Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
yengem sölüo musti oynuokaydirigubbakcemile3
oyuncu denmez ona nur köçek olacak denir sempatiksalakcinni
dizim başlayacak birazdan ben kaçar sofrayı hazırlayayım hazır dursun bölünmesin dizim
çok möhömmdür dizimmm
zaten haftada bir tane dizi izliyorum sadece onunda içine mıçılıyo illaki
canım sabret bence hissedioyrsan kilo kaybetigini mutlaka rakamda iner bir anda birkilo falanacayıp inceldim kollarım karnım.. ama kg asagıdki gibi gunlerdir dusmuyo..pant belimden dusuo ama daralmam lazım.. 2 problemim var 1i sarkan karın 2 o karının oldugu bolgenn genişligi..
canım hayırlısı olsun..
Nuurrrr bittim bittim!! bu arad 3 lü testi de atlatmışsın.. süperrrrr!!!
yaaa babalar güü 20 si değil miiiii!! 20 si diyin noooluurrr!!!!
ben geldim gunlerdir aradan sonra
son dan geriye gidicem
nurr bu mustine kafan tatlı olmus canımya.
emzik ayrı bi hava katmış sıpaya:)
ellerini açıp açıp oynuyor yaff erkek adam heee
afikin bu aralar uyuma şekli değişti yaa.
sırt üstü yatırıyorum yada yan hemen yüz üstü yatıyor kafasınıda yana çeviriyor nefes almak için sanırım.
gece endişeli yattıgım için rahat uyuyamıyorum.
bu arada milupanın gece mamasına başladık muhallebi yemiyor adam yaaa
herkese merhaba.
eminim geçmiş uçmuş gitmiştir.
bakıcımızın tayini çıktı.kalma ihtimalimize karşı birkaç kişiyle görüştüm.fiyaskoydu.bir ara yazarım.
değişik günler yaşıyorum.belirsizlikler,taşınacak mıyız,kalacak mıyız falan filan.tayin istedik ankara,bursa,afyon.ben Anadolu liseleri yazdığım için zor çıkar biraz malum sayın bakanımız il içi il dışı atamaları birleştirdi.ayın 15'inde belli olacak.hayırlısı artık.bursa olursa istanbullularla,ankara olursa deryayla,afyon olursa İzmirin güzelleriyle görüşebilirim artık.temmuz başı izine ayrılıp Eskişehir'e gideceğim inşallah.
hayırlısı olsun pervin. erken gelmek daha güzel. inş kesin dönüş işiniz de olur.trye gelme durumumuz erkene alındı.. emraha patronu agustos 1de bakude ol ben tatile cıkcıam diyince direk 15 gun erkene aldık.. yani ben 1 temmuz geliyorum emrah 15 temmuz gelio bu durumda ikimiz beraber donuyoruz ve eger o iş %100 luk kazanırsa 10.ay kesin donus olabilir
sorma biz de aynı durumdayız nurdancım. geçmiş olsun.buarada allerji mevsimi basladi, benim burunlar fosur fosur, birde teodan hepimiz mikrop kaptik, evde herkes hasta..hapsiriyorum surekli, oksuruk..
bende akşam yatmadan veriyorum kaşık maması. aptamilin tam tahıllı gece olanını veriyorum. o suyla hazırlanıyor. bulamadığım zamanlarda da bebelac tam tahıllı gece veriyorum. ama dün irmikli ballı da aldım. öğlen verdim bi kere. o da güzel. fakat ben aptamil 5 meyveliyi pek beğenmedim.bizrde aksamları milupa kasık maması veriyoruz epeydir neli veriyorsun senn
bizim kız 7 tahıllıyı seviyor ama o sutle yapılmaıs gerek bizimis saman gibi suyla yapılan halini yiyor digerlerinde oguruyor tatlısekerli ve meyve aromalı olmaması gerekiyorr
hayırlısı olsun. aynı durumdayız. 15 i bir gelse de kurtulsak di mi??herkese merhaba.
eminim geçmiş uçmuş gitmiştir.
bakıcımızın tayini çıktı.kalma ihtimalimize karşı birkaç kişiyle görüştüm.fiyaskoydu.bir ara yazarım.
değişik günler yaşıyorum.belirsizlikler,taşınacak mıyız,kalacak mıyız falan filan.tayin istedik ankara,bursa,afyon.ben Anadolu liseleri yazdığım için zor çıkar biraz malum sayın bakanımız il içi il dışı atamaları birleştirdi.ayın 15'inde belli olacak.hayırlısı artık.bursa olursa istanbullularla,ankara olursa deryayla,afyon olursa İzmirin güzelleriyle görüşebilirim artık.temmuz başı izine ayrılıp Eskişehir'e gideceğim inşallah.
aksam eve gittim ece 6 da uyumus zaten d un çok ozlemistim nedense bazen daha çok ozluyorum ozellikle isler yogun degilse aklıma dusuyor yogunsam zaman nasıl geçiyor anlamıyorum haliyle.
gittik bekle babam bekle uyanmaz saa 11 gibi kapısını actık salondan tv sesi falan gitsin kalksın diye yok yarım saat sonra geri kapattık 12 de uyanması hiç iç acıcı olmazdı gece uyanırmı dedik ama yokk bizde hemen 11,30 da yattık kı gece uzun olursa diye :)
sabah saatimi yarım saat erkene kurdum uyanmıssa oynarız diye allahım uyanmadı tam çıkaacam on dk kala uyandı bes dk kucagımda tuttum nasıl boyle seviniyor bizi gorunce çocuk yine tumg un bizi goremiycek aksamda gormedi offf bugun aksam olmaz oyle tatliydiki sabah yuzu gozu sismis uyumaktan(
Fatma kaÇ kasık yapıp verİyorsun aptamİl kasık mamalarını
bİzİmkİ dİrek oguruyor meyve seker tadı falan alırsa Çok acayİp yaax
Fatma kaÇ kasık yapıp verİyorsun aptamİl kasık mamalarını
bİzİmkİ dİrek oguruyor meyve seker tadı falan alırsa Çok acayİp yaax
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?