buarada allerji mevsimi basladi, benim burunlar fosur fosur, birde teodan hepimiz mikrop kaptik, evde herkes hasta..hapsiriyorum surekli, oksuruk..
NEVİNNNN seni düdüklemeyi özledim bebeğim :) geçmiş olsun kurtlu Mert Efe'ye.
perviiiinnnn demek 1 temmuzda burdasın süper bir haber bu ilk durak ben olmalıyım biliyosunnnn
ilk kullananım sanırım..
orcinal canım kendi yerinden aldım hollandadan ithal..
yanar döner orjinal yazan sticker var ..
işe yarıyor..
adet öncesindeyinm ama göbek gitti..size gösterdiğim resimlerden daha inceyim..
bu günekadarda 3.750 verdim en son hapı yarın alıcam biticek ve adet sonrası tartılmayı düşünüyorum..
hayırlı olsun
bize iki adet gerek kızım ne kilo ne boy kurtarmıyor..fiyatı ve modeli +ankaradasın nerden aldınız..
ACAİ alıyoorum hemde eşim sipariş veriyor..... dün akşam üstünkörü ben zayıflama hapı kullanıcam dedim açıklama yapmadım oda bana bu yorumu yapmıştı... neyse şimdi linki attım inceledi hatta dedim orda bi numara var arasınlar seni dedim kafana takılanları sor dedim oda sipariş vermiş bakalımbekliyorum :))))
DERYA evet santavit acai olan bakalım inşallah yüzümü kara çıkarmaz... eşim tam şipariş vermiş av. arkadaş gelmiş yanına ben kullandım birşeye fayda etmedi demiş sonradan biraz pişman oldu sanırım ama yüzümü kara çıkarmamam lazım:))))
esraaa, siz ne zaman tatile gidiyodunuz şekercim ya? ben haftaya gidip ,20 sinde dönüyorum ankara'dan..
biz yaz tatlini ramazana denk getireceğiz.. sidede otelleri araştırıyolar bi kaç tane var bakalım şimdi şikayet vardan bi bakıcam şikayet eden olmuşmu diye.. hem ucuz hem sakin olur diye düşündük ramazanda ilkeylee zaten kalabalık zor olurdu...
ESRA ayakta sallamaya alıştırmaya çalışırdım yerinde olsam. Doruk da başta durmak istemiyor, sağa sola dönmeye çalışıyor ayağımdan ama, tülbent örtüyorum yüzüne falan, uykusu varsa çok direnmiyor.
Direnmiyor desem de, geçen gece 3 saat öttürdü bizi! Hem de şurup vermiştim başta dişinden dolayı . Ona rağmen! Artık gece 1'de 2. kaşık şurubu da verdikten sonra sızdı. Oluyor arada. Ortalama yarım saat uyuma süresi.
Bı konuda cok ciddi bir kanıya vardım..
mide olmuş işkembe..
bı kere dıyetıstenın bırınden dınledıgımde mıdenın asla kuculup buyuyemeyecegını, bunun bızım yeme kapasıtemızle dogru orantılı oldugunu, mıdenın genısleme ve buzulme ozellıgının oldugunu soylemıstı.. ama kuculmez ya da buyumezmıs..
hamılelıkle bırlıkte.. ver Allahh ver.. boyle oldu.. sımdı de su beyın kapasıtesını kucult kucultebılırsenn
efrimmm
gelmedi yaa takip edebiliyorsun bende bakayım dedim bugün kargo tarihi 10 haziran dİyor
sinir oldum 4 haz. vermiştm siparişi aksiilk olmaz inş pazara kadar yetişir
gizem sende ver biran önce
buarada allerji mevsimi basladi, benim burunlar fosur fosur, birde teodan hepimiz mikrop kaptik, evde herkes hasta..hapsiriyorum surekli, oksuruk..
selam,
sizde de mızırtılar var gördüğüm kadarıyla.gerçi bizimki mızırtıyı geçti,bugün doktorda aldık soluğu.burnu ciddi derecede tıkalı,öksürüğü de eskilerin tabiriyle "karda yatmış gibi." sonuç: 1 antibiyotik,1 ateş düşürücü,1 öksürük şurubu,1 de burun tıkanıklığı için damla.doktor dişten olduğunu söyledi ama inanamadım.haydi ateşe,huysuzluğa,iştahsızlığa eyvallah da dişten ötürü böyle tıkanıklık,balgamlı öksürük olur mu?
trye gelme durumumuz erkene alındı.. emraha patronu agustos 1de bakude ol ben tatile cıkcıam diyince direk 15 gun erkene aldık.. yani ben 1 temmuz geliyorum emrah 15 temmuz gelio bu durumda ikimiz beraber donuyoruz ve eger o iş %100 luk kazanırsa 10.ay kesin donus olabilir
uzun zamandır yapmaşey yaptım.
müzik listemi yeniledim ve ardarada sevdiğim beni alıp uzaaaaaaaaklara götüren şarkılarımı dinliyorum.ferhatda var ışında tarkanda ajda da niranda.
aydın geç gelicek golum uyudu..:)
ben burdayım.
guliz gobein ne alemde.. toparlandımı.. kilona masallahh hedefimiz o bizim tırmalıoz baksana
tercihlerimizi yaptık internette bakalım. yarın onaylatacağız okullara inş. hakkımızda hayırlısı.. istanbulu çıkardık tercihlerden.
bu ayın 1 de gitmiştim sırtı dönükmüş dr cinsiyetini görmesem kız diecem dio naz yapıo yüzünü dönmüo dio eklemeyi unutmuşum
eve geldim dr den çok sükür bi yokmus dişten dedi kilo boy gayet yerinde dedi suan telden giriorum resim ekleyim tabi cnlarım musti aygımda uyusun pcden ekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?