2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben izleyemiyorummm session time out yazıyorr poffff (

oyuncu denmez ona nur köçek olacak denir sempatiksalakcinni

catlak yaaa :)))))))))))

dizim başlayacak birazdan ben kaçar sofrayı hazırlayayım hazır dursun bölünmesin dizim
çok möhömmdür dizimmm
zaten haftada bir tane dizi izliyorum sadece onunda içine mıçılıyo illaki

ne isliyon senn ask ve ceza mıııı hıııı

acayıp inceldim kollarım karnım.. ama kg asagıdki gibi gunlerdir dusmuyo..pant belimden dusuo ama daralmam lazım.. 2 problemim var 1i sarkan karın 2 o karının oldugu bolgenn genişligi..
canım sabret bence hissedioyrsan kilo kaybetigini mutlaka rakamda iner bir anda birkilo falan
benim hep oyle oluyor hissetmem onemli rakama takılmıyorum er yada geçdusuyor rakam çunku

canım hayırlısı olsun..

Nuurrrr bittim bittim!! bu arad 3 lü testi de atlatmışsın.. süperrrrr!!!

yaaa babalar güü 20 si değil miiiii!! 20 si diyin noooluurrr!!!!

20 si canım dont panic

ben geldim gunlerdir aradan sonra

son dan geriye gidicem

nurr bu mustine kafan tatlı olmus canımya.
emzik ayrı bi hava katmış sıpaya:)
ellerini açıp açıp oynuyor yaff erkek adam heee

sen iyice bu hizli ve yalan yanlıs yazma isini abarttın benide geçtin guli: ))) mustine kafan tatlı olmus nasıl bir cumlee:))))))

bizrde aksamları milupa kasık maması veriyoruz epeydir neli veriyorsun senn
bizim kız 7 tahıllıyı seviyor ama o sutle yapılmaıs gerek bizimis saman gibi suyla yapılan halini yiyor digerlerinde oguruyor tatlısekerli ve meyve aromalı olmaması gerekiyorr

herkese merhaba.
eminim geçmiş uçmuş gitmiştir.

bakıcımızın tayini çıktı.kalma ihtimalimize karşı birkaç kişiyle görüştüm.fiyaskoydu.bir ara yazarım.
değişik günler yaşıyorum.belirsizlikler,taşınacak mıyız,kalacak mıyız falan filan.tayin istedik ankara,bursa,afyon.ben Anadolu liseleri yazdığım için zor çıkar biraz malum sayın bakanımız il içi il dışı atamaları birleştirdi.ayın 15'inde belli olacak.hayırlısı artık.bursa olursa istanbullularla,ankara olursa deryayla,afyon olursa ızmirin güzelleriyle görüşebilirim artık.temmuz başı izine ayrılıp Eskişehir'e gideceğim inşallah.

Sımdı ben bu acaı berry ıle su besı b ıryerde cayından alsam aynı anda ıÇsem tıg gıbı olurmuyum sızcee ???

Burcu cok tatlı doruk ya nazarım değecek diye korkuyorum. Akşam aykutta izledi. esra'nın yakıştırması da cuk oturmuş.

Musti de cok tatlı Nur. sana mı benziyor babasına mı?

gece bir uyandım, sol göz kapağım şişmiş. açıp kapatırken cok canım acıyor. sabah annem geldi gördü, arpacık çıkmış korkutalım dedi:)) off anne diyerek cıktım evden işe yararmıydı acaba cok canım yanıyor. nasıl korkacaktı ki sormadım da :)

PERVıNNNN
hafta içi esra ile doya doya bulusun koklasın ama bir haftasonu da bir araya gelelim ya bende seni gormek istiyorumm.
yada aksam is çıkısı aksam saati falan ben nere olsa geliremmmm.

aksam eve gittim ece 6 da uyumus zaten d un çok ozlemistim nedense bazen daha çok ozluyorum ozellikle isler yogun degilse aklıma dusuyor yogunsam zaman nasıl geçiyor anlamıyorum haliyle.

gittik bekle babam bekle uyanmaz saa 11 gibi kapısını actık salondan tv sesi falan gitsin kalksın diye yok yarım saat sonra geri kapattık 12 de uyanması hiç iç acıcı olmazdı gece uyanırmı dedik ama yokk bizde hemen 11,30 da yattık kı gece uzun olursa diye :)
sabah saatimi yarım saat erkene kurdum uyanmıssa oynarız diye allahım uyanmadı tam çıkaacam on dk kala uyandı bes dk kucagımda tuttum nasıl boyle seviniyor bizi gorunce çocuk yine tumg un bizi goremiycek aksamda gormedi offf bugun aksam olmaz oyle tatliydiki sabah yuzu gozu sismis uyumaktan (

elif'cim, bakıcı temmuz'a kadar bakmayacak mı neva'ya, bu kısa süre için mi bakıcı arıyosun. inşallah gönlünüze göre olur tayininiz.

hayırlısı olsun pervin. erken gelmek daha güzel. inş kesin dönüş işiniz de olur.
buarada allerji mevsimi basladi, benim burunlar fosur fosur, birde teodan hepimiz mikrop kaptik, evde herkes hasta..hapsiriyorum surekli, oksuruk..
sorma biz de aynı durumdayız nurdancım. geçmiş olsun.
bende akşam yatmadan veriyorum kaşık maması. aptamilin tam tahıllı gece olanını veriyorum. o suyla hazırlanıyor. bulamadığım zamanlarda da bebelac tam tahıllı gece veriyorum. ama dün irmikli ballı da aldım. öğlen verdim bi kere. o da güzel. fakat ben aptamil 5 meyveliyi pek beğenmedim.
hayırlısı olsun. aynı durumdayız. 15 i bir gelse de kurtulsak di mi??

dün kendim gittim doktora, bugün de yiğiti mi götürsem ki diyorum iş çıkışı. bütün gece uyumadık. ne yiğit kuzu, ne babası ne de ben. burnu tıkandı, uyuyamadı yavrum. sürekli sallanmak istedi.

anne oğul sümüklü böcek olduk. sürekli hapşu hapşu.. oğluşta bir de öksürük. benim ses değişti. offf..

akşam üstü 6 da uyumak mı esra uyuyarak büyüyor ecoş maaşallah. sizde benim gibi yapın diyeceğim ama faydalı bişey değil cocuğu gündüz uyutup gece uyanık tutmak. ama hala değiştiremiyorum cok özlüyorum cünkü.

playskool un ilk adım arabasından aldım oğluma dün. çok sevdi, taş devrinde gibi ayaklarıyla ittire ittire gitmeye çalışıyor çığlıklar atarak. yürüteçe bindiremiyoruz artık savuruyor kendini her seferinde korkuyoruz artık. bu oyalar inşallah.

gülizciğim ben tayinimiz çıkmazsa diye bakıcı aradım.vazgeçtim şimdi.bu haftadan sonra izine ayrılacağım.temmuz başı da eskişehire gidiyorum.sonra artık hayat ne gösteriri bilmem.Afyon'a çıkarsa bakıcımızın tayini de oraya çıktı.çok isterim bakmak diyor.ben de istiyorum.çok seviyorlar birbirlerini ayrılsınlar istemiyorum.çok üzüldüm bunalımlara girdim.Rabbim yardım eder inşallah.Eğer tayinimiz çıkmaz da burada kalırsak uzun uzun rapor alırım adam gibi birini bulana kadar.
sırf baksın diye birini bulmam.

fatma geçmiş olsun.

siz nereleri yazdınız.en son istiyemiyordunuz tayin sanki?

dün hizlial dan sabiha paktuna keskinin işte anne kitabını almış bulunuyorum. gelir gelmez okumaya başlayacağım inş. okul bitesiye bitirsem iyi olur.

Fatma kaÇ kasık yapıp verıyorsun aptamıl kasık mamalarını

bızımkı dırek oguruyor meyve seker tadı falan alırsa Çok acayıp yaax

GULıZ ozluyoruz ama hiç saglıklı degil sende yazmıssın gerci
ayrıca bizim kiz kendi duzenni kendi kurdu asla dgistiremezsin. ve bakıcı o nasıl ihtiyac duyuyorsa o sekil size gore çocugu ayarlayamam der durur biraz geç yatırsanız biraz oyalasanız falan derim mesela birseyleri ayarlamaya çalısırken denerim ama duramazsa aglatamam hirpalanır falan der hemen.
ama bu her zaman olan birsey degil canım napalım dedik az kaldı haftasonuna haftayı yarıladık ne de olsa

Fatma kaÇ kasık yapıp verİyorsun aptamİl kasık mamalarını

bİzİmkİ dİrek oguruyor meyve seker tadı falan alırsa Çok acayİp yaax

neva artık muhallebi,kaşık maması falan yemiyor.baharatlı büyük yemeği istiyor.geçen haftasonu misafirlikteydik.birsürü kısır yedi.vermesem nasıl bağırıyor.dün cacık bile yedi şaşkınım çok.artık yemek yiyor eni konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…