsin
esnek yazıyorlar o kagroya verilis tarihini

buarada allerji mevsimi basladi, benim burunlar fosur fosur, birde teodan hepimiz mikrop kaptik, evde herkes hasta..hapsiriyorum surekli, oksuruk..

çok geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun cnm. bence de öksürük dişten değildir. ateş düşürücü de umarım devlon muydu doktorun bize verdiği tam adını hatırlamıyorum tadı cok kötü oğlumda kaşık fobisi oluşturdu. biran önce iyileşsin. bu dişler civcivlerimizi cok üzüyor.

çok heyecanlı ece memleketinde büyüsün. kendim dönüyomuş gibi sevindim pervin.

bende taktım güli, mor ve ötesi araf günde 50 kere dinliyorumdur. nasıl güzel bi parça yapmış adamlar. yılın parçası bence.

guliz gobein ne alemde.. toparlandımı.. kilona masallahh hedefimiz o bizim tırmalıoz baksana

pervinim göbek gergin ne çatlak ne bişey cocuk doğurmuş göbeği değil ama memeleri soracak olursan geçenlerde eşim karnın daha sert diyerek sinirimi zıplattı. nasıl yumuşaklar nasıl yoklar görmen lazım içler acısı.

tercihlerimizi yaptık internette bakalım. yarın onaylatacağız okullara inş. hakkımızda hayırlısı.. istanbulu çıkardık tercihlerden.

fatma hayırlısı hakkında inş gönlüne göre oluri merakla bekliyorum.

bu ayın 1 de gitmiştim sırtı dönükmüş dr cinsiyetini görmesem kız diecem dio naz yapıo yüzünü dönmüo dio eklemeyi unutmuşum

eve geldim dr den çok sükür bi yokmus dişten dedi kilo boy gayet yerinde dedi suan telden giriorum resim ekleyim tabi cnlarım musti aygımda uyusun pcden ekleyim

nur cok heyecanlı ne güzel ya cok özendim. ben çalışmak zorunda olmasam hemen isterdim. ama eşimin gözü cok korktu. o ikinciyi istemiyorum. ama oğlum 3 yaşına geldiğinde zorla hamile bıraktıracağım kendimi kararlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…